Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10...... Zipzip-
Günaydın canım süper gidiyorsun korumayı bıraktın 58 i bırakıp 57 ye geçiş yapacaksın tebrik ediyorum ❤
Valla içimi okudun yorgunluğun üzerine iyi giderdi gece sitede sorun vardı giremedim 2 de yattım 5 de kalktım
Bu akşam iceriz artık:))
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlar günümüz hayır cumamız mübarek olsun sonra tartılıcam biraz vakit geçsin ben kaçar
Günaydın canım ❤
Günaydın canım, pili mı bitiyor acaba yarın sabah yine tartılırsin ❤
Günaydın hayırlı cumalar ❤

Dersim var erken çıkıcam kızım hasta geç bildirim yaparım anca gelirim zaten.
Günaydın canım geçmiş olsun ❤
İlk bildirimi ben yapim gecen hafta 200 gr vermistim bu haftada sabitim sükürler olsun
(Yanlis anlasilmasin diger takimlar tarafindan ben listede degilim kendi kendime takiliyorum )
Sabit olmanda güzel:))
Günaydın.... Bol eksiler herkese...
Günaydın canım ❤
Süper eksi tebrik ederim ablacim
Geçen hafta 86 bugün 85.6 eksi 400
Az gitmiş ama eksi olman güzel
Günaydın hanımlar
Geçen Cuma 61,5
Bu Cuma 61,9
+400 gr
Günaydın şebnemcim haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum
Ağzım kulaklarımda ben de yapayım kilo bildirimimi geçen hafta 77,5 bu hafta 76,5
Tebrik ediyorum canım süpersin ❤

senin başarın kuzum .
tebrik ederim
Sahne arkasında sabırla bana her sıkıştığimda yardımcı oldun yönlendirdin açikladin kendi basarım değil sadece uysal gayretli bir danışandim o kadar yani.
Nego psikolojik danişmanimdi. Kızcağız mapus damlarinda şimdi çok özledim tatlimi...bebeğim aman aman bir kilo veremedim belki ama duraklamadan kurtuldum ya....çok teşekkür ederim kuzum sana da...cabuk dön aramıza...

başardık valla ben de çok mutluyum akşamdan beri açım tartı da artı olmasın diye bizim rahipliğimiz bitmedi değil mi
Sen istersen bu hafta da rakip oluruz. Daha iyi birbirimize destek oluruz. Valla başardık menülerin çok güzeldi bekliyordum senden bu sonucu...

üstüne de if yapabilirsen vermeye devam edebilirsin diye düşünüyorum

üstüne de if yapabilirsen vermeye devam edebilirsin diye düşünüyorum
Canım if yapmam çok zor yine de araştıracağım ifi. Önümüzde tatil var akraba ziyaretleri olacak. Ama pazartesi kaza oruçlarina başlayacağım. Sahur ve iftar menülerine dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…