Sagol ablacim oyle yapmaya calisiyorumNe güzel ilgili bir ablası var kardeşinin rakiben takmasin boş verönümüzdeki hafta ben çıkarım karşına. Gizli gizli spor yapıp depar atmasın sana. valla adı üstünde rakibe...
Rakiben de benim minnoş tosbikimmiş ya...Sagol ablacim oyle yapmaya calisiyorum
Bilmiyorum ki sinsi sinsi yapiyo olabilir sporunu
Cumaya gorcez bakalim rakibelerimizle olan durumu
Canım Allah kolaylık versin. Eksik mi var neden geri geldiler. Yanına yemek için birşeyler al. Yine geciktirme yemeğini.slm kızlar
yarın denetlememiz var diye bugün 9da çıktım. sabahta çok yoğunduk kendi evrak işlerime hiç bakamamıştım. akşam yemeğide yiyemedim orda anca eve gelince yedim yemeğimi saat çok geç olmuştu ama hiç yemezsemde olmaz diye düşündüm.
geçmişe gideyim ne zaman gelirim Allah bilir 20 sayfam var
yemek sayfası değil cnm benim normal bi sayfa ama arada yaptıklarımıda koyuyorumSenindemi yemek sayfan var ben kaçırmışım
facebookta ''ahmet apa ile yitik şifayı ücretsiz bulanlar'' diye bir grup var oradaki seviyeler programını yapıyorum cnmNasıl bir program bu benimlede paylaşırmısın canım merak ettim kısa zamanda fazla kilo vermişsindarısı başıma Aminnnnn
cnm 2 lt lik şişem var en az onu bitiriyorum her gün yazmayı unutmuşumSpor, su
Sabah simite mecbur kaldığın için bir şey demiyorum canım ama hem öğlen hem akşam tarhana olmasa daha iyiydi, akşam salata ve yoğurt daha iyi olurdu
Çok az bu menü, tek öğün yiyorsun bari dolu dolu ye :/ su güzel
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menüsu ne kadar?
Menü, su, spor
Saatleri ile yazar mısın bundan sonra
Menü, su, spor
Menü, su, spor
aynı düşüncedeyiz cnm seninleArkadaşlar ortamı germek gibi bir niyetim yok sadece düşüncelerimi paylaşmak istiyorum yılbaşını hıristiyanlar kutlar yıl başına bu kadar anlam yüklemeyin yiyip içmek için o akşamı beklemeyin yılbaşı hıristiyanların bayramıdır biz neden kutluyoruz neden onlar bizim bayramlarda kutlama yapmıyor diye hiç düşündünüzmü biz yılbaşı için milli piyango ve çerez kuyruklarında beklerken onların hiç pide kuyruğunda kurban alırken kuyrukta bekleyen gördünüzmü ömrümüzden bir yıl daha bitti gidiyor 2019 da Allah için ne yaptım diye kendimizi bir hesaba çekelim bence dedigim gibi amacım ortamı germek degil herkesin inancı kendine ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim kimse beni yalnış anlamasın lütfen hepinizi çok seviyorum
hiç asibemm dememişsinSongül kova kova su taşıyor.
Gülseren kızının ateşini düşürme derdinde
Kaptanim Zipzipim pusudamesaj yazarlarsa okurum yoksa oynumu oynarım modunda
Negom baş ağrısı ile başbaşa aşk yaşıyor
Tosbikim ablasıyla ballı sohbetler içinde
Hasbeenandgone oglusuyla pastaneler
Bonuscuk Allah bilir hangi videonun içinde nerelere gidip geliyor
Yetmezim kayınvalidem salona geçse de şu yemeğin canıni bir okusam diye mutfakta
Artemis içtiği kahve bardaklariyla kule yapmış tembel tembel camdan dışarı bakıyor mmmm acaba yarın çizme mi giysem bot mu endişesiylekiz kitaba bak yarın sınav var
Muhendisannem bozuk paraları saymaktan sıkıldı eşimle beş taş mı oynasam biraz da diyor
Malicik yarın güzel yemek çıksa ahhh ah çekiyor şu Elalis de ben gelince neden kaybolur hep diye kasayı birbirine katmak üzere
Burcum ablasına hala yeşil içecek tarifini verdim mi vermedim mi diye eski defterleri karıştırıyor
Yonacım rakibini açık ara nasıl geçerim diye hain tuzaklar hazırlıyor.
