Başladık nuroooom lülülülülülü
bence de doğrusu bu yani. Nişanlan sonra boy boy fotolarını koy.. ha 5 senedir çıkıyosundur ona da tamam derim ama 3-4 aylık bi ilişkide de insan koyarsa fotolarını hoş karşılamam yani.. mesaj yazdım sabah kardeşime " kaldır şu fotoları yoksa silicem seni listemden. sinirimi bozma" dedim.. ama sinir olmam geçmedi daha da sinirim bozuldu.. benmi çok agresifim anlayışsızım dedim içimdendaha öncede 40 kere konuştum izah ettim.. ammmann ablaa dedi ama fotoyuda kaldırmıştı yani en azından profil resmi yapmamıştı.. şimdi hem profil resmi yapmış hem de yeni resimler eklemiş.. sinirimden oturup ağlıcam yemin ederim yaaa.. yaa senin ananın babanın eşi dostu görecek babanın kulağına gider yada baban görür diye etraf konuşur diye hiç sıkıntın yok kızım yaaa... !!!!!
dua etmekten başka maalesef pek bişey kalmıyor geriye.benimde küçük görümcem ne desek ne yapsak vazgeçmedi yapacagından edeceğinden geri kalmadı.bazı şeyleri yaşamaları ve tecrübe etmeleri gerekiyor.eminimki yıllar sonra kendisi yaptıgına pişman olacaktır.benim size nacizane tafsiyem çok sert çıkmayın bu sefer gizli gizli yapacaktır.bu zaman gerçekten çok karışık.tüm ahlakı degerler altüst olmuş durumda.Allah herkesin evladını korusun inşalalh yanlış şeylerden.dua edin inşallah Rabbim idrak ettirecektir hatasını.
azönce aradı ve özür diledi kaldırdı resimleri :) ben ona çok güveniyorum yanlış yapmayacağından eminim. tabiki sevgilisi olacak sevecek sevilecek ama yaşadıkları ikisine özel olmalı facede herkezin okuyacağı şekilde yazışmalar olmamalı. şükürki anladı beni ve kaldırdı resimleri :)
azönce aradı ve özür diledi kaldırdı resimleri :) ben ona çok güveniyorum yanlış yapmayacağından eminim. tabiki sevgilisi olacak sevecek sevilecek ama yaşadıkları ikisine özel olmalı facede herkezin okuyacağı şekilde yazışmalar olmamalı. şükürki anladı beni ve kaldırdı resimleri :)
nazcım sen de monti yapıyorsun yaa ben şimdi ara olarak kuru kayısı yiyebilirmiyim canım yanında sütle
nazcım facebooka foto ekledim bu haftasonu çekindim.
slm kızlar naz arkadasımızla konustumda sanırım bos yerınız varmı benıde bu cumadan sonra takıma alabılırmısınız
CANIM TAKIM KURALLARINI SÖYLEYEYİM BEN SANA . İLK BİR HAFTA DENEME SÜRESİDİR. CUMA GÜNÜ BİLDİRİMLERİMİZİ SAAT 11:30 A KADAR YAPIYORUZ . TAKIMA GELEMEYECEĞİN ZAMEN HABER VERMEN GEREKİYOR . HABER VERMEZSEN İLK ÖNCE UYARIYORUZ DAHA SONRA TEKRAR EDERSE TAKIMDAN ÇIKARMAK ZORUNDA KALIYORUZ. BURDA OLDUĞUN SÜRECE TAKIMDAKİ ARKADAŞLARI ZAMANLA TANIRSIN CANIM OLDUKÇA SICAK KANLI VE HAREKETLİ BİR TAKIMIMIZ VARDkaydirigubbakcemile5IR .
hımmmm bakayım hemen nurom canım sıkılıyor zaten . Yenibosnada bit pazarı varya gidip orayı gezip geldik . Bir lcd monitör bulcaz diye heryeri dolaştık .
hoşgeldin gusel :) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?