kimsecikler kalmamış temizledim işte yaşasın ooohh mis şimdi yatabilirim artık herkese iyi geceler az kirletin beaaa
Aksam baktim oy kullanmayi unuttumİyi akşamlar bol eksiler reklam arası
Oylama başladı oylarınızı bekliyoruz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Benim rakibim nerede acaba? ?hiç seslenmiyor bana.Zipzip- senbilirsin ven ismini umuttum. Kusura bakmasın valla.öğrencilerin de isimlerini zamanla ezberliyorum.daha uzun benim yolum ezberlerim elbet
Zatin sağ salim geçinemiyoruzDikkat, kayabilirsiniz de yazdurduk yere sakatlık çıkmasın
Uyku tutmadımı kaptanımm
Uyumayi dusunuyordum da sonra tv ye daldim simdide bir sizlere bakayim dedimUyku tutmadımı kaptanımm
Hippoya ne oldu ban yemişUyumayi dusunuyordum da sonra tv ye daldim simdide bir sizlere bakayim dedim
Aa neden ki bdv den olabilirHippoya ne oldu ban yemiş
Bugun az kalsın bende gidiyodum direkten döndüm bdv nin herşeyi ben bilirim jürileri varya ama oyununa gelmedim çenemi tuttum yoksa şimdi burda değildimAa neden ki bdv den olabilir
Dun konu açmıştı
Yazmamak en iyisi ben okuyorum yazmiyorum :))Bugun az kalsın bende gidiyodum direkten döndüm bdv nin herşeyi ben bilirim jürileri varya ama oyununa gelmedim çenemi tuttum yoksa şimdi burda değildim
Ama bayanın biri fikir anlamında yardım istiyor hocam diye yazmış bdv dekilerde hoca hanginiz kızlar falan diye dalga geçiyorlardı bayanla dayanamadım yazdım ama konuyu uzatmadım alıntı yapmış biri cvp vermedimYazmamak en iyisi ben okuyorum yazmiyorum :))
Bilemiyorum artikAman aman, yarin saat bası etiket yapayım bariyoksa başıboş kalmam an meselesi
Hatta sari kaygan zemin tabelasida koysunDikkat, kayabilirsiniz de yazdurduk yere sakatlık çıkmasın
Daha da zorla o halde kendini
Ama terletti iyi geldi ateşim düştü vallaGeçmiş olsunnnn kız sesli güldüm delii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?