Bende randevu aldım sonunda3 tane boynundan 1 kupa başından 1 kupa kuyruk sokumundan yaptırdık canım aynen öyle hacamat yaptırmak sünnettir bende yaptırıcam migren için eşimde 2 kez yaptırdı benle oğlum kaldık sıra bizde inş Allah
Canım uzun zamandır aklımda da benim eşim değişik biraz her şeye muhalefetBencede yaptır tuğçeye tavsiye eden akrabamız geçen gün birlikte gittik 9 kupa daha yaptırdı o kadar rahatladımki anlatamam diyor bence herkesin yaptırması gereken zararı olmayan aksine çok fayfasını göreceğiniz efendimizin sünnetidir bu ara çok konuşuldu reklem gibi oldu amagerçekten tavsiye ederim arkadaşlar kuyruk sokumundan yapılan hacamat hem omur ilige hemde çocuklarda boy uzamasına yardımcı oluyormuş
Hadi gözün aydın şifa olsun inş Allah bizim gittiğimiz kurs hocasıydı bayan o yaptı eşide bioenerjiyle muayene ediyor ne zaman gideceksin gitmeden önce diyet yapman gerektiğini söyledimiBende randevu aldım sonunda
10 kupa olmaz tek sayı olması gerekiyormuş 3.5.7.9 gibi bize öyle dedilerCanım uzun zamandır aklımda da benim eşim değişik biraz her şeye muhalefetbu sefer bir şey diyemedi artık. 10 kupa yapacak
Orda da vardır canım netten baktın mımersindeyim
Amin inşaallahMigren illeti çok zor senin için yek çözüm hacamat şimdi tam zamanı yeni başladı bundan sonra ki aylarında yine yaptır inş sığa olacaktır Allahın izniyle geçer çok zor ya baş ağrısı neren agrırsa canın oradadır derler baş insanı ayakta tutuyor yine çok geçmiş olsun
Amin canım sağolArkadaşlar çok geçmiş olsun. Tez zamanda ağrılarınız geçsin inşallah.
Bu hanım da dualı sünnete uygun yapıyor, arkadaşım tavsiye etti. Biliyorum şartlarını canımHadi gözün aydın şifa olsun inş Allah bizim gittiğimiz kurs hocasıydı bayan o yaptı eşide bioenerjiyle muayene ediyor ne zaman gideceksin gitmeden önce diyet yapman gerektiğini söyledimi
Konuşuruz onu bakalım10 kupa olmaz tek sayı olması gerekiyormuş 3.5.7.9 gibi bize öyle dediler
hani eski ebeler olurya ninelerimiz zamanında onlar gibi hacamat yapan birilerini istiyorum . öbür türlü var yapan yerlerOrda da vardır canım netten baktın mı
Amin inşaallah
Amin canım sağol
Bu hanım da dualı sünnete uygun yapıyor, arkadaşım tavsiye etti. Biliyorum şartlarını canım
Konuşuruz onu bakalım
Yemek yiyemediği için vermiştir canım ama hastalık sonrası dikkat etsin yine yediklerineTuğçe 3 günde 2 kilo vermiş
Dün burada birisi puanını sormak icin Leslie boosted demişti. Ona teşekkürlerimi sunuyorum, çok eğlenceliymiş
Tunaydin canım ❤Gecmisi bitirdim
Tunaydin canlar
Bende ona bi bakim puanlara ekleriz.
Fast miller, party olan da çok eğlencelidir.
Hurmaya dayanamazsın canım daha önce yaptınmı bilmiyorum ama hiç tavsiye etmiyorum başka çözümler bulalım sana neden veremiyorsun onuda anlamadım kilosu fazla olanlar ilk zamanlar daha çok kilo verir ben ilk ay 6 kilo verdim Komşum şuan diyet yapıyo 103 den 1 ayda 8 kilo vermiş doktora gittinmi peki değerlerine bi baktırsan kuzum
Gecmisi bitirdim
Tunaydin canlar
Unutmustun dimi hic itiraz etmeOoo gelmiş gözümün çiçeği rakibemBen de tam etiket yapacaktım
Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin.Günaydın arkadaşlarhiç keyfim yok, dün okula gitmedim ama bugün gitmek zorundayım. Arada uğrarım. Öpüyorum hepinizi
Canım kahvaltıyı biraz geç yapsan bir de 7 de değil de 6 ila 6.30 da olmaz mı akşam yemeği. Eve geç mi geliyorlar. Senin için de iyi olur.Yok ya değerlerimde insülin direncinden başka sıkıntı yok bir miktar d vitamini düşük o kadar.
Benim dengesizliğimden oluyor çok düzgün yaptımda gitmedi diyemiyorum ki.
Mesela 2 öğün yapıyorum 4-5 te yemeğimi yemiş oluyorum bizimkiler 7 de yerken şeytan dürtüyor bi tadına baklar vs bu sefer 3.öğünü yapmış oluyorum.
E iki öğün yiyeceğim içinde dolu yemiş oluyorum peşinden diğer öğün gelince kötü oluyor. Sık sık yenen diyetlerde porsiyonlar az oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?