Limon sıktım bi de ayva buldum mufakta kabuğunu attım gene bi değişiklik olmadıBir tatlı kaşığı bal koy kuzum geçmiş olsun. Limon da sıkabilirsin.
Tahmin doğru ama. Canım bezi sirkeli suya batir o da etkili hatta koltuk altlarına pamuk da koyabilirsin sirkeye batırıp.Yavrum benim çabuk iyileşir inşallah.
valla nasıl bitcek o kutu bilmiyomGeçmiş olsun canim, güldüm ama kıs cayı yorumuna
Sağol kuzum ,büyülü bohça içmiştim bi ara o çok güzeldiGeçmiş olsun canım. Poşet çay olarak satılanlar berbat, ben daha önce açık satılandan almıştım harikaydı.
Günaydın canımGünaydıııın kızlaarrrGününüz güzel ve hayırlı geçsinnnn
valla nasıl bitcek o kutu bilmiyom
Gördüm tatlım...Abla bir bak yarışmacılara bu sefer kizismali yarışma rakipler hepsi güçlü :))
Tşk ederim güzel temennilerini için
Üç tane olduğuna dikkat etmedim. Ben iki oy kullandım. 5 bende de var tatlım. Bir de 11...4 . 5 . 10
40 dk yürüyüş 40 puan sanırımBonus
Canım ben tahmin ettim yiyecegini. Yanlış yere konu açanlar bir haftaya yakın ceza alıyor.Aa neden ki bdv den olabilir
Dun konu açmıştı
kabak detoksu denedin mi hiç ? nilay keçecidenGünaydın
Pazartesi kilosu hala sabit sinirim bozuk amaçsızca diyeti bozup yemek istiyorum.
Hurma yapıcam yoksa çok daha kötü hissedicemNego
Günaydın canımmmGünaydınnnn
kabak detoksu denedin mi hiç ? nilay keçeciden
allah allah belki sana az yemek iyi gelmiyordurYok 3 günlük denemedim tek öğün denedim 2 kere ertesü güne sabit çıktım sinirim bozuldu.
Onuda yapıcam inş bi ara. Hurma çok pratik kolay geliyo ne kadar az dursam mutfakta o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?