Hosgeldin canim ❤Bende menu vermeye geldim misafirlikteydik
Iyi geceler❤Herkeseeee iyi gecelerrrr
Diloş bahsettigin diziden iki bölüm izledim. İkinci bölüm gözyaşları içinde bitti. BayıldımKızlarrr iyi gecelerrr Allah rahatlık versinnnn, geceniz güzel olsun♥♥
Tatlım tekel ürünlerinin vergisinin yüzde kaçının diyanete gittiğini biliyor muydun Müftüler, imamlar, müezzinler , Kuran hocaları kısaca din adamları maaşlarını bu şekilde alıyorlar minik bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirsin. ...bu işler çok karışık gerçekten...sen de haklısın ama müslüman evine ekonomik bir ürün almak için savaş veriyor şu pahalilikta...Abla mihrostan alış veriş yapmayın içki satılan yerlerden her ne kadar helal kesimde olsa almayın onları desteklemiş oluyorsunuz yine çenemi tutamadım ama istediğin her yerde hindi bula bilirsin bulamasanda yemeyi ver ne olacak caiz değildir içki satılan yerden alış veriş yapmak
Bu ağır oldu reisRakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde
Çifte dikis gideyim diyosun he ikiser mesajlarRakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde
Ha şöyle vatana ve millete hayirli ugurlu olsun hadi bakalimBende kpss çalışmaya başlıyorum bugünden itibaren
Dilosun dedigini bende daha izlemedim canim ama baya duydum güzel diye türüne bakmistim ama hatirlamiyorum :)Behzat Ç. ve Şahsiyet favorilerim arasında Türk dizilerinden. Canım diloşun dediği dizi gerilim mi.Outlander izledin mi
Gecmis olsun canim ya insallah iyilesir hemenGünaydın.
Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.
Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.
Şimdilik böyle görüşürüz inş
Afiyet olsun canım şimdiden
Ozel sektörü babam istemedi basta hatta firmanin birine girmek uzereydim sonrasinda kpsslere tam calisamadim gormussundur belki daha önce yazdim kucuk bir marketimiz vardi babamin yaninda calisiyordum 2 ay önce kapattik orayi .simdi bosum ozel sektorede girebilirim bakalim hayirlisi
Iyi geceler canim eline saglik❤
Simdi geldim :))
Iyi geceler canim
Aynen canim hafta sonunun etkisi :))
İyi geceler hasibe probiyotik tursunuzu nasil hazirladiniz
Günaydın.
Sınava gidiyorum heycandan stresten lokma yiyecek halim yok inş kötü olmam orda artık hayırlısı olsun.
Kızımın ateşi hiç düşmüyor gece başındaydım sadece hafifletiyorum ağlayıp duruyo. Tekrar götürücem geçmezse.
Günaydın canım. Sana başarılar diliyorum. Kızınada çok çok geçmiş olsun .Günaydın.
Günaydın canım sınavda başarılar diliyorum kızınada cook gecmis olsunGünaydın.
Sağol canim❤Ha şöyle vatana ve millete hayirli ugurlu olsun hadi bakalim
Günaydın canım ❤Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar
Günaydın canım ❤Günaydın herkese... Cumadan sonra moralim bozulmuşdu açıkcası eksi az geldi diye bu sabah dayanamadım tartıldım çok güzel bir eksi var tartıda ❤❤❤
Kuzumm beğendiğine sevindimDiloş bahsettigin diziden iki bölüm izledim. İkinci bölüm gözyaşları içinde bitti. Bayıldımİmza atıldı o bir curtfort artık...
Günaydın canım ❤Günaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisinizÇok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?