Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi calısmalar canım Allah zihin acıklıgı versin

Ne kadar fesatlar ya böyle. Oğullarıyla evlenince niye düşman gibi görüyorlar acaba, neyse boşver sana soylemeseler de içten içe kudurmuş onlar.

Bende evde yalnızken falan full konsantre diyetteyim ama kv gilde falan kalabalıkta yiyorum.. eltim diyo ohh yiyorsun yiyorsun kilo almıyorsun.. dedim ölücem açlıktan sen burda yediğime bakma..

Ne kadar fesatlar ya böyle. Oğullarıyla evlenince niye düşman gibi görüyorlar acaba, neyse boşver sana soylemeseler de içten içe kudurmuş onlar.
Tabi canım kudurdukları için yorum yapmadılar zaten yoksa kv dem 500 gr al ver farkeder, o derece kilodan anlar

Bosver canim kıskananlar catlasin
Bende bikac sene once 17 kg vermistim her goren sok oluyodu
Bi teyzem vardi hep onunla kilo muhabbeti yapardik aylarca beni gormemis
Bende heyecanla diyorum beni gorse nasil sasiracak tebrik edecek falan
Görüştük ve teyzemden cit yokhis orali olmuyo o zaman cok kirilmistim bende simdi olsam kiskananlar catlasin der gecerim
Bence cok cabuk geciyor yine cuma geldi :)))
Bilmiyorum listede diyeyim sanirim bi turlu bu hafta gecmedi benim icinfena heyecan yaptim

Ne hesap kitap bee

Kız rakip beni ezip geçicen sen bu hafta
yok be ya nerde , aşırı dikkat etmiyorum sadece sağlıksız şeyler yemiyorum , yanımda bişey yenince onu yemiyim diye tatlı isterse kuru meyve yiyorum biraz düzensiz,spor da yapmadım :/ sen geçersin benii
ah sınav haftam bı bitseeee

Hastalıgına ragmen cook iyi gidiyorsun canım 21 gün yapıp bırakacak mısın devam edecek misin

Cay içilmez mi yaa günde en az 10 bardak cay içiyorum :)
Cay icemiyorum eve gelmem iki oluyor sonra da 3 ü buluyor. Ondan sonra da icince uyku tutmuyor. malesef çok etki ediyor oysa çok severim.
Yani şöle devam edim diyorum ama bu süreçte canımın çok aşırı çektiği bir iki bişi vqr.. onları yiyim diyorum ama bakalım
Sende kendimi gördüm. Hep Bir hayal ne yesem acaba diye☺

Bugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 7 hurma yeşil çay
Saat 14:00 yoğurt
Saat 15:30 7 hurma yeşil çay
Saat 16:00 1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 20.000 adım. = 300 puan
Hurmanın 21 olması gerekiyor sanki. Sayı önemli değil mi bu diyette. Dayanabiliyorsan sıkıntı yok tabi. Dikkatli ol gene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…