Artemis herkesin fiziği kendine özel bir yapıda...kimi zayıf insanların bakıyorsun bacakları kalın...şişkolarinsa olduğundan ince olabiliyor...kimilerinin beli ince kimilerinin kalın...her kilosu aynı olanın ölçüleri standart olmuyor...fizik kendine özel...bunları kafaya takma...aklıma hala bacaklarımzn aynı olması takıldı, en üstten mi olcuyosun? 58 cm miydi senin en üst kısım
Geçmiş olsun canım. Bebeler hep hasta...hava mikrop dolu...acil şifalar diliyorum.Darısı bana . Küçük kustu az önce rengi soldu. İnşallah gece uyur. Su ver diyor bir yudum anca verdim çıkaracak diye.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Kişiye göre değişiyor canım ödem yaptığı doğru diyetisyenim günde 1 fincana izin veriyorduTürk kahvesi iyiymiş de nescafe su tutuyor diyorlar canim, be kadar doğru bilmiyorum
Ahhhhh canım çen benimi ösledinnnKız gümüsle sen bana neden sataşmadın bugün
Artı mısın yoksa
Gulumse24
Yeğenim var 3 yaşında,annesi foto çekerken anne gümüsliyeyim mi diyo,sen yazdıkça o geliyo aklıma
Gecmis olsun canım insallah cabucak iyileşirDarısı bana . Küçük kustu az önce rengi soldu. İnşallah gece uyur. Su ver diyor bir yudum anca verdim çıkaracak diye.
Sağol canım. Yatıyor ayağımda bekliyorum her an kusacak diye.inşallah gece düzelir . Sabah okul varGeçmiş olsun canım. Bebeler hep hasta...hava mikrop dolu...acil şifalar diliyorum.
Anammmm ben kime sataşıyorum hele bak arkamdan dedikodum yapılmış hepinize teesüf ederimGümüslesin hep bıcırık çok tatlıymış.Allah bağışlasın canım miniğinizi.
Bakalım gümüslecim bugün ne aksiyon yaşadı. Bugün sporu vardı dur gelsin biriktirmiştir o şimdi toptan sataşir
Pastelim kuzum reglzede mi oldun tatlım sen devah kuzum bu işler sırayla...yaşasan bir türlü yaşamasan ayrı bir dert... Yine de benim gibi bayram sevinci yaşarsın diye düşünüyorum. az önce sütyen sallayan imociyi tiklamişim yanlışlıkla...nedense ayıp bir şey gibi hemen sildim...anlamı ney ki neyse hadi bakalım pastelim yarın güzel haberlerle gel...
Afiyet olsun canım. Güzel spor yaptın tebrik ederimBen yoğurdumu yedim içine keten tohumu öğüttüm biraz. Ben suyu yatana kadar 2,5 olur yazdım . Şimdiden 2’yi geçti, 3 olur. Suyu bugünlük ölçtüm normalde ölçmüyorum çünkü çok içiyorum.
Geçmiş olsun canımSağol canım. Yatıyor ayağımda bekliyorum her an kusacak diye.inşallah gece düzelir . Sabah okul var
Canım çok geçmiş olsun minigeSağol canım. Yatıyor ayağımda bekliyorum her an kusacak diye.inşallah gece düzelir . Sabah okul var
Bak zıplamada benden iyisi yok söyleyeyimne oldugunfarketmez yeterki spor olsun
Öyle zann ediyordumEmin misin
Afiyet olsun canım. Güzel spor yaptın tebrik ederim
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim arkadaşlarCanım çok geçmiş olsun minige
Geçmiş olsun acil şifalar.Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Teşekkür ederim. SağolasınGeçmiş olsun acil şifalar.
Bacı belin benden 3 cm ince o nasıl oluyor benimde 89 yalnışmı yazdınCanım basen 100 bel 86 göğüsü bir ara ölçeyim Çünki kilo verince onlarda gitti. 157 cm 62 kg
Ben de Türk kahvesiz duramıyorum. Normalde 6 içiyorum, yarın tartı var diye 4 içtim. Ama nescafe tarzı kahveleri hiç içmiyorum.
Kesinlikle abla mesela benim basen felaketArtemis herkesin fiziği kendine özel bir yapıda...kimi zayıf insanların bakıyorsun bacakları kalın...şişkolarinsa olduğundan ince olabiliyor...kimilerinin beli ince kimilerinin kalın...her kilosu aynı olanın ölçüleri standart olmuyor...fizik kendine özel...bunları kafaya takma...
Benim nickin ortaya cıkıs sebebi olur zıplama :))Öyle zann ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?