Saricivciv kuş oğluşunun poposunu temizliyor
Alvillacim karabatak nereden çıkar Allah bilir tahminim yok
Hapymom sana koca bir kalp çağrısı gönderdim tatlım.
Nefesyarenim bilibililerini kumese koydu...
Elalisim kiz
Diloooooooşnişanlı kız ☺☺☺
Kim kaldıysa gelip buradayım desin artikin
arada bir kaç kere uyukladım zatenAtlayarak oku bence, yoksa uykusuz kalırsın
aslında 5inde müdürlük 12sinde bakanlık denetlememiz vardı. tarihler yakın olduğu için müdürlüğü 25ine ertelemişler. Bakanlık denetlemesinden 96 puan almıştık darısı müdürlüğe inşallahBebem ne kadar uzun sürdü bu denetleme.İyi ağirliyorsunuz sanırım. Tatlilarina tuz atın gelmesinler bı daha.
Meleğim hijyenim.İyi akşamlar bol eksiler reklam arası
Oylama başladı oylarınızı bekliyoruz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
geçen denetleme öncesi 8 saat fazla mesaim vardı bir de bir cumartesi mesaiye gitmiştim arkadaşın sınavı var diye perşembe cuma onları kullancam 4 gün evde olcam inşallah dinlenirim o zaman. çok şükür kızlarda biraz toparladılar.Asibem hayalet gibi ayakları yere değse bi...çok yoğun hep günlerin...çağırmaya kıyamıyorum inan ki...bebeler de hastaydı ya...aklımdasın hep şekerim yoksa...
Bulamiyorum
Bulamiyorum
Asibeeeeeeem de Asibeeeeeeem madem burdasın tatlişim....ama geç oldu kız...seni hastaların denetçilerin bekler beni de okulun zilleri. Hadi gidek yatak...bak temizliğe giriseyim deme. Sen yorgunsun bu mesajı beynine gönder ...
Abla bir bak yarışmacılara bu sefer kizismali yarışma rakipler hepsi güçlü :))Meleğim hijyenim.
Mikropsuz günlerin olsun tatlişim.
Benimde babamın 1 ocakYazın bana da sıkıntı hiç yetmiyor su
Canım doğru diyorsun ...
yılbaşı hıristiyanlıkta dini açıdan kutlanıyor .
Bizde de eğlence için bir gün işte birde annemin doğum günü 1 ocak
Benim işler isyan ettirdi beni bugün.
Yarın da çok yoğunumsabah 7 de çıkarım evden
Oooww
Yok kiz ne güçlüsü arada bi cikip yuruyorum iste
Nideyim rakibem cok bosladin beni, gozum disarlara kaydi
Ne güzel ilgili bir ablası var kardeşinin rakiben takmasin boş verönümüzdeki hafta ben çıkarım karşına. Gizli gizli spor yapıp depar atmasın sana. valla adı üstünde rakibe...
Rakiben de benim minnoş tosbikimmiş ya...
İçin rahat olsun sinsilik ne gezer onda? Bilmiyordum
4 . 5 . 10İyi akşamlar bol eksiler reklam arası
Oylama başladı oylarınızı bekliyoruz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim ilgine.4 . 5 . 10
4 . 5 . 10
Babanın yerini aldı iyi olmazmı 2 akşamdır birlikte yatıyoruzNasıl oldu kızın, daha iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?