canım lahmacun çekti iyimi sipariş verdim
Hadi hayırlısı***6.Takım 654.Etap ***
Ytmz(62.6/
Canfeb(66.4/
merryangel(69.8/
Bonus(106.8/
HasibeG(81.1/
Elalis(76.0/
Elhan (60/
happy_mom_(57.5/
S i d e l y a (74.1/
pastel34(62.1/
Yonahime (62.2/
Gulumse25(87.0/
Negohatun (69.5) 646.etapta ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8 e bölündü
6.Takım Ortalaması :%
Free liste
hasbeenandgone (58.65/
Negohatun( 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
mavitosbik07 (59.8/
birmuhendisanne (58.5/)649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
-Artemis(62.1/
cgdmk(62.4/
Alvillaa ( 73.9/)648.etapta 69.5 ile bildirimsiz izne ayrildı
retro_hippo (74.8/
SchonerDuft (
Nefes yaren (77.4) yeni üye, baslangıc tarihi 19 Aralık, baslangıc kilosu 77.4, hedef kilosu 58
rishrose (
ezo26(
Diloslara (
Alıntıların arasına yazmışımBen de merak ettim 56 çıktı.aklıma hala bacaklarımzn aynı olması takıldı, en üstten mi olcuyosun? 58 cm miydi senin en üst kısım
Aaa geçmiş olsun gözün aydın. Nerde oturuyorsun canım sen?İyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Kahve olumsuz mu etkiliyor canım
diğer ölçülerin ne bide boy ve kilon
Hadi hayırlısı
Alıntıların arasına yazmışım
Aslında diğer kahvelerde vücuttan su atıyor diye biliyorum, kahve ve cay diüretik etki yapıyor içindeki kafeinden dolayıTürk kahvesi iyiymiş de nescafe su tutuyor diyorlar canim, be kadar doğru bilmiyorum
Aslında diğer kahvelerde vücuttan su atıyor diye biliyorum, kahve ve cay diüretik etki yapıyor içindeki kafeinden dolayı
Ablam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylarİnsallah öyledir canim, ben filtre kahveye dayanamıyorum
Süper kaptandın, efsane kaptan oldun artıkAblam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylar
Aslında önemli olan kafanın rahat olması biliyor musun içiyorum kilo yaparr artı cıkarım dersen ister istemez artıyı görürsünSüper kaptandın, efsane kaptan oldun artıkÇok sevindim, içiyorum zaten barı içim rahat olsun
Çok üstten ölçmemişimaklıma hala bacaklarımzn aynı olması takıldı, en üstten mi olcuyosun? 58 cm miydi senin en üst kısım
İmzamı atarımAslında önemli olan kafanın rahat olması biliyor musun içiyorum kilo yaparr artı cıkarım dersen ister istemez artıyı görürsün
Ama yinede cok içme
Canım basen 100 bel 86 göğüsü bir ara ölçeyim Çünki kilo verince onlarda gitti. 157 cm 62 kgdiğer ölçülerin ne bide boy ve kilon
Ben de Türk kahvesiz duramıyorum. Normalde 6 içiyorum, yarın tartı var diye 4 içtim. Ama nescafe tarzı kahveleri hiç içmiyorum.Ablam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylar
Aslında önemli olan kafanın rahat olması biliyor musun içiyorum kilo yaparr artı cıkarım dersen ister istemez artıyı görürsün
Ama yinede cok içme
Meyve ben normalde günde bi kere yerdim en fazla.. ama bunda 2 yedim 2 kare de bitter.. bence 2 porsiyon meyve bana fazla geldi..Hipo meyve yiyio musun şekersiz günlerde.
Ben de bu keto zımbırtısıyla şekerden mahrumum 4 gündürama meyve de yok bitter de
İp atlayamıyorum zıplama olsaydı seve seve katılırdımkendime motive icin spordas ariyorum her gun 100 ip yapsak bile yeter duzenli . varmi eslik etmek isteyen?
Naparsın vücut işte.ama kahve metabolizma hızlandırır. Annem ablam çok içer birşey olmaz mesela yatar uyurlar.Valla canım ağrıdan kıvranıyorumolsam da kurtulsam. O emoji neymiş hiç görmedim haberim yok
Aaa
Ne diyorsunben kahveyi hiç kesmiyorum. Bugün 4 tane içtim
İnşallah etkilemiyordur
Ben geçen hafta kendim yaptım. Fırında yaptım çok çıtır oldu. Bir daha ocakta yapcam. Maksat ev yapımı olsun
Başarılar canım Allah zihin açıklığı versin.
Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?İyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Aslında diğer kahvelerde vücuttan su atıyor diye biliyorum, kahve ve cay diüretik etki yapıyor içindeki kafeinden dolayı
Kahve lazım erimek içinİmzamı atarım
Kahve içmediğim gün yok,20 kilo verdim hergün 3-4 kahve içerek
Nasıl bir diyet yapıyorsun?Meyve ben normalde günde bi kere yerdim en fazla.. ama bunda 2 yedim 2 kare de bitter.. bence 2 porsiyon meyve bana fazla geldi..
Bugun iyi çok şükür canım erkenden yattı sabah okul için erken kalktı uykuya düşkündür tuğçeNasıl oldu canım? İyi mi bari?
Darısı bana . Küçük kustu az önce rengi soldu. İnşallah gece uyur. Su ver diyor bir yudum anca verdim çıkaracak diye.Bugun iyi çok şükür canım erkenden yattı sabah okul için erken kalktı uykuya düşkündür tuğçe
ne oldugunfarketmez yeterki spor olsunİp atlayamıyorum zıplama olsaydı seve seve katılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?