- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Allah iyiligini versin canım gani gani de rahmet eylesinGüzeldi 2 kişi gelmedi meğer tüm kalabalığı onlar yapıyormuşsessiz sakin geçti şükür
Daha yazmadım canım ne yapalım karar veremedim açıkçası, önerisi olan varsa konuşalım hep birlikteValla benim çok güzel geçti hafta sonları kaçamaksız kapatabiliyorum çok şükür.
Menü yorumlaması için paylaşım yapacam demiştin kaçırdım mı ben göremedim de
Saol ablaTuttum güzel bir motivasyon mesajı
Süpersin canım ama zorlama yinede iyiles daha çok spor yaparsınKızlar selammmmlar, ben leslie 3 mile yaptım. nedense yaptıkça belimin ağrısı hafifliyor iyi geliyor :) Siz neler yaptınız? :)
Herkes yorumlasa mantıklı olmaz mı .Daha yazmadım canım ne yapalım karar veremedim açıkçası, önerisi olan varsa konuşalım hep birlikte
Herkes yorumlasa güzel olur aslında ama sayımız kalabalik olunca menü sayısı cook fazla oluyorHerkes yorumlasa mantıklı olmaz mı .
Takım iletişimi güçlü olur en azından .
Ya da geçen hafta ki gibi eşleşme ile herkes rakibini takip edecek o şekilde de keyifli oluyor
Kızlar selammmmlar, ben leslie 3 mile yaptım. nedense yaptıkça belimin ağrısı hafifliyor iyi geliyor :) Siz neler yaptınız? :)
Evet çok kalabalık sayımız.Herkes yorumlasa güzel olur aslında ama sayımız kalabalik olunca menü sayısı cook fazla oluyor
Rakipleri takip etmekde mantıklı
Dikkat et canım bol bol c vitamini tüket
Tebrikler.
Ben evle uğraştım biraz yürüdüm ama kısa oldu hasta olacak gibi sesim gitti burnumda akıyor hapşırma da başladı hiç hasta olasım yok
Cook şükür anlasiyoruz canım yoksa hiç çekilmez bir yer olur burasıEvet çok kalabalık sayımız.
Herkeste anlaşıyor şükür.
Liste dışına çıkmak istemiyorum canım .Dikkat et canım bol bol c vitamini tüket
Aynen.Cook şükür anlasiyoruz canım yoksa hiç çekilmez bir yer olur burası
Çalış tabi canım vaktim olsa bende çalışmak istiyorum ama çocukla çok ZorBende kpss çalışmaya başlıyorum bugünden itibaren
Anladim canım evde ıhlamur var mı oda iyi gelirListe dışına çıkmak istemiyorum canım .
Ilk defa bu kadar güzel gidiyor bozmak istemiyorum . Korkuyorum yavaşlama olacak diye
Canımm geçmiş olsunn, dikkat et kendine havalar da malum fena. Taylol hot kullan o direkt iyileştiriyor biz hep ondan yapıyoruz :)
Tebrikler.
Ben evle uğraştım biraz yürüdüm ama kısa oldu hasta olacak gibi sesim gitti burnumda akıyor hapşırma da başladı hiç hasta olasım yok
Schonerle aynı fikirdeyim. Menulerimizi ortak yorumlayalim kendi adıma menüleri sadece okuyorum ya da bakmak aklıma gelmiyor.Herkes yorumlasa mantıklı olmaz mı .
Takım iletişimi güçlü olur en azından .
Ya da geçen hafta ki gibi eşleşme ile herkes rakibini takip edecek o şekilde de keyifli oluyor
Yok canım olmazsa migrostan zencefil alırım limon ile demlerim .Anladim canım evde ıhlamur var mı oda iyi gelir
Varsa onu da yarın kullanırım ecza çekmeden genelde eksik olmaz hatırlatma için sağol. Kendime gelince ne yapılabilir i unutuyorum hepCanımm geçmiş olsunn, dikkat et kendine havalar da malum fena. Taylol hot kullan o direkt iyileştiriyor biz hep ondan yapıyoruz :)
Canım kalk bi sıcak duş al hemen üzerindeki hastalık hali gitsin. İnşallah basit bir nezledir .
Tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?