- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ona coniiii diiiiip derler şekerim lülülülülülü
Kazandıklarımla,kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende..Herşeyimi sıfırladığım Günlerde kim varsa yanımda odur benim canım...Benim KIYAMADIĞIM Değil,Bana KIYAMAYAN Değerli Artık Bende...!!!
nasılllll söz amaaaaaaa :) kapak niyetinde değilmiii? bayıldım vallahi boshayallersmile
Kazandıklarımla,kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende..Herşeyimi sıfırladığım Günlerde kim varsa yanımda odur benim canım...Benim KIYAMADIĞIM Değil,Bana KIYAMAYAN Değerli Artık Bende...!!!
nasılllll söz amaaaaaaa :) kapak niyetinde değilmiii? bayıldım vallahi boshayallersmile
hello sekerim how are youopuyorumnanaktan
ben geldimmm
bu coni film artistimi :) yakışıklıymış Allah sahibine bağışlasın :) belkide bağışlamıştır.. bende galatasaraylı futbolcu varya yabancı sarışın bişey bu kış transfer oldu ona hastayım :) ama evli çıktı bizim yağız delikanlı aşkımıza çomak soktu:roflol:
biliyordum birgün bu itirafı yapacagını gözdem:jeyyar:
Ahahahah yaşasın montiiiiiiiiiiiii lülülülülülü sultanım geleyim topiğinize davet ediyormusunuz lülülülülülü
Nuroylaaa ben varııııız sultancığııım
bende varımmm
ilahi noru adam evli olmasada sen evlisin be güzelim bnde cok köücükken emre ozamnlar alt yapıda tabi bizim hep onunla evlenecegimi hayal ederdim adam fstık gibi hatunu kaptı gitti güzelim cocuk derkene bi baktım bu büyüdükce tipsizlestilülülülülülü
[B]buyur gözdem basımızın üstünde yerin var ayıpsın topik senin bu ara zaten tükkan baya kalabalıksempatiksalakcinniben cok takılamıyorum ama aebenim masah herkese yetiyor:lepi:[/B]
yine gözdem ve yine muhtesem bir söz kızz sen asık oldun olalı böle melankolik sözler okuyamaz olmustuk ask böcügü nasıl gidyor müstakbel enişteylenolumunekankayizsmile
ohhh yalnız degilmişim ne güzel naberisnz kızlar :enbuyukkk:
kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile
hadi nuro yazalım bol bol aklinialirimsmile
sultancım iyiyim canım sen nasılsın
arçelik'in reklamı çok hoş olmuş ya
çok yaşa sen anne çok yaşa
taze fasulye yapıyorum yarın yanımda da götürcem
bu teyze hiç uygun yemek yapmıyo ,çok abuk sabuk besleniyorum benlmaz:
sultancım ben sadece hayranım.. ben uzaktan uzağa beğeniyorum okadar.. ama evli olması da ters tabi evli adama hayran olunmazzz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
hadi iyi geceler fıstıklar öptüm sizi
Nurocuğum tatlıya bağlandığına çok sevindim, hasbişimmm ablişim, ecenin kıyafet işinimi hallettiniz doğrumu anladım?
kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?