Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biricik hoş geldin aramıza Zipzip- kaptan olduğunu ne bildin gııı o buranın çaycısı

Ayy sana cok üzüldüm ya elimde olsa yardima gelcem kiz o kadar cesit yapma bosver zaten yararli bisey degilki gerci benim annem de öyle dur dersin asla duramaz sunu da yapim bi dur öyle olmaz der bende gittikce onun gibi olmaya başladım ama körle yatan sasi kalkiyo

4.5 aydır burdayım hiç farketmedim
Şaka mi yapiyosun yoksa benim yine safligim mi tuttu
Kızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10...... Zipzip-
Hayirli cumalar canim tebrikler
Benden önce başka erken davranan olmazsa ikinci bildirim benden gelsin.
Ben Saricivcivcikcik manevi kızım gibi free değilim, sevgili bizi izleyen misafirler şahsen bizzat asıl listedeyim.
Abla bizden önce 2 kisi gordum bildirim yapmislar galiba ben onlari gormeden yazmistim
Evet manevi ablacim *bu citira anne demeye dilim varmiyo* free degil tam olarak takimde benim de kalbim takimla hadi bakalim bastir abla bu hafta ikimizin yerine bol eksiler
Bak bundan sonra madem manevi bagimiz var sen benim yerime de vermelisin üzgünüm sen git bende arkandan 200er gram geliyorum

48 yaşında halam abla ama ömründe görmediği acı kalmamış 3 ay içinde 2 erkek kardeş kaybetmiş baba öldü anne geçen yıl ocak 15 de rahmetli oldu koz kardeşide yok senin anlıycan hayatta bizden başka kimsesi yok kardeş çocukları olarak biz varız sadece Allah razı olsun ablacım güzel dileklerin için

Ablalık yine bende kaldı desene...Free dediğim hani alttaki liste var ya o işte...yoksa tabi ki takimdasin kuzum. Eksik ifade etmişim. Canım benim senin yerine veririm tabi ne demek. Yalnız mezun olmama 2.600 gr kaldı. Sonrasina rehavete kapılıp kilo alma bak. Alex bile minnacık kafeste durmadan hareket ediyor . Hep evde ders çalışayım diye oturursan beynin bile yağlanır kimse kurtaramaz seni. -200 fena değil.

Gerçekten küçükmüş yaşı halanin. Allah yardımcısı olsun iyi ki varsınız onun için. Ölümlü dünya işte vakti dolan erken geç demeden gidiyor. Rabbim ona sağlıklı bir ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…