Sınavdan geldim iyi geçti sayılır galiba bu sefer 70i geçeceğim....
Bu arada ablacığım sınav sonucu için üzüldüm ama hedefinden asla vazgeçmesin sadece 1 kere girme hakkı yok sonuçta bu sınava.... o hatayı ben bir kere yaptım sırf olsun diye istemediğim bi bölüm okudum ve mutsuzum......
tatlım nasıl eleştirelimki, ben kendi adıma konuşuyum senin bi beslenme tarzın var sende çok güzel devam ettiriyorsun zaten. ama ben okuyup örnek alıyorum kendi menülerimi şekillendirirken.kızlar menüme kimse yorum yapmadığı için artık yazmıyorum..
kaydirigubbakcemile5bu arada ençok kilo verenler listesinde 17. sıradayım.. azmettim hızla yukarılara tırmanıyorum :) bu arada bugün kıyafet denedim 40 beden çok rahat oldu :)) çok mutlu oldum:) gömlek de M beden :) çok mutluyum :)
hadi canım inş hayırlısı bu sefer çookk iyi gelir.Sınavdan geldim iyi geçti sayılır galiba bu sefer 70i geçeceğim....
Bu arada ablacığım sınav sonucu için üzüldüm ama hedefinden asla vazgeçmesin sadece 1 kere girme hakkı yok sonuçta bu sınava.... o hatayı ben bir kere yaptım sırf olsun diye istemediğim bi bölüm okudum ve mutsuzum......
üzüldüm inanki, ama eceye daha çok üzüldüm. kızzate üzülüyordur, bir de sizin stresinizi görmek daha zormafoldumben bence ne istediği zaten bu sınavdan sonra şekilenir ama iyice araştırmadan kulaktan dlma meslek çekmesin. bence en iyi yol o mesleği icra eden kişilerle birebir konuşmakhayırlısı olsun bakalımmm sevindim senin adınaa :1hug:
ece konusun da haklısın canımm tm sıkıntımızda burda başlıyor zaten istediği bölüm için köüt bir puan almış ecemizzz a.s
bir yıllık emeklerimiz boşa gitti
gerçi o çok emek safretmedi amaa :1no2:
herneyseee geçmiş te kaldııı herşeyy
bu yıl işi çok çok zor gözüküyorr
ama gelecek yıl umarım başarırrr istediği bölümüü :Saruboceq:
günaydın naz günaydın melekkk günauydın 6 takımm şeniz
suura geçmiş olsun canımm üzüldüm sınavının kötü geçtiğineee :1no2:
günaydın ablam . Sınav sonuçlarına üzüldüm ama sende üzme kendini okadar her işte bir hayır vardır ablacığım .
narincim yerimiz var tekrar takıma girmek istersen ....olumunekankayizsmileherkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir :smiley-cool:
opuyorumnanaktanGünaydın kızlar......
tam yerine geldin o zaman ...arkadaşlar yeriniz varmı..paylaşımı bol olan bir takım istiyorum motivasyona ihtiyacım var çok fazla.
hayırlı sabahlar olsun .....
lilyum ablam hayırlısı her şeyde bir hayır vardır bunu unutmayın ......
suram eynı şeyi senin içinde söylüyorum güzelim sağlık olsun gerisi halolur ...
kıslar oglusun dr. randevusu var oraya gidicem .. bi merhabe diyim dedim ....
nazlım mesaj yazmıştım sana canım kaptan yardımcılıgı hakkında gözündenmi kaçtı? .. bu iş için suram biçilmiş kaftan onu aday göstermek istiyorum .kendiside babul ederse...
ama maşallah sen tüm takım işlerini halediyorsun zaten de genede bi yardımcı atayalım ...
arkadaşlar yeriniz varmı..paylaşımı bol olan bir takım istiyorum motivasyona ihtiyacım var çok fazla.
Günaydın kızlar......
opuyorumnanaktan:lepi::1hug:mrb kıslar dersane gidicem gtmeden ugramak istedim ne var ne yok bakalım sizlerde aa bu arada bu sabah tartıldım 59.5 geldimzemuszemus cumaya daha ümitliiym ayy sevindirik oldum birden sizlerle paylaszmasam ölürdümkaydirigubbakcemile3
şimdilik hoscakalın cok seviyorum hepeiniziopuyorumnanaktan
a.s:dance:ablam mesajını gördüm bende aday düşünüyordum kafamdan suura kabul ederse süper olur bendcede ...
hayırlı sabahlar olsun .....
lilyum ablam hayırlısı her şeyde bir hayır vardır bunu unutmayın ......
suram eynı şeyi senin içinde söylüyorum güzelim sağlık olsun gerisi halolur ...
kıslar oglusun dr. randevusu var oraya gidicem .. bi merhabe diyim dedim ....
nazlım mesaj yazmıştım sana canım kaptan yardımcılıgı hakkında gözündenmi kaçtı? .. bu iş için suram biçilmiş kaftan onu aday göstermek istiyorum .kendiside babul ederse...
ama maşallah sen tüm takım işlerini halediyorsun zaten de genede bi yardımcı atayalım ...
herkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?