Nerdesin canım sengeçmiş olsun canım .
keşke bende buralarda yapan bulabilirsem inferlite için yaptırabilsem
2 öğün ü ben bugün deneyemcem dün istemsiz şekilde oldu ve kolay geldi arada birşeyler yiyorsun dimi ara öğün gibi
3 tane boynundan 1 kupa başından 1 kupa kuyruk sokumundan yaptırdık canım aynen öyle hacamat yaptırmak sünnettir bende yaptırıcam migren için eşimde 2 kez yaptırdı benle oğlum kaldık sıra bizde inş AllahHayvansal gıdalar kan temizliğini engelliyor o yüzden yenmiyor.
Migrense hele hiç terddüt etme peygamberimiz yaptırmış ona güvenip yaptırıyoruz hepimiz.
Baş hacamatı mükemmel bişey.
Çocuklarada çok faydalı yaptırabilene tabi.
Geçmiş olsun canom daha iyimisin? Büyülü bohçayı bende çok severim
Ne pasaklı hatunlar varmış yaa ben olsam o resmi çekmeye utanırımÜç tane olduğuna dikkat etmedim. Ben iki oy kullandım. 5 bende de var tatlım. Bir de 11...
Sağol bonusumHayvansal gıdalar kan temizliğini engelliyor o yüzden yenmiyor.
Migrense hele hiç terddüt etme peygamberimiz yaptırmış ona güvenip yaptırıyoruz hepimiz.
Baş hacamatı mükemmel bişey.
Çocuklarada çok faydalı yaptırabilene tabi.
Geçmiş olsun canom daha iyimisin? Büyülü bohçayı bende çok severim
mersindeyimNerdesin canım sen
Hurmaya dayanamazsın canım daha önce yaptınmı bilmiyorum ama hiç tavsiye etmiyorum başka çözümler bulalım sana neden veremiyorsun onuda anlamadım kilosu fazla olanlar ilk zamanlar daha çok kilo verir ben ilk ay 6 kilo verdim Komşum şuan diyet yapıyo 103 den 1 ayda 8 kilo vermiş doktora gittinmi peki değerlerine bi baktırsan kuzumYok 3 günlük denemedim tek öğün denedim 2 kere ertesü güne sabit çıktım sinirim bozuldu.
Onuda yapıcam inş bi ara. Hurma çok pratik kolay geliyo ne kadar az dursam mutfakta o kadar iyi
Bencede yaptır tuğçeye tavsiye eden akrabamız geçen gün birlikte gittik 9 kupa daha yaptırdı o kadar rahatladımki anlatamam diyor bence herkesin yaptırması gereken zararı olmayan aksine çok fayfasını göreceğiniz efendimizin sünnetidir bu ara çok konuşuldu reklem gibi oldu amaGünaydın, akşam erkenden ilaç içip yattım yine, baş ağrım çok şiddetlendi. Hacamat yaptırıcam bakalım.
Migren illeti çok zor senin için yek çözüm hacamat şimdi tam zamanı yeni başladı bundan sonra ki aylarında yine yaptır inş sığa olacaktır Allahın izniyle geçer çok zor ya baş ağrısı neren agrırsa canın oradadır derler baş insanı ayakta tutuyor yine çok geçmiş olsunEvet canım üç gündür şiddetli rüzgar var ama ben evden çıkmadım hiç, başım daha kötü olur diye, bir haftadır ağrıyor
En başta açlık ceryanda kalma soğuk hava uykusuzluk stres migrenin düşmanı bunlarHep olur mu, ya da tetikleyen bir durum var mi, mesela sinir, üzüntü gibi. Dikkat ettin mi hiç
En başta açlık ceryanda kalma soğuk hava uykusuzluk stres migrenin düşmanı bunlar
Tünaydın canım ❤Geçmiş bitti öğlen oldu e o zaman tünaydınnnnnnnnn gençlik
Ben hiç değildim canım, menü bile yazmadım.Bakalım zaten bu hafta kim daha dikkate aldı kim yarış modundaydı onlar öncelikli olur
Günaydın, akşam erkenden ilaç içip yattım yine, baş ağrım çok şiddetlendi. Hacamat yaptırıcam bakalım.
Arkadaşlar çok geçmiş olsun. Tez zamanda ağrılarınız geçsin inşallah.Ordadamı rüzgar oldu negom burda lodostan sağlam kafa kalmadı iki akşamdır yatıyorum bende
Tamam canım ama kacamak olmasın misafir var diyeMerhaba kızlar bugün misafir var kaptanım akşam yemeğini ara öğün olarak yapıp misafirimizle beraber yiyeceğim akşam yemeyeceğim
Menü, su, spor
Puanın : 10
Canım menü sayfasına yorum yapmıyoruz
Menü, suspor yine yok
Puanın : 7
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, su, sporpilava gerek yokmuş
Puanın : 9
Menü, su, spor
Menü, su, sporkızartmaya gerek yokmuş
Puanın : 9
Menü, suspor yok
Puanın : 8
Koruma menüsü
Menü, su, spor
Menü, su, spor
Menü, sukahvaltıda erişte ne
Puanın : 7
Yok kaptanım sadece yemeğimi yerimTamam canım ama kacamak olmasın misafir var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?