mrb kıslar dersane gidicem gtmeden ugramak istedim ne var ne yok bakalım sizlerde aa bu arada bu sabah tartıldım 59.5 geldimzemuszemus cumaya daha ümitliiym ayy sevindirik oldum birden sizlerle paylaszmasam ölürdümkaydirigubbakcemile3
şimdilik hoscakalın cok seviyorum hepeiniziopuyorumnanaktan
RÜTıN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...oğluşuna geçmiş olsun canımmm Şeniz
RÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...
bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3
RÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...
bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3
maşallah tosuna kaydirigubbakcemile3 çok mutlu yaşasın inşallah
bizim de evlilik yıldönümümüz bugün :asigim:
allah daha nice seneler kutlamayı nasip etsin elifçiğim .
günaydın sinemciğim . hoşgeldin canım . arkadaşının ayrılcak olmasına üzüldüm . haklarında hayırlısı olur inşallah canım . mezun olmana az kaldı süpersin diyecek bişey bulamıyorum .
selam kızlarrr
melekcim nice güzell yıllara eşinle birlikte bir dahaki sene minik meleğinle birlikte kutlarsınız inşallah
aeben senin yakışıklının da doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara
benim günüm az kaldı ağrılarım da arttı yerimi hazırlayın tamam mıohaoldumsmile biraz kendime geleyim hemen geleceğimmmm:ecrin_bebek:
bende hem ilaç yazdırmayaaa hemde ilaç bahenesiyle yürüyüş için çıkıyoreum kızlarr
4 büskiviyle duruyorum hala
akşam için taze fasulye pişirdimmm
bolca da marul salatası yapıcemm
nasıl bir menüdürrr bilgiçlerimm :sm_confused:
akşam üzeri gelince okurum yazdıklarınızııı öpüyorum hepiniziii
benden sonra gelecek oanlarıdaa Şeniz
HOŞGELDİN ÖZGEM . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım . bekleriz başımıızn üzerinde yerin var . kısmetse doğum nezaman olacak
Valla her an bekliyoruz nazlıcım en geç 16 sı heyecan ve sıkıntı dorukta yanieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Allah tek avazda kurtarsın özgecim:ecrin_bebek:
bugün tartıldım hala 75imtakıldım kaldım mı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?