Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım tekel ürünlerinin vergisinin yüzde kaçının diyanete gittiğini biliyor muydun Müftüler, imamlar, müezzinler , Kuran hocaları kısaca din adamları maaşlarını bu şekilde alıyorlar minik bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirsin. ...bu işler çok karışık gerçekten...sen de haklısın ama müslüman evine ekonomik bir ürün almak için savaş veriyor şu pahalilikta...

Rakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde
Bu ağır oldu reis dün gece esim biraz baskı yaptı oturdum gece calistim braz olasilik cözdüm biraz paragraf bugün kararliyim tarihte bi üniteyi daha bitircem matematikte de konularim bitcek insallah sen nasilsin canim gevsemek yok bak
Rakiplerin atanırken arkalarından su dökmek istiyorsun herhalde
Çifte dikis gideyim diyosun he ikiser mesajlar sagol canim benim iyiki varsiniz❤
Bende kpss çalışmaya başlıyorum bugünden itibaren
Ha şöyle vatana ve millete hayirli ugurlu olsun hadi bakalim

Behzat Ç. ve Şahsiyet favorilerim arasında Türk dizilerinden. Canım diloşun dediği dizi gerilim mi .Outlander izledin mi
Dilosun dedigini bende daha izlemedim canim ama baya duydum güzel diye türüne bakmistim ama hatirlamiyorum :)
Yok outlander izlemedim o da mı güzel
You'nun 2. Sezonuna basladik o da güzel

Gecmis olsun canim ya insallah iyilesir hemen
Sinavında basarilar sen yaparsin güzel haberlerle gel

Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar

Afiyet olsun canım şimdiden
İyi geceler hasibe probiyotik tursunuzu nasil hazirladiniz

Tesekkur ederim kizlar

Mor lahanayi yikadim dogradim tuzla ovdum kavanozun dibine ezilmis sarimsak ve tane karabiber koydum. Uzerine lahana yerlestirdim biraz. Sonra fogranmis sarimsak ve karabiber koydum tekrar lahana yerlestirdim. Bir kat sarimsak bir kat lahana agzina kadar doldurdum. 1 lt suya 2.5 yk kaya tuzunu kaynatip erittim. Iliyinca icine probiyotik tursu mayasi ekledim. Su soguyunca kavanoza doldurdum. Agiz kismiza maydanoz bukup koydum kapagini kapattim. Ayni sekilde beyaz lahana ve havucta yaptim. Bende yarif uzerine ilk defa bu sekilde yaptim. Insallah guzel olur

Allah yardimcin olsun cnm insallah sinavin iyi gecer. Eminede atesliydi gece ben de onun yaninda uyudum. Allah sifa versin evlatlarimiza

Günaydın canım. Sana başarılar diliyorum. Kızınada çok çok geçmiş olsun .

Günaydın canım sınavda başarılar diliyorum kızınada cook gecmis olsun
Ha şöyle vatana ve millete hayirli ugurlu olsun hadi bakalim
Sağol canim❤
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canım ❤
Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar
Günaydın canım ❤
Günaydın herkese... Cumadan sonra moralim bozulmuşdu açıkcası eksi az geldi diye bu sabah dayanamadım tartıldım çok güzel bir eksi var tartıda ❤❤❤
Günaydın canım ❤
Ne Güzel şimdiden eksileri görmüşsün

Diloş bahsettigin diziden iki bölüm izledim. İkinci bölüm gözyaşları içinde bitti. Bayıldım İmza atıldı o bir curtfort artık...
Kuzumm beğendiğine sevindim, ben her diziye bağlanıp izlemem. izlediklerim de genelde aşırı güzel çıkar Size izledikçe tavsiyede bulunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…