Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlısı olsun bakalımmm sevindim senin adınaa :1hug:

ece konusun da haklısın canımm tm sıkıntımızda burda başlıyor zaten istediği bölüm için köüt bir puan almış ecemizzz a.s

bir yıllık emeklerimiz boşa gitti
gerçi o çok emek safretmedi amaa :1no2:

herneyseee geçmiş te kaldııı herşeyy
bu yıl işi çok çok zor gözüküyorr
ama gelecek yıl umarım başarırrr istediği bölümüü :Saruboceq:

iyi akşamlar canlarr
yaaa hayatımda girdiğim en zor sınavdı bugünkü kpdsakannehir ben arapçadan girmiştim şok oldum. Artık önümüzdeki maşlara bakıcaz
kızlar menüme kimse yorum yapmadığı için artık yazmıyorum..
tatlım nasıl eleştirelimki, ben kendi adıma konuşuyum senin bi beslenme tarzın var sende çok güzel devam ettiriyorsun zaten. ama ben okuyup örnek alıyorum kendi menülerimi şekillendirirken.

bu arada ençok kilo verenler listesinde 17. sıradayım.. azmettim hızla yukarılara tırmanıyorum :) bu arada bugün kıyafet denedim 40 beden çok rahat oldu :)) çok mutlu oldum:) gömlek de M beden :) çok mutluyum :)
kaydirigubbakcemile5

hadi canım inş hayırlısı bu sefer çookk iyi gelir.

üzüldüm inanki, ama eceye daha çok üzüldüm. kızzate üzülüyordur, bir de sizin stresinizi görmek daha zormafoldumben bence ne istediği zaten bu sınavdan sonra şekilenir ama iyice araştırmadan kulaktan dlma meslek çekmesin. bence en iyi yol o mesleği icra eden kişilerle birebir konuşmak

bugünkü menüm

sabah 06.50:4 kuru kayısı
7.30: 1tam ekmek,1dilim peynr,3 zeytin,mevsim yeşillikleri
14.30:tavuk şiş,salata,ayran,1yk pilav
17.00:1şekersiz kazandibi
20.00:1kase yoğurt(içinde kuru kayısı keten tohumu ve kendi yaptığım marmelat var),1 salatalıkk,yeşillik

günaydın naz günaydın melekkk günauydın 6 takımm Şeniz

suura geçmiş olsun canımm üzüldüm sınavının kötü geçtiğineee :1no2:

günaydın naz günaydın melekkk günauydın 6 takımm şeniz

suura geçmiş olsun canımm üzüldüm sınavının kötü geçtiğineee :1no2:

günaydın ablam . Sınav sonuçlarına üzüldüm ama sende üzme kendini okadar her işte bir hayır vardır ablacığım .

günaydın ablam . Sınav sonuçlarına üzüldüm ama sende üzme kendini okadar her işte bir hayır vardır ablacığım .

nazım ilk şoku atlattık kuzuşumm
ikinci sınav için ailece kollları sıvadıkk a.s

umarım bu sefer güzel bir sonuç getirirrr
bu sene olmazsa en azın dan önümüzdeki yıla yatırım olur çalışmalarııı kısmet artıkkk
ama şurası bir gerçekkki çalışılmadan olmıyacağınıı össs nin zor bir süreç olduğunuuu çalışanın kazandığını öğrendi ece çok yıprandı çok üzüldü ama öğrendiii a.s

diyet adına neler yaptımm
sabah 4 büskivi yedimm
umarım konsantremi bozacak bir olay yaşamam da başlarım yineee diyetimeee a.s

bu yaz yeğenimin sünneti varrr kuzenimin oğlunun sünneti varrr
temmuz ayın daa çok yoğun olucemm a.s

oğlum uşak valliliğine başvurdu stajı kabul oldu gibi bir aksilik çıkmazsaa 5 temmuzda staja başlıyacakkk a.s

bu yıl deniz tatili sanırım benim için hayalll den öteye geçmiyecek fisfisfis

hayırlı sabahlar olsun .....

lilyum ablam hayırlısı her şeyde bir hayır vardır bunu unutmayın ......

suram eynı şeyi senin içinde söylüyorum güzelim sağlık olsun gerisi halolur ...

kıslar oglusun dr. randevusu var oraya gidicem .. bi merhabe diyim dedim ....
nazlım mesaj yazmıştım sana canım kaptan yardımcılıgı hakkında gözündenmi kaçtı? .. bu iş için suram biçilmiş kaftan onu aday göstermek istiyorum .kendiside babul ederse...
ama maşallah sen tüm takım işlerini halediyorsun zaten de genede bi yardımcı atayalım ...

herkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir :smiley-cool:

arkadaşlar yeriniz varmı..paylaşımı bol olan bir takım istiyorum motivasyona ihtiyacım var çok fazla.

herkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir :smiley-cool:
narincim yerimiz var tekrar takıma girmek istersen ....olumunekankayizsmile
sanda günaydın bu arada ....
Günaydın kızlar......
opuyorumnanaktan
arkadaşlar yeriniz varmı..paylaşımı bol olan bir takım istiyorum motivasyona ihtiyacım var çok fazla.
tam yerine geldin o zaman ...
merhaba nicin yabancı gelmiyor daha önce başka takımdamıydın arkadaşım ..:1hug:
takım kulallarımızı nazlım kaptanım gelince yazar sana ...
hoş geldin .

mrb kıslar dersane gidicem gtmeden ugramak istedim ne var ne yok bakalım sizlerde aa bu arada bu sabah tartıldım 59.5 geldimzemuszemus cumaya daha ümitliiym ayy sevindirik oldum birden sizlerle paylaszmasam ölürdümkaydirigubbakcemile3

şimdilik hoscakalın cok seviyorum hepeiniziopuyorumnanaktan

ablam mesajını gördüm bende aday düşünüyordum kafamdan suura kabul ederse süper olur bendcede ...

hoşgeldin canım takımda yerimiz var . bizede bol paylaşımda bulunacak motivasyonu yüksek arkadaşlar lazım . takımda ilk haftan deneme haftası olur canım . cuma günleri en geç saat 11: 30 a kadar kilo bildirimlerini yapmış olmamız lazım günlük paylaşım çok önemli menülerini buraya yazmanı isteyeceğiz . takıma gelemeyeceğin zaman haber vermelisin . şimdilik aklıma gelenler bunlar kendinden bahsedebilirmisin biraz canım . kaç kilosun vs...

opuyorumnanaktan:lepi::1hug:
ablam mesajını gördüm bende aday düşünüyordum kafamdan suura kabul ederse süper olur bendcede ...
a.s:dance:

oğluşuna geçmiş olsun canımmm Şeniz

güle güle oturun tatlımmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…