- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
HATIRLATMA
@Ytmz : 62.6 / Hedef = 61.5
@snglmlk : 60.5/Hedef= 60
@Canfeb: 66.4/Hedef=65. 4
@merryangel :69.8/ Hedef=69
mavitosbik07 : 59. 8/ Hedef = 59
@Elalis : 76/ Hedef = 75
@happy_mom_ : 57. 5/ Hedef = 57
@cgdmk : 62.5/ Hedef = 62
@HasibeG : 81. 1/ Hedef = 80
@Bonus : 106.8 / Hedef = 105.8
@s i d e l y a : 74. 1/ Hedef = 73
@pastel34 : 62.1 / Hedef = 61.5
@birmuhendisanne : 58.5 / Hedef = 58
@retro_hippo : 74.8 / Hedef = 74
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
Gulumse24 : 87 / Hedef = 86
@Alvillaa : 73.9 / Hedef = 73
@Nefes yaren : 77.4 / Hedef = 76.5
@Yonahime: 62.2 / Hedef = 61.5
@Elhan: 60 / Hedef = 59.5
Ay ben baya cahil kalmışım
Gerçekten öyle yaİlk günlerde cahil psikolojisine giriyor insanben herseye aaaa bu ne yapıyordum
uyanır uyanmaz 3. işim mutfağa koşmak oluyor benm koca bardak su içiyorum hemenAy ne guzel, dün ben sabahtan hiç içmemişim, ikindi başlayınca 2 litrede kaldı
günaydın canım nasılsınGünaydınnnn
Gerçekten öyle yaBide ben unutabiliyorum çoğu şeyi Ne zaman menü yazmam gerekiyor? Hergün mü? :)
Ya benim de hiç su içme alışkanlığım yok napicamuyanır uyanmaz 3. işim mutfağa koşmak oluyor benm koca bardak su içiyorum hemen
günaydın canım nasılsın
uyanır uyanmaz 3. işim mutfağa koşmak oluyor benm koca bardak su içiyorum hemen
günaydın canım nasılsın
Ya benim de hiç su içme alışkanlığım yok napicamHiç aklıma bile gelmiyor bi spor yaparken içiyorum nerdeyse
hoşgeldin canım tanışamadik , sınav haftam olduğu için yoğunum keyifli kilo vermeler doğru yere gelmişsinGünaydıın
Ben de paraya kıyıp şu kaliteli şişelerden alayım da en azından para verdim diye içme alışkanlığı kazanırım belkiBenim 75 ilk bir cam şişem var, onu 4 kez dolduruyorum
Hoşbuldum canımmhoşgeldin canım tanışamadik , sınav haftam olduğu için yoğunum keyifli kilo vermeler doğru yere gelmişsin
Hoşbuldum canımmTeşekkürler sonunda buldum doğru yeri, hep beraber güzelce zayıflayalım İnşallahh
Evett, Gıda teknolojisi okuyorummÖğrenciydin dimi, hangi bölümdesin
Iyiyim canim sen nasılsın ❤günaydın canım nasılsın
Hiç bişey yemiyo bi lokma zorla yedirdim ilaçları için uykudan gözünü açamıyo sürekli ateşini kontrol ediyorum ilaçlardan artık migdesi bulanıyo aç migdeye ilaç olurmu 3 tane şurup 2 tane tablet bide burun fısfısı çocuk ne yapsın perşembe 2 tane sınavı var ne olacak bilmiyorum eşim akşam acile götürelim dedi gitmiycem acil ne yapıyorki erzurumda aklı başında doktormu var ilaç verip gönderiyo ayak üstü sen gelme ben götürürüm dedi izin vermedim kendim evde ateşini düşürürüm gitmedim sabaha kadar kontrol ettim ıslak bezle şimdi daha iyi ateşi ama hala uyumak istiyo kalkmıyo dünden beri yatıyo wc kalkıyo sabah 1 bardak meyve suyu içti sadece
Dün evde hazırda o vardı hastaneden geldik az uyudum sonra hacamata gittim geldim makarna yaptım evdekilere ben yine çorba yedim salata yapmaya bile üşendim ama bugün daha hafif geçiriyorum inş cumaya güzel eksi görürümSpor, su
Sabah simite mecbur kaldığın için bir şey demiyorum canım ama hem öğlen hem akşam tarhana olmasa daha iyiydi, akşam salata ve yoğurt daha iyi olurdu
Çok az bu menü, tek öğün yiyorsun bari dolu dolu ye :/ su güzel
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menüsu ne kadar?
Menü, su, spor
Saatleri ile yazar mısın bundan sonra
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Şuan hedefimin altındayım bilemmHATIRLATMA
@Ytmz : 62.6 / Hedef = 61.5
@snglmlk : 60.5/Hedef= 60
@Canfeb: 66.4/Hedef=65. 4
@merryangel :69.8/ Hedef=69
mavitosbik07 : 59. 8/ Hedef = 59
@Elalis : 76/ Hedef = 75
@happy_mom_ : 57. 5/ Hedef = 57
@cgdmk : 62.5/ Hedef = 62
@HasibeG : 81. 1/ Hedef = 80
@Bonus : 106.8 / Hedef = 105.8
@s i d e l y a : 74. 1/ Hedef = 73
@pastel34 : 62.1 / Hedef = 61.5
@birmuhendisanne : 58.5 / Hedef = 58
@retro_hippo : 74.8 / Hedef = 74
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66
Gulumse24 : 87 / Hedef = 86
@Alvillaa : 73.9 / Hedef = 73
@Nefes yaren : 77.4 / Hedef = 76.5
@Yonahime: 62.2 / Hedef = 61.5
@Elhan: 60 / Hedef = 59.5
Yıl başı gecesinden ne yapmayı planlıyorsun merak ettimBen bugünden biraz sıkı tutayım bari, sabah 60.1 geldimbir de yılbaşı gecesi var, diyetisyen tekniğine doneyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?