- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Gecmis olsun cnmÇok sağolun. Kusuyor ateşi var acile götürücez.
Elhan abla iyi hatırlattın sopamı bırakıp gideyim
yani sebebi söylemezsem sanki keyfi izin yapıyomuşum hissi uyandırır gibime geliyoÇok rahatsızım gelecek durumda değilim desen ayrınti sorarlar mi canım.
onu ben de okumuştum. mavi renk ağrı kesiciler zararlı diyolardı majezik apranax gibi haplar özellikleMajezik karaciğeri çok kötü yönde etkilşyormuş canım. Kayınvalidem geçenlerde doktora gitti rahatsızlanıp, doktor o zaman söyledi. Karaciğere inanılmaz zarar veriyormuş. 15 gün geçse bile vücutta etkisi kalabiliyormuş.
Rüyan için hayır diyelim hayır cıksınYaa kizlar ben size ruyami anlatmayi unuttum izmirdeyim annemlerde yagmurlu bir gun. Karsiyakaya inmisim evde misafirlerimiz var. Kahvaltiya oranin meshur simitvisinden simit almaya gitmisim 15 simit 10 boyoz aliyorum. Citir citir sicacik Allah'im sana geliyorummm. Sanki gercekten yanimdaymis gibi kokusunu hissettim. Otobuse bindim eve donuyorum. Diyorumki hayir hasibe bozamazsin diyetini bir yanimda diyorki bu zamana kadar hic kacamak yapmadin azicik ucundan ye. Kendi kendime sinava cekiyordum. Neyseki eve varmadan uyandim
Nasıl anlatsamki her aletin üzerinde ağırlığı var kol bacak basen çalışırken onlarıda birlikte kaldırıyorsun hoca hepsini 20 kiloya ayarlamış mekik çekerkende elimize 2.5 yada 5 kiloluk ağırlık alıyoruz ağırlık olmayan hiç bir alet yok sguat yaparken bile 20 kiloyla yapıyoruz on yüzden her spordan sonra böyle üzerimdem tır geçmiş gibi oluyorO ne kız, halter gibi mi dambillar mi 20 kg
Buldum canım çok sağolOf evet bende sevmem uzun kalmayı sıkıntı basar bana
Reformer a mı gidiyorsun yoksa
Icersem yeşil çay oda 3 4 güne 1 fincan bitkileri sevmiyorum.
Spor ile eskiden aram iyiydi bu ara sadece leslie yapıyorum o da hergün değil ama büroda sürekli kalkıp dolanıyorum
Geçmiş olsun canım
Ayy darısı başıma bende 7 martta sınava gircem
Kızın adına çok sevindim canım.
Mucize ilaç sanırım
Omu unuttum desem bir kontrol edeyim söylerim
Canım kilon kaç senin ?
Plates için çok erken olabilir . Ağrı yapıyorsa topuk yürüyüş te yapma canım
Nasıl anlatsamki her aletin üzerinde ağırlığı var kol bacak basen çalışırken onlarıda birlikte kaldırıyorsun hoca hepsini 20 kiloya ayarlamış mekik çekerkende elimize 2.5 yada 5 kiloluk ağırlık alıyoruz ağırlık olmayan hiç bir alet yok sguat yaparken bile 20 kiloyla yapıyoruz on yüzden her spordan sonra böyle üzerimdem tır geçmiş gibi oluyor
Sevindim canımBuldum canım çok sağol
Henüz 10. Dakikasındayım ama çok ilgimi çekti.cumartesiye çok yakıştı
Okurken kalori yaktımNasıl anlatsamki her aletin üzerinde ağırlığı var kol bacak basen çalışırken onlarıda birlikte kaldırıyorsun hoca hepsini 20 kiloya ayarlamış mekik çekerkende elimize 2.5 yada 5 kiloluk ağırlık alıyoruz ağırlık olmayan hiç bir alet yok sguat yaparken bile 20 kiloyla yapıyoruz on yüzden her spordan sonra böyle üzerimdem tır geçmiş gibi oluyor
Çok kötü bir histir bende çarşıdan döneri koklaya koklaya geçtimBurger kingteyim su an kizlar yiyor ben izliyorum
Döneri ekmeksiz yiyebilirsiniz neden yemedin ki canımÇok kötü bir histir bende çarşıdan döneri koklaya koklaya geçtim
4 ay dolmus nerdeyse ister istemez bazen kacamaklara ihtiyac duyuyoruz Insaallah güzel haber gelir aksama :)30 agustostan bu yana uyguladigim bu sistemde 1 kere serbest gun yapildi. Yani o zamandan bu zamana sadece 1 kere kacamak yaptim. Serbest gun olsun mu diye anket yapmislardi ama sonucu aciklamadilar. Bu aksam sistem kurucusu bize sesli mesaj atacakmis. Serbest gunle ilgilide aciklama yapacakmis. Bakalim sonuc ne olacak bir gunlukte olsa serbest gune ihtiyacim oluyor. Nefsi korertmek adina
Insallah 4 gozle bekliyorum vallahi4 ay dolmus nerdeyse ister istemez bazen kacamaklara ihtiyac duyuyoruz Insaallah güzel haber gelir aksama :)
Cnm çıkmadıysan sende tavuklu salatasından ye, sossuz bile çok güzelBurger kingteyim su an kizlar yiyor ben izliyorum
Salata alsaydın ya.. ayran ile..Burger kingteyim su an kizlar yiyor ben izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?