56.5 kiloyum canım ama spor yapamıyorum yapsam güzel olacak,geçen haftalarda biraz hastaydım onunda etkisi vardiAynen.
Senin kilo ne durumda spora yapıyor musun
Çocuk olunca zor olurÇalış tabi canım vaktim olsa bende çalışmak istiyorum ama çocukla çok Zor
Zipzipim biz de takimca destekçiniz canım. Sen bir başla Allah hayırlı kapılar açsın sana.56.5 kiloyum canım ama spor yapamıyorum yapsam güzel olacak,geçen haftalarda biraz hastaydım onunda etkisi vardi
Evde kondisyon bisikleti var belki ona düzenli binebilirsem güzel olacak
Çocuk olunca zor olur
Bos durana kadar çalışayım diyorum bakalim belli olmaz hem üniversite hem de kpss ye girerim
Aynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadar56.5 kiloyum canım ama spor yapamıyorum yapsam güzel olacak,geçen haftalarda biraz hastaydım onunda etkisi vardi
Çocuk olunca zor olur
Bos durana kadar çalışayım diyorum bakalim belli olmaz hem üniversite hem de kpss ye girerim
Gündüz aldım canım ısıttım banyoyu erkenden uyurum olmazsa . Hemen geçer zatenCanım kalk bi sıcak duş al hemen üzerindeki hastalık hali gitsin. İnşallah basit bir nezledir .
Bir amaç edinip ona zaman ayırıp emek vermek çok güzel. Olmaz diye düşünme vergi dairesine ve ssk sürekli gidiyorum hep gencecik yeni memurlar atanmış. Sende yapabilirsin . Bölümünü bilmiyorum gerçi ama gördüğümü söyleyim dedim.56.5 kiloyum canım ama spor yapamıyorum yapsam güzel olacak,geçen haftalarda biraz hastaydım onunda etkisi vardi
Çocuk olunca zor olur
Süpersin canım ödemleri attınKızlar bu arada ben bugünü baz alıyordum tartı olarak
Dün: 66.60
Bugün : 66.00 wc durumuda sıkıntılıydı sabah .
Yarın 65 i görürüm tekrardan
Herkes en az 5 menü yorumlasa nasıl olur ablacimSchonerle aynı fikirdeyim. Menulerimizi ortak yorumlayalim kendi adıma menüleri sadece okuyorum ya da bakmak aklıma gelmiyor.
Teşekkür ederim ablacimZipzipim biz de takimca destekçiniz canım. Sen bir başla Allah hayırlı kapılar açsın sana.
Kesinlikle canım bende ilk defa bu kadar boşum o yüzden çalışayım diyorumAynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadarboş vakti değerlendirmek lazım
Ziraat mühendisligi mezunuyum canım ama yaşım 31 oldu genç değilim.artik :)))Gündüz aldım canım ısıttım banyoyu erkenden uyurum olmazsa . Hemen geçer zaten
Bir amaç edinip ona zaman ayırıp emek vermek çok güzel. Olmaz diye düşünme vergi dairesine ve ssk sürekli gidiyorum hep gencecik yeni memurlar atanmış. Sende yapabilirsin . Bölümünü bilmiyorum gerçi ama gördüğümü söyleyim dedim.
Ders çalışıyorsan 15 dk leslir bile yeterli gelir .
Ben onu bile yapmıyorum gerçi.
Keşke bende 5leri bir görebilsem
Mesleğin güzelmiş aslında özel sektörde iş bulamadın mı?Süpersin canım ödemleri attın
Herkes en az 5 menü yorumlasa nasıl olur ablacim
Teşekkür ederim ablacim❤
Kesinlikle canım bende ilk defa bu kadar boşum o yüzden çalışayım diyorum
Ziraat mühendisligi mezunuyum canım ama yaşım 31 oldu genç değilim.artik :)))
Daha derse başlamadım ama çalışacağım canım
Sende görürsün 5 li rakamları cook iyi gidiyorsun❤
Tek ögün beslendim kaçamak sayılmaz salatalardan yedim bide 2 çatal tiramisu aldım gelmeyen lerin çocukları 10 tane çocuğa bedelmiş bunu anladık oyüzden dedim öyleAllah iyiligini versin canım gani gani de rahmet eylesin
Kaçamak yapmadın değil mi
Aynen sayılmaz canım sütle yapıldı zaten sireli birşey de değil.Tek ögün beslendim kaçamak sayılmaz salatalardan yedim bide 2 çatal tiramisu aldım gelmeyen lerin çocukları 10 tane çocuğa bedelmiş bunu anladık oyüzden dedim öyle
Afiyet olsun canım şimdidenIyi geceler kizlar
Bugun probiyotik tursumu hazirladim seviye 8 icin aldigim unlari kaplarina kaldirdim derken aksam aksam baya islendim.
Abla mihrostan alış veriş yapmayın içki satılan yerlerden her ne kadar helal kesimde olsa almayın onları desteklemiş oluyorsunuz yine çenemi tutamadım ama istediğin her yerde hindi bula bilirsin bulamasanda yemeyi ver ne olacak caiz değildir içki satılan yerden alış veriş yapmakMigros' ta hindide indirim vardı. Kilo fiyatı 15.90 . Sanırım yılbaşında çok kesildi ellerinde kaldı. Tarih güvenli. Ayrıca helal kesim ve kuru yolum sertifikali. Altı kiloluk aldım porsiyonlar yaptım. Kemikleri şu an haşlıyorum çorba ve pilav için. İsterseniz yarım da satılıyor ben ucuz diye bütün aldım.
Valla ben fark etmedim gelenler öyle dedi bugün 2 eksik var ama meğer ne çok eksik varmış dedilerAynen sayılmaz canım sütle yapıldı zaten sireli birşey de değil.
Hay maşallah
O kadar varlarmıymıs
Ozel sektörü babam istemedi basta hatta firmanin birine girmek uzereydim sonrasinda kpsslere tam calisamadim gormussundur belki daha önce yazdim kucuk bir marketimiz vardi babamin yaninda calisiyordum 2 ay önce kapattik orayi .simdi bosum ozel sektorede girebilirim bakalim hayirlisiMesleğin güzelmiş aslında özel sektörde iş bulamadın mı?
Yaşını Biliyorum canım hiç-bir şey için geç değil .
Valla attım umarım şubat başında görürüm 5leri
Iyi geceler canim eline saglik❤Iyi geceler kizlar
Bugun probiyotik tursumu hazirladim seviye 8 icin aldigim unlari kaplarina kaldirdim derken aksam aksam baya islendim.
Simdi geldim :))Yine nere gittiniz
Iyi geceler canimKızlarrr iyi gecelerrr Allah rahatlık versinnnn, geceniz güzel olsun♥♥
Aynen canim hafta sonunun etkisi :))Merhabalar:))
Haftasonu sessizligi hakim sanirimben yoğundum yeni bakabildim
İyi geceler hasibe probiyotik tursunuzu nasil hazirladinizIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?