Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen.
Senin kilo ne durumda spora yapıyor musun
56.5 kiloyum canım ama spor yapamıyorum yapsam güzel olacak,geçen haftalarda biraz hastaydım onunda etkisi vardi
Evde kondisyon bisikleti var belki ona düzenli binebilirsem güzel olacak
Çalış tabi canım vaktim olsa bende çalışmak istiyorum ama çocukla çok Zor
Çocuk olunca zor olur
Bos durana kadar çalışayım diyorum bakalim belli olmaz hem üniversite hem de kpss ye girerim

Zipzipim biz de takimca destekçiniz canım. Sen bir başla Allah hayırlı kapılar açsın sana.

Aynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadar boş vakti değerlendirmek lazım

Migros' ta hindide indirim vardı. Kilo fiyatı 15.90 . Sanırım yılbaşında çok kesildi ellerinde kaldı. Tarih güvenli. Ayrıca helal kesim ve kuru yolum sertifikali. Altı kiloluk aldım porsiyonlar yaptım. Kemikleri şu an haşlıyorum çorba ve pilav için. İsterseniz yarım da satılıyor ben ucuz diye bütün aldım.

Canım kalk bi sıcak duş al hemen üzerindeki hastalık hali gitsin. İnşallah basit bir nezledir .
Gündüz aldım canım ısıttım banyoyu erkenden uyurum olmazsa . Hemen geçer zaten
Bir amaç edinip ona zaman ayırıp emek vermek çok güzel. Olmaz diye düşünme vergi dairesine ve ssk sürekli gidiyorum hep gencecik yeni memurlar atanmış. Sende yapabilirsin . Bölümünü bilmiyorum gerçi ama gördüğümü söyleyim dedim.
Ders çalışıyorsan 15 dk leslir bile yeterli gelir .
Ben onu bile yapmıyorum gerçi.
Keşke bende 5leri bir görebilsem

Kızlar bu arada ben bugünü baz alıyordum tartı olarak
Dün: 66.60
Bugün : 66.00 wc durumuda sıkıntılıydı sabah .
Yarın 65 i görürüm tekrardan
Süpersin canım ödemleri attın
Schonerle aynı fikirdeyim. Menulerimizi ortak yorumlayalim kendi adıma menüleri sadece okuyorum ya da bakmak aklıma gelmiyor.
Herkes en az 5 menü yorumlasa nasıl olur ablacim
Zipzipim biz de takimca destekçiniz canım. Sen bir başla Allah hayırlı kapılar açsın sana.
Teşekkür ederim ablacim
Aynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadar boş vakti değerlendirmek lazım
Kesinlikle canım bende ilk defa bu kadar boşum o yüzden çalışayım diyorum
Ziraat mühendisligi mezunuyum canım ama yaşım 31 oldu genç değilim.artik :)))
Daha derse başlamadım ama çalışacağım canım
Sende görürsün 5 li rakamları cook iyi gidiyorsun

Mesleğin güzelmiş aslında özel sektörde iş bulamadın mı?
Yaşını Biliyorum canım hiç-bir şey için geç değil .
Valla attım umarım şubat başında görürüm 5leri

Allah iyiligini versin canım gani gani de rahmet eylesin
Kaçamak yapmadın değil mi
Tek ögün beslendim kaçamak sayılmaz salatalardan yedim bide 2 çatal tiramisu aldım gelmeyen lerin çocukları 10 tane çocuğa bedelmiş bunu anladık oyüzden dedim öyle

Tek ögün beslendim kaçamak sayılmaz salatalardan yedim bide 2 çatal tiramisu aldım gelmeyen lerin çocukları 10 tane çocuğa bedelmiş bunu anladık oyüzden dedim öyle
Aynen sayılmaz canım sütle yapıldı zaten sireli birşey de değil.
Hay maşallah
O kadar varlarmıymıs

Abla mihrostan alış veriş yapmayın içki satılan yerlerden her ne kadar helal kesimde olsa almayın onları desteklemiş oluyorsunuz yine çenemi tutamadım ama istediğin her yerde hindi bula bilirsin bulamasanda yemeyi ver ne olacak caiz değildir içki satılan yerden alış veriş yapmak

Mesleğin güzelmiş aslında özel sektörde iş bulamadın mı?
Yaşını Biliyorum canım hiç-bir şey için geç değil .
Valla attım umarım şubat başında görürüm 5leri
Ozel sektörü babam istemedi basta hatta firmanin birine girmek uzereydim sonrasinda kpsslere tam calisamadim gormussundur belki daha önce yazdim kucuk bir marketimiz vardi babamin yaninda calisiyordum 2 ay önce kapattik orayi .simdi bosum ozel sektorede girebilirim bakalim hayirlisi
Iyi geceler kizlar
Bugun probiyotik tursumu hazirladim seviye 8 icin aldigim unlari kaplarina kaldirdim derken aksam aksam baya islendim.
Iyi geceler canim eline saglik❤
Yine nere gittiniz
Simdi geldim :))
Kızlarrr iyi gecelerrr Allah rahatlık versinnnn, geceniz güzel olsun♥♥
Iyi geceler canim
Merhabalar:))
Haftasonu sessizligi hakim sanirimben yoğundum yeni bakabildim
Aynen canim hafta sonunun etkisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…