Günaydın canım süper gidiyorsun korumayı bıraktın 58 i bırakıp 57 ye geçiş yapacaksın tebrik ediyorum ❤Kızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10......Zipzip-
Bu akşam iceriz artık:))Valla içimi okudun yorgunluğun üzerine iyi giderdigece sitede sorun vardı giremedim 2 de yattım 5 de kalktım
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlargünümüz hayır cumamız mübarek olsun sonra tartılıcam biraz vakit geçsin ben kaçar
Günaydın canım, pili mı bitiyor acaba yarın sabah yine tartılırsin ❤Kızçelerim günaydınnnservisteyim her zamanki gibi. Sabah tartım bozuldu sanırım, önce rakamlar kayboldu sonra 0 gösterdi. En son rakamı yazayım 59,8 kg ama ne kadar doğru bilmiyorum. 58,3 tüm diye hatırlıyorum pazartesi.
Günaydın canım geçmiş olsun ❤Günaydın hayırlı cumalar ❤
Dersim var erken çıkıcam kızım hasta geç bildirim yaparım anca gelirim zaten.
Sabit olmanda güzel:))İlk bildirimi ben yapim gecen hafta 200 gr vermistimbu haftada sabitim sükürler olsun
(Yanlis anlasilmasin diger takimlar tarafindan ben listede degilim kendi kendime takiliyorum)
Günaydın canım ❤Günaydın.... Bol eksiler herkese...
Süper eksi tebrik ederim ablacim
Az gitmiş ama eksi olman güzelGeçen hafta 86 bugün 85.6 eksi 400
Günaydın şebnemcim haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorumGünaydın hanımlar
Geçen Cuma 61,5
Bu Cuma 61,9
+400 gr
Tebrik ediyorum canım süpersin ❤Ağzım kulaklarımda ben de yapayım kilo bildirimimi geçen hafta 77,5 bu hafta 76,5
senin başarın kuzum .2.800 gr verdim tatlım...
Teknik direktörüm sağlam çıktı. Allah razı olsun kuzum benim.
Aslan rakibim benim 100 grla geçtin beni ama çok mutluyum kuzum başardık beraber.Ağzım kulaklarımda ben de yapayım kilo bildirimimi geçen hafta 77,5 bu hafta 76,5
Günaydın canım haftaya daha güzel olur insallahKızlar günaydın
Ben bu hafta batırdım
Geçen hafta cuma 96.9
Bu hafta cuma 97.4
Fark +500 gr
İnşallah haftasonu gider bu artılar.
Aslan rakibim benim 100 grla geçtin beni ama çok mutluyum kuzum başardık beraber.
Sahne arkasında sabırla bana her sıkıştığimda yardımcı oldun yönlendirdin açikladin kendi basarım değil sadece uysal gayretli bir danışandim o kadar yani.senin başarın kuzum .
tebrik ederim
BEBEĞİN HASTAYDI nasıl oldu canımKızlar günaydın
Ben bu hafta batırdım
Geçen hafta cuma 96.9
Bu hafta cuma 97.4
Fark +500 gr
İnşallah haftasonu gider bu artılar.
Sen istersen bu hafta da rakip oluruz. Daha iyi birbirimize destek oluruz. Valla başardık menülerin çok güzeldi bekliyordum senden bu sonucu...başardık valla ben de çok mutluyum akşamdan beri açım tartı da artı olmasın diye bizim rahipliğimiz bitmedi değil mi
üstüne de if yapabilirsen vermeye devam edebilirsin diye düşünüyorumSahne arkasında sabırla bana her sıkıştığimda yardımcı oldun yönlendirdin açikladin kendi basarım değil sadece uysal gayretli bir danışandim o kadar yani.Nego tatlım psikolojik danişmanimdi. Kızcağız mapus damlarinda şimdi çok özledim tatlimi...bebeğim aman aman bir kilo veremedim belki ama duraklamadan kurtuldum ya....çok teşekkür ederim kuzum sana da...
İ çok çok çok çok çok isterim meryemcim seni kimselere vermemSen istersen bu hafta da rakip oluruz. Daha iyi birbirimize destek oluruz. Valla başardık menülerin çok güzeldi bekliyordum senden bu sonucu...
Verme tatlım. Ben de vermem seniİ çok çok çok çok çok isterim meryemcim seni kimselere vermem
Merhaba hoşgeldiniz ❤Merhabalar herkese aranıza katılmak istiyorum formu doldurup geliyorum
Yine çok iyi canım haftaya daha güzel olur ❤geçen hafta 66,30
bu hafta 66,60
+300 wc sorunum ve bu haftaki kaçamaklarım
Günaydın canım ❤herkese gunaydinnnn
Ah bebeğim wc problemini çözersin. Çok değil +300... Erciyes üzdü seni... Bu hafta halledecegine eminim bilinçli hatunum benim.geçen hafta 66,30
bu hafta 66,60
+300 wc sorunum ve bu haftaki kaçamaklarım
Aha yeni bir şişkomuz daha oldu.Merhabalar herkese aranıza katılmak istiyorum formu doldurup geliyorum
Ben benMerhaba hoşgeldiniz ❤
Yine çok iyi canım haftaya daha güzel olur ❤
Günaydın canım ❤
Sınavların bitti mı
Canım if yapmam çok zor yine de araştıracağım ifi. Önümüzde tatil var akraba ziyaretleri olacak. Ama pazartesi kaza oruçlarina başlayacağım. Sahur ve iftar menülerine dikkat ederim.üstüne de if yapabilirsen vermeye devam edebilirsin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?