Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım bir dahakinede o şekilde yaparım semizotunu

bitek simoş kaldı kilosunu bildirmeyen nerelerde bu cadı fazla gelmiyor artık

ayy abla alemsin benimkilerde geçenn sene kardeşime aynı espriyi yapıyorlardı, ama çocuk ciddiye almış sonuçlar açıklanıp yerleşince bir sevindi evlendirmeyeceksiniz beni diyekaydirigubbakcemile3 noldu ablam ben beklediğiniz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama:hulya:

olacakk inş. merak etme senolumunekankayizsmile

geçmiş olsun ablacım, Allah şifa versin. Annelik zor zanaat vallahi, hem evhanımı hem dr. hem öğretmen, hem hem hem... bir sürü meslek var. Allah yardmcnız olsun:1hug:

tatlım akşam yemeğininden sonra bir meyve de yesem sabah ilk bende bir önceki kilomda çıkmıyorum. wc'ye gidip,azıcık hareket edince daha bir iniyorum. heleki yeşil çayımı içim 1-1.5lt su içtikten sonra 700gr daha eksik çıkıyor. tabi bu arada 15dk. bir wcye

gidecek inş. Ablacım bu ay daha devam edeyim diyetisyen çok farklı menüler veriyor daha çok şaşırtacakmış vücudumu söylediğine göre, bu hafta sebze ağırlıklı menü verdi ama geçen haftaya göre süt yoğurdu artırmış o gözümden kaçmade, :lepi:

canımm hiç üzülme bu hafta hastaydınhe ilaçlar vs. haftaya gitcek inş azıcık da hareketi artır bak sn bile şaşıracaksın:teselli:

amin canım inşolumunekankayizsmile hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:Saruboceq:

bu arada Herkese Hayırlı cumalara.s.

Son düzenleme:
oh ohh ohhhh afiyet olsun nuro hanimcokacimcoooksırnaşık şey
bu dediginiz otu ben bilmiyorum kizlar türkce söyleyince hangi ot oldugunu anlamadim.burda türk bakkallarinda bile almanca yaziyor.ben cahilim:sm_confused:senağlama

canım belki sizin oralarda pirpirim yada pürpürüm diyorlardır bu ota, babannem hep pürpürüm der bende ordan biliyorum

Sanada hayırlı cumalar ŞuracıĞım

sağlasın Nazım ya, tatlım sen tabi şuura zannediyorsun benim nick arapça olunca, aslın benim nickim Suğra en küçük demek ama alamadım kayıt olurken başkasında varmış , kendi ismim Kübra o da en büyük demek. geçenlerde bir arkadaşım Kübra ismi konulan çocuklar ismin etkisiyle çok mükemmeliyetçi oluyorlarmış dedi, bir hocamız ona arada kndine suğra dedirttir demiş benim de aklıma böyle geldi. belki bende şu mükemmeliyetçiliğimi orta seviyelere indirebilirim diyebilmiyorumkismile

nazcım dün eve gider gitmez baktım haklıymışsın konserve kırmızı biberin içindekiler kısmında şeker yazıyor.bu sene mutlaka alıp yazdan kendim yapmaya çalışacagımmm.a.s

bnde önümüzdeki haftadan daha umutluyum sugracım dedigin gibi hareekt etmem lazım bu hafta cıkayım sabahları dedim baktım bnm öksürük fena dahada artırmayım diye cesaret edemdim insl biran önce atlatrımda sabahları yürüyebilirm:Saruboceq:

arada diyetsyenin sasrma menülerinden bizde kopya verde monti uydurarak sasrtalım bizde sen mash cok iii gidiyorsun

bitek simoş kaldı kilosunu bildirmeyen nerelerde bu cadı fazla gelmiyor artık

evet nerde bu gözdem hatun bi cee dieyp kacıyo ne zmandr gerci proje yetstrmesi gerekiyodu ama bitmedi mi ki dahaCADIARZU

aaa senin adın kübra mı bn cidden sugra sanıyordum cnkü ismin yabncı gelmdi bnm teyzemin torunununda adı fatime sugra tam 11 yıl beklenmiş bebek kendileri esi tarfınında ilk torunu oldgu için kayınvalidesinin simini koymayı istedi afı fatime ama yanına güzel birsey olsun istyordu beraber kullancagı bi gün hz. Hüseyinin 2 kzından birinin siminin fatımatül sugra kücük fatime oldgunu duymus cok hosuna gtmiş müftülügü aramıs hemen koymam uygun olur mu diye onlarda onaylamıstr derken fatime suğra oldu ismi adyla yasasın insl şimdi 2.5 yasında dilim alıskn yani suğra ismine sen nasıl sitersen öle hitap edelim yinedeolumunekankayizsmile

tunaydın ve hayırlı cumalar kızlar

sızden ses soluk cıkmadı sanırım alınmadım tesekkurler

cnım geçen haftaki protein diyetimi yazmıştım sana ve buraya ama o menüde kesinlikle spor yapmak ve bol su tüketmek gerekiyor, ayrıca salata çünkü kabızlık olabiliyor menülerde, bu hafta sebze ağırlıklı bir menü verdi birazdan alıyım listemi onu da ekleyim inş.
bebişe Allah hyırlı uzun ömürler versin, ismiyle müsemma bir mümine hanım olur inş. cennet kadınları arasına alsın Rabbim:Saruboceq:
suğra da çok hoş geliyor kulağa bende seviyorum, kızım olsa koysam mı diyorum(gerçi benim kza koymay düşündüğüm o kadar çok isim varkikaydirigubbakcemile3) benim ismim de haticetül kübradan esinlenmiş babam, ama suura da çok hoşuma gidiyor Kübra diyen çok birazda suurayı deniyeyim suuraya devam:lepi:

aminn:Saruboceq:

