Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 gün proteine ağırlık ver nurom kesin tıkırdarsın ozaman .

öyle mi diyosun? bende karbonhidrat ağırlıklı yemeyi düşünüyodum geçen hafta aeben karbonhidratı kesmişsin dediydi de.. ben geçen hafta hep ot ağırlıklı yedim ondan öyle oldu sanırım :) bide spor yok hiç ama bundan böyle yürüyüşede başlıyorum :)

ayyy ne güzel darısı elifimin nuronun suuranın ve bebek isteyen herkese inşallah .

sana da sana da :) bu arada seninle aynı zamanda evlenen komşumuzun oğlu boşanıyor çok üzüldüm almanyaya evlenmişti çocuk.. çok sıkmışlar çok üzerine gitmişler hor görmüşler kızın sülalesi kızkardeşi çok arsız biriymiş bunları hiç yanlız bırakmamış gelin hanımda bu olaylara sessiz kalmış.. çok üzüldüm gerçekten inşallah barışırlar dicem ama kızın sülalesi çocuğa facebookta hakaret etmiş onlara ne oluyosa ? neyse Allah haklarında hayırısını versin.

aebencim tosununun doğum günü kutlu olsun.. nice mutlu sağlıklı yaşlara tosuncuğa :)
melekcim sevdüğün adamla bir ömür mutluluklar diliyorum canımcım..

waaauwww biraz içeri gideyim temizlik yapayım dedim sayfalar uçmuş..
demekkki gerçekten paylaşım fazla.bu güzel bişey..
aeben evet daha önce bir takımdaydım.ama o sıra bilgisayarım yoktu,tamire gitti.eşim akşama işten laptopunu getirdi onunla girebildim
o kadarla da paylaşım yapamadım zaten takımda o sıra paylaşım yoktu fazla..motivasyon olmadı bende ayrıldım o yüzden...

ben kendimden bahsedeyim tabiki..
25 yaşındayım 1.73 boyundayım
en son 63 kiloydum..5 kilo daha vermek istiyorum
hep toplu bir çocukluk ve ergenlik geçirdim ve bu hep böyle devam etti üni.de de..
aldım verdim falan ama hiç zayıf olmadım en zayıf 40 beden olmuştum..en fazla 44
hiç giydiğim kıyafetleri yakıştırmamışımdır kendime..illa fırlayan bir yerlerim olmuştur.
yani kendimi bildim bileli kiloyla savaşıyorum bünyemden kaynaklanan bişey çabuk alıyorum zor veriyorum ve ömür boyuda böyle devam edecek galiba.
doğumdan hemen sonra kilo vermek için diyete başladım..diyet dediysem yanlış anlamyın aşırı değildi.emzirdiğim için çok dikkatli yaptım..
tatlı,hamur işi abur cubur yemedim hiç..
salata,sebze,baklagil,ızgara et,çorba,bol su ve rezene ısırgan çaylarıyla beslendim..
hergün yürüdüm egzersiz yaptım..4 ayda 19-20 kilo verdim rakamları şuan tam hatırlamıyorum..sonrada bi daha vermedim..ama almadımda..aldıysamda 1 kilo..onuda hemen öteki hafta verdim.
şimdi kızım 14 aylık yürüyüş yapamıyorum uzun süredir..
emeklemeye başlamasıyla benim için son buldu yürüyüş..
keşke tekrar düzene sokabilsem.
işte böyle benim hikayem..aslında bende hikaye çokta ara ara anlatırım sonraa.s

bugün yediklerimide yazayım hemen..
bugün başladım bende diyete inşallah..

sabah 1 kase sütlü k-fleks
ara 1 meyve
öğlende ton balıklı salata yiyeceğim
1 lt su içtim şimdiye kadar.

ben çıkıyorum kılzra sonra yine gelirim.. ütü yapmam lazım.. çüüüzzz.. buarada yeni foto eklemiştim akşam isteyen proflimden bakabilir.

hoşgeldin a.s. burda paylaşım çok fazla gerçekten :) paylaşım istiyosan en fazla paylaşım bizim takımdadır ve bu paylaşım motivasyonumuzu arttırıyo.. buarada vermen gereken kilon az seninde.. benimde boyum 1.70 ve kilom 75 hedef kilom 65 ve ençok 58 li rakamları gördğm hayatımda.. sen ise 1.73 e 63 kilodasın ve 58 olmak istiyosun.. sen anladığım kadarı ile 0 beden olmak istiyosun :jeyyar: çünkü ben 1,70 e 58 kilo iken çokkk zayıffftımm..

yok yaaa..sanalda kim görse boy kiloyu herkes aynı şeyi diyor..ama kemiklerim iri benim..benimle aynı boy kiloda olan,hatta aynı boyda ama benden fazla kiloda olan bile daha zayıf görünüyor..sıkılaşmamda lazım galiba..
40 beden giyiyorum hala..bazen 38..kıyafete göre değişiyor..ama benim amacım 38 e çok rahat bir şekilde girmek..

amanın ben zaten yurtdışına evlenipte gidenleri anlamam . orda yaşamak zor herşeye rağmen dil bilmeyince özellikle çok zor . benimde amcamın kızı şimdi evlenecek çocuğu burdan almanyaya götürecek . gelin hanımın sülalesine ne oluyorsa öyle madem hor göreceklerdi baştan onay vermeselermiş haklarında hayırlısı olsun . ALLAH utandırmasın İNŞALLAH

tekrar hoşgeldin . öyle fazlada vermen gereken kilon yokmuş canım . deneme haftan hayırlı olsun şimdiden . en çok paylaşım bizim takımda var .

