Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm arkadaşlar benim de bugün yemeklerim hep atıştırma şeklinde oldu.
yatılı okulda çalıştığım için akşam 10'a kadar nöbetçiyim.şimdi gidiyorum akşam gelince yazarım yine.

liliş sultan nerde ?. bana takılıyordu artist diye bende ona artist resmi çektim üleyn .....gelince ekleyim ...:))))))

sempatiksalakcinni

ablam resmime bakmamışın bak ben sırf senin için poz verdım ...:roflol:

ıyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menümü yazaym,spor yapcam sonra.
KAHVALTI
domates
peynir zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
Öğlen geç yedim.akşamla birleşti o yüzden.
közlenmiş patlıcanla karnıyark
2tavuk but fırında pişmiş
yoğurt
salata
GECE
meyve
süt
SPOR
1saat yürüyüş
1saat bisiklet
50 mekik

bu coni film artistimi :) yakışıklıymış Allah sahibine bağışlasın :) belkide bağışlamıştır.. bende galatasaraylı futbolcu varya yabancı sarışın bişey bu kış transfer oldu ona hastayım :) ama evli çıktı bizim yağız delikanlı aşkımıza çomak soktu :roflol:

karayip korsanlarındaki adam

cnm :)) sorulurmu bu sımdı bana ben dıyeyım 20 sende 30 naz desın 40 :)))) uzun suredır tartılmadımkı. ama daha once guruptayken 105tım guruba 101 le gırım 80 de bıraktım

bu bizimmm guselmik,i yahuuu hani şu cadı olan beşiktaşlı olann fisfisfis

Şimdi derin bir konu bu nurocuğum, herkesin seçimi görüşü farklıdır elbet, mesela yorumların içeriğine göre değişir, yani sevgiden saflığından bahsediliyorsa, bence bir sorun yok, ne bileyim yani tam anlatamadım söylemek istediklerimi galiba , facede konusalım seninle bunu hayatımmm

ablam resmime bakmamışın bak ben sırf senin için poz verdım ...:roflol:

baktım kız baktımmdelikafadulden

fıstık olmuşunnn kızımm artisssin işteee artisssssssssss :lepi:

yeni bitirdik ece faslınııı dön çıkar bidaha giy tekrar çıkarr küpe takıştır ayakkabi yarıştırrr öldüm yahuuu -tatlicadiarzu-

biliyordum birgün bu itirafı yapacagını gözdem:jeyyar:

Ahahahah yaşasın montiiiiiiiiiiiii lülülülülülü sultanım geleyim topiğinize davet ediyormusunuz lülülülülülü

bu konuyu ben de okudum da bugünnn bilmiyorumkismile

kardeşim 25 demişsinn nurooo öğretmen demişsinn
biraz fazla koruyucusun gibi geldi banaaa
bilir artık nerde nasıl hareket edeceğinii ilşkiside özelsee belki tanıştırma zamanı gelmiştirrr dostları arkadaşları aileylesiylee tepkileri almak istemiş olamazmı yadaa artık zamanı geldi diyemezlermii
bana göre abes bir durum değil aksineee saklanacak birşey yok demek ilşkilerini tüm etraflarındakine tescilletmekk yaptıklarıı a.s

Burada çok haklısın işte nurom, bir daha konuşsan kardeşinle? Yada annenle babana anlatmayı deneseniz, en azından sizden duysa annenler öyle değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…