Bugun takımın bakım günümü benim haberim yokKızlar kuaföre geldim, saçımı boyatıyorum. Allahımm nasıl mutlu hissediyorum bakıma girdim diye
Yaa öyle ne tadı var.. benim de canım aşırı döner dürüm istiyo.. hatayın ki çok meşhurdur..
Kuaförde 9 saat kalıp açlıktan öldüğümü bilirimSabah menemen yumurtasız 2 dilim süzme peynir yedim dışarı çıktım saçlarımı boyattım daha birşey yemedim öldüm açlıktan akşam kepekli makarna ve 4 köfte yicem
Açım aç anlıyor musun? Her yerde karşıma çıkıyorBizimde canımızı çektir di mibizimde canımız var herhalde
Kimleri görüyorummmmmmSuraya bi 58.8 bırakıp gideyim1.57 boya aşırı kötü oldum şu an
Hasibecim canım bana geldi o sesli mesajInsallah 4 gozle bekliyorum vallahi
Yatak yorganda götürseydinKuaförde 9 saat kalıp açlıktan öldüğümü bilirimama değer kimbilir nasıl değişecek havan
Seni cakal seniiiiHasibecim canım bana geldi o sesli mesaj
Korkmasın yesin,her hafta birinci olunmaz diyürler
Benede kısdııı
Yatak yorganda götürseydinkız o kadarmı çirkinsin 9 saat ne ettin kuaförde
Yarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi benAnneemmmm
Yemeeeeeeeeee
Pasta dürüm yemeyen ölüyo muYarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi ben
Varlıkta yokluk çekmek rabbim o kaaa nimet vermiş hepsinin hesabını soracak ben sana sayısız nigmet verdim sen yemedin aç be aç öldünYarın son ama yemem.. sonra bi pasta yicem halam getirdi buzluğa attım.. hatayın en güzel pastanesinden.. bi onu yerim ama sonra düğüne kdr bozmam.. onu da mı yemiyim ölim mi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?