salata şeklinde değilde kavurması da olur nazcım. akşam ben kavurma şeklinde yaptım.. soğanı biberi kavurdum 2 diş sarımsak küçük küçük doğradım domates küp küp koydum kabuğunu soyarak.. sonrada samizotunu ekledim kendi suyuyla kısık ateşte pişti. tabağıma alırkende üstüne yoğurt döktüm süper oldu.. :)
semizotunu temizlerken sıkıldım yanlız :) aralarındaki yabancı otlar beni işkillendirdiği için tek tek ayıkladım hepsini :) çok vakit aldı :) ama lezzetliydi.. öğlen için ise salatasını yaptım.. ondada 1 diş sarımsak yoğurt tuz karıştırdım semizotu yapraklarını ilave ettim karıştırdım limon sıktım birazda sirke koydum üzerinede kırmızı biber serptim :)
sanmıyom kuzum yaaa gerçekten ilk sınav yürek acısııı buna hazırlıklıyız ama yinede yarın gerçekle yüzleşmek içimizi acıtacakkk
eceyi bu ara çok sıkıyoruzz ikinci sınavdaaa daha iyi bir başarı getirsin diyeee
bizim kız bu sonuçlarlaa hukuğu yada siyasalı kazanamaz bu yıll
bunun bilincindeyizz
amaa önümüzdeki yılki performansı içinde bize kendini kanıtlamak zorun daa a.s
bu yılki sınavlardaaa başarı göstermesi şartttt en azın dan ikincideee ilerleme kaydetmesi gerekiyooo a.s
ikinci sınavında bariz bir yükseliş olmazsaa
tencere tava yorgan yastık alımına başlıyacammm
verelim diyo eşim kocayaaa :roflol:
fabrikada çalışan bir oğlan buluruzzz ecede girer bir battaniye fabrikasınaaa 600 biri 600 dde biri alır
tıngır mıngır geçinir giderlerrr a.s
dün özel ders veren öğretmeniyle konuştumm gülmekten tepiniyo yerlerde ya hoca ya kocaa dedimm :roflol:
şimdiden ben araştırayım diyooo işçi servislerine bakmıya başlıyacaz yakın da heyamm :1rolleyes:
olacakk inş. merak etme senolumunekankayizsmileslm 6 takımmın güzelleri
kilo verdiğim için çok mutluyum.ne kadar ilginç bir şey ya bu kilo sorunu insan zayıfladıkça kendine olan güveni artıyor,hayata daha umutla bakıyor,daha neşeli daha pozitif oluyor.kilo çizelgemi de yeniledim.
bu yaz kardeşim düğünü var düğünde beni görenler ''aaa kilo almışsın'' yerine ''aaa ne kadar kilo vermişsin'' demelerini istiyorum.bakalım başaracağım gibi görünüyor.
geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versin. Annelik zor zanaat vallahi, hem evhanımı hem dr. hem öğretmen, hem hem hem... bir sürü meslek var. Allah yardmcnız olsun:1hug:Tecrübeli anne nasılda bildinkaydirigubbakcemile3
Dondurma yemiş okulda.boğazı çok hafif kızarmış dedi dr.
Benim kız dayanıksz hastalığa karşı.abartıo birazkaydirigubbakcemile3
Ihlamur iyi fikir sağol lilişopuyorumnanaktan
günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir canım sıkkın.. dün 74 çıkan ben bugün 76 çıktım niye böyle oldu anlamadımama son dakikaya kadar bekleyim diyorum belki 75 olurum aaaaaaaaaaaaahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorruuumm... dünkü menümüde yazdım kızlar neden öyle olduki? akşam tatlı yaptım misafir gelicek diye ama yemedim bile şuan sinirden gidip yiyesim var
gidecek inş. Ablacım bu ay daha devam edeyim diyetisyen çok farklı menüler veriyor daha çok şaşırtacakmış vücudumu söylediğine göre, bu hafta sebze ağırlıklı menü verdi ama geçen haftaya göre süt yoğurdu artırmış o gözümden kaçmade, :lepi:sultanım menün güzel fakat miktarları biraz artır . çok az yemege başladın kilon durur bu yüzden ...opuyorumnanaktan
lmaz:farkındamısın noru menünde hiiiiççç karbonhidrat yokkkkkkalsanaalsanasmile
hadi kahvaltıda yemedin diger ögünlerde yeseydin ....:umursamaz:
:lepi::sm_cool:
tebrikler sura tıkırtıkır gidiyor maşallah ...... bu çeşitli ve düzgün yapılan menülerin eseri .olumunekankayizsmile bu arada 8 rakamlara inmisşin ayrıca tebrikler...alkisalkisalkis darisi 7.li ve 6.lı rakamlara .hihoyyyt
menün güzel nazlım . ama eksiklerin var . et proteinini az alıyorsun..
