Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bugünden biraz sıkı tutayım bari, sabah 60.1 geldim bir de yılbaşı gecesi var, diyetisyen tekniğine doneyim en iyisi

Gerçekten öyle ya Bide ben unutabiliyorum çoğu şeyi Ne zaman menü yazmam gerekiyor? Hergün mü? :)

Evet her gün yazıyorsun, genel olarak akşam, vaktin olmazsa ertesi sabah. Menüye su ve spor da yazıp puanını hesaplayıp, negohatun ve bonusu etiketliyorsun. Nego menü yorumluyor, bonus da spor puanını tabloya aktarıyor.

uyanır uyanmaz 3. işim mutfağa koşmak oluyor benm koca bardak su içiyorum hemen

günaydın canım nasılsın

Ya ben dün ev işine dalınca unutmuşum. Normalim 5 litreye yakın benim, zararlıymış diye 3 e sabitlemeye çalışıyorum

Gulumse24 cnm günaydın tuğçe nasıl oldu? İnşallah daha iyi olmuştur kuzum
Hiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece

Dün evde hazırda o vardı hastaneden geldik az uyudum sonra hacamata gittim geldim makarna yaptım evdekilere ben yine çorba yedim salata yapmaya bile üşendim ama bugün daha hafif geçiriyorum inş cumaya güzel eksi görürüm

Şuan hedefimin altındayım bilemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…