Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa free diye bi grubumuz mu var takimda? Ben bilmiyodum
Evet ya ben aslinda az cok dikkat ediyorum yediklerime ama sporsuz zor veriliyo..

Evet ya ben aslinda az cok dikkat ediyorum yediklerime ama sporsuz zor veriliyo..
Evet Cücüğüm free listemiz var. Korumada olanlar, sınav stresi yaşamak istemeyenler, yeni gelenler hep orada. Bu hafta çok az spor yaptım ben de. Menüye dikkat edince kacamaklardan uzak durunca bir de yeterli su içince az da olsa gidiyor yağlar.

İşin aslı şu simdi gunduz ders calsiiyorum yemek yap temizlik yap geciyo aksam da esimle iki dk cık tv izlerken amaan hakettim cok yoruldum bi cıncık cipslen cikolata yiyiveriyim cayin yaninda diyorum sonra vay efendim neden sabitim

Bu mesajı araya araya buldum kaptanım. La bu bebe niye beni görmedi mümkün değil bende bir sakatlık var dedim ve buldum sonunda. Canım kaptanım çok teşekkür ederim. Kara bahtim kör talihim sonunda döndü.

Akşamki kaçamaklar en tehlikelisi sorun burda demek ki...aman yavrum uzak dur. Kiloyu hak ediyorsun bu şekilde kendini cezalandiriyorsun işin aslı...

Akşamki kaçamaklar en tehlikelisi sorun burda demek ki...aman yavrum uzak dur. Kiloyu hak ediyorsun bu şekilde kendini cezalandiriyorsun işin aslı...
Evet abla neyseki her aksam olmuyo ondan sabit kaliyorum zaten yoksa coktan alirdim gecen haftadan bu yana. Dikkat edicem yeniden insallah haftaya cuma 1 kilo vermek hedefim

Kızlar günaydın
Ben bu hafta batırdım
Geçen hafta cuma 96.9
Bu hafta cuma 97.4
Fark +500 gr
İnşallah haftasonu gider bu artılar.
Rishimrosum sen regl olduydun di mi bu hafta? Üstüne nöbet sonrası hastalandin bebe hastalandı aksilikler üst üste geldi. Moralini bozma. Sabret tatlım düzelir hepsi.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )tutku
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:emin degilim yarin sabah ac karna tartilirim ins(78-79)
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:
öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1 (4.5 yasinda)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 ve 7. Takm
KİLO ALMA NEDENİNİZ: calisma hayatında esnek beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZhoooo coo var hangi birini sayayim:) en temizinden kendimi daha iyi hissetmek icin..

Z zipzip

Var var canım normal liste kadar uzun bir free listemiz var :))
evet sonundaa bittiii
Gözün aydın canım:))
Bu mesajı araya araya buldum kaptanım. La bu bebe niye beni görmedi mümkün değil bende bir sakatlık var dedim ve buldum sonunda. Canım kaptanım çok teşekkür ederim. Kara bahtim kör talihim sonunda döndü.
Görmez olur muyum hiç ablacım senin gibi güzel bir hatunu

Hoşgeldiniz aramıza yeni üye olarak gelmişsiniz eski nickinizi hatırlıyor musunuz listeye girişlerde önemli
Inşaallah birlikte hedefine ulasacagiz

Bende elif 30 yaşındayım ankarada yaşıyorum bekarım

Kenacort krem çok iyi ağız içi ve doş yaralar birebir kızım tırmağıyla dudağımı içine kadar parçalamıştı 1 günde geçirdi
Allah şifa versin canım. Vitamin değerlerin düşmüş bayağı...evin durumu da canını sıkıyor. Biraz aldirmasan keşke
Gecmis olsun cnm

Tesekkur ederim abla ❤❤❤❤

Gecmis olsun cnm halana
Çok teşekkürler. Dr da bagisikligin düşmüş dedi üşüttüm bide değerlerim fustugu içinde ağır atlatıyorum

Ah bebeğim wc problemini çözersin. Çok değil +300... Erciyes üzdü seni... Bu hafta halledecegine eminim bilinçli hatunum benim.
çözerim canım vücudumun normal hali . erciyeste çok yiyip içmedim annemin doğum günüydü 1 ocak pasta çok kaçtı akşam yemeğide kaçmıştı çereze fren yapamadım birde yarın 65i görürüm diye düşünüyorum ne kadar emin konuştum öyle
Canım if yapmam çok zor yine de araştıracağım ifi. Önümüzde tatil var akraba ziyaretleri olacak. Ama pazartesi kaza oruçlarina başlayacağım. Sahur ve iftar menülerine dikkat ederim.
allah kabul etsin canım şimdiden .
ziyaretler varsa çok zor olur diyet yapman :) benim görümce gelecekti 27 ye ertelediler belki de gelmezler 1 hafta bile kalamayacaklar. bende o dönemde bozarım diyeti ister istemez

Takım öğretmenler odasına döndü. Kaç öğretmen olduk. Canım bransini öğrenebilir miyim?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Söylemesi ayıp 25 yaşındayım. 160 cm boylarında -bugün itibariyle- 58.6 kilo agirligindayim. Pazartesi bu +500 olur ama aldırmam biraz ağlar sizlarim arkadaşlar ödem o derler ben de tekrar sevinirim. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim. İki bebem var. Tanistigimiza memnun oldum. Meryem diye hitap edebilirsin bana.

Merhaba hoşgeldiniz ❤

Yine çok iyi canım haftaya daha güzel olur ❤

Günaydın canım ❤
Sınavların bitti mı
yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom

Yaa kandırmasana milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…