Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şimdilik hedef kiloma ulaşmak için 4 kilo kaldı.bunu iki haftada versem fena mı olur.ama sanmıyorum veremem herhalde çünkü spor yapamıyorum arada diyeti bozuyorum falan.neyse bugün biraz motivasyonum düşük sanırım.diyetin pazartesi sendromunu yaşıyorum galiba.

iyi akşamlar fıstıklar ....
yeni geldim dışardan ....
suram teklifimize el cevap ::))))))
ohcanımadegsin hoş geldin .. hangi takımdan ayrıldın canım diskaliiye deyil dimi . kurallara aykırı bişi yapmayalım ...::))))
bebelerden sıra bana zor gelecek hadi öptüm sizi ....

hepimizde oluyor eylülcüm merak etme:1hug:
gel 3haftada anlaşalım ne dersinolumunekankayizsmile
bak canım akıl vermek gibiolmasın ama 1ay monti diyetini kaçamaksız uygularsan çok rahat kilo verirsin benim gibi takıntılı değilsen arada o linke uğra arkadaşlar çok ii kilo veriyor

ablcım elgevaab(mısır lehçesi oldu:) bu mesajın içinde sana kolaylık olsun geçmiş sayfalar arasında kaybolma

tamam canım bir bakıyım şu montiye.

ablam akşama kadar 4 bisküviylemi duracaksın . öğlen bişey yeseydin güçsüz düşeceksin sonra

el içi kADar pide yedim canım öğlen yanın da üç zeytin bir domatess biraz peynirra.s

akşam yemeğim yarım porsiyon taze fasulye bir dilim ekmekk ve çoban salatasııı
karnım doymadan kakltımm yerimseniben

selam kızlar..... geldim yine yanınıza.... hemencecik menümü bildireyim

03/05/2010

SABAH:

1 adet kaşarlı poaça
1 kupa şekersiz çay

ÖĞLEN:

4 yemek kaşığı z. yeğlı fasülye
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

AKŞAM:

1 elma
1 kase light yoğurt
yeşillik

çok sağol sinemcim, nasıldı dershane tekrarlara geçtiiniz mi?

Dershanede tekrar grupları başladı canım.... Benim alanlarda bitti şimdi onlarında tekrarları başlayacak..... bu sıralar ben biraz gevşettim ders çalışmayı acilen toparlanmam ve tekrar derslere adapte olmam lazım....akannehir

sinem naber tatliş bugün bnde de bi durgunluk var dersanede bile cok skıldım ya ne anlamdım üzerimdeki duraganlık konuları yarıladık bizde ama hala vatandaslık yok bndeeyvahedigeldismile

sinem naber tatliş bugün bnde de bi durgunluk var dersanede bile cok skıldım ya ne anlamdım üzerimdeki duraganlık konuları yarıladık bizde ama hala vatandaslık yok bndeeyvahedigeldismile

sorma canım ya bendede var o durgunluk..... hiç ders çalışasım gelmiyor dağıttım iyice.... bir an önce kendime gelmem lazım yoksa bütün senenin emekleri boşa gidecek

kızlar ben çıkıyorum... herkese iyi akşamlar ders dedim ders çalışmam gerektiği geldi aklıma biraz zorlayayım kendimi çalışmak için opuyorumnanaktan

günaydınlar .

dün yediklerim
2 adet gün kurusu

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
kk kadar beyaz peynir
2 adet zeytin

öğlen
1 tabak nohut yemeği
1 kase cacık

ara
1 avuç ceviz

akşam

1 tabak nohut
yoğurt
salata

günaydınlarrropuyorumnanaktan

nasılsınız bugün bayanlar dershaneye gitmeden uğrayım dedim,
birazdan çıkacağım;
hepinize hayırlı mutlu günler...

tekrar hoşgeldin . öyle fazlada vermen gereken kilon yokmuş canım . deneme haftan hayırlı olsun şimdiden . en çok paylaşım bizim takımda var .
teşekkür ederimbuyrunnnnnnnnn

Hoşgeldin aramızaaaaa a.s.
hoşbolduk canım
benimde kemiklerim kalındır.. ve çok zayıflık hiç yakışmaz bana :)
valla sen 58 kn zayıf olmuşsun..ben kaza eseri bi kere 57 olmuştum hala belim sırtım kalındı ve hala 38 e bol bol rahat rahat olamıyordum.nasıl bir vücut yapım varsa artık:bbo:
canım hoşgeldina.s.
maşallah azmedip zaten baya kilo vermişsin verirsin o beş kiloyu dakaydirigubbakcemile2
inşallah..aslında 62 kilit noktam benim..orda takılıyorum..uzun süre veremiyorum..sonrada canım sıkılıyor bırakıyorum uğraşmıyorum..
hoşbulduk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…