Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzel ilgili bir ablası var kardeşinin rakiben takmasin boş ver önümüzdeki hafta ben çıkarım karşına. Gizli gizli spor yapıp depar atmasın sana. valla adı üstünde rakibe...
Sagol ablacim oyle yapmaya calisiyorum
Bilmiyorum ki sinsi sinsi yapiyo olabilir sporunu
Cumaya gorcez bakalim rakibelerimizle olan durumu

İyi akşamlar bol eksiler reklam arası

Oylama başladı oylarınızı bekliyoruz

Canım Allah kolaylık versin. Eksik mi var neden geri geldiler. Yanına yemek için birşeyler al. Yine geciktirme yemeğini.

Kızlar şükür bugün de geçti. Aslında yeniden başlamamın 3.günü . Bu başlayıp bitirmeler ve eski alışkanlıklar zor bırakılıyor . Hâlâ gözüm kaçamazlarsa şükür bugün nefsin değil beynim yendi.gerisi şu kiloları verene kadar devam etsem tamamdır. Gün içinde pek giremedim. Yarın boş günüm inşallah evde kafa dinleyeceğim.

Senindemi yemek sayfan var ben kaçırmışım
yemek sayfası değil cnm benim normal bi sayfa ama arada yaptıklarımıda koyuyorum
Nasıl bir program bu benimlede paylaşırmısın canım merak ettim kısa zamanda fazla kilo vermişsin darısı başıma Aminnnnn
facebookta ''ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar'' diye bir grup var oradaki seviyeler programını yapıyorum cnm
cnm 2 lt lik şişem var en az onu bitiriyorum her gün yazmayı unutmuşum
aynı düşüncedeyiz cnm seninle
hiç asibemm dememişsin
Atlayarak oku bence, yoksa uykusuz kalırsın
arada bir kaç kere uyukladım zaten
Bebem ne kadar uzun sürdü bu denetleme. İyi ağirliyorsunuz sanırım. Tatlilarina tuz atın gelmesinler bı daha.
aslında 5inde müdürlük 12sinde bakanlık denetlememiz vardı. tarihler yakın olduğu için müdürlüğü 25ine ertelemişler. Bakanlık denetlemesinden 96 puan almıştık darısı müdürlüğe inşallah

Asibem hayalet gibi ayakları yere değse bi...çok yoğun hep günlerin...çağırmaya kıyamıyorum inan ki...bebeler de hastaydı ya...aklımdasın hep şekerim yoksa...
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Asibeeeeeeem de Asibeeeeeeem madem burdasın tatlişim....ama geç oldu kız...seni hastaların denetçilerin bekler beni de okulun zilleri. Hadi gidek yatak...bak temizliğe giriseyim deme. Sen yorgunsun bu mesajı beynine gönder ...

Meleğim hijyenim.
Mikropsuz günlerin olsun tatlişim.

geçen denetleme öncesi 8 saat fazla mesaim vardı bir de bir cumartesi mesaiye gitmiştim arkadaşın sınavı var diye perşembe cuma onları kullancam 4 gün evde olcam inşallah dinlenirim o zaman. çok şükür kızlarda biraz toparladılar.
şimdi kahve yapcam kendime bir iki paraf işim var onu bitirince yatarım inşallah

Benimde babamın 1 ocak

Ne güzel ilgili bir ablası var kardeşinin rakiben takmasin boş ver önümüzdeki hafta ben çıkarım karşına. Gizli gizli spor yapıp depar atmasın sana. valla adı üstünde rakibe...

Ah ahhh dört bir yandan saldırı var a dostlar

4 . 5 . 10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…