Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizde yavru aldık ama alışmadı bir türlü, çok hırçın çıktı
Evet babam aldiginda da öyle olmustu bizim bi kere galiba disiyse daha yabani oluyomus. Bide huyuna gore degisiyo annesi sicakkanliysa kus da öyle oluyomus bizim bu seferki baya tatlış cikti valla elimden gelse minik kafasini yicem o kadar tatliki
Annesinin balı minnak oğluşum

Dişi değil canım erkek, oğlum çok istiyordu, iki tane vardı bizde dişi erkek ama kafesten hiç çıkmaya alışık değillerdi, babamındı, ordan abime sonra bize gelmişlerdi :)
Hint bülbülleri aldı eşim onları verip, sonra da bu yavruyu ama yok asla alışmadı,, çok özgür ruhlu kafesini açıyorum kendi kendine takılıyor
Çok seviyorum keşke gelse elimize :/ oğlum da üzülüyor alışmadı diye

Tüh ben yavas yavas alistirdim elime ilk zaman korkuyodu mesela arkadan elini uzatinca cok korkuyolarmis ondan hep yavasca önden ayaklarını severek faaln basladim. Simdi kafesten cikarmayinca cildiriyo cikinca perdeye tirmaniyo benim elimi uzatmami bekliyo oyun yapti iyice illa ben elimi uzaticam gidip öyle iniyo anca ya bide bilgin varmi kafesten cikinca cok carpiyo duvarlara ucarken koncak yer bulamiyo galiba. Nasil yapcazki yavruyken cikarmasammi kafesten fazla.
Sizinki de insallah alisir ya bide şey diyolar bi süre yem vermeyip sonra avcuna yem alip yedirin sizden yesin zarar vermedigini görünce ısınır belki

Canım aynen önce parmağımı uzattım günlerce, ordan oraya ksmtı kafeste, sonra elimize aldık falan elimizi ıstırdı hep, konuştum falan ama yok acayip hırçın, kafesten çıkmak için kapağı gagalıyor artık
Eşim de öyle diyor aç bırakıp elimizle beslemek lazım diye, ona da içim elvermedi ama bugün deniycem bakalım.
Şimdi seninkinin kanatlar tam uzamadı ondan, uzar yakında, o zaman çarpmadan uçar, bizimki artık çarpmadan uçuyor

Spor, su
Sabah simite mecbur kaldığın için bir şey demiyorum canım ama hem öğlen hem akşam tarhana olmasa daha iyiydi, akşam salata ve yoğurt daha iyi olurdu
14:00
Hindistan cevizli,kremalı filtre kahve

17:00
Kabak yemeği pirinçsiz
Bol yeşil salata

Su 2 lt
Spor yok

Nego
Bonus
Çok az bu menü, tek öğün yiyorsun bari dolu dolu ye :/ su güzel
Menü, su, spor
Menü, su, spor
23 aralik pazartesi
09.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
15.00 7 hurma
18.00 dunku bruksel lahanasini yogurtladim koca bir kase oldu baska yemek hazirlamadim uzerinede findik yedim
21.45 filtre kahve
Nego Zipzip-
Menü su ne kadar?
Menü, su, spor
Saatleri ile yazar mısın bundan sonra
Menü, su, spor
23 Aralık pzt menü
11.00 2 dilim beyaz peynir 7zeytin 1 yumurta şekersiz çay
16 .00 sade filtre kahve 1 muz
19 30 1 tabak beyran çorbası yarim lahmacun 2lt su yarim saat pilates
Menü, su, spor

HATIRLATMA

@Ytmz : 62.6 / Hedef = 61.5
@snglmlk : 60.5/Hedef= 60
Canfeb : 66.4/Hedef=65. 4
merryangel :69.8/ Hedef=69
mavitosbik07 : 59. 8/ Hedef = 59
Elalis : 76/ Hedef = 75
happy_mom_ : 57. 5/ Hedef = 57
cgdmk : 62.5/ Hedef = 62
@HasibeG : 81. 1/ Hedef = 80
Bonus : 106.8 / Hedef = 105.8
sidelya : 74. 1/ Hedef = 73
pastelfit : 62.1 / Hedef = 61.5
birmuhendisanne : 58.5 / Hedef = 58
retro_hippo : 74.8 / Hedef = 74
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
@Gulumse25 : 87 / Hedef = 86
Alvillaa : 73.9 / Hedef = 73
@Nefes yaren : 77.4 / Hedef = 76.5
Yonahime : 62.2 / Hedef = 61.5
Elhan : 60 / Hedef = 59.5

Bu hanımlar hedeflerine ulaştılar mı? O zaman tebrik ediyorum

hedefime 400 gr daha verirsem ulaşacam

Günaydın
Bunun puanini belirlemedik yeniden
Eskiden dakikası 5 puan diye hatirliyorum kizlarda tamam derse 5 puandan hesaplayalim
Tamam canım. Zevkli sevdim bunu.
Teşekkür ederiz canım.

Yaa kiyamam inşallah alisirlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…