Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nurocuğum tatlıya bağlandığına çok sevindim, hasbişimmm ablişim, ecenin kıyafet işinimi hallettiniz doğrumu anladım?

Kazandıklarımla,kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende..Herşeyimi sıfırladığım Günlerde kim varsa yanımda odur benim canım...Benim KIYAMADIĞIM Değil,Bana KIYAMAYAN Değerli Artık Bende...!!!

nasılllll söz amaaaaaaa :) kapak niyetinde değilmiii? bayıldım vallahi boshayallersmile

bugünkü menüm
kahvaltı(11:00)
1 haşlanmış yumurta,maydonoz,peynir,1 zeytin,çay

saat 18:00 1 kuru incir
akşam(19:00)
1 tabak mercimek yemeği,yoğurt,maydonoz

hayırlı geceler 6. takım üyeleri kimseler kalmamıs ama bn yinede bi gecmişe gdeyim belki sohbet etcek birileri vardr:sinifsinif:

süper söz :lepi:
bugün dikkatimi çeken aslında paylaşmayı istediğim ama yanlış anlaşılmasından korktuğum için paylaşmadığım bi söz;
birisinin yenisi,kiminin eskisi :))) kavga sırasında diyeceksin bu lafı ama :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hello sekerim how are youopuyorumnanaktan

ben geldimmm

ilahi noru adam evli olmasada sen evlisin be güzelim bnde cok köücükken emre ozamnlar alt yapıda tabi bizim hep onunla evlenecegimi hayal ederdim adam fstık gibi hatunu kaptı gitti güzelim cocuk derkene bi baktım bu büyüdükce tipsizlestilülülülülülü

biliyordum birgün bu itirafı yapacagını gözdem:jeyyar:

Ahahahah yaşasın montiiiiiiiiiiiii lülülülülülü sultanım geleyim topiğinize davet ediyormusunuz lülülülülülü

[
B]
buyur gözdem basımızın üstünde yerin var ayıpsın topik senin bu ara zaten tükkan baya kalabalıksempatiksalakcinni​
ben cok takılamıyorum ama aebenim masah herkese yetiyor:lepi:
[/B]

yine gözdem ve yine muhtesem bir söz kızz sen asık oldun olalı böle melankolik sözler okuyamaz olmustuk ask böcügü nasıl gidyor müstakbel enişteylenolumunekankayizsmile

Nuroylaaa ben varııııız sultancığııım

ohhh yalnız degilmişim ne güzel naberisnz kızlar :enbuyukkk:

kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile

taze fasulye yapıyorum yarın yanımda da götürcem

bu teyze hiç uygun yemek yapmıyo ,çok abuk sabuk besleniyorum ben lmaz:

sultancım ben sadece hayranım.. ben uzaktan uzağa beğeniyorum okadar.. ama evli olması da ters tabi evli adama hayran olunmazzz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile

cidden cok kötüsün nuro kızlar sabah dicek biz bırktık nolms bu sayflara böle oku oku bitiremyip söleneceklerlülülülülülü

hadi nuro yazalım bol bol aklinialirimsmile

sultancım iyiyim canım sen nasılsın

bnde iyiym cnm bid ebu öksüürk olmasaalsanaalsanasmile

arçelik'in reklamı çok hoş olmuş ya

çok yaşa sen anne çok yaşa

aa ben görmedim gerci bu ara tvden baya uzagım nete bile zor giryorum sınav bi bitsin hayrlısyla hiç cıkmıcam valadelikafadulden

taze fasulye yapıyorum yarın yanımda da götürcem

bu teyze hiç uygun yemek yapmıyo ,çok abuk sabuk besleniyorum ben lmaz:

koly gelsin melegim yaz geliyo ne güzel artık alternatif cogalıyo bzim içinkaydirigubbakcemile2

sultancım ben sadece hayranım.. ben uzaktan uzağa beğeniyorum okadar.. ama evli olması da ters tabi evli adama hayran olunmazzz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

yani bnde birzmnlar emreyi uzaktan uzaga begenirdim ama gitti elin olduklava:

hadi iyi geceler fıstıklar öptüm sizi

kızz nere gdiyosun hani kızlar sabah gelince cok sayfa okumaktan yorulsun diye epey kaynatackatık bu gecekötükedihüsolülülülülülü

melek yaaa.. facede bugün ne pişirelim diye bi sayfanın hayranı olmuşsunuz bende sizden görerek hayran oldum ama çok güzel şeyler varyaa ayayay bütün tarifleri yapı sonrada yemek istiyoruumm..

Nurocuğum tatlıya bağlandığına çok sevindim, hasbişimmm ablişim, ecenin kıyafet işinimi hallettiniz doğrumu anladım?

evet canımm kıyafet işi tamam dırrr bayanssulusmile

harkulade oldu kızım mezuniyet resimlerini mutlaka koyar
bir ara facede arkadaşlık teklif etsin hatırlatayım ona sen de kabul et ordan bakarsınnn fiştıkımaaa bayanssulusmile

lmaz:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…