Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nerdesin canım sen

3 tane boynundan 1 kupa başından 1 kupa kuyruk sokumundan yaptırdık canım aynen öyle hacamat yaptırmak sünnettir bende yaptırıcam migren için eşimde 2 kez yaptırdı benle oğlum kaldık sıra bizde inş Allah

Sağol bonusum boğaz yanması burun akıntısı devam.ateş yok en azından.yani şimdilikakşam oluyo geneldeallahtan izinliyim bugün

Yok 3 günlük denemedim tek öğün denedim 2 kere ertesü güne sabit çıktım sinirim bozuldu.

Onuda yapıcam inş bi ara. Hurma çok pratik kolay geliyo ne kadar az dursam mutfakta o kadar iyi
Hurmaya dayanamazsın canım daha önce yaptınmı bilmiyorum ama hiç tavsiye etmiyorum başka çözümler bulalım sana neden veremiyorsun onuda anlamadım kilosu fazla olanlar ilk zamanlar daha çok kilo verir ben ilk ay 6 kilo verdim Komşum şuan diyet yapıyo 103 den 1 ayda 8 kilo vermiş doktora gittinmi peki değerlerine bi baktırsan kuzum

Günaydın, akşam erkenden ilaç içip yattım yine, baş ağrım çok şiddetlendi. Hacamat yaptırıcam bakalım.
Bencede yaptır tuğçeye tavsiye eden akrabamız geçen gün birlikte gittik 9 kupa daha yaptırdı o kadar rahatladımki anlatamam diyor bence herkesin yaptırması gereken zararı olmayan aksine çok fayfasını göreceğiniz efendimizin sünnetidir bu ara çok konuşuldu reklem gibi oldu ama gerçekten tavsiye ederim arkadaşlar kuyruk sokumundan yapılan hacamat hem omur ilige hemde çocuklarda boy uzamasına yardımcı oluyormuş

Evet canım üç gündür şiddetli rüzgar var ama ben evden çıkmadım hiç, başım daha kötü olur diye, bir haftadır ağrıyor
Migren illeti çok zor senin için yek çözüm hacamat şimdi tam zamanı yeni başladı bundan sonra ki aylarında yine yaptır inş sığa olacaktır Allahın izniyle geçer çok zor ya baş ağrısı neren agrırsa canın oradadır derler baş insanı ayakta tutuyor yine çok geçmiş olsun

Yaa o epey saçma oldu evet. Kahvaltıdan önce ağzıma atmış bulundum. Sonra ekmeğe saydım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…