GunaydiiiinGünaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisinizÇok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
TebriklerTebriklieri aliyim
Gerçekten güzel ama tavsiyelerini bekleyeceğim diloşum.Kuzumm beğendiğine sevindim♥, ben her diziye bağlanıp izlemem. izlediklerim de genelde aşırı güzel çıkar ♥♥♥ Size izledikçe tavsiyede bulunurum ♥♥♥
Cücük outlander efsane bence bayılırsin...o kadar şahane ki...bak biraz spoiler verim az ama...şimdi bir kadın var ikinci dünya savaşı zamanlarında hemşire. Eşiyle İskocyaya gidiyor orada esrarengiz bir kayalıklar var tam orada her şey değişiyor...beni çok etkilemişti . Alex' in üzerine örtü atmayi unutma bazı sahneleri biraz şey...ama çok değilDilosun dedigini bende daha izlemedim canim ama baya duydum güzel diye türüne bakmistim ama hatirlamiyorum :)
Yok outlander izlemedimo da mı güzel
You'nun 2. Sezonuna basladik o da güzel
Abla her koyun kendi bacağından asılır hacılar hocalar yapmıyor demiyorum içki satılmayan onca yer varken satılan yerden almanın caiz olmadığını söylüyorum bizi bizden başka düşünen yok zatın TV ye çıkan hocaları görüyoruz süsleyip püsleyip öyle anlatıyorlar direk söylemiyorlar helal yada caiz değildir diye çünkü toplumdan tepki alırlarTatlım tekel ürünlerinin vergisinin yüzde kaçının diyanete gittiğini biliyor muydun Müftüler, imamlar, müezzinler , Kuran hocaları kısaca din adamları maaşlarını bu şekilde alıyorlar minik bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirsin. ...bu işler çok karışık gerçekten...sen de haklısın ama müslüman evine ekonomik bir ürün almak için savaş veriyor şu pahalilikta...
Tebrik ederim canımTebriklieri aliyim
Bizim oranın bir sözü vardır kocakarıların daha doğrusu Kızlar evlenmeyi birşey sanmış gittiği gece usanmışGünaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisinizÇok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
Ayyy yıkıldımmmmBizim oranın bir sözü vardır kocakarıların daha doğrusu Kızlar evlenmeyi birşey sanmış gittiği gece usanmışsende artık evlilik kervanına katılınca ahh keşke hep nişanlı kalsaymışım diyeceksin boşuna özleme kıymetini bil kız
Özel sektörde kurumsal firmalar hakkını verir aslında ikisni bir arada yürütebilirsen kpss ye de girersin. Hayat çok hızlı geçiyor bir yerden başlamak lazım. Mesleğinde guzel yani.Ozel sektörü babam istemedi basta hatta firmanin birine girmek uzereydim sonrasinda kpsslere tam calisamadim gormussundur belki daha önce yazdim kucuk bir marketimiz vardi babamin yaninda calisiyordum 2 ay önce kapattik orayi .simdi bosum ozel sektorede girebilirim bakalim hayirlisi
Iyi geceler canim eline saglik❤
Simdi geldim :))
Iyi geceler canim
Aynen canim hafta sonunun etkisi :))
Canım tarifi not aldim. Hakkını helal et. Havuç turşusuna bayılırım. Probiyotik mayayı nasıl temin ettin .Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar
Tesekkur ederim kizlar
Mor lahanayi yikadim dogradim tuzla ovdum kavanozun dibine ezilmis sarimsak ve tane karabiber koydum. Uzerine lahana yerlestirdim biraz. Sonra fogranmis sarimsak ve karabiber koydum tekrar lahana yerlestirdim. Bir kat sarimsak bir kat lahana agzina kadar doldurdum. 1 lt suya 2.5 yk kaya tuzunu kaynatip erittim. Iliyinca icine probiyotik tursu mayasi ekledim. Su soguyunca kavanoza doldurdum. Agiz kismiza maydanoz bukup koydum kapagini kapattim. Ayni sekilde beyaz lahana ve havucta yaptim. Bende yarif uzerine ilk defa bu sekilde yaptim. Insallah guzel olur
Allah yardimcin olsun cnm insallah sinavin iyi gecer. Eminede atesliydi gece ben de onun yaninda uyudum. Allah sifa versin evlatlarimiza
Tebrikler canım . Bazen duraksama oluyor ve birden düşüş oluyor sonrasındaGünaydın herkese... Cumadan sonra moralim bozulmuşdu açıkcası eksi az geldi diye bu sabah dayanamadım tartıldım çok güzel bir eksi var tartıda ❤❤❤
Hayırlı olsun canımTebriklieri aliyim
BravoSüpersin canım ama zorlama yinede iyiles daha çok spor yaparsın
Nedense Çok uykum geldi ama uyumucam az sonra ders çalışacağım
Rabbim yardimcin olsun canim❤Çalış tabi canım vaktim olsa bende çalışmak istiyorum ama çocukla çok Zor
Yaa yerim ben onuAynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadarboş vakti değerlendirmek lazım
Canim tabi ikisinin de ayri güzelligi var ben yeni evli olarak söylüyümGünaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisinizÇok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
O bonibonlar ne kız zift gibi kahve yapsan ne şeker komasına girersinNeyse hanimlar size doyum olmaz ben zift gibi kahvemi aldim derse gidiyorum kahve isteyen varsa ya simdi söylesin derse baslamadan yapim ya da sonsuza kadar sussun lütfen zaten calisasim yok bahane ariyorumEki Görüntüle 2572756
Canim su an acayip karnim agriyo regl oldum o yüzden oturup baklava bile acasim var bonibon cok masum bence aklimdan gecenlerin yanindaO bonibonlar ne kız zift gibi kahve yapsan ne şeker komasına girersin
Fırsat varken çalış diyorum oğlum hasta dün gece calisamadim benBu ağır oldu reisdün gece esim biraz baskı yaptı oturdum gece calistim braz olasilik cözdüm biraz paragraf bugün kararliyim tarihte bi üniteyi daha bitircem matematikte de konularim bitcek insallah sen nasilsin canim gevsemek yok bak
Çifte dikis gideyim diyosun he ikiser mesajlarsagol canim benim iyiki varsiniz❤
Ha şöyle vatana ve millete hayirli ugurlu olsun hadi bakalim
Olsun canim sen daha erken baslamistin. yazin baslamistin yine yol katetmistin. Üzülme telafi edilir ❤Fırsat varken çalış diyorum oğlum hasta dün gece calisamadim ben
İnşallah canım sağolOlsun canim sen daha erken baslamistin. yazin baslamistin yine yol katetmistin. Üzülme telafi edilir ❤
Oglun iyilesir insallah neyi var gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?