Son düzenleme:

canım çok üzgünüm ama bu kadar az paylaşımla motive olamazsın ki genelde senin geldiğin saatlerde burda hiç bir arkadaşımız olmuyor . Listede olmasan bile her zaman yazabilirsin bize .

bu hafta diyetisyenimin verdiği listeyi yazayım belki faydalanan olur

sabah kalkınca
1 bardak su içiniz
kahvaltı
şekersiz çay
1dilim beyaz peynir(30gr,kk),4-5zeytin
mevsim sebzeleri
1-2 dilim ekmek (ben tam buğday kullanıyorum ayrıca sabahla öğle arasındaki meyve yerine kahvaltımda kendi yaptığım marmelattn yiyorum)
kuşluk
1porsiyon meyve,1sb şekesiz süt veya yoğurt

öğle4-5yk susuz sebze yemeği,(etli-kıymalı olabilir) (ben normalde çok yağlı yemek yapmadığım için sulu yiyorum vitamini suyunda diye)
2-3köfte kadar et
az yağlı salata(ben yağsız yiyorum alışkanlık)
1dilim ekmek(çok aç değilsem yemiyorum genelde)

ara 1: 1porsiyon meyve 1 galeta (ben bu arayı yapmıyorum sabah kalkınca 4adet kuru kayısı yiyorum)
ara2: 1porsiyon meyve,1-2 galeta (bu galetaları içinde un var diye yemiyorum acil zamanlarda değişim için kullanıyorum yada 1/2avuç leblebi yyorum)
akşam yemeği
1kase çorba
susuz sebze yemeği(kıymalı-etli olabilir)
az yağlı salata 1çb. yoğurt veya 1bardak ayran(doyulmazsa 1dilim ekmek yenebilir)

gece: 1çb şekersi süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve (burdaki sütü genelde öğle yemeğimin yanında ayran veya yoğurt olarak tüketiyrum)

*ayrıca dr. dondurmayı çok sevdiğimi ve ekmeği çok tüketmediğimi bildiği için gün aşırı yani haftada 3 kez 1 kase yiyebilirsin dedi, ben haftada 2 kere light tüketmeyi planlıyorum ayrıca çikolata da sevdiğimi bildiği için bitteri küçk karelereböl canın çok istediği zaman bir tane at ağzına ama öncesinde su ile bastırmayı dene dedi. kendini yasaklı hissetme, öyle hissedersen 1 tane yedim nasılsa diye 1 paketi de yersin dediohaoldumsmile), tabi bire bir yapamıyorum ama menülerim bu diyeti baz olarak oluşturuyorum, eğer imkanım varsa birebir uymaya çalışıyorum

Son düzenleme:
iyi yapmisin canim bende aynisini yapardim atardim.

nasıl yani hamilemisin yoksa len :))) karnın geriliyomuki kaşınıyo ? :) 2. bebişmi geliyo yoksa ? :)
yok kiz aman deyim 1 tane yetiyor.esime kalsa hemencik bi tanedaha ama yok degilim simdilik hahahhahahaha
dogumdan sonra olusan yirtilmalar kasiniyor.

canım belki sizin oralarda pirpirim yada pürpürüm diyorlardır bu ota, babannem hep pürpürüm der bende ordan biliyorum
semiz otu diye duymustum ama nasil bisey oldugunu bilmiyordum reimde görünce anladim canim.burda türkcesi pek kullanilmiyorya hep almanca o yüzden cikaramamistim.

hos geldin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

naz cım tskkur ederım gerak kalmaıd zaten ben baska bı takıma basladım yınede cok tskkr ederım ama ben zaten basltan soylemıstım paylasım sorun olmaz demıstın neyse

nazcm bizim toplam kilo yüzdemiz nedir? bu hafta tam birinci olunacak haftaymış herkes salmış,
açıklayan gruplardan en yüksek %0.70 var

arkadaşlar dünkü menümü de yazayım ben çıkayım artık pazara gideceğim, bir de yürüyüş. ardından da ders çalışayım biraz bu hafta sonu kpds var

kalkınca
07.00:4kuru kayısı
kahvaltı
11.00:2dilim tam ekmek,1dilim peynir,5 zeytin,2kaşık marmelat(kendi yapımım şekersiz),dom-salatalık-maydonoz
15.00:1 yeşil elma
19.30:1kase yayla çorbası, lorlu salata
yatmadan 1çb süt

harkese mutlu huzurlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…