Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende ekleyip kaçayım ...
özgem kıs sancısı uzun sürüyor erkek daha çabuk doguyor ... ben ogluşu kıslar gibi sanıp nereyse evde doguruyordum .sempatiksalakcinni

gününde gelmiş .. ama belli olmuyor benim büyük kıs dr. dediginden 20 gün sonra dgmuştu bekle bekle bi hal olmuştuk ...sempatiksalakcinni

elbette dogacak zamanı gelince mevlam açar yolunu .....elim elin olsun kolayca dogur ..inşallah ...sağlıkla .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

gördüm canım çok şekersinnn bayıldım sana verirsin canım merak etme
hayır canım benim sorun olmaz
:1hug:
uçtum demi

ıyhhhh doğummmmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım benim

dur monti kitabımı bulup okumaya başlayayım da idrak edeyim iyice öylece kaldırdım

maytappp demek montiyle verdin kaç kilo verdinnnn
çizelgemdekini,n hepsini 1 ayda montiyle verdim canım hemen doğur başla 2. aşamadan bence

nurom kaptan yardımcılıgın hayırlı olsun bacım ..zemuszemus. madem gönüllüydün kıs niye bi adım öne çıkmıyordun . ayol ....

bu sefer gerçekten çıktım ...hayırlı günler.::))))..

hic üzülmeyin ablacim hayirlisi böyleymis.seneye basarir.böyle kötü olaylari görmesi iyi olur seneye daha cok calisir.hani derler ya bebekler icin düse kalka büyüyecekler diye o misal göre göre ögrenecekler.

haklısın canım fazla tartılmamak lazım ama insan baskülü görünce dayanamıyor.
hahahahha bende öyleyim banyoda her gördügümde cikarim üstüne.
tebrikler canim hadi hayirlisi
gecmis olsun canim moralini bozma seneye daha iyi yaparsin
oglun icin cok sevindim ablacim
herkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir :smiley-cool:
yeni ev hayirli ugurlu olsun canim güle güle oturun
RÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...

bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3
gecmis olsun ablam dogum günüde kutlu olsun biraz gec oldu ama
maşallah tosuna kaydirigubbakcemile3 çok mutlu yaşasın inşallah

bizim de evlilik yıldönümümüz bugün :asigim:
nice mutlu senelere ALLAH ayirmasin sevenleri
bekliyoruz
ayyy ne güzel darısı elifimin nuronun suuranın ve bebek isteyen herkese inşallah .
nazinda tabi hahahahhah

ayni dert bizdede var canim.dayimin oglu türkiyede kiz kacirdi kizda almanyadan izine gitmisti.neyse kiz geldi kuzenimide getirdi.simdi cocukla kizi ayirmaya calisiyormus kaynanasi.gecen gittik annem cok sinirli tabi kaynanasina.ama göremeden geri geldik.yanliz bulmuslar ama simdi daha dikkatli davraniyorlar.
hosgeldin canim aramiza
aynaya bakipta begenmezsem kendimi bu yazi aklima gelsin moralim düzelir gülerim artikin.
tamam tatlim yaz ozaman. hayırlı uğurlu olsun bakemm olumunekankayizsmile
hayirli olsun nurom
selam kızlar yeriniz varmı :)))) benüde alabilirmisiniz aranıza ??
hosgeldin aramiza
günaydın deryacığım eşine çok geçmiş olsun en kısa zamanda iğleşir inşallah ...
insallah canim evdeyken o bisey yapamiyorum canim SIKILIYORhemencik iyi olsun isene gitsin hahahahhahahah
geliyor galiba canim.iyice agrlastiya bebis o yüzden agriyordur belin karnindan düsmüstür artik asagiya.
bana müsade...
hayırlı günler ....

