Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerilim beni de geriyor bugün eve bir giremedik gider gitmez bakacağım canım...

Inşallah canım
Benim molalar çok canım ama az kaldı ocak sonuna kadar verirsem verecem sonra korumaya geçerim 62 63 şimdilik yeter bana
Yapacağız canım inşallah.
Saat 12 geçti doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle seni sevenlerinle sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inş Allah
Ayy canım benim çok teşekkür ederim.inşallah .
Günaydın yoldaşlar
Biz yarışlar İçin düştük yollara
Hayırlı haberlerle gel inşallah.
rishrose doğum günün kutlu olsun canım
Teşekkür ederim yoldaşım.
Hepinize günaydın 6. Takımın güzel hatunları ben ortodontiste gidiyorum, bugün 35 aydan sonra diş tellerime elveda diyeceğim
Geçmiş olsun.
Sevgili meryem,tatlı arkdaşım gözlerim doldu canım Allah razı olsun. inşallah .

Canım kaptanım teşekkür ederim.

İyi ki doğdun güzelim musmutlu yılların olsun yavrucaklarınla eşinle sevdiklerinle öpüyorum seni

rishrose doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim canım
Bu durumdayım ders çalışma yöntemleri arıyorum Eki Görüntüle 2572424
Allah zihin açıklığı versin.
Olsun canım . Olur o kadar. Devam.
Ben bugün diyete başladım cnm yeniden, 2 aydır yediklerime saydım 55 kiloyu görürsem hamburger hedefim var
Hadi bakalım inşallah.
Rabbim bin kere razı olsun hepinizden Mersin 1.si geldi
Herkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı beni dualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
Canım maşallah çok sevindim. Allah daha güzel günlerini başarılarını görmeyi nasip etsin inşallah. Tebrikler.

İyi akşamlar kızlar şükür kısır döngüyü kırdım. Bugün güzel bitti. Her ne kadar biraz daha artı gelsem de olsun bakalım. Yeniden sil baştan....
Öncelikle oğluşum bir iğne yedi minik bacağına ağız yarasına iyi gelecek dedi doktor öyle oldu. Azcık yedi birşeyler. Dua eden soran herkese teşekkürler. Allah çocuklarımızın acısını göstermesin.
Şükür çok daha iyi.
Bugün diyete gelince daha iyi geçti. Şimdi bir meyve yiyip kapatacağım.

Iyi akşamlar canım cook sevindim oğlun daha iyi olacak inşallah

Iyi olmasına sevindim canım çok şükür
Hadi bu hafta da rakibe olalım senle düzgün menü paylaşalım birbirimizi etiket yapalım önerilerde bulunalım ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…