Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende randevu aldım sonunda

Canım uzun zamandır aklımda da benim eşim değişik biraz her şeye muhalefet bu sefer bir şey diyemedi artık. 10 kupa yapacak

Orda da vardır canım netten baktın mı
Amin inşaallah
Arkadaşlar çok geçmiş olsun. Tez zamanda ağrılarınız geçsin inşallah.
Amin canım sağol
Hadi gözün aydın şifa olsun inş Allah bizim gittiğimiz kurs hocasıydı bayan o yaptı eşide bioenerjiyle muayene ediyor ne zaman gideceksin gitmeden önce diyet yapman gerektiğini söyledimi
Bu hanım da dualı sünnete uygun yapıyor, arkadaşım tavsiye etti. Biliyorum şartlarını canım
10 kupa olmaz tek sayı olması gerekiyormuş 3.5.7.9 gibi bize öyle dediler
Konuşuruz onu bakalım

Orda da vardır canım netten baktın mı

Amin inşaallah

Amin canım sağol

Bu hanım da dualı sünnete uygun yapıyor, arkadaşım tavsiye etti. Biliyorum şartlarını canım

Konuşuruz onu bakalım
hani eski ebeler olurya ninelerimiz zamanında onlar gibi hacamat yapan birilerini istiyorum . öbür türlü var yapan yerler

Bende ona bi bakim puanlara ekleriz.

Fast miller, party olan da çok eğlencelidir.

Not alayım, onlara da bakayım. Ben iki yıl öncede kalmışım, tv yi acıyorum, son yaptığım duruyor hep Sıkılmıştım eskilerden

Yok ya değerlerimde insülin direncinden başka sıkıntı yok bir miktar d vitamini düşük o kadar.
Benim dengesizliğimden oluyor çok düzgün yaptımda gitmedi diyemiyorum ki.
Mesela 2 öğün yapıyorum 4-5 te yemeğimi yemiş oluyorum bizimkiler 7 de yerken şeytan dürtüyor bi tadına baklar vs bu sefer 3.öğünü yapmış oluyorum.

E iki öğün yiyeceğim içinde dolu yemiş oluyorum peşinden diğer öğün gelince kötü oluyor. Sık sık yenen diyetlerde porsiyonlar az oluyor

Bu mesela bol squatlı bir video ben yapamıyorum dizimden dolayı. Yaptığım zamanlarda da squatlarda başka bişey yapıyodum. Bir milde ağırlık bir milde bant bolca bacak karın çalıştırmış oluyor.

5 milin başka versiyonlarıda var.

1 millerde happy mil çok hareketli güzel

mavitosbik07 3 fast mil bu. Ok.ru dan bak çok fazla çeşitli video var.
Yağ yakıcı burn videoları var renkli miller var blue mil gibi kısa kısa videolar onlar peşpeşe yapılıyor sanırım. Yogası var karın videosu var dolu insanın kafası karışıyor
Bak yani.

Canım kahvaltıyı biraz geç yapsan bir de 7 de değil de 6 ila 6.30 da olmaz mı akşam yemeği. Eve geç mi geliyorlar. Senin için de iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…