- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Aaa free diye bi grubumuz mu var takimda? Ben bilmiyodumAblalık yine bende kaldı desene...Free dediğim hani alttaki liste var ya o işte...yoksa tabi ki takimdasin kuzum. Eksik ifade etmişim. Canım benim senin yerine veririm tabi ne demek. Yalnız mezun olmama 2.600 gr kaldı. Sonrasina rehavete kapılıp kilo alma bak. Alex bile minnacık kafeste durmadan hareket ediyor . Hep evde ders çalışayım diye oturursan beynin bile yağlanır kimse kurtaramaz seni. -200 fena değil.
evet sonundaa bittiiiMerhaba hoşgeldiniz ❤
Yine çok iyi canım haftaya daha güzel olur ❤
Günaydın canım ❤
Sınavların bitti mı
Evet Cücüğüm free listemiz var. Korumada olanlar, sınav stresi yaşamak istemeyenler, yeni gelenler hep orada. Bu hafta çok az spor yaptım ben de. Menüye dikkat edince kacamaklardan uzak durunca bir de yeterli su içince az da olsa gidiyor yağlar.Aaa free diye bi grubumuz mu var takimda? Ben bilmiyodum
Evet ya ben aslinda az cok dikkat ediyorum yediklerime ama sporsuz zor veriliyo..
İşin aslı şu simdi gunduz ders calsiiyorum yemek yap temizlik yap geciyo aksam da esimle iki dk cık tv izlerken amaan hakettim cok yoruldum bi cıncık cipslen cikolata yiyiveriyim cayin yaninda diyorum sonra vay efendim neden sabitimEvet Cücüğüm free listemiz var. Korumada olanlar, sınav stresi yaşamak istemeyenler, yeni gelenler hep orada. Bu hafta çok az spor yaptım ben de. Menüye dikkat edince kacamaklardan uzak durunca bir de yeterli su içince az da olsa gidiyor yağlar.
Bu mesajı araya araya buldum kaptanım. La bu bebe niye beni görmedi mümkün değil bende bir sakatlık var dedim ve buldum sonunda. Canım kaptanım çok teşekkür ederim. Kara bahtim kör talihim sonunda döndü.Günaydın canım süper gidiyorsun korumayı bıraktın 58 i bırakıp 57 ye geçiş yapacaksın tebrik ediyorum ❤
Bu akşam iceriz artık:))
Günaydın canım ❤
Günaydın canım, pili mı bitiyor acaba yarın sabah yine tartılırsin ❤
Günaydın canım geçmiş olsun ❤
Sabit olmanda güzel:))
Günaydın canım ❤
Süper eksi tebrik ederim ablacim
Az gitmiş ama eksi olman güzel
Günaydın şebnemcim haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum
Tebrik ediyorum canım süpersin ❤
Akşamki kaçamaklar en tehlikelisi sorun burda demek ki...aman yavrum uzak dur. Kiloyu hak ediyorsun bu şekilde kendini cezalandiriyorsun işin aslı...İşin aslı şu simdi gunduz ders calsiiyorum yemek yap temizlik yap geciyo aksam da esimle iki dk cık tv izlerken amaan hakettim cok yoruldum bi cıncık cipslen cikolata yiyiveriyim cayin yaninda diyorum sonra vay efendim neden sabitim
Evet abla neyseki her aksam olmuyo ondan sabit kaliyorum zaten yoksa coktan alirdim gecen haftadan bu yana. Dikkat edicem yeniden insallah haftaya cuma 1 kilo vermek hedefimAkşamki kaçamaklar en tehlikelisi sorun burda demek ki...aman yavrum uzak dur. Kiloyu hak ediyorsun bu şekilde kendini cezalandiriyorsun işin aslı...
Rishimrosum sen regl olduydun di mi bu hafta? Üstüne nöbet sonrası hastalandin bebe hastalandı aksilikler üst üste geldi. Moralini bozma. Sabret tatlım düzelir hepsi.Kızlar günaydın
Ben bu hafta batırdım
Geçen hafta cuma 96.9
Bu hafta cuma 97.4
Fark +500 gr
İnşallah haftasonu gider bu artılar.
