bende ekleyip kaçayım ...kızsa her an gelebilir tatlım oğlan bebeksee gününü bekler hatta geciktirebilirdee
bu durum daa erkeksee gün sancıları kızsaa doğum hafiften başlıyo olabilirrr a.s
allah yar ve yardımcın olsunnn :Saruboceq:
gördüm canım çok şekersinnn bayıldım sana verirsin canım merak etmesağol canım benim
valla mehtap çok kilo aldım ya facede görmüşsündür zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- senin gibi olabilirmiyim hiç bilmiyorum inanılmaz kilo verdin sen yaaa neyse bende doğurup gelcem lohusayken nasıl besleneceğimi sana danışırım ne güzelbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
:1hug:hayır canım benim sorun olmaz
bende montide soruyorum takıma gelencenmi diye ...kaydirigubbakcemile3
hoş geldin özkem ...lohusayken montinin 2. aşaması çok güzel hemde saglıklı ögge ... kitabı oku tekrar seni dogumdan 2 hafta sonra montiye alıcam ... bak maytap 1 ayda uctu .sırnaşık şey
hamiletken monti yapan arkadaşımız var bili yormusun çok salıklı besleniyor ... emzirende çok .. gel gel senle çok işimiz var.lülülülülülü
valla hatırlamıyorum en son 10 yıl evvel dogurmuştum ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka bir yan karın agrısı oluyor vede belden gelen bir sancılla başlıyor ama her dogum dedişik oluyor özgem ...allak kolaylık versin ...
sana söyleyecegim en güzel tavsiye sakın kendini tutma dogumda bol ıkın . inan daha çabuk kolayca dogurursun .sancı çekerken kendini tuttugun ve ıkınmadıgında saatllerce boşa sin bak aklında olsun cadı .... tecrübe konuşuyo yane.sempatiksalakcinni:jeyyar:
çizelgemdekini,n hepsini 1 ayda montiyle verdim canım hemen doğur başla 2. aşamadan benceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım benim
dur monti kitabımı bulup okumaya başlayayım da idrak edeyim iyice öylece kaldırdım
maytappp demek montiyle verdin kaç kilo verdinnnn
hic üzülmeyin ablacim hayirlisi böyleymis.seneye basarir.böyle kötü olaylari görmesi iyi olur seneye daha cok calisir.hani derler ya bebekler icin düse kalka büyüyecekler diye o misal göre göre ögrenecekler.başarılar tatlımm allah zihin açıklığı versinnn :Saruboceq:
açıklandı ve berbat bir sonuçç la karşılaştık aebenimm
beynimizden vurulmuş gibi deli divane oldukkk
yapılacak bir şey yok artıkk geriye döndüremiyoruz zamanııı :çok üzgünüm:
simoşun dediği gibi müthiş bir dağılma var bendede her şey üst üate geliyor bu araaa hayatımdaaa :çok üzgünüm:
aşırı gerginlik ve stresss diyete konsantre olmamııı engelliyorr
neresinden tutacağımı bilmiyorum hayatıki diyetimin neresinden tutacağımı bileyimm :1no2:
geçecek bu günler biliyorumm ama boşlukta ordan oroaya savruluyorumm
allah vucut sağlığı versinn tek tesellim buuu a.s
şurasıda bir gerçekki kızımın hayal kırıklığı ve üzüntüsü son bir aydır çok hırpaladı beniii :1no2:
ama toparlanıcammm toparlanmalıyım hayat devam ediyorrr :sm_confused:
hahahahha bende öyleyim banyoda her gördügümde cikarim üstüne.haklısın canım fazla tartılmamak lazım ama insan baskülü görünce dayanamıyor.
tebrikler canim hadi hayirlisiSınavdan geldim iyi geçti sayılır galiba bu sefer 70i geçeceğim....
Bu arada ablacığım sınav sonucu için üzüldüm ama hedefinden asla vazgeçmesin sadece 1 kere girme hakkı yok sonuçta bu sınava.... o hatayı ben bir kere yaptım sırf olsun diye istemediğim bi bölüm okudum ve mutsuzum......
gecmis olsun canim moralini bozma seneye daha iyi yaparsiniyi akşamlar canlarr
yaaa hayatımda girdiğim en zor sınavdı bugünkü kpdsakannehir ben arapçadan girmiştim şok oldum. Artık önümüzdeki maşlara bakıcaz
tatlım nasıl eleştirelimki, ben kendi adıma konuşuyum senin bi beslenme tarzın var sende çok güzel devam ettiriyorsun zaten. ama ben okuyup örnek alıyorum kendi menülerimi şekillendirirken.
kaydirigubbakcemile5
hadi canım inş hayırlısı bu sefer çookk iyi gelir.
üzüldüm inanki, ama eceye daha çok üzüldüm. kızzate üzülüyordur, bir de sizin stresinizi görmek daha zormafoldumben bence ne istediği zaten bu sınavdan sonra şekilenir ama iyice araştırmadan kulaktan dlma meslek çekmesin. bence en iyi yol o mesleği icra eden kişilerle birebir konuşmak
oglun icin cok sevindim ablacimdiyet adına neler yaptımm
sabah 4 büskivi yedimm
umarım konsantremi bozacak bir olay yaşamam da başlarım yineee diyetimeee a.s
bu yaz yeğenimin sünneti varrr kuzenimin oğlunun sünneti varrr
temmuz ayın daa çok yoğun olucemm a.s
oğlum uşak valliliğine başvurdu stajı kabul oldu