Çok geçmiş olsunHiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece
Maşallah bende 1lt icebilirsem ne mutlu bana ☺Ya ben dün ev işine dalınca unutmuşum. Normalim 5 litreye yakın benim, zararlıymış diye 3 e sabitlemeye çalışıyorum
Geçmiş olsunn Allah yardımcın olsunHiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece
Bende aldım bikackere kullandim oğlum oynuyor şimdiBen de paraya kıyıp şu kaliteli şişelerden alayım da en azından para verdim diye içme alışkanlığı kazanırım belki
1 lt cok az değil mi canımMaşallah bende 1lt icebilirsem ne mutlu bana ☺
sende benim gibisinYa ben dün ev işine dalınca unutmuşum. Normalim 5 litreye yakın benim, zararlıymış diye 3 e sabitlemeye çalışıyorum
iyiyim canım yıl sonu işlemleri koşturmaca bana benden 4 tane daha lazımIyiyim canim sen nasılsın ❤
planım şöyle küçük lokmalar alarak yicem herşeyden 2 ocakta da direk diyete başlayacam 2 gün vücut şaşırmış olacak hemKızlar yılbaşı günü bizde çok yemekler abur cuburlar oluyor ne yapıcammm bennn
Geçmiş olsunn Allah yardımcın olsun
Hadi bakalımm yiyelim herşeyiplanım şöyle küçük lokmalar alarak yicem herşeyden 2 ocakta da direk diyete başlayacam 2 gün vücut şaşırmış olacak hem
Yapamam GÖRÜMCEMİNIyi geceler canim
Bu ara masallahimiz var nazar değmesin cok guZel sohbet ediyoruz
Tebrik ediyorum ne guzel eksiyle gelmissin oruclarin etkisi sanirim
Olculerinde super gercekten
Cook güZel gidiyorsun canim ama hurma diyetini bitirip normal mi beslensen artik
Iyi geceler canim
Menü, su,, spor
Menü, su, sporDün
Kahvaltı 08:15
1 h yumurta 2 siyah zeytin
1 kk peynir 3 tam ceviz
öğle12:00
1 kase yoğurt çorbası
ara: muz
ara: 2 tam ceviz
ara: yarım domates yarım salatalık
akşam 20:00
yarım kase yoğurt çorbası
2 kaşık kinoa (haşlanmış sade)
1 haşlanmış tavuk but
1 kase ev yoğurdu
SchonerDuft
Akşam yemeklerimi her zaman 17:00-17:30’da yerim. Bugün çocuklar evde olunca , işlerim geçe kaldı, o yüzden geç yedim.Nego
spor 30 dk Leslie 150 puan @Bonus
Rakibem beni silip atmışsın, sesim çıkmadı
Çok geçmiş olsun canım.Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarbugün spora gitmedim Tuğçe evde hala ateşi var yalnız bırakıp gidemedim bende evde yaparım kahvaltımı yaptım öglene lesli akşama eliptik yaparım günüm telafi olur inş Allah
Neden ki menülerin çok iyi, regl mi yakın?Ben bugünden biraz sıkı tutayım bari, sabah 60.1 geldimbir de yılbaşı gecesi var, diyetisyen tekniğine doneyim en iyisi
Tebrikler. İnşallah en kısa sürede 5li rakamları görürsünGünaydıınnnlaaarrrBen 60.5 dim şuan tartıldım ve 60.0 çıktım Çok mutluyum gidiyor, gitmez diyordum inanmıyordum ama başarıyorum
Teşekkür ederim. Sadece akşamları açlık çekiyorum. Ama bana öyle geliyor ki aç olduğumda zayıflıyormuşum gibi hiss ediyorum. Umarım yalnış hiss etmiyorumdur .Süpersin canım maşaallah sana
Teşekkür ederim canımmTebrikler. İnşallah en kısa sürede 5li rakamları görürsün
Cuma tartıldım. 57.5 idim . Diyete başladığımda 63.3 düm. Bu ayın 29 zu 1 ay olacak diyete başlamam.Teşekkür ederim canımmSen kaç kilosun?
Çok iyi yol katetmişsin tebrik ederimmm canımCuma tartıldım. 57.5 idim . Diyete başladığımda 63.3 düm. Bu ayın 29 zu 1 ay olacak diyete başlamam.
Sende çok iyi vermişsin. Tebrik ederim . İnşallah hep birlikte atalım şu pis kiloları üstümüzdenÇok iyi yol katetmişsin tebrik ederimmm canımBen diyet serüvenimin 6.günündeyim 62.9 ile başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?