Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydin takimim.nasilsiniz?dün giremedim esim hasta evde.bugünde evde o yüzden bugün arada gelicem.gecmise bi göz atip geliyorum.

selam kızlar yeriniz varmı :)))) benüde alabilirmisiniz aranıza ??

yerimiz var tabiki maytabım olmaz olurmu . Jübile yapmayı düşünüyorsun sanırım monti linkinde okudum . Bekleriz canım takımımızda senin için herzaman yer var . Hoşgeldin .

yerimiz var tabiki maytabım olmaz olurmu . Jübile yapmayı düşünüyorsun sanırım monti linkinde okudum . Bekleriz canım takımımızda senin için herzaman yer var . Hoşgeldin .
sağol canımm hoşbulduk evet jubile gibi olucak:)
tilki misaliyim he dönüp dolaşıp 6.takımda buluyorumm kendimi:))
yalnız hedefimi 2 kilo daha aşağı çekicem 55. bişey görünce bu sorun olurmu

2 kilo için rejim mi yapıyorsun yahuuu benim gibi 30 kilo fazlan olacakki heyecan olsunohaoldumsmileohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senide görücez fıstık doğum yapta hele
az kalmış bu arada canım hayırlı doğumlar

hayır canım benim sorun olmaz

2 kilo için rejim mi yapıyorsun yahuuu benim gibi 30 kilo fazlan olacakki heyecan olsunohaoldumsmileohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

özgem hoşgeldin hayırlısıyle sen doğumu yap kendini toparla daha sonra bekliyoruz canım aramıza

sağol canım benim

valla mehtap çok kilo aldım ya facede görmüşsündür zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- senin gibi olabilirmiyim hiç bilmiyorum inanılmaz kilo verdin sen yaaa neyse bende doğurup gelcem lohusayken nasıl besleneceğimi sana danışırım ne güzelbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

özgem hoşgeldin hayırlısıyle sen doğumu yap kendini toparla daha sonra bekliyoruz canım aramıza

inşallahhhhh

bu arada maytap aeben lilyum abla tecrübeli anneleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bel ve kasık ağrıları doğumun yaklaştığını gösterir mi adet olacakmış gibi bir hiss yani :hulya::hulya::hulya:sempatiksalakcinni

Valla her an bekliyoruz nazlıcım en geç 16 sı heyecan ve sıkıntı dorukta yanieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
:1hug:
ben ogun için yazmıştım nurom tüm gün karbonhidrat yememiştinde ondan demiştim genel menülerini dengele ogün öyle dedim diye sürekli karbonhidrat yeme .lmaz:

kilonu tetiklemek istiyorsan nezlımın dedigi gibi 2 gün proteine agırlık ver.a.s
:çok üzgünüm::lepi:-tatlicadiarzu-

selam kızlar yeriniz varmı :)))) benüde alabilirmisiniz aranıza ??
bende montide soruyorum takıma gelencenmi diye ...kaydirigubbakcemile3
hoş geldin özkem ...lohusayken montinin 2. aşaması çok güzel hemde saglıklı ögge ... kitabı oku tekrar seni dogumdan 2 hafta sonra montiye alıcam ... bak maytap 1 ayda uctu .sırnaşık şey
hamiletken monti yapan arkadaşımız var bili yormusun çok salıklı besleniyor ... emzirende çok .. gel gel senle çok işimiz var.lülülülülülü
valla hatırlamıyorum en son 10 yıl evvel dogurmuştum ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka bir yan karın agrısı oluyor vede belden gelen bir sancılla başlıyor ama her dogum dedişik oluyor özgem ...allak kolaylık versin ...
sana söyleyecegim en güzel tavsiye sakın kendini tutma dogumda bol ıkın . inan daha çabuk kolayca dogurursun .sancı çekerken kendini tuttugun ve ıkınmadıgında saatllerce boşa sin bak aklında olsun cadı .... tecrübe konuşuyo yane.sempatiksalakcinni:jeyyar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım benim

dur monti kitabımı bulup okumaya başlayayım da idrak edeyim iyice öylece kaldırdım

maytappp demek montiyle verdin kaç kilo verdinnnn

ne kadar kaldı doğumaaa :sm_confused:

:lepi:süper..
kendiyle barışık inlara hayranım nedense..
ben beceremiyorum..hep köçtü bir yanımı buluyorum ohaoldumsmile

sata göre son 12 ama doktorum geçen hafta artık beklemeye başlayabilirsin bundan sonra her an olabilir demişti :sinifsinif::sinifsinif:

kızsa her an gelebilir tatlım oğlan bebeksee gününü bekler hatta geciktirebilirdee

bu durum daa erkeksee gün sancıları kızsaa doğum hafiften başlıyo olabilirrr a.s

allah yar ve yardımcın olsunnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…