- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bu mesela bol squatlı bir video ben yapamıyorum dizimden dolayı. Yaptığım zamanlarda da squatlarda başka bişey yapıyodum. Bir milde ağırlık bir milde bant bolca bacak karın çalıştırmış oluyor.
5 milin başka versiyonlarıda var.
1 millerde happy mil çok hareketli güzel
Canım kahvaltıyı biraz geç yapsan bir de 7 de değil de 6 ila 6.30 da olmaz mı akşam yemeği. Eve geç mi geliyorlar. Senin için de iyi olur.
mavitosbik07 3 fast mil bu. Ok.ru dan bak çok fazla çeşitli video var.
Yağ yakıcı burn videoları var renkli miller var blue mil gibi kısa kısa videolar onlar peşpeşe yapılıyor sanırım. Yogası var karın videosu var dolu insanın kafası karışıyor
Bak yani.
Aynen beraber diyet yapıcaz inşYemek yiyemediği için vermiştir canım ama hastalık sonrası dikkat etsin yine yediklerine
Sana benim diyetisyen listemi vereyim 3 ana 3 ara ögün acıkmıyorsun hiç istersen özelden atarım canım başlangıç kilomuz birbirine yakın sendede işe yarar belkiYoo 6 da falan evde oluyo eşim geç yapıyorum dediğin gibi ama kendimi dizginlemekte zorlanıyorum.
Yada erken kahvaltı yapıp 5 saati doldurup 3 öğün yapıcam
Geçmiş olsun. Hastalıktandır. Benim kardeşimde 3 gün hastalanıyor 2-3 kiloya yakın zayıflıyor. Ama bende tersine hastalandığım zaman iştahım açılıyor habire yiyorum. Yemessem düşüp kalıyorumTuğçe 3 günde 2 kilo vermiş
Ben hastalanınca aşırı iştahım kaçıyor.. yemek yapamıyorum mecbur ne bulsam onu yiyorum bu da kilo yapıyor..Geçmiş olsun. Hastalıktandır. Benim kardeşimde 3 gün hastalanıyor 2-3 kiloya yakın zayıflıyor. Ama bende tersine hastalandığım zaman iştahım açılıyor habire yiyorum. Yemessem düşüp kalıyorum
Zaten önümüze şuda sana hazırlandı dense şaşarım. Hep bir bekleyiş var ama karşılık yok.Ben hastalanınca aşırı iştahım kaçıyor.. yemek yapamıyorum mecbur ne bulsam onu yiyorum bu da kilo yapıyor..
Malasef çok haklısınÕ
Zaten önümüze şuda sana hazırlandı dense şaşarım. Hep bir bekleyiş var ama karşılık yok.
Rakibem sen iyi spor yapiyorsun yaPAZARTESİ
sabah10.00
Cevizli su 1 dilim kepekli ekmek az bidon peyniri 1 sahanda yumurta 1 tüm ceviz az pekmez
Ara15.30
1 porsiyon meyve 1 medine hurması 1 avuç içi fıstık
Akşam18.30
Patates tavası(2 dilim patatesinden geri kalanı et ve sebzeleri küçük porsiyon) 1 kase cacık yarım dilim kepekli ekmek
Su 2 lt
Spor
150 ip=30 puan
50 squat=8 puan
45 dk cardiyo=270 puan
4015 adım=60 puan
cgdmk @Negohatun Bonus
Cok iyi canim basarilarinin devamini dilerimSALI
Sabah10.30
1 yumurtadan diyet krep az peynir ceviz
Ara15.30
1 avuç fıstık kavrulmuş 1 medine hurması
Akşam18.30
1 kase köfteli çorba(köftesi fellah köftesi gbi etli değil yani içli köfte tarzında)
Yarım dilim ekmek yeşillik ayran
Su 2.5 lt
Spor 200 ip=40 puan
35 dk cardio=150 puan
3004 adım=45 puancgdmk @Negohatun Bonus
Hastalıgına ragmen cook iyi gidiyorsun canım 21 gün yapıp bırakacak mısın devam edecek misinŞaka maka şekersiz 17.gün
İlk günler aşırı zorlandım ama açlıktan değil ne yiyeceğimi bilemedim açıkcası.. ama şimdi kendime göre menü ayarladım.. dışarda yemek yemek biraz zor.. Geçen tahlil sonrası kahvaltı için tost yiyemedim kahvaltı tabağı alamadım.. mecburen 2 yumurtaya 10 lira verdim
Cay içilmez mi yaa günde en az 10 bardak cay içiyorum :)Kızlar merhaba. Bugün evdeydim. Biraz ev toparladım. Kahvaltımı yaptım.uzum zamandır çay içmiyordum . Birazdan çocuklarla ödev yapacağız. Regl yaklaştı sinirlerim gergin tahammülüm azaldı . En çok değişik ruh halleri beni yoruyor.
Sizde ne var ne yok?
Yani şöle devam edim diyorum ama bu süreçte canımın çok aşırı çektiği bir iki bişi vqr.. onları yiyim diyorum ama bakalımHastalıgına ragmen cook iyi gidiyorsun canım 21 gün yapıp bırakacak mısın devam edecek misin
Cay içilmez mi yaa günde en az 10 bardak cay içiyorum :)
Afiyet olsun canımKendime bi salata yapmışım Allah Allah
Saol cnm yedim olduAfiyet olsun canım
Sen öyle san şekerimRakibem sen iyi spor yapiyorsun ya
Bir de ben sadece spor rakibiyiz saniyordum, kilolarimiz da ayniymis, ben de seni sporsuz ezem gecem de gor
Cok iyi canim basarilarinin devamini dilerim
Ayy canım benim niye öyle olmuş bzde öyle verebilsek keşke dikkat et annesiTuğçe 3 günde 2 kilo vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?