Ben ben
Var var canım normal liste kadar uzun bir free listemiz var :))Aaa free diye bi grubumuz mu var takimda? Ben bilmiyodum
Evet ya ben aslinda az cok dikkat ediyorum yediklerime ama sporsuz zor veriliyo..
Gözün aydın canım:))evet sonundaa bittiii
Görmez olur muyum hiç ablacım senin gibi güzel bir hatunuBu mesajı araya araya buldum kaptanım. La bu bebe niye beni görmedi mümkün değil bende bir sakatlık var dedim ve buldum sonunda. Canım kaptanım çok teşekkür ederim. Kara bahtim kör talihim sonunda döndü.
Sagolun tesekkür ederimmmAha yeni bir şişkomuz daha oldu.
Hoş geldin tatlım.
Hoşgeldiniz aramıza yeni üye olarak gelmişsiniz eski nickinizi hatırlıyor musunuz listeye girişlerde önemliADINIZ: ( isteğe bağlı )tutku
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:emin degilim yarin sabah ac karna tartilirim ins(78-79)
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1 (4.5 yasinda)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 ve 7. Takm
KİLO ALMA NEDENİNİZ: calisma hayatında esnek beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZhoooo coo var hangi birini sayayim:) en temizinden kendimi daha iyi hissetmek icin..
Z zipzip
Kenacort krem çok iyi ağız içi ve doş yaralar birebir kızım tırmağıyla dudağımı içine kadar parçalamıştı 1 günde geçirdi
Allah şifa versin canım. Vitamin değerlerin düşmüş bayağı...evin durumu da canını sıkıyor. Biraz aldirmasan keşke
Çok teşekkürler. Dr da bagisikligin düşmüş dedi üşüttüm bide değerlerim fustugu içinde ağır atlatıyorumGecmis olsun cnm
Tesekkur ederim abla ❤❤❤❤
Gecmis olsun cnm halana
Güzel eksi tebrik ederim canım ❤Kilom 73 dü bugün 72
çözerim canım vücudumun normal hali . erciyeste çok yiyip içmedim annemin doğum günüydü 1 ocak pasta çok kaçtı akşam yemeğide kaçmıştı çereze fren yapamadım birdeAh bebeğim wc problemini çözersin. Çok değil +300... Erciyes üzdü seni... Bu hafta halledecegine eminim bilinçli hatunum benim.
allah kabul etsin canım şimdiden .Canım if yapmam çok zor yine de araştıracağım ifi. Önümüzde tatil var akraba ziyaretleri olacak. Ama pazartesi kaza oruçlarina başlayacağım. Sahur ve iftar menülerine dikkat ederim.
Takım öğretmenler odasına döndü.ADINIZ: ( isteğe bağlı )tutku
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:emin degilim yarin sabah ac karna tartilirim ins(78-79)
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1 (4.5 yasinda)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 ve 7. Takm
KİLO ALMA NEDENİNİZ: calisma hayatında esnek beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZhoooo coo var hangi birini sayayim:) en temizinden kendimi daha iyi hissetmek icin..
Z zipzip
yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilomMerhaba hoşgeldiniz ❤
Yine çok iyi canım haftaya daha güzel olur ❤
Günaydın canım ❤
Sınavların bitti mı
Yaa kandırmasana milletiTakım öğretmenler odasına döndü.Kaç öğretmen olduk. Canım bransini öğrenebilir miyim?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Söylemesi ayıp 25 yaşındayım.160 cm boylarında -bugün itibariyle- 58.6 kilo agirligindayim. Pazartesi bu +500 olur ama aldırmam biraz ağlar sizlarim arkadaşlar ödem o derler ben de tekrar sevinirim. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim. İki bebem var. Tanistigimiza memnun oldum. Meryem diye hitap edebilirsin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?