Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşam bakayım...dizisizim Whicher' den sonra
Bende aksamlari esimle cay icerken 1 bölüm izliyorum hem biraz zaman gecirmis olalim diye de. Atiye yi sahsiyeti izledik cok begendim ikisi de favorim oldu. Simdi witcher i da izliyoruz ara ara ben begendim.
R O S E B U D nin dedigi anne with an E de cok duyuyorum türkler de bu aralar güzel isler yapmaya basladi netflix sayesinde mi bilmiyorum da. Eskiden gerilim diyince hep sacma sapan yaparlardi simdi baya baya izletiyo kendini

Kızlar napıyosunuz nasilsiniz?
Beni biriniz bi dürtün ya 2 gündür iyi calisamiyorum kizın bana farzedinki kilo almisim takim ortalamasina zarar vermisim
kızın aferin calisma diyin hakettim
Cnm dönem dönem motivasyon düşüklüğü olabiliyor, senin yerinde olsam çıkar biraz gezerdim. Hem havan değişir, hemde mola verdiğin için sonrasında daha motive olursun.

Cnm dönem dönem motivasyon düşüklüğü olabiliyor, senin yerinde olsam çıkar biraz gezerdim. Hem havan değişir, hemde mola verdiğin için sonrasında daha motive olursun.
Evet canim haklisin denicem teşekkür ederim
Sen nasilsin? Bugün de calisiyo musun

Behzat Ç. ve Şahsiyet favorilerim arasında Türk dizilerinden. Canım diloşun dediği dizi gerilim mi .Outlander izledin mi

Behzat Ç. ve Şahsiyet favorilerim arasında Türk dizilerinden. Canım diloşun dediği dizi gerilim mi .Outlander izledin mi
Canımm yok ben çok gerilim izleyemiyorum telefonu fırlatıyorum heyecandan Anne with an E çok tatlı minnoş bir dizi. Kızıl saçlı mavi gözlü yetim bir kızın hayatını anlatıyor. İzleyebilirsin :))

Beni biriniz bi dürtün ya 2 gündür iyi calisamiyorum kizın bana farzedinki kilo almisim takim ortalamasina zarar vermisim
Rakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde

Rakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…