Hoşgeldin aramızaaaaa a.s.

selamlarrrr nasılsınız tatlı bayanlar;
okuldan geldim takıma uğrayayım ne var ne yok dedim,
geçmişe göz atayım hemmencecik sonra yemek yapıyım akşama

kızlar ben dün menü bildirimi yapmamıştım şimdi bildireyim dünkü menümü

02/04/2010

SABAH:

Yağsız menemen
1 bardak şekersiz çay
yarım dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

10 tane yaprak sarması etli
2 kaşık yoğurt

AKŞAM:

1 kase çorba
yeşillik

benimde kemiklerim kalındır.. ve çok zayıflık hiç yakışmaz bana :)

günaydın naz günaydın melekkk günauydın 6 takımm Şeniz

suura geçmiş olsun canımm üzüldüm sınavının kötü geçtiğineee :1no2:
sağolasın ablacım ama çok şükür telafi edilmeyecek bir şey değil seneye yaza kadar 2 kere daha girebilirim, bu benim boyumun ölçüsün almama vesile oldu, çlışmadan yapılmıyormuş bazı şeyleryerimseniben

işte ben bir musbt bin nasihatten iyiymiş, ama inş. ece bir sene kaybetmek zorunda kalmaz 7 hafta kaldı sanırım. 7 haftada hayırlısıyla hzır olur alır istediği puanı:Saruboceq:

sınav için sağolasın ablacım, herkes benimle aynıymış o yzden çok üzülmedim.
kaptan yardımcılığı için ben miiiiakannehir
ablacım inan işten hiç kaçan biri değilimdir. iki elim kanda da olsa bana verilen bir sorumluluğu yerine getiririm, beni layık bulduğunuz için teşekkür ederim de!
ben daha kaptan yardmcısı ne iş yapar onu ble bilmiyorum. çok yeniyim, herkesin huyu nedir, tarzı nedir bilmiyorum. benden daha eski ve gerçekten verilen idare için çok ii arkadaşlar olabileceğini dşünüyorum mesela lightlife. tabi o ne der onu bilmiyorum da. ben bir cevap vermeyeyim ama bu söylediklerimi değerlendirerek siz tekrar bir düşünün. yoksa yardıma her zaman hazırımolumunekankayizsmile

yupppiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5sositososito:sm_cool::teytey:

ablam mesajını gördüm bende aday düşünüyordum kafamdan suura kabul ederse süper olur bendcede ...
:uhm:

RÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...

bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olun ablacımm,
aynı zamanda hayırlı uzun sağlıklı ömürler yeğenimize bana ondan bir dondurma ama erimek üere olandan bir de üzerine de ılık su içsin:icecream:
maşallah tosuna kaydirigubbakcemile3 çok mutlu yaşasın inşallah

bizim de evlilik yıldönümümüz bugün :asigim:
ayyyy canım daha nice yılları birbirinizin gözlerine ilk günki sevginizle bakarak geçirmeniz dileğimlea.s.

sağlıklasıhhatle dünyaya gelir inş bebiş. annesinin gözleri çok yollarda koymasın hemmencecik bir avazda inş:Saruboceq:
ayyy ne güzel darısı elifimin nuronun suuranın ve bebek isteyen herkese inşallah .

aminn de nazcım, senide ekleyelim en iyisi bu listeye hemen değil istediğin ve hayırlı olan zamanda
canım hoşgeldina.s.
maşallah azmedip zaten baya kilo vermişsin verirsin o beş kiloyu dakaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin ve kolay gelsin canımmmmm.....
çok sağol sinemcim, nasıldı dershane tekrarlara geçtiiniz mi?

slm arkdaşlar aramıza yeni katılan arkadaş var hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

ben de akşam yemeğimi şimdi yedim bgünkü menümü yazayım bari

sabah
az peynir
1 kaşık reçel
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğlen
1 kase mercimek çorbası
8 adet küçük yaprak sarma

akşam
1 tabaktan az yeşil fasulye
salata

gün boyu bol su içmeye çalışıyorum.spor yapamıyorum zaten hayatım spor gibi ayrıca spor yapacak gücü bulamıyorumkendimde maalesef.

canım afiyet olsun menün güzel yalnız alışkanlıklarını bilmiyorm ama sabah 1 dilm ekmek bana az gibi geldi daha çok karbonhidratı sabah tüketmeye çalış öğünlerinde öğle ve akşam sebze ve proteini artırırsan daha hızlı kilo vereceğine inanıyorum

teşekkür ederim tavsiyen için canım dikkat etmeye çalışırım.sabah 7 buçukta kahvaltı yaptığımız için pek fazla canım bişey istemiyor.öğlen vaktide akşamdan kalanı yiyoruz özel birşey yapacak zamanım olmuyor.akşama da klasik Türk adetlerinde olduğu gibi çorba ana yemek pilav eksik olmuyor.ben de hepsinden az az yemeye çalışıyorum.

çok saçma olacak ama ben hemen kilo vermek istiyorum yavaş yavaş vermek çok sabır istiyor.sıkıldım bu kilodan valla.kimse kilolu olduğumu söylemiyor aslında.eşimle tanıştığımızda 63tüm şimdi 69 eşim aynı olduğumu söylüyür yani ona görede sorun yok.ama ben kendimi böyle iyi hisetmiyorum.sürekli yediklerime dikkat etmek zorun dayım ama hep kiloluyum ne gıcık bir durum.

eylülcm hızlıdan kastın ne 6kilo için bence verebileceğin en hızlı zaman 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…