Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa kizlar ben size ruyami anlatmayi unuttum izmirdeyim annemlerde yagmurlu bir gun. Karsiyakaya inmisim evde misafirlerimiz var. Kahvaltiya oranin meshur simitvisinden simit almaya gitmisim 15 simit 10 boyoz aliyorum. Citir citir sicacik Allah'im sana geliyorummm. Sanki gercekten yanimdaymis gibi kokusunu hissettim. Otobuse bindim eve donuyorum. Diyorumki hayir hasibe bozamazsin diyetini bir yanimda diyorki bu zamana kadar hic kacamak yapmadin azicik ucundan ye. Kendi kendime sinava cekiyordum. Neyseki eve varmadan uyandim

onu ben de okumuştum. mavi renk ağrı kesiciler zararlı diyolardı majezik apranax gibi haplar özellikle

Rüyan için hayır diyelim hayır cıksın
Bizim kızlarda rüyasında cok yemek yiyor sen yememişssin yine
Boyozuda ilk defa yedim izmire gidince cok sarmadı beni :))

O ne kız, halter gibi mi dambillar mi 20 kg
Nasıl anlatsamki her aletin üzerinde ağırlığı var kol bacak basen çalışırken onlarıda birlikte kaldırıyorsun hoca hepsini 20 kiloya ayarlamış mekik çekerkende elimize 2.5 yada 5 kiloluk ağırlık alıyoruz ağırlık olmayan hiç bir alet yok sguat yaparken bile 20 kiloyla yapıyoruz on yüzden her spordan sonra böyle üzerimdem tır geçmiş gibi oluyor

Buldum canım çok sağol
Henüz 10. Dakikasındayım ama çok ilgimi çekti.cumartesiye çok yakıştı

He anladım sanırım, senin fitness aletleri dimi, herkes yapabiliyor mu o kadar ağırlıkla.
Şimdi üzüldüm iste, iyi davranacağım sana unutana kadar

Okurken kalori yaktım yapsam 10 katı yakacam sanırım

30 agustostan bu yana uyguladigim bu sistemde 1 kere serbest gun yapildi. Yani o zamandan bu zamana sadece 1 kere kacamak yaptim. Serbest gun olsun mu diye anket yapmislardi ama sonucu aciklamadilar. Bu aksam sistem kurucusu bize sesli mesaj atacakmis. Serbest gunle ilgilide aciklama yapacakmis. Bakalim sonuc ne olacak bir gunlukte olsa serbest gune ihtiyacim oluyor. Nefsi korertmek adina

4 ay dolmus nerdeyse ister istemez bazen kacamaklara ihtiyac duyuyoruz Insaallah güzel haber gelir aksama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…