- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ayy sana cok üzüldüm ya elimde olsa yardima gelcem kiz o kadar cesit yapma bosver zaten yararli bisey degilkiAglanacak halime gülüyorummutfak kalmış gidiyo bi çekici çagırsam kökten çözüm olur sırtım ikiye ayrılıyor resmen ben ne zaman yayıcam ne zaman kalkıcam göz kapaklarıma kürdan koyim kapanmasında işimi yapım sabah 7 den beri ayaktayım ayak bileklerim sızlıyo boynun kopuyo
Geçmiş olsun canım. Kızın için üzüldüm.Günaydın hayırlı cumalar ❤
Dersim var erken çıkıcam kızım hasta geç bildirim yaparım anca gelirim zaten.
Yok.o ne demek öyle sadece bu hafta sporu artırdım biraz sıkılaşmak için.Bende spor yapıyorum diyorum kadın resmen gömdü beni
Tebrik ediyorum. Çok güzel gitmiş ....
Şaka mi yapiyosun yoksa benim yine safligim mi tuttu4.5 aydır burdayım hiç farketmedim
Hayirli cumalar canim tebriklerKızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10......Zipzip-
Abla bizden önce 2 kisi gordum bildirim yapmislar galiba ben onlari gormeden yazmistimBenden önce başka erken davranan olmazsa ikinci bildirim benden gelsin.
BenSaricivcivcikcik manevi kızım gibi free değilim, sevgili bizi izleyen misafirler şahsen bizzat asıl listedeyim.
Teşekkür ederim darısı bütün takımımın başına ...Tebrik ediyorum. Çok güzel gitmiş ....
48 yaşında halam abla ama ömründe görmediği acı kalmamış 3 ay içinde 2 erkek kardeş kaybetmiş baba öldü anne geçen yıl ocak 15 de rahmetli oldu koz kardeşide yok senin anlıycan hayatta bizden başka kimsesi yok kardeş çocukları olarak biz varız sadece Allah razı olsun ablacım güzel dileklerin içinNe tatlı halan varmış yaellerinden öpecem diyecem şimdi benden küçük çıkar ayıp olur. En iyisi yanaklarından öpeyim. Aynı kafadayiz gelenekseli tercih ederdim mümkün olsaydı. Yine de misafirim olduğunda anne usulü ikramları yaşatmaya çalışıyorum. Gülümsecim Allah her işini rast getirsin bugün. Çok yorgun düşmeden akşama bekliyoruz seni. Yapacağın her hayri Allah kabul etsin. Cumanız mübarek olsun.
Ablalık yine bende kaldı desene...Şaka mi yapiyosun yoksa benim yine safligim mi tuttu
Hayirli cumalar canim tebrikler
Abla bizden önce 2 kisi gordum bildirim yapmislar galiba ben onlari gormeden yazmistim
Evet manevi ablacim *bu citira anne demeye dilim varmiyo* free degil tam olarak takimde benim de kalbim takimla hadi bakalim bastir abla bu hafta ikimizin yerine bol eksiler
Bak bundan sonra madem manevi bagimiz var sen benim yerime de vermelisin üzgünümsen git bende arkandan 200er gram geliyorum
Vuuuuu....kilodaş olduk yeniden....
Gerçekten küçükmüş yaşı halanin.48 yaşında halam abla ama ömründe görmediği acı kalmamış 3 ay içinde 2 erkek kardeş kaybetmiş baba öldü anne geçen yıl ocak 15 de rahmetli oldu koz kardeşide yok senin anlıycan hayatta bizden başka kimsesi yok kardeş çocukları olarak biz varız sadece Allah razı olsun ablacım güzel dileklerin için
Kizzzzzz deme yakaladım mi seniVuuuuu....kilodaş olduk yeniden....
çok güzel oldu böyle toplamda kaç verdin 10 günde canım
2.800 gr verdim tatlım...çok güzel oldu böyle toplamda kaç verdin 10 günde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?