şimdilik hedef kiloma ulaşmak için 4 kilo kaldı.bunu iki haftada versem fena mı olur.ama sanmıyorum veremem herhalde çünkü spor yapamıyorum arada diyeti bozuyorum falan.neyse bugün biraz motivasyonum düşük sanırım.diyetin pazartesi sendromunu yaşıyorum galiba.
sağolasın ablacım ama çok şükür telafi edilmeyecek bir şey değil seneye yaza kadar 2 kere daha girebilirim, bu benim boyumun ölçüsün almama vesile oldu, çlışmadan yapılmıyormuş bazı şeyleryerimseniben
işte ben bir musbt bin nasihatten iyiymiş, ama inş. ece bir sene kaybetmek zorunda kalmaz 7 hafta kaldı sanırım. 7 haftada hayırlısıyla hzır olur alır istediği puanı:Saruboceq:
sınav için sağolasın ablacım, herkes benimle aynıymış o yzden çok üzülmedim.
kaptan yardımcılığı için ben miiiiakannehir
ablacım inan işten hiç kaçan biri değilimdir. iki elim kanda da olsa bana verilen bir sorumluluğu yerine getiririm, beni layık bulduğunuz için teşekkür ederim de!
ben daha kaptan yardmcısı ne iş yapar onu ble bilmiyorum. çok yeniyim, herkesin huyu nedir, tarzı nedir bilmiyorum. benden daha eski ve gerçekten verilen idare için çok ii arkadaşlar olabileceğini dşünüyorum mesela lightlife. tabi o ne der onu bilmiyorum da. ben bir cevap vermeyeyim ama bu söylediklerimi değerlendirerek siz tekrar bir düşünün. yoksa yardıma her zaman hazırımolumunekankayizsmile
yupppiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5sositososito:sm_cool::teytey:
:uhm:
geçmiş olun ablacımm,
aynı zamanda hayırlı uzun sağlıklı ömürler yeğenimize bana ondan bir dondurma ama erimek üere olandan bir de üzerine de ılık su içsin:icecream:
ayyyy canım daha nice yılları birbirinizin gözlerine ilk günki sevginizle bakarak geçirmeniz dileğimlea.s.
sağlıklasıhhatle dünyaya gelir inş bebiş. annesinin gözleri çok yollarda koymasın hemmencecik bir avazda inş:Saruboceq:
aminn de nazcı
m, senide ekleyelim en iyisi bu listeye hemen değil istediğin ve hayırlı olan zamanda
canım hoşgeldina.s.
maşallah azmedip zaten baya kilo vermişsin verirsin o beş kiloyu dakaydirigubbakcemile2
çok sağol sinemcim, nasıldı dershane tekrarlara geçtiiniz mi?
hepimizde oluyor eylülcüm merak etme:1hug:
gel 3haftada anlaşalım ne dersinolumunekankayizsmile
bak canım akıl vermek gibiolmasın ama 1ay monti diyetini kaçamaksız uygularsan çok rahat kilo verirsin benim gibi takıntılı değilsen arada o linke uğra arkadaşlar çok ii kilo veriyor
Merhabaaa kim var kim yok bakalımmm:jeyyar:
ablam akşama kadar 4 bisküviylemi duracaksın . öğlen bişey yeseydin güçsüz düşeceksin sonra
Merhabaaa kim var kim yok bakalımmm:jeyyar:
çok sağol sinemcim, nasıldı dershane tekrarlara geçtiiniz mi?
Dershanede tekrar grupları başladı canım.... Benim alanlarda bitti şimdi onlarında tekrarları başlayacak..... bu sıralar ben biraz gevşettim ders çalışmayı acilen toparlanmam ve tekrar derslere adapte olmam lazım....akannehir
sinem naber tatliş bugün bnde de bi durgunluk var dersanede bile cok skıldım ya ne anlamdım üzerimdeki duraganlık konuları yarıladık bizde ama hala vatandaslık yok bndeeyvahedigeldismile
teşekkür ederimbuyrunnnnnnnnntekrar hoşgeldin . öyle fazlada vermen gereken kilon yokmuş canım . deneme haftan hayırlı olsun şimdiden . en çok paylaşım bizim takımda var .
hoşbolduk canımHoşgeldin aramızaaaaa a.s.
valla sen 58 kn zayıf olmuşsun..ben kaza eseri bi kere 57 olmuştum hala belim sırtım kalındı ve hala 38 e bol bol rahat rahat olamıyordum.nasıl bir vücut yapım varsa artık:bbo:benimde kemiklerim kalındır.. ve çok zayıflık hiç yakışmaz bana :)
inşallah..aslında 62 kilit noktam benim..orda takılıyorum..uzun süre veremiyorum..sonrada canım sıkılıyor bırakıyorum uğraşmıyorum..canım hoşgeldina.s.
maşallah azmedip zaten baya kilo vermişsin verirsin o beş kiloyu dakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?