liliş sultan nerde ?. bana takılıyordu artist diye bende ona artist resmi çektim üleyn .....gelince ekleyim ...:))))))
amanıınn duyan gelmiş haa tam çiftlik ortamı olmuş sizinki, ablacım sen şimdi git kimse kamamıştır kafanı dinlersin fırtına sonrası sessizlik olmuştur:kedi: olsun oğlunu gördün o bile yeter bir anneye değil mievdekiler ne yapmış senin yokluğunda halledebilmişler mi?
Şenizolumunekankayizsmile:1hug:
geldim geldimm canım da buraya gelemedim bir türlüüükafamçokkarıştı
ben yokken evde durumlar iyiymişşş benneyaptımki
kızlar tüm gün yağmur altın da mezuniyet kıyafeti aradık ve buldukkk :dance:
ecenin kıyafeti tamam dırrr nar çiçeği kırmısı muhteşem birşeyy
simoşum tarif ettiğin modele yakın bir model ama kısaaa yani ne kısa nede uzun dizden bir modell
ama şıkk
ayakkabiar kaldıı:1rolleyes: ecede de topuklu sorunu var hiç giymedi bu güne kadar dertteyizz :roflol:
nar çiçeğine takı ne olabilir fikriii yüzük ve küpe takmak ayakkabı rengi ne olsunnn fisfisfis
elbise işi tamam yaa amanin üstüm den bir yük kalktıı :dance:
tüm geçmişi okudum ece tepemde şunla şu olurmu bunla bu olurmu dönücem ben sizeee a.s
ı
ece
:
welcomeeeeeee :)
bu coni film artistimi :) yakışıklıymış Allah sahibine bağışlasın :) belkide bağışlamıştır.. bende galatasaraylı futbolcu varya yabancı sarışın bişey bu kış transfer oldu ona hastayım :) ama evli çıktı bizim yağız delikanlı aşkımıza çomak soktu:roflol:
vermen gereken kaç kilo var gusel?
cnm :)) sorulurmu bu sımdı bana ben dıyeyım 20 sende 30 naz desın 40 :)))) uzun suredır tartılmadımkı. ama daha once guruptayken 105tım guruba 101 le gırım 80 de bıraktım
kızlar size bişey sormak istiyorum.. simoş özellikle sana soruyorum sebebi ise kardeşimle hemen hemen yaşıt olduğunuzu düşünmemden dolayı :)
facebookta insan sevgilisi ile olan fotolarını yayınlayıp altına birçok yorum yapılması ve herkezin okuyacağını bile bile sevgilisiyle bu fotoların altına karşılıklı yazışması doğrumu? benim aklım mantığım almıyor!!! çoook sinir oluyorum!! ne bilim yarının ne getireceği belli değil yarın o sevgilinden ayrılsanız o samimi pozlar ve altında yazılanları sildiğiniz gibi insanların beynindekileri de silebilecekmisiniz? ben mi örümcek kafalıyım yoksa gençlikmi çok değişti hayat mı çok değişti? anlayamıyoruumm.. parçalıcam nerdeyse kardeşimi yakınımda olsa !!! lütfen bişeyler deyin ya..
ablam resmime bakmamışın bak ben sırf senin için poz verdım ...:roflol:
Şimdi derin bir konu bu nurocuğum, herkesin seçimi görüşü farklıdır elbet, mesela yorumların içeriğine göre değişir, yani sevgiden saflığından bahsediliyorsa, bence bir sorun yok, ne bileyim yani tam anlatamadım söylemek istediklerimi galiba , facede konusalım seninle bunu hayatımmm
deryalım ben sevgilisinin olduğunu biliyorumda sadece bliyorum tanımıyorum şahsı. ayrıca annem babam bilmiyor sevglisi olduğunu tanışsalar kızmazlar ama kendileri bilmiyoken cümle aleme ilan edilip başkalarından duymaları eminimki sinirlerini bozacak ve üzüleceklerdir..
johnny deep zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?