Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben de sık sık faranjit oluyorum, çok takmıyorum artık ama eşim geçenlerde oldu dediğin gibi öksürükten ne o ne ben uyuyabildik. bende kekik yağı aldım aktardan zeytin yağını da ısıttım azıcık ikisini bir göğsüne sürüp ısıttığım havluyla kapatıyordum saaha kadar. bir de okaliptus yağıyla buğu yaptırıyordum. inan çok faydasını gördü hemen rahatlattı

kızlar birde size bir şey sorcam bilmem çok mu özel olur ama;
ben evlenene kadar epilasyonu makinemle yapıyordum. ama baktım makine çok küçükleri almıyorya 1-2- haftaya küçükler uzuyordu bu sefer onları almam gerekiyordu. sirle yapayım dedim. o da her yeri batırıyor ısıt yap ,bir sürü de vakit alıyor bir sürü eziyet.
forumdaki yorumları okuyunca sir ağda makinesi alayım rahat ederim ortalık da batmaz dedim tam sipariş vercem ablam braun'un son çıkan epilatöründen alcakmış 7781 mi neydi kodu ,bana nasıl diye gösterdi. baktım inceledim çok güzel. benim makine 20cımbızlı baya hızlı alıyordu o 40 cımbız çok kısa sürer sanırım. kum tanesi kadar kısaları da alıyormuş bir de su altındada kullanılıyormuş.
ama emin olamadım yinede,karar veremedim sir tertemiz yapıyor ama zahmetl beziydi ağdasıydı yağıydı pratik dedil, makine de o kadar iyi değilse diye korkuyorum. sizce ne yapayım?

sultancım öksürük için zencefille balı karıştır ye çok iyi geliyor

montiye ihanet etme pahasına balla zencefilide karstırdım ama yien faydasını göremedim hiç böle olmazdı bnm:1no2:

bi kac gün daha suurpla ilacı kullnayımda suuracım baktım gecmiyo bide senin dedgini deneyeyim kekik yagı cok fayadlı zaten küçükken annem cok sürermiş hastalınca buguyuda viksle yaprlardr öel hatrlıyorum aslında gündüz kesik kesik öksü
rüyom cok rahtsz etmiyo ama gece baslıyorum takır takır gögsümden rabbim kimseye vermesin:Saruboceq:

ben sir ağda makinası kullanıyordum canım . gayet rahat oluyordu . ben makinanın şu yönünü sevmiyorum kıllar çıkmaya başlayınca çok kaşınıyor bacaklarım . ben ondan sonra lazer epilasyon yaptırdım . şuanda çok rahatım . hiç sorunum kalmadı

cnm bnde uzun bi zaman makine kullndım braunun eski bir modeli sözde 3 baslıklı falan ama memnun degilim hem cabuk cıkrtıyo hemde kılların cıkıs yönünü degiştryo yada bende öle bir etki bırktı bide benm tenim cokk hassas kararma faln yaptı bırıktım şimdi sir agdanın rolan seklinde olanları var o cok rahat gerci hangi bölgeye kullanacgında önemlisempatiksalakcinni

braun yeni marksını hiç bilmiyorum arastrmadan alma bnceyerimseniben evli olmak zor belülülülülülü

en iyisni yapmıssın naz bnde bi atanayım düsünüyorum vala lazeri biraz tuzlu olunca baba parasıyla olmuyo haliylekaydirigubbakcemile3

evet canım biraz tuzlu gerçekten ama ben hiç pişman değilim o parayı verdiğime . çünkü ben inanılmaz kıllıydım yani erkek bacağı benimkinin yanına halt etmişti . okada kötüydü .

evet canım biraz tuzlu gerçekten ama ben hiç pişman değilim o parayı verdiğime . çünkü ben inanılmaz kıllıydım yani erkek bacağı benimkinin yanına halt etmişti . okada kötüydü .

anladım cnm o parayı verirken içi gidyodur insanın ama pişman olmaman güzel herzamn temzi olmak güzel gerckten nese bn hayrlısyla atanayım senden fikir alırım ozamnyerimseniben

kıslar ben kacar yıgınla ders beni bekliyor beni özleyin anacımsırnaşık şey

evet ağdada bende de aynı şey oluyor ama ben sir ağdayı beceremiyorum hele de musluk başları yerler hep ağda oluyor e beceriksizim yaaabilmiyorumkismile

sultancım araştırıyorum çok memnun olanlarda var, makineyle ilgili kötü bir yorum okumadım sadece genel olarak ağdanın daha iyi olduğunu söyleyenler var , sir çok vaktiizi almıyormu yaCADIARZU
lazeri bende istiyorum ama ben zaten kuaförde bile sadece dizimden alt kısmın aldırdım o da bir kere gidip lazer yaptıramam yani, ama makine de ağdada baya azaltıyor.
bakalım azıcık daha araştıraym ben

kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin

naz tamameen bitti mi peki tekrar çıkıyor 4-5 ay sonra fln diyorlar

naz tamameen bitti mi peki tekrar çıkıyor 4-5 ay sonra fln diyorlar

benim 1 sene önce bitti canım ve hiç bir şekilde geri çıkmadılar . oldukça rahat ediyorum .ama en iyisi sir ağda tabiki öyle çok zamanda almıyor sir ağdayı yapmak makinası olduktan sonra çok rahat kartuş konulan makinar var canım onlar çok kullanışlı . kuaförde spatula ile sürülenler var onlar gerçekten batırıyor heryeri

bu konuda cok haklisin önce ailen bilse ögrenirlerse sorun olmaz.birde dedikoduyla ögrenirlerse üzülrler canim.
güzel yazmis abimiz.

bende coook sevindim canim.ne demek istedigini anlamis olmasina.

slm kızlar naz arkadasımızla konustumda sanırım bos yerınız varmış benıde bu cumadan sonra takıma alabılırmısınız
hosgeldin qusel
ona coniiii diiiiip derler şekerim lülülülülülü
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yakisikli kendisi

süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar hadiyin çok çok konuşalım sabaha arkadaşlar gelince oku oku gözleri yorulsun hahahhahahahha... kötükedi hüso :))))) aklinialirimsmile
hakkaten ne cok konusulmus ben ciktiktan sonra oku oku bitmedi valla.huuuuuu
şu facede benide ekleyinnn yahuuuuuuuuuuuuu kimkimdir asöyleyindeeeeeeeeeeee delikafadulden

niclerden olunca karıştırıyorum bennn
bende kayit olucam artik yetti gariiiiiii kimsenin resmini göremiyom üleeeeeeeeeeeeeeeeeen(sahis hala kayitli degil geri kalmis cahil bir baaayyaaanim)

:kedi: :kedi:

kocişkolar görmesin, duymasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görmezler hahahhahahhahahaah benimde hosuma almanya milli takiminin kaptani ballack hosuma gidiyor birde bizim beyaz cok sempatik:kedi::kedi:
gecmis olsun canim
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kendime gülüyorum. nazcim benimkide ayniydi:1hug:

tünaydinlar bayyyyanlar ne cok konusulmus dün ben ciktiktan sonra oku oku bitmiyor tabi birde cevaplamasi var.huu yoruldum.kacidiklarim varsa affola artikin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…