- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaa öyle ne tadı var.. benim de canım aşırı döner dürüm istiyo.. hatayın ki çok meşhurdur..Döneri ekmeksiz yiyebilirsiniz neden yemedin ki canım
Yaa ben hiç sevmiyorum saç boyatmayı çok sresli..Kızlar kuaföre geldim, saçımı boyatıyorum. Allahımm nasıl mutlu hissediyorum bakıma girdim diye
Aynı renge mi boyatıyorsunKızlar kuaföre geldim, saçımı boyatıyorum. Allahımm nasıl mutlu hissediyorum bakıma girdim diye
Daha hiç sacımı boyatmadım beyazlarım az daha artsın sonra düşünüyorum :))Yaa ben hiç sevmiyorum saç boyatmayı çok sresli..
Bizimde canımızı çektir di miYaa öyle ne tadı var.. benim de canım aşırı döner dürüm istiyo.. hatayın ki çok meşhurdur..
Cnm saçlarım çok döküldüğü için mevcut renkten devam ediyorum, 7.0 kumral ama biraz toparlasın kendi saç rengime yakın daha açık ton tercih etmeyi düşünüyorum. Hatta ombre bile yaptırabilirim üstüneAynı renge mi boyatıyorsun
Daha hiç sacımı boyatmadım beyazlarım az daha artsın sonra düşünüyorum :))
Saclarım cok ince telli zaten boyayı kaldırmaz canım o yüzden gidebildiği kadar boyatmayı düşünmüyorum simdilikCnm saçlarım çok döküldüğü için mevcut renkten devam ediyorum, 7.0 kumral ama biraz toparlasın kendi saç rengime yakın daha açık ton tercih etmeyi düşünüyorum. Hatta ombre bile yaptırabilirim üstüne
Cnm mümkün olduğunca boyatma saçlarını. Ben şimdiki aklım olsa asla erken yaşta boyatmazdım.
Cnm ben doğumdan sonra hep kendim boyadım, önceden de ara ara gidiyordum iş yoğunluğundan dolayı. Beyazlarım baya arttı, kendim boyadığımda hem renk oturmuyor, alacalı oluyor saçlarım.Üstelik zahmetli, beyazlarda tam kapanmayabiliyor. Kendime güzellik yapayım dedimYaa ben hiç sevmiyorum saç boyatmayı çok sresli..
Nişanlımın işyerine geldikÖzledik canım ❤
Nerelerdesin
Aksama gelirsin bol bol sohbet ederizNişanlımın işyerine geldik ♥ Bugün hiç giremedim aradım valla sizi
Hosgeldinnnn canım nasılsınSuraya bi 58.8 bırakıp gideyim1.57 boya aşırı kötü oldum şu an
Hoşgeldin cnmSuraya bi 58.8 bırakıp gideyim1.57 boya aşırı kötü oldum şu an
Aa bilmiyorum canım kim peki yada rakibim varmıYazan oldu mu bilmiyorum ama o rakipler değişti canım. Dilos değil seninki.
Evet canım fitness antreman sev beniiiHe anladım sanırım, senin fitness aletleri dimi,herkes yapabiliyor mu o kadar ağırlıkla.
Şimdi üzüldüm iste, iyi davranacağım sana unutana kadar
Cnm çıkmadıysan sende tavuklu salatasından ye, sossuz bile çok güzel
Orucluydum kizlar bugun 3. Gunum yarin tekrar yemeye baslicam insallahSalata alsaydın ya.. ayran ile..
Tekrar yaparsın ne var canım :)Suraya bi 58.8 bırakıp gideyim1.57 boya aşırı kötü oldum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?