Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de en çok bu konularda zorlanmistim canım. Sürekli disardaydim, yiyebilecegim şeyleri bulmak zor oluyordu. Biraz kendimi toparlayıp tekrar yapacağım.

herkese merhaba ben geldim
sınavları yariladim çok şükür ,yarınki de bitince 2tane kalıyor geriye diyeti bozmadjm hala devam ediyorum ama en çok su sıra zorlanıyorum, stresten insanın ağzına bir iki bişey atasi geliyor ,yanımda da insanlar yiyince canım çekiyor herkes nasıl

Hosgeldinnnn canım
Sınavlarla diyete devam edebilmen cok iyi
Haftaya aramızda olursun o zaman
Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette olunca

Ben de kendime birini seçmeliyim böyle
Benim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları 22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
Kv dem herkesin kilosu ile uğraşan bir kadındı, kendi kızı şimdi çok kilolu, hatta ben kilo verdikten sonra görümcem diyetisyene başlamış benden saklıyorlar, kızı kaçırdı ağzından

Hosgeldinnnn canım
Sınavlarla diyete devam edebilmen cok iyi
Haftaya aramızda olursun o zaman

Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette olunca
hoşbuldum kaptanım diyete devam sağlıklı şeylerle yanıma kuru kayısı ve hurma koydum bir de kutu süt şimdi onu tukettim anca şimdilik bu kadar:)) kütüphaneye geldim çalışmaya devam edeyim hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…