Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazcım bende agdacıya gidemiyorum utanıyorum.evdede kendim heryeri batırıyorum.bende o makinalardan ve kartuştan almayı düşünüyordum sen kullandınmı onu tafsiye edermisin

dünkü menümü yazayım

kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek ,peynir. salatalık,yeşilçay

öğle : tavuk ızgara ,yogurt,salata (montiye ilk başlama öğünü)

ara : 4 kayısı kurusu

akşam : 1 tabak semiz otu yemeği , 1 tabak taze fasulye
marul,yogurt.

ara : 5 fındık

nasıl kızlar menüm

nazcım bende agdacıya gidemiyorum utanıyorum.evdede kendim heryeri batırıyorum.bende o makinalardan ve kartuştan almayı düşünüyordum sen kullandınmı onu tafsiye edermisin

kullandım canım . çok rahat onunla ağda yapması tavsiye ederim . Ama bezini alacağın zaman tanaçan ' nın almanı öneririm onun bezleri çok güzel

menün gayet güzel canım . Monti linkine baktım ekmeğinle ilgili yorumları orda yapmışlar zaten .

benimki braun ve çok memnunum ben hiç bırakmıyo ve çabucak bitiyo..

HoŞgeldın nurom nasılsın . Montı yapmıyormusun artık . Montı lınkıne hıÇ gelmıyorsun .

monti linkine sadece kafamda bazı soru işaretleri olursa yada menü bakmak için giriyorum onun dışında girmiyorum.. buraya yazıyorum menülerimi.

monti linkine sadece kafamda bazı soru işaretleri olursa yada menü bakmak için giriyorum onun dışında girmiyorum.. buraya yazıyorum menülerimi.

tamam canım . benimde canım sıkılıyor hç çalışmak istemiyorum . içimden bişey yapmak gelmiiyor nedense spor salonu araştırıyorum . dün bir yere gittim beğenmedim . adamlar fınesı bile saatle yapıyorlar daha önce gittiğim yerde istediğimiz kadar kalıyorduk . plasten bile yararlanabiliyorduk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…