güle güle ablacim

canım makarna dediğim zaten haşlanmış spagettiydi:))
kalorisi düşük oluyor yağlanmayınca..üzerine yoğurt döküp yedim.
ohcanıma degsin (canım başka isim versen bunu nİci, yazmak zor oluyorda))
makarnanın kl degil kan şekeri göstergesine bakıyorum canım o kilo vermede daha önemli ....
montignac linkini hiç okudunmu .??
ablam dün işyerinde nohut vardı . ve eve gittiğimde de malesef nohut vardı . pazı yemeği vardı ama içinde pirinç olduğu için yemedim . mecburen her iki öğünde de nohut yemek zorunda kaldım .
bili yorum durumunu nazlım o yüzden senin menüerine bişi diyemiyorum ama genede güzel afiyet olsun .olumunekankayizsmile
tamam ben yardımcı olayım ama nazcımda bana yardımcı olsun ve diğer arkadaşlarda :)) lakin ben yapıştırma olaylarını pek bilmiyorum :)
olumunekankayizsmile ben bu sayfları okumamışım ...alsanaalsanasmile

okadar yazmisiniz ben geldim kimsecikler yazmiyor:umursamaz:
cikiyorum bende simdilik sonra gelirim yine hadi öpüldünüz

Amanında amanın bedıŞım gelmıŞ aŞaĞıda gÖrÜyorum nasılsın bedıŞım .

ohcanıma degsin (canım başka isim versen bunu nİci, yazmak zor oluyorda))
makarnanın kl degil kan şekeri göstergesine bakıyorum canım o kilo vermede daha önemli ....
montignac linkini hiç okudunmu .??

çok ayrıntılı okumadım canım yaa..uzun bir zaman ayırmam lazım..bide sanki çok kilo verilmemiş gibi geldi..yani tabi verilmişte çok uzun zamanda az kilolar verilmiş gibi geldi..
ama dedim ya ayrıntılı bakmadım bi bakayım...

hee bu arada adım hilal..ohcanımadeysin demenize gerek yok :))

kısa zamanda iyi kilolar veren arkadaşlarda var hilalciğim . Ben ve takımdan bazı arkadaşlar monti yapıyoruz azda olsa her hafta kilo verebiliyoruz arada takılmalarda oluyor tabiki buda diyeti bozduğumuz zamanlarda oluyor . Vaktin oldukça oku çok yararlı bilgiler bulabilirsin .

Merhaba kızlara.s.
Sultan nasılsın tatlımyerimseniben
2gündür giremedim.arada okuyup çıkıyorum.yazamasamda aklım sizde özlüyorum hepinizi.
önümüzdeki cumartesi ankarada eşimin yakın bir akrabasının düğünü var.hafta sonu çarşı pazar dolaştk,alışveriş için.çocuklar büyüdükçe herşey zorlaşıyr.hiç bir şey beğenmiyrlr.

Aramıza hoşgeldin hilalcim.
aebencm oğluşuna geçmiş olsun.geçmiş doğum gününüde kutluyorm.
hayırlı olsun nurocm.
yuvaya hoşgeldin maytapcm.inşallh bende senin gibi istediğim kiloya ulaşrm.
unuttuklarm varsa affola sayfalar baya birikmiş.
çarşıda işim var.yürüyerek gidm gelm demi.
sonrada pazara uğrym.
menümü akşama yazarm.
öptm hepinziopuyorumnanaktan

yok kısss istemiyodum aslında ama napim kimse yapmıyo baksana bende bütüngün buralardayım nazcığıma yardımcı olıyım dedim bari.Sen deyince kabul ettim yani. :)

sağol eddorascım.

yok kısss istemiyodum aslında ama napim kimse yapmıyo baksana bende bütüngün buralardayım nazcığıma yardımcı olıyım dedim bari.Sen deyince kabul ettim yani. :)

sağol canım benim. ben genelde herşeyi yapıyorum takımla ilgili seninde desteğin olursa daha iyi olur benim çekindiğim yerlerde ve konularda sen devreye girebilirsin amanında amanın ne güzel laelaelaelaelae

edoras ablam hoşgeldin . daha sık gel takıma özlüyoruz seni olumunekankayizsmile

tamam hilal diyelim bundan kelli sana sırnaşık şey

sağol canım benim. ben genelde herşeyi yapıyorum takımla ilgili seninde desteğin olursa daha iyi olur benim çekindiğim yerlerde ve konularda sen devreye girebilirsin amanında amanın ne güzel laelaelaelaelae

oldu nazcım bak sopamı da aldım şimdi olduu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…