Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kültür mantarı bacısı... Allah zihin açıklığı versin hem sana hem biciriklara .
GeldimBeynimden duman çıkıyo gerçekten. Yarın Sosyal Bilgiler sınavı var. Üç gün çalıştırdım çok ağır ünite. Neyse ödevler de bitti. Bana soru sorun çok bilgiliyimNeyse menümü ve muhteşem sporumu yazayım.

Napyonuz kızlar
Annecigime geçtik bugün çok güzel yemek yapmıştı zaten ödem var dedim öğlen de yemek yemeye yetişmedim azcık kaçamak yaptım.
Eve yeni geldik masterchef i izlerken leslie yapar uyurum.
Kendime de nazar ettim 2 lt su içtim bugün

Nego keser hesabını yarin epeydir sopa göstermiyor zaten, eli kasiniyordur Nego nasil oldun, geçmedi mi başın

slm kızlar
yarın denetlememiz var diye bugün 9da çıktım. sabahta çok yoğunduk kendi evrak işlerime hiç bakamamıştım. akşam yemeğide yiyemedim orda anca eve gelince yedim yemeğimi saat çok geç olmuştu ama hiç yemezsemde olmaz diye düşündüm.
geçmişe gideyim ne zaman gelirim Allah bilir 20 sayfam var

Atlayarak oku bence, yoksa uykusuz kalırsın

Gülme emoji Yonahime Senin 6. Sınıfta kardeşin yokmuydu? Otur çalıştır

Gülme emoji Yonahime Senin 6. Sınıfta kardeşin yokmuydu? Otur çalıştır
Kelin halinden kel anlarcok bilgiliyim soru sorun dedin ya cok guldum ona
Yok abla benim kardes 2.sinif simdilik ödevlerini anliyorum 6. sinifa gelince önden bi calisip sonra calistirmak gerekir

Bu arada farkettim ki her an adet olabilirim. İnşallah tartıya çok yansımaz. Yarın dışarda işlerim var ama akşama ödem atıcı çay filan başlayıp durumu kontrol altına almaya çalışcam.
İnsallah yansimaz bu regl donemi insani uyuz ediyor odemiydi tartisiydi

Seni çok iyi anlıyorum telefon yatarken boşaldı. Öncesinde yemek meyve vs. Faslı . Sonra tv izledik. Bu saat oldu yeni uyuycazinşallah.

Bu site yuzunden ne yuz sekseni abla ikiyuz seksen oluyo
Kızkardeşime odev yaptirma cabasindayimdisardaydik odevler cok gec saate kaldi
Rakibem takmiyo zaten beniseve seve kabulumsun
Ne güzel ilgili bir ablası var kardeşinin rakiben takmasin boş ver önümüzdeki hafta ben çıkarım karşına. Gizli gizli spor yapıp depar atmasın sana. valla adı üstünde rakibe...

Bebem ne kadar uzun sürdü bu denetleme. İyi ağirliyorsunuz sanırım. Tatlilarina tuz atın gelmesinler bı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…