Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aklıma hala bacaklarımzn aynı olması takıldı, en üstten mi olcuyosun? 58 cm miydi senin en üst kısım
Artemis herkesin fiziği kendine özel bir yapıda...kimi zayıf insanların bakıyorsun bacakları kalın...şişkolarinsa olduğundan ince olabiliyor...kimilerinin beli ince kimilerinin kalın...her kilosu aynı olanın ölçüleri standart olmuyor...fizik kendine özel...bunları kafaya takma...

İyi akşamlar, arabam çalındığı için çok sinirlerim bozuktu bi kaç saattir. Neyse ki bulundu şimdi. Yazamadım kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım
Türk kahvesi iyiymiş de nescafe su tutuyor diyorlar canim, be kadar doğru bilmiyorum
Kişiye göre değişiyor canım ödem yaptığı doğru diyetisyenim günde 1 fincana izin veriyordu

Anammmm ben kime sataşıyorum hele bak arkamdan dedikodum yapılmış hepinize teesüf ederim biride çıkıp dememiş Gülümse 1 tanedir diye ben bene GURBAN olim canım ben iyiki varım

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım. Güzel spor yaptın tebrik ederim
Sağol canım. Yatıyor ayağımda bekliyorum her an kusacak diye.inşallah gece düzelir . Sabah okul var
Geçmiş olsun canım

Bacı belin benden 3 cm ince o nasıl oluyor benimde 89 yalnışmı yazdın

Kesinlikle abla mesela benim basen felaketust bedenim baya ince belim zaten vucuda gore cok ince
Ama gobek var meselabide basen inanamiyorum bazen bu kiloya bu basenler ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…