Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım lahmacun çekti iyimi sipariş verdim

Hadi hayırlısı
Alıntıların arasına yazmışım

Ablam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylar
Süper kaptandın, efsane kaptan oldun artık Çok sevindim, içiyorum zaten barı içim rahat olsun

diğer ölçülerin ne bide boy ve kilon
Canım basen 100 bel 86 göğüsü bir ara ölçeyim Çünki kilo verince onlarda gitti. 157 cm 62 kg
Ablam kilo verdi demistim ya oda kahveyi cok seviyor günde 4-5 bardak kahve içiyor kişiye göre değişiyor sanırım bu olaylar
Ben de Türk kahvesiz duramıyorum. Normalde 6 içiyorum, yarın tartı var diye 4 içtim. Ama nescafe tarzı kahveleri hiç içmiyorum.

Aslında önemli olan kafanın rahat olması biliyor musun içiyorum kilo yaparr artı cıkarım dersen ister istemez artıyı görürsün
Ama yinede cok içme

Zaten 6 korkumdan iki gündür içmiyorum yeşil çayın her çeşidini döşedim tezgaha

Hipo meyve yiyio musun şekersiz günlerde.
Ben de bu keto zımbırtısıyla şekerden mahrumum 4 gündür ama meyve de yok bitter de
Meyve ben normalde günde bi kere yerdim en fazla.. ama bunda 2 yedim 2 kare de bitter.. bence 2 porsiyon meyve bana fazla geldi..

Naparsın vücut işte.ama kahve metabolizma hızlandırır. Annem ablam çok içer birşey olmaz mesela yatar uyurlar.
İyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun hasar var mı peki?
Aslında diğer kahvelerde vücuttan su atıyor diye biliyorum, kahve ve cay diüretik etki yapıyor içindeki kafeinden dolayı

İmzamı atarım
Kahve içmediğim gün yok,20 kilo verdim hergün 3-4 kahve içerek
Kahve lazım erimek için
Meyve ben normalde günde bi kere yerdim en fazla.. ama bunda 2 yedim 2 kare de bitter.. bence 2 porsiyon meyve bana fazla geldi..
Nasıl bir diyet yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…