Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

melek yaaa.. facede bugün ne pişirelim diye bi sayfanın hayranı olmuşsunuz bende sizden görerek hayran oldum ama çok güzel şeyler varyaa ayayay bütün tarifleri yapı sonrada yemek istiyoruumm..

şu facede benide ekleyinnn yahuuuuuuuuuuuuu kimkimdir asöyleyindeeeeeeeeeeee delikafadulden

niclerden olunca karıştırıyorum bennn

Son düzenleme:

hhahahhahhah :roflol: kıssss aramızda kalsın tamam konuşmayalım ozaman :roflol: editleyim mesajımı :kedi: editleyimmii :kedi:

günaydınlar 6. takımın çıtırları
dün yediklerim

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
4 adet zeytin

ara
1 avuç fındık + ceviz karışımı

öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 avuç ceviz+fındık

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla
salata

kocişime yemek hazırlamaya kaçtım canım

melek yaaa.. facede bugün ne pişirelim diye bi sayfanın hayranı olmuşsunuz bende sizden görerek hayran oldum ama çok güzel şeyler varyaa ayayay bütün tarifleri yapı sonrada yemek istiyoruumm..

bende simoştan gördüm beğendim kaydirigubbakcemile3

günaydınlar 6. takımın çıtırları

günaydın nazlişkom opuyorumnanaktan

günaydın nazcım menün harika sekerimopuyorumnanaktan

günaydın elifimzemuszemus

simoş yazdığın sözü çalıp faceye koydum çok hoşuma gitti

sende mi naz dün gece bnmde hosuma gidince hemncik koydum faceyesempatiksalakcinni

günaydınlar, hayırlı sabahlaropuyorumnanaktan

yok ablacım,keşke olabilsem çok seviyorum kermes işlerini ama vaktim yokki:gitme:
ama bir arauğrayacağım en kısa zamanda, isteyen oursa diye haber vereyim dedim.

günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
gecmise bir göz atip geliyorum.

hoşgeldiinolumunekankayizsmile

ami canım ya evde tv yok bizim o yüzden tv izlemiyoruz arada pcden bakıyoruz. ama haberleri netten takip ediyordum senin yazdıklarını okuyunca araştırdım şok oldmdelikafadulden ama yinede ben gelecek nesilden umutluyum çok güzel şeyler yapan çocuklarımızda var Allah onların sayısınıartırsın,yoldan çıkanları ıslah etsin ve bizede hayırlı vatana miletine faydalı evlatlr yetiştirmeyi nasib etsin:Saruboceq:

bende iyiym cnm onca işinin arasında yine de takip ediyorsun sağolasınolumunekankayizsmile

tatlıya bağlandığına çok sevindim. görüyoruz daha küçücük çocuklar böyle şyler yapıyorlar,facede ama insanın kardeşi olunca içi bir başka oluyor. ablalık duygusu işte ne yaparsın. bende ontrol edip dururum benimkini. tecrübelerimizden yararlansınlar onlar yanlış yapmasın istiyoruz, yşasın denetçi ablalar:lepi:

MenÜ ıyıde sultanım . ıkı kere ara yapmam ıyı olmadı . Hemde fındık ve cevızle

yine çok güzel bir günaydınolumunekankayizsmile
slm kızlar naz arkadasımızla konustumda sanırım bos yerınız varmış benıde bu cumadan sonra takıma alabılırmısınız
hoşgeldina.s.

sempatiksalakcinni

ohh hayırlı olsun ablacım cidden ok biüyük bir yük kalkmış üzerinden

harila:lepi:

kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile

valla aynen böylekafamçokkarıştı oldun sağolun akannehir

o sayfaya bende üyeyim ama ben bakmıyorum hiç ne pişirdiklerine göz ucuyla görünce hemmen kapatıyorum faceyikaydirigubbakcemile3

günaydın suuracım nasılsın güzelim bu ara fazla denk gelemiyoruz seninlekaydirigubbakcemile

sağolasın sultancım iyiyim ya çok şükür, bende bugün dersi astım hemmen bir bakayım kızlar napıyor dedim.
sen nasılsın iyileştin mi?

günaydın sultancım , suuracım opuyorumnanaktan

Şeniz ya melek senin bu resim bende de şu ezelde ömeri canlandıran çocuk varya onu koyma isteği uyandırıyor ama bastırıyorum, çünkü benim kocişkomdan sonra hoş çocukmuş dediğim 2 kişi var biri coniii biri de o çocuk ismail filizdi adı sanırım:kedi: ama coni artık çoookkk yaşlanmış

:kedi: :kedi:

kocişkolar görmesin, duymasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MenÜ İyİde sultanım . İkİ kere ara yapmam İyİ olmadı . Hemde fındık ve cevİzle

hımm evet ben gözden kacrmısım ögünler birinde meyve olsaymıs nese saglık olsun miktarını abrtmadıkca sorun olmaz inslyerimseniben

sagol cnmcım öksürük devam ediyor 2 gecedt uyutmuyoda ilaclarımıda düzenli kullanıyoruım ama daha etkisini pek göremedim:1no2:

iyi yapmsın okulu asıp zaten sınvlardan cıktın az dinlen final maratonu baslamadnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…