Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neyse hanimlar size doyum olmaz ben zift gibi kahvemi aldim derse gidiyorum kahve isteyen varsa ya simdi söylesin derse baslamadan yapim ya da sonsuza kadar sussun lütfen zaten calisasim yok bahane ariyorumEki Görüntüle 2572756
Renkli şeyler ne öyle .
Hurma meyve kuru kayısı yok muydu
Afiyet olsun. Allah zihin açıklığı versin

Nego tatlım griliğin gitmiş. Nasılsın ne yapıyorsun hastalık durumları nasıl? Umarım her şey yolundadır bekliyoruz anacim gayfeni kap gel. Cücük ders çalışıyor kahve yapmam dedi. Öyle bekliyoruz biri gelir de bol köpüklü bir kahve koyar önümüze diye. Yona da duymazdan geliyor...Nerdeee yine varsa hippoda var o renkli fincanlariyla yapar diye umitliyim.Ozledik gel artiiiiiiiik

Askolsun ama ben yapardim kahve
Neyse ki artemis yapivermis

Gerçekten güzel ama tavsiyelerini bekleyeceğim diloşum.
Bebeğim o carbonlu dizi çok şiddet içeriyordu devam edemedim ilerleyen bölümlerde güzel mi...schoner mi tavsiye ettiydi sen mi tam emin değilim ama ...
Canımm onu sanırım ben tavsiye etmemişimdir❤
Ya canım sorma aşırı mesafeli bi insanım, hatta nişanlım çok yakın olmamı istiyor ben olamıyorum

Çook tşk ederim üstümden büyük yük kalktı.
Az daha kalıyodum ama :))

Salı günü beklediğim regl erken geldi inş iyi olur cuma için.

3 gecedir hiç bişey yemiyorum kriz şeklinde zaten hastalık geçiyor üstümden bide akşam yemeği yiyorum gece acıkmamı engelledi demek

İnşallah canım sağol ❤gece ateşi vardı sabahta kustu usuttu galiba ya da dün ilkokula giden kuzenlerinin yanindaydik onlardan kapmış ta olabilir
Oyy kiyamam cocuk iste ablam da öyle hep geceleri calisirdi hasta olurdu dis cikarmasi osu busu zor zamanlar ama geciyo iste onlar da büyüyo
Renkli şeyler ne öyle .
Hurma meyve kuru kayısı yok muydu
Afiyet olsun. Allah zihin açıklığı versin
Amin canım sagol ❤
Yaa kiyamam neyseki büyük taarruzdan ciktim geldim bitirdim üniteyi yapardim gayvenizi ama @artemiscim yapmis

Ya canım sorma aşırı mesafeli bi insanım, hatta nişanlım çok yakın olmamı istiyor ben olamıyorum
İyi yapiyosun kuzum bosver saygili ol yeterli abartmaya gerek yok bence

Canim bu arada ne sinaviydi bu? Bide açıkögretimden okuyosun sanirim karistirmadiysam? Ehliyetmiydi o muymu

Aslinda kisiye gore degisir mesafeli olmak ben gorumcem ve kaynanamla arkadas gibiyimdir hersey karsilikli aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…