Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

oğluşuna geçmiş olsun canımmm Şeniz
RÜTıN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...

bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3

RÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...

bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3

oğlunun doğum günü kutlu olsun ablacığım .

RÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...

maşallah tosuna kaydirigubbakcemile3 çok mutlu yaşasın inşallah

bizim de evlilik yıldönümümüz bugün :asigim:

Aebenım ablam ben dÜĞÜn resımlerınden koydum albÜmÜme sen onları gÖrmedın .

günaydın sinemciğim . hoşgeldin canım . arkadaşının ayrılcak olmasına üzüldüm . haklarında hayırlısı olur inşallah canım . mezun olmana az kaldı süpersin diyecek bişey bulamıyorum .

hoşbulduk nazcımmmm evet benimde canım çok sıkıldı ama umarım haklarında hayırlısı budur diyecek başka birşey yok..... evet mezuniyete çok az kaldı, ama mezun olunca benden kurtulamayacaksınız artık hep burdayım...... opuyorumnanaktan

doğumgünü kutlu olsun oğluşunun ablacığım daha nice sağlıklı yaşlar nasip etsin Allahım oğluna ablacığım......opuyorumnanaktan

sizede daha nice mutlu ve birlikte yıllar diliyorum melekciğim.....opuyorumnanaktan

Kızlar benim saat 2de dersim var.... Şimdilik çıkıyorum, akşam yine buradayım..... Hepinzi teker teker kocaman öpüyorum.....opuyorumnanaktan

selam kızlarrr

melekcim nice güzell yıllara eşinle birlikte bir dahaki sene minik meleğinle birlikte kutlarsınız inşallah

aeben senin yakışıklının da doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara

benim günüm az kaldı ağrılarım da arttı yerimi hazırlayın tamam mıohaoldumsmile biraz kendime geleyim hemen geleceğimmmm:ecrin_bebek:

HOŞGELDİN ÖZGEM . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım . bekleriz başımıızn üzerinde yerin var . kısmetse doğum nezaman olacak

allah nice yıllara bir yastıkta nasip etsinn canımm :Saruboceq:

doğum günü kutlu olsun meleğinin canım nice yıllara annesi babası kardeşleriyleeee :Saruboceq:

bende hem ilaç yazdırmayaaa hemde ilaç bahenesiyle yürüyüş için çıkıyoreum kızlarr
4 büskiviyle duruyorum hala
akşam için taze fasulye pişirdimmm
bolca da marul salatası yapıcemm

nasıl bir menüdürrr bilgiçlerimm :sm_confused:

akşam üzeri gelince okurum yazdıklarınızııı öpüyorum hepiniziii
benden sonra gelecek oanlarıdaa Şeniz

ablam akşama kadar 4 bisküviylemi duracaksın . öğlen bişey yeseydin güçsüz düşeceksin sonra

HOŞGELDİN ÖZGEM . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım . bekleriz başımıızn üzerinde yerin var . kısmetse doğum nezaman olacak

Valla her an bekliyoruz nazlıcım en geç 16 sı heyecan ve sıkıntı dorukta yanieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…