biliyorum imkamlar elvermiyor kendin yapamıyorsun yemekleri .. biraz yavaş kilo verirsin ama olsun :1rolleyes:tebrik edrim senide.Şeniz
hiç kırılmasın norom...opuyorumnanaktan dün eksik gelmenin sebebi dün hafifyediginden kaynaklanıyor yani gerçek kilon deyildi....ama bugünküde gerçek kilon deyil .inan iner yarına merak etme ...olumunekankayizsmile
hayırlı cumalar 6. takımın güzel hanımları kilo bildirmimi yapayım bi eskiye göz atam bari haftay kacamklı baslamam ve üzerine regl olmam bana 300 gr olarak geri döndü:sinifsinif:
59.7 / 60.0 / -0.3 / % -0.005
nazcım sana zahmet kontrol edermisin ilk defa artılı bildirim yapıyorum yanlıslık olmasın su yuvarlamalardalmaz:
amin canım inşolumunekankayizsmile hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:Saruboceq:tebrik ederim suuracımalkisalkisalkisdarısı 7 li rakamlara inslkaydirigubbakcemile5
yani nazcım bunada sükür kızz daah ne olsun tıkırdadın ya gerisi gelirkaydirigubbakcemile5
ablam ya su takılmalrda olmasa aslında monti amcama cok alsılıyo insanın bırıkası gelmiyo ama kilo takıldı mı helede üst üste işte ozman tehlike canları calmaya baslıyoalsanaalsanasmile
sakın ha norom yeme baak bnde gecen hafta yien sabit cıktım yine gittim yeni netice bu hafta artıdayımmafoldumbensen aynı hatayı yapma helede hedefe bu kadr az kalmıskenlmaz:
senin içinde zor bi duurm nazcım ya haklsın kendine özel yapman olmaz ama madem anlayslı bir kayılvaliden var duurmu anlatırsın gerekcelerini seni anlıcaktr fstgımzemuszemus
az degil aslında ama ablam karnımı doyurarak kalkıyorum sofradan nesi az geldi sana mesela oan göre artırayımbilmiyorumkismile
sende bendensin derya hadi artık toplayalım kendimiizi yaz geliyor ince ince giyinme vaktikaydirigubbakcemile5
ablam sen istedkten sonra o 2 kiloda neymiş hemncik verirsin üzme kendini ama ipin ucunuda bırkmazemuszemus
sagol aebenim annem erkenden kalkmsı bekliyolr bizde de kardesimin arkdsları var hepsi bnm gözümün içine bakıyo pcden kalkayım diyeaklinialirimsmile
pardon cnm ya cahilligiem ver:kedi:
wc sonrası mı nurom bnde gidebilsem iyi olurdu ama nese bu hafta böle olsun artık en azından artık hep sabit degilimlaelaelaelaelae
sağolasın meleğim hepimize hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
oh ohh ohhhh afiyet olsun nuro hanimcokacimcoooksırnaşık şey
bu dediginiz otu ben bilmiyorum kizlar türkce söyleyince hangi ot oldugunu anlamadim.burda türk bakkallarinda bile almanca yaziyor.ben cahilim:sm_confused:senağlama
Sanada hayırlı cumalar ŞuracıĞım
ayy abla alemsin benimkilerde geçenn sene kardeşime aynı espriyi yapıyorlardı, ama çocuk ciddiye almış sonuçlar açıklanıp yerleşince bir sevindi evlendirmeyeceksiniz beni diyekaydirigubbakcemile3 noldu ablam ben beklediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama:hulya:
olacakk inş. merak etme senolumunekankayizsmile
geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versin. Annelik zor zanaat vallahi, hem evhanımı hem dr. hem öğretmen, hem hem hem... bir sürü meslek var. Allah yardmcnız olsun:1hug:
tatlım akşam yemeğininden sonra bir meyve de yesem sabah ilk bende bir önceki kilomda çıkmıyorum. wc'ye gidip,azıcık hareket edince daha bir iniyorum. heleki yeşil çayımı içim 1-1.5lt su içtikten sonra 700gr daha eksik çıkıyor. tabi bu arada 15dk. bir wcye
gidecek inş. Ablacım bu ay daha devam edeyim diyetisyen çok farklı menüler veriyor daha çok şaşırtacakmış vücudumu söylediğine göre, bu hafta sebze ağırlıklı menü verdi ama geçen haftaya göre süt yoğurdu artırmış o gözümden kaçmade, :lepi:
canımm hiç üzülme bu hafta hastaydınhe ilaçlar vs. haftaya gitcek inş azıcık da hareketi artır bak sn bile şaşıracaksın:teselli:
amin canım inşolumunekankayizsmile hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:Saruboceq:
bu arada Herkese Hayırlı cumalara.s.
bitek simoş kaldı kilosunu bildirmeyen nerelerde bu cadı fazla gelmiyor artık
sağlasın Nazım ya, tatlım sen tabi şuura zannediyorsun benim nick arapça olunca, aslın benim nickim Suğra en küçük demek ama alamadım kayıt olurken başkasında varmış , kendi ismim Kübra o da en büyük demek. geçenlerde bir arkadaşım Kübra ismi konulan çocuklar ismin etkisiyle çok mükemmeliyetçi oluyorlarmış dedi, bir hocamız ona arada kndine suğra dedirttir demiş benim de aklıma böyle geldi. belki bende şu mükemmeliyetçiliğimi orta seviyelere indirebilirim diyebilmiyorumkismile
bnde önümüzdeki haftadan daha umutluyum sugracım dedigin gibi hareekt etmem lazım bu hafta cıkayım sabahları dedim baktım bnm öksürük fena dahada artırmayım diye cesaret edemdim insl biran önce atlatrımda sabahları yürüyebilirm:Saruboceq:
arada diyetsyenin sasrma menülerinden bizde kopya verde monti uydurarak sasrtalım bizde sen mash cok iii gidiyorsun
evet nerde bu gözdem hatun bi cee dieyp kacıyo ne zmandr gerci proje yetstrmesi gerekiyodu ama bitmedi mi ki dahaCADIARZU
aaa senin adın kübra mı bn cidden sugra sanıyordum cnkü ismin yabncı gelmdi bnm teyzemin torunununda adı fatime sugra tam 11 yıl beklenmiş bebek kendileri esi tarfınında ilk torunu oldgu için kayınvalidesinin simini koymayı istedi afı fatime ama yanına güzel birsey olsun istyordu beraber kullancagı bi gün hz. Hüseyinin 2 kzından birinin siminin fatımatül sugra kücük fatime oldgunu duymus cok hosuna gtmiş müftülügü aramıs hemen koymam uygun olur mu diye onlarda onaylamıstr derken fatime suğra oldu ismi adyla yasasın insl şimdi 2.5 yasındadilim alıskn yani suğra ismine sen nasıl sitersen öle hitap edelim yinedeolumunekankayizsmile
tunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sızden ses soluk cıkmadı sanırım alınmadım tesekkurler
iyi yapmisin canim bende aynisini yapardim atardim.buarada dün başıma ne geldi bliyomusunuz balkona masanın üstüne tabakta et koymuştum erisinde akşama pişiririm diye bi ara bi takırdama oldu bi baktım koccccaammn bi karga gagalamış tavuğukışşş yaptım kaçtı ama koca tavukta 2 ayrı poşette olup diper poşeti hiç gagalamış olmasına rağmen poşetini daha önceden yırttığım için içime sinmedi belki ayağı falan değmişti deyip attım çöpe üzüldüm ama o şekilde boğazımdan geçmezdi inanın
yok kiz aman deyim 1 tane yetiyor.esime kalsa hemencik bi tanedaha ama yok degilim simdilik hahahhahahahanasıl yani hamilemisin yoksa len :))) karnın geriliyomuki kaşınıyo ? :) 2. bebişmi geliyo yoksa ? :)
semiz otu diye duymustum ama nasil bisey oldugunu bilmiyordum reimde görünce anladim canim.burda türkcesi pek kullanilmiyorya hep almanca o yüzden cikaramamistim.canım belki sizin oralarda pirpirim yada pürpürüm diyorlardır bu ota, babannem hep pürpürüm der bende ordan biliyorum
hos geldintunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
sızden ses soluk cıkmadı sanırım alınmadım tesekkurler
nazcm bizim toplam kilo yüzdemiz nedir? Bu hafta tam birinci olunacak haftaymış herkes salmış,
açıklayan gruplardan en yüksek %0.70 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?