İyi calısmalar canım Allah zihin acıklıgı versinhoşbuldum kaptanım diyete devam sağlıklı şeylerle yanıma kuru kayısı ve hurma koydum bir de kutu süt şimdi onu tukettim anca şimdilik bu kadar:)) kütüphaneye geldim çalışmaya devam edeyim hepinizi öpüyorum
Ne kadar fesatlar ya böyle. Oğullarıyla evlenince niye düşman gibi görüyorlar acaba, neyse boşver sana soylemeseler de içten içe kudurmuş onlar.Benim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
Kv dem herkesin kilosu ile uğraşan bir kadındı, kendi kızı şimdi çok kilolu, hatta ben kilo verdikten sonra görümcem diyetisyene başlamış benden saklıyorlar, kızı kaçırdı ağzından
Bende evde yalnızken falan full konsantre diyetteyim ama kv gilde falan kalabalıkta yiyorum.. eltim diyo ohh yiyorsun yiyorsun kilo almıyorsun.. dedim ölücem açlıktanBenim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
Kv dem herkesin kilosu ile uğraşan bir kadındı, kendi kızı şimdi çok kilolu, hatta ben kilo verdikten sonra görümcem diyetisyene başlamış benden saklıyorlar, kızı kaçırdı ağzından
Tabi canım kudurdukları için yorum yapmadılar zatenNe kadar fesatlar ya böyle. Oğullarıyla evlenince niye düşman gibi görüyorlar acaba, neyse boşver sana soylemeseler de içten içe kudurmuş onlar.
Tabi ki saniyorum sadeceSen öyle san şekerim
Gecen cuma 5 li rakamları gördün bu haftada görürsün
Bosver canim kıskananlar catlasinBenim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
Bilmiyorum listede diyeyim sanirim bi turlu bu hafta gecmedi benim icinBence cok cabuk geciyor yine cuma geldi :)))
Kara cuma olur mu
Benim aday çoktu, kv görümce ve tayfaları22 kilo verdim de bir kere kilo verdin demediler, akrabalarla aynı ortamda akrabalar ağızları açık övdüler kv ve görümcem başka tarafa baktılar
teşekkür ederimİyi calısmalar canım Allah zihin acıklıgı versin
teşekkür ederim
yok be ya nerde , aşırı dikkat etmiyorum sadece sağlıksız şeyler yemiyorum , yanımda bişey yenince onu yemiyim diye tatlı isterse kuru meyve yiyorum biraz düzensiz,spor da yapmadım :/ sen geçersin beniiKız rakip beni ezip geçicen sen bu hafta
Cay icemiyorum eve gelmem iki oluyor sonra da 3 ü buluyor. Ondan sonra da icince uyku tutmuyor. malesef çok etki ediyor oysa çok severim.Hastalıgına ragmen cook iyi gidiyorsun canım 21 gün yapıp bırakacak mısın devam edecek misin
Cay içilmez mi yaa günde en az 10 bardak cay içiyorum :)
Sende kendimi gördüm. Hep Bir hayal ne yesem acaba diye☺Yani şöle devam edim diyorum ama bu süreçte canımın çok aşırı çektiği bir iki bişi vqr.. onları yiyim diyorum ama bakalım
Hurmanın 21 olması gerekiyor sanki. Sayı önemli değil mi bu diyette. Dayanabiliyorsan sıkıntı yok tabi. Dikkatli ol gene de...Bugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 7 hurma yeşil çay
Saat 14:00 yoğurt
Saat 15:30 7 hurma yeşil çay
Saat 16:00 1 kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 20.000 adım. = 300 puan
Korkma abla cumaya kadar etkisi gecerRegl oldum diye sevindim de bu hafta... Malum günler pek de iyi davranmıyor hatunlara... Çok korkuyorum.
En son dün girmis siteyemerryangel nasılsın diyet nasıl gidiyor?
Bemim de yaklaştı. İnşallah sorun olmadan atlatırım.Regl oldum diye sevindim de bu hafta... Malum günler pek de iyi davranmıyor hatunlara... Çok korkuyorum.
Ben de bu eğitim öğretim yılı için öyle düşünüyorum. Bir aheste aheste gidiyor yavaşlatılmış sahne gibi. Yaz gelse de kendimize gelsek.Bu hafta cok mu yavas geciyor bana mi oyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?