Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim, bakayım. Happy yapıyordum.

Canım kahvaltıyı biraz geç yapsan bir de 7 de değil de 6 ila 6.30 da olmaz mı akşam yemeği. Eve geç mi geliyorlar. Senin için de iyi olur.

Yoo 6 da falan evde oluyo eşim geç yapıyorum dediğin gibi ama kendimi dizginlemekte zorlanıyorum.

Yada erken kahvaltı yapıp 5 saati doldurup 3 öğün yapıcam

Yoo 6 da falan evde oluyo eşim geç yapıyorum dediğin gibi ama kendimi dizginlemekte zorlanıyorum.

Yada erken kahvaltı yapıp 5 saati doldurup 3 öğün yapıcam
Sana benim diyetisyen listemi vereyim 3 ana 3 ara ögün acıkmıyorsun hiç istersen özelden atarım canım başlangıç kilomuz birbirine yakın sendede işe yarar belki

Tuğçe 3 günde 2 kilo vermiş
Geçmiş olsun. Hastalıktandır. Benim kardeşimde 3 gün hastalanıyor 2-3 kiloya yakın zayıflıyor. Ama bende tersine hastalandığım zaman iştahım açılıyor habire yiyorum. Yemessem düşüp kalıyorum

Şaka maka şekersiz 17.gün

İlk günler aşırı zorlandım ama açlıktan değil ne yiyeceğimi bilemedim açıkcası.. ama şimdi kendime göre menü ayarladım.. dışarda yemek yemek biraz zor.. Geçen tahlil sonrası kahvaltı için tost yiyemedim kahvaltı tabağı alamadım.. mecburen 2 yumurtaya 10 lira verdim

Ben hastalanınca aşırı iştahım kaçıyor.. yemek yapamıyorum mecbur ne bulsam onu yiyorum bu da kilo yapıyor..

Kızlar merhaba. Bugün evdeydim. Biraz ev toparladım. Kahvaltımı yaptım.uzum zamandır çay içmiyordum . Birazdan çocuklarla ödev yapacağız. Regl yaklaştı sinirlerim gergin tahammülüm azaldı . En çok değişik ruh halleri beni yoruyor.
Sizde ne var ne yok?

Rakibem sen iyi spor yapiyorsun ya
Bir de ben sadece spor rakibiyiz saniyordum, kilolarimiz da ayniymis, ben de seni sporsuz ezem gecem de gor
Cok iyi canim basarilarinin devamini dilerim

Hastalıgına ragmen cook iyi gidiyorsun canım 21 gün yapıp bırakacak mısın devam edecek misin
Cay içilmez mi yaa günde en az 10 bardak cay içiyorum :)

Hastalıgına ragmen cook iyi gidiyorsun canım 21 gün yapıp bırakacak mısın devam edecek misin

Cay içilmez mi yaa günde en az 10 bardak cay içiyorum :)
Yani şöle devam edim diyorum ama bu süreçte canımın çok aşırı çektiği bir iki bişi vqr.. onları yiyim diyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…