Gerilim beni de geriyorCanımm yok ben çok gerilim izleyemiyorum telefonu fırlatıyorum heyecandanAnne with an E çok tatlı minnoş bir dizi. Kızıl saçlı mavi gözlü yetim bir kızın hayatını anlatıyor. İzleyebilirsin :)) ♥
Tabi ki en sevdiğimBeğenip beğenmediğini konuşalım sonra♥
Yapacağız canım inşallah.Inşallah canım
Benim molalar çok canımama az kaldı ocak sonuna kadar verirsem verecem sonra korumaya geçerim 62 63 şimdilik yeter bana
Ayy canım benim çok teşekkür ederim.inşallah .Saat 12 geçti doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle seni sevenlerinle sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inş Allah
Hayırlı haberlerle gel inşallah.Günaydın yoldaşlar
Biz yarışlar İçin düştük yollara
Teşekkür ederim yoldaşım.rishrose doğum günün kutlu olsun canım
Geçmiş olsun.Hepinize günaydın 6. Takımın güzel hatunlarıben ortodontiste gidiyorum, bugün 35 aydan sonra diş tellerime elveda diyeceğim
Sevgili meryem,tatlı arkdaşım gözlerim doldu canımrishrose Şşşşt güzel hatuuuuuuuun
Duydum ki muhterem anacığın bugün güzel bir prensesi dünyaya getirmiş
İyi ki geldin dünyamıza iyi ki yolumuz kesişti burada. Allah yavrularinla eşin dostlarinla mutlu bir ömür yaşamayı nasip etsin. Okul hayatın başarılarla dolu dolu geçsin canım arkadaşım.
Mutluuuuuuu yaşlar
Canım kaptanım teşekkür ederim.Akşama doğru konusuruz olmaz mı:)
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
Bende yıllar once aldım ehliyeti trafiğe çıkmamıştım, iki ay oldu sanırım yeniden direksiyon dersi aldım en kısa zamanda aktif kullanacağım ,sende öğren küçük yerde daha kolay olur ☺
Yüzdemize gore dördüncülük iyi geldi :))
Ne yapalım ki canım sopa mi alayım elime
Günaydın canım yarene başarılar diliyorum inşallah güzel sonuçlar alır
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Çok erken tartılmışsın ama ise gidiyorsun sanırım başlangıç kilosu olarak yazıyorum hadi hayırlı olsun
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ne Güzel bir gündür senin için tellerin cikacak
Gunaydin ablacım ❤
Tamam canım sorun olmaz ama dikkat et kendine hasta olursun
İyi ki doğdun güzelim musmutlu yılların olsun yavrucaklarınla eşinle sevdiklerinle öpüyorum seniYapacağız canım inşallah.
Ayy canım benim çok teşekkür ederim.inşallah .
Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Teşekkür ederim yoldaşım.
Geçmiş olsun.
Sevgili meryem,tatlı arkdaşım gözlerim doldu canımAllah razı olsun. inşallah .
Doğum günü çocuğuna gözyaşı yakışmaz.Sevgili meryem,tatlı arkdaşım gözlerim doldu canımAllah razı olsun. inşallah .
Tuttum güzel bir motivasyon mesajıRakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde
Teşekkür ederim canım
Allah zihin açıklığı versin.Bu durumdayım ders çalışma yöntemleri arıyorumEki Görüntüle 2572424
Olsun canım . Olur o kadar. Devam.Günaydın kızlar.. dün misafirim vardı bide sabahtan usta geldi 12ye kdr.. nasıl yetiştim ne yaptım bilmiyorum valla.. tartılmaya bile fırsat bulamadım.. dün uzun bi aradan sonra güzel kaçırdım maalesef.. ama 1 aydır kaçamağım bile yoktu öle oldu işte.. bugün tekrar tövbe ettim
Hadi bakalım inşallah.Ben bugün diyete başladım cnm yeniden, 2 aydır yediklerime saydım55 kiloyu görürsem hamburger hedefim var
Rabbim bin kere razı olsun hepinizden Mersin 1.si geldi
Canım maşallah çok sevindim. Allah daha güzel günlerini başarılarını görmeyi nasip etsin inşallah. Tebrikler.Herkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı benidualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun inşallah.ben de öpüyorum canımİyi ki doğdun güzelim musmutlu yılların olsun yavrucaklarınla eşinle sevdiklerinle öpüyorum seni
Iyi akşamlar canım cook sevindim oğlun daha iyi olacak inşallahİyi akşamlar kızlar şükür kısır döngüyü kırdım. Bugün güzel bitti. Her ne kadar biraz daha artı gelsem de olsun bakalım. Yeniden sil baştan....
Öncelikle oğluşum bir iğne yedi minik bacağına ağız yarasına iyi gelecek dedi doktor öyle oldu. Azcık yedi birşeyler. Dua eden soran herkese teşekkürler. Allah çocuklarımızın acısını göstermesin.
Şükür çok daha iyi.
Bugün diyete gelince daha iyi geçti. Şimdi bir meyve yiyip kapatacağım.
Ben günü erken kapattım fırsat bulursam kahve içerim inşNe yapıyorsunuz bakalım hafta sonu diye kacamak yapmayın:)))
Canım sıkılıyo burdada kimse yok bugun sinirden patlıyorumNe yapıyorsunuz bakalım hafta sonu diye kacamak yapmayın:)))
Iyi yapmışsın canım kahve yapda icelimBen günü erken kapattım fırsat bulursam kahve içerim inş
arada bakıyorum kimse yazmıyorCanım sıkılıyo burdada kimse yok bugun sinirden patlıyorum
Bende bakıyorum kimse yok yiyecek tırnakta kalmadıIyi yapmışsın canım kahve yapda icelim
arada bakıyorum kimse yazmıyor
Iyi olmasına sevindim canım çok şükürİyi akşamlar kızlar şükür kısır döngüyü kırdım. Bugün güzel bitti. Her ne kadar biraz daha artı gelsem de olsun bakalım. Yeniden sil baştan....
Öncelikle oğluşum bir iğne yedi minik bacağına ağız yarasına iyi gelecek dedi doktor öyle oldu. Azcık yedi birşeyler. Dua eden soran herkese teşekkürler. Allah çocuklarımızın acısını göstermesin.
Şükür çok daha iyi.
Bugün diyete gelince daha iyi geçti. Şimdi bir meyve yiyip kapatacağım.
Kuzum dün nasıl geçtiBende bakıyorum kimse yok yiyecek tırnakta kalmadı
Güzeldi 2 kişi gelmedi meğer tüm kalabalığı onlar yapıyormuşKuzum dün nasıl geçti
Valla benim çok güzel geçti hafta sonları kaçamaksız kapatabiliyorum çok şükür.Ne yapıyorsunuz bakalım hafta sonu diye kacamak yapmayın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?