Ben de en çok bu konularda zorlanmistim canım. Sürekli disardaydim, yiyebilecegim şeyleri bulmak zor oluyordu. Biraz kendimi toparlayıp tekrar yapacağım.Şaka maka şekersiz 17.gün
İlk günler aşırı zorlandım ama açlıktan değil ne yiyeceğimi bilemedim açıkcası.. ama şimdi kendime göre menü ayarladım.. dışarda yemek yemek biraz zor.. Geçen tahlil sonrası kahvaltı için tost yiyemedim kahvaltı tabağı alamadım.. mecburen 2 yumurtaya 10 lira verdim
Hosgeldinnnn canımherkese merhaba ben geldim
sınavları yariladim çok şükür ,yarınki de bitince 2tane kalıyor geriyediyeti bozmadjm hala devam ediyorum ama en çok su sıra zorlanıyorum, stresten insanın ağzına bir iki bişey atasi geliyor ,yanımda da insanlar yiyince canım çekiyor herkes nasıl
Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette oluncaKızlaaaaar, bugün bildiğiniz gibi İçki ve Tatlı fabrikalarına gittik. Viski, şarap tadımı yaptım çok az. Tatlı olarak da cheesecake verdiler limonlu ama yemedim. Çay içtim birtek geldimm:) Şuan evdeyim ama tek bildiğim çok yorgun olduğummmm
Ay bunlar diyette değilken gelse ya karşıma fabrikayı bile yerdimHosgeldinnnn canım
Sınavlarla diyete devam edebilmen cok iyi
Haftaya aramızda olursun o zaman
Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette olunca
Beni seç beniBen de kendime birini seçmeliyim böyle
Evet canimTemposuz yürümeyse evet 40 puan
Senin gibi tatlı eltiye nasıl yapayım ki ben bunuBeni seç beni
Gecen cuma 5 li rakamları gördün bu haftada görürsünAh ah benim kara cuma geliyor yineYemin ederim artık 6 rakamından nefret ediyorum
Kara cuma olur muAh ah benim kara cuma geliyor yineYemin ederim artık 6 rakamından nefret ediyorum
Benim aday çoktu, kv görümce ve tayfalarıBen de kendime birini seçmeliyim böyle
Bence cok cabuk geciyor yine cuma geldi :)))Bu hafta cok mu yavas geciyor bana mi oyle geliyor
hoşbuldum kaptanım diyete devam sağlıklı şeylerle yanıma kuru kayısı ve hurma koydum bir de kutu süt şimdi onu tukettim anca şimdilik bu kadar:)) kütüphaneye geldim çalışmaya devam edeyim hepinizi öpüyorumHosgeldinnnn canım
Sınavlarla diyete devam edebilmen cok iyi
Haftaya aramızda olursun o zaman
Fabrikalarda tadımlıklar fenaymıs özelikle diyette olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?