nazcım bende agdacıya gidemiyorum utanıyorum.evdede kendim heryeri batırıyorum.bende o makinalardan ve kartuştan almayı düşünüyordum sen kullandınmı onu tafsiye edermisin
dünkü menümü yazayım
kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek ,peynir. Salatalık,yeşilçay
öğle : Tavuk ızgara ,yogurt,salata (montiye ilk başlama öğünü)
ara : 4 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak semiz otu yemeği , 1 tabak taze fasulye
marul,yogurt.
Ara : 5 fındık
nasıl kızlar menüm
benim çıkmam gerek daha sonra görüşürüz şekerler opuyorumnanaktan
kızlar birde size bir şey sorcam bilmem çok mu özel olur ama;
ben evlenene kadar epilasyonu makinemle yapıyordum. ama baktım makine çok küçükleri almıyorya 1-2- haftaya küçükler uzuyordu bu sefer onları almam gerekiyordu. sirle yapayım dedim. o da her yeri batırıyor ısıt yap ,bir sürü de vakit alıyor bir sürü eziyet.
forumdaki yorumları okuyunca sir ağda makinesi alayım rahat ederim ortalık da batmaz dedim tam sipariş vercem ablam braun'un son çıkan epilatöründen alcakmış 7781 mi neydi kodu ,bana nasıl diye gösterdi. baktım inceledim çok güzel. benim makine 20cımbızlı baya hızlı alıyordu o 40 cımbız çok kısa sürer sanırım. kum tanesi kadar kısaları da alıyormuş bir de su altındada kullanılıyormuş.
ama emin olamadım yinede,karar veremedim sir tertemiz yapıyor ama zahmetl beziydi ağdasıydı yağıydı pratik dedil, makine de o kadar iyi değilse diye korkuyorum. sizce ne yapayım?
monti linkine sadece kafamda bazı soru işaretleri olursa yada menü bakmak için giriyorum onun dışında girmiyorum.. buraya yazıyorum menülerimi.
bu bizimmm guselmik,i yahuuu hani şu cadı olan beşiktaşlı olann fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?