Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla benim çok güzel geçti hafta sonları kaçamaksız kapatabiliyorum çok şükür.
Menü yorumlaması için paylaşım yapacam demiştin kaçırdım mı ben göremedim de
Daha yazmadım canım ne yapalım karar veremedim açıkçası, önerisi olan varsa konuşalım hep birlikte

Kızlar selammmmlar, ben leslie 3 mile yaptım. nedense yaptıkça belimin ağrısı hafifliyor iyi geliyor :) Siz neler yaptınız? :)
Süpersin canım ama zorlama yinede iyiles daha çok spor yaparsın
Nedense Çok uykum geldi ama uyumucam az sonra ders çalışacağım

Daha yazmadım canım ne yapalım karar veremedim açıkçası, önerisi olan varsa konuşalım hep birlikte
Herkes yorumlasa mantıklı olmaz mı .
Takım iletişimi güçlü olur en azından .
Ya da geçen hafta ki gibi eşleşme ile herkes rakibini takip edecek o şekilde de keyifli oluyor

Ya da geçen hafta ki gibi eşleşme ile herkes rakibini takip edecek o şekilde de keyifli oluyor
Herkes yorumlasa güzel olur aslında ama sayımız kalabalik olunca menü sayısı cook fazla oluyor
Rakipleri takip etmekde mantıklı

Kızlar selammmmlar, ben leslie 3 mile yaptım. nedense yaptıkça belimin ağrısı hafifliyor iyi geliyor :) Siz neler yaptınız? :)

Tebrikler.
Ben evle uğraştım biraz yürüdüm ama kısa oldu hasta olacak gibi sesim gitti burnumda akıyor hapşırma da başladı hiç hasta olasım yok

Tebrikler.
Ben evle uğraştım biraz yürüdüm ama kısa oldu hasta olacak gibi sesim gitti burnumda akıyor hapşırma da başladı hiç hasta olasım yok
Canımm geçmiş olsunn, dikkat et kendine havalar da malum fena. Taylol hot kullan o direkt iyileştiriyor biz hep ondan yapıyoruz :)

Schonerle aynı fikirdeyim. Menulerimizi ortak yorumlayalim kendi adıma menüleri sadece okuyorum ya da bakmak aklıma gelmiyor.

Anladim canım evde ıhlamur var mı oda iyi gelir
Yok canım olmazsa migrostan zencefil alırım limon ile demlerim .

Canımm geçmiş olsunn, dikkat et kendine havalar da malum fena. Taylol hot kullan o direkt iyileştiriyor biz hep ondan yapıyoruz :)
Varsa onu da yarın kullanırım ecza çekmeden genelde eksik olmaz hatırlatma için sağol. Kendime gelince ne yapılabilir i unutuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…