Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisiniz Çok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
Gunaydiiiin
Tatlım biz evlilere sor bakalım bu kalede kraliçelik hoşumuza gidiyor mu? Prensesleri de biz kıskanıyoruz nolcek şimdi

Kuzumm beğendiğine sevindim♥, ben her diziye bağlanıp izlemem. izlediklerim de genelde aşırı güzel çıkar ♥♥♥ Size izledikçe tavsiyede bulunurum ♥♥♥
Gerçekten güzel ama tavsiyelerini bekleyeceğim diloşum.
Bebeğim o carbonlu dizi çok şiddet içeriyordu devam edemedim ilerleyen bölümlerde güzel mi...schoner mi tavsiye ettiydi sen mi tam emin değilim ama ...

Dilosun dedigini bende daha izlemedim canim ama baya duydum güzel diye türüne bakmistim ama hatirlamiyorum :)
Yok outlander izlemedim o da mı güzel
You'nun 2. Sezonuna basladik o da güzel
Cücük outlander efsane bence bayılırsin...o kadar şahane ki...bak biraz spoiler verim az ama...şimdi bir kadın var ikinci dünya savaşı zamanlarında hemşire. Eşiyle İskocyaya gidiyor orada esrarengiz bir kayalıklar var tam orada her şey değişiyor...beni çok etkilemişti . Alex' in üzerine örtü atmayi unutma bazı sahneleri biraz şey...ama çok değil

Abla her koyun kendi bacağından asılır hacılar hocalar yapmıyor demiyorum içki satılmayan onca yer varken satılan yerden almanın caiz olmadığını söylüyorum bizi bizden başka düşünen yok zatın TV ye çıkan hocaları görüyoruz süsleyip püsleyip öyle anlatıyorlar direk söylemiyorlar helal yada caiz değildir diye çünkü toplumdan tepki alırlar

Günaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisiniz Çok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
Bizim oranın bir sözü vardır kocakarıların daha doğrusu Kızlar evlenmeyi birşey sanmış gittiği gece usanmış sende artık evlilik kervanına katılınca ahh keşke hep nişanlı kalsaymışım diyeceksin boşuna özleme kıymetini bil kız

Ayyy yıkıldımmmm çok iyiymiş ya

Özel sektörde kurumsal firmalar hakkını verir aslında ikisni bir arada yürütebilirsen kpss ye de girersin. Hayat çok hızlı geçiyor bir yerden başlamak lazım. Mesleğinde guzel yani.
Canım tarifi not aldim. Hakkını helal et. Havuç turşusuna bayılırım. Probiyotik mayayı nasıl temin ettin .
Günaydın herkese... Cumadan sonra moralim bozulmuşdu açıkcası eksi az geldi diye bu sabah dayanamadım tartıldım çok güzel bir eksi var tartıda ❤❤❤
Tebrikler canım . Bazen duraksama oluyor ve birden düşüş oluyor sonrasında
Tebriklieri aliyim
Hayırlı olsun canım

Süpersin canım ama zorlama yinede iyiles daha çok spor yaparsın
Nedense Çok uykum geldi ama uyumucam az sonra ders çalışacağım
Bravo
Çalış tabi canım vaktim olsa bende çalışmak istiyorum ama çocukla çok Zor
Rabbim yardimcin olsun canim❤
Aynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadar boş vakti değerlendirmek lazım
Yaa yerim ben onu
Canim tabi ikisinin de ayri güzelligi var ben yeni evli olarak söylüyüm en azindan su an cafeye gerek kalmiyo hep yanimda pismanmiyim degilim ama nisanliyken en azindan anasi danasi derdi olmuyo ha sana bak tevsiye kesinlikle simdiden mesafeni koy nisanlinin tarafiyla sakın sakın canim cicim olma. Ben hep mesafeli oldugm icin kendimi tebrik ediyorum oldugum halde surekli bunaltiyolar . Yani ikisinin de ayri guzelligi var kisacasi

Fırsat varken çalış diyorum oğlum hasta dün gece calisamadim ben

Olsun canim sen daha erken baslamistin. yazin baslamistin yine yol katetmistin. Üzülme telafi edilir ❤
Oglun iyilesir insallah neyi var gecmis olsun
İnşallah canım sağol gece ateşi vardı sabahta kustu usuttu galiba ya da dün ilkokula giden kuzenlerinin yanindaydik onlardan kapmış ta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…