- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
Evet canım ben izliyordum ara vermiştim şimdi devam ediyorum :))3 sezonu yeni yayına girdi sanırım
Beğenip beğenmediğini konuşalım sonraAkşam bakayım...dizisizim Whicher' den sonra
Bende aksamlari esimle cay icerken 1 bölüm izliyorum hem biraz zaman gecirmis olalim diye de. Atiye yi sahsiyeti izledik cok begendim ikisi de favorim oldu. Simdi witcher i da izliyoruz ara ara ben begendim.Akşam bakayım...dizisizim Whicher' den sonra
Cnm dönem dönem motivasyon düşüklüğü olabiliyor, senin yerinde olsam çıkar biraz gezerdim. Hem havan değişir, hemde mola verdiğin için sonrasında daha motive olursun.Kızlar napıyosunuz nasilsiniz?
Beni biriniz bi dürtün ya 2 gündür iyi calisamiyorum kizın bana farzedinki kilo almisim takim ortalamasina zarar vermisim
kızın aferin calisma diyin hakettim
Evet canim haklisin denicem teşekkür ederimCnm dönem dönem motivasyon düşüklüğü olabiliyor, senin yerinde olsam çıkar biraz gezerdim. Hem havan değişir, hemde mola verdiğin için sonrasında daha motive olursun.
Behzat Ç. ve Şahsiyet favorilerim arasında Türk dizilerinden. Canım diloşun dediği dizi gerilim miBende aksamlari esimle cay icerken 1 bölüm izliyorum hem biraz zaman gecirmis olalim diye de. Atiye yi sahsiyeti izledik cok begendim ikisi de favorim oldu. Simdi witcher i da izliyoruz ara ara ben begendim.
R O S E B U D nin dedigi anne with an E de cok duyuyorum türkler de bu aralar güzel isler yapmaya basladi netflix sayesinde mi bilmiyorum da. Eskiden gerilim diyince hep sacma sapan yaparlardi simdi baya baya izletiyo kendini
İyiyim cnm, çok acil bir durum olmazsa haftasonu çalışmıyorum. Annemlere geçtim, bugün diş tellerimi çıkarttılar. Şimdi de maaile avmde geziyoruzEvet canim haklisin denicem teşekkür ederim
Sen nasilsin? Bugün de calisiyo musun
Çok teşekkür ederim canımTebrikler canım başarıları daim olsun
Çok teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsunmasallah cnm tebrik ederim Allah basarilarini daim eylesin insallah
Çok teşekkür ederim Meryem
Canımm yok ben çok gerilim izleyemiyorum telefonu fırlatıyorum heyecandanBehzat Ç. ve Şahsiyet favorilerim arasında Türk dizilerinden. Canım diloşun dediği dizi gerilim mi.Outlander izledin mi
ÇooooookOyyy canımmmnapıyon mali kac kilo aldın baby
Rakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhaldeKızlar napıyosunuz nasilsiniz?
Beni biriniz bi dürtün ya 2 gündür iyi calisamiyorum kizın bana farzedinki kilo almisim takim ortalamasina zarar vermisim
Rakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhaldeKızlar napıyosunuz nasilsiniz?
Maşallah canım tebriklerHerkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı benidualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
Bende kpss çalışmaya başlıyorum bugünden itibarenRakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?