melek yaaa.. facede bugün ne pişirelim diye bi sayfanın hayranı olmuşsunuz bende sizden görerek hayran oldumama çok güzel şeyler varyaa ayayay bütün tarifleri yapı sonrada yemek istiyoruumm..
evet canımm kıyafet işi tamam dırrr bayanssulusmile
harkulade oldu kızım mezuniyet resimlerini mutlaka koyar
bir ara facede arkadaşlık teklif etsin hatırlatayım ona sen de kabul et ordan bakarsınnn fiştıkımaaa bayanssulusmile
lmaz:sırnaşık şey
yani bnde birzmnlar emreyi uzaktan uzaga begenirdim ama gitti elin olduklava:
kızz nere gdiyosun hani kızlar sabah gelince cok sayfa okumaktan yorulsun diye epey kaynatackatık bu gecekötükedihüsolülülülülülü
melek yaaa.. facede bugün ne pişirelim diye bi sayfanın hayranı olmuşsunuz bende sizden görerek hayran oldumama çok güzel şeyler varyaa ayayay bütün tarifleri yapı sonrada yemek istiyoruumm..
günaydınlar 6. takımın çıtırları
şu facede benide ekleyinnn yahuuuuuuuuuuuuu kimkimdir asöyleyindeeeeeeeeeeee delikafadulden
niclerden olunca karıştırıyorum bennn
facedeki ismimm yani asıl ismim a.s
günaydınlar 6. takımın çıtırları
dün yediklerim
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
4 adet zeytin
ara
1 avuç fındık + ceviz karışımı
öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
ara
1 avuç ceviz+fındık
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla
salata
simoş yazdığın sözü çalıp faceye koydum çok hoşuma gitti
aaa daha ne et türü çıkıyorsa salata. yogurt mutlaka var diyorsun bundan iyisi şamda kayısı narin ....zemuszemus:lepi:akşamda sebze oh ne güzel valla .olumunekankayizsmile
bende öyleyim karbonhidraratı yedikçe iştahın açılıyor ....alsanaalsanasmile
perşembe kızılaya inicem belki ugrarım suram teşekürler heber verdigin için ordamısın ?
günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
gecmise bir göz atip geliyorum.
suuracım bebekten hayır yok johnny' e geçelim bari
zaten şu dünyaya çocuk getirmek konusunda kararsızım
Allah'ın belası o 8 çocuğu izledikten sonra bikez daha oturdum düşündüm
küçücük bebeklere tecavüz edip öldürebilen bir nesil yetiştiriyoruz
bir 10-15 yıl sonrasını düşünemiyorum bile
Allah sonumuzu hayır etsin
bende iyiym cnm onca işinin arasında yine de takip ediyorsun sağolasınolumunekankayizsmileİyiyim canım sen nasılsın, bu ara yoğunuz biraz, herkese tek tek cevap veremiyorum, yarın bir proje teslim edeceğim ondan sonra rahatım, hepinizeee tek tek yetişebileceğiiiimmmm fıstıklarrr siziiii olumunekankayizsmileŞeniz
azönce aradı ve özür diledi kaldırdı resimleri :) ben ona çok güveniyorum yanlış yapmayacağından eminim. tabiki sevgilisi olacak sevecek sevilecek ama yaşadıkları ikisine özel olmalı facede herkezin okuyacağı şekilde yazışmalar olmamalı. şükürki anladı beni ve kaldırdı resimleri :)
yine çok güzel bir günaydınolumunekankayizsmile
hoşgeldina.s.slm kızlar naz arkadasımızla konustumda sanırım bos yerınız varmış benıde bu cumadan sonra takıma alabılırmısınız
sempatiksalakcinni
baktım kız baktımmdelikafadulden
fıstık olmuşunnn kızımm artisssin işteee artisssssssssss :lepi:
yeni bitirdik ece faslınııı dön çıkar bidaha giy tekrar çıkarr küpe takıştır ayakkabi yarıştırrr öldüm yahuuu -tatlicadiarzu-
harila:lepi:Kazandıklarımla,kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende..Herşeyimi sıfırladığım Günlerde kim varsa yanımda odur benim canım...Benim KIYAMADIĞIM Değil,Bana KIYAMAYAN Değerli Artık Bende...!!!
nasılllll söz amaaaaaaa :) kapak niyetinde değilmiii? bayıldım vallahi boshayallersmile
kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile
günaydın suuracım nasılsın güzelim bu ara fazla denk gelemiyoruz seninlekaydirigubbakcemile
günaydın sultancım , suuracım opuyorumnanaktan
sağolasın sultancım iyiyim ya çok şükür, bende bugün dersi astım hemmen bir bakayım kızlar napıyor dedim.
sen nasılsın iyileştin mi?
Şeniz ya melek senin bu resim bende de şu ezelde ömeri canlandıran çocuk varya onu koyma isteği uyandırıyor ama bastırıyorum, çünkü benim kocişkomdan sonra hoş çocukmuş dediğim 2 kişi var biri coniii biri de o çocuk ismail filizdi adı sanırım:kedi: ama coni artık çoookkk yaşlanmış
MenÜ İyİde sultanım . İkİ kere ara yapmam İyİ olmadı . Hemde fındık ve cevİzle
sağolasın sultancım iyiyim ya çok şükür, bende bugün dersi astım hemmen bir bakayım kızlar napıyor dedim.
sen nasılsın iyileştin mi?
Şeniz ya melek senin bu resim bende de şu ezelde ömeri canlandıran çocuk varya onu koyma isteği uyandırıyor ama bastırıyorum, çünkü benim kocişkomdan sonra hoş çocukmuş dediğim 2 kişi var biri coniii biri de o çocuk ismail filizdi adı sanırım:kedi: ama coni artık çoookkk yaşlanmış
:kedi: :kedi:
kocişkolar görmesin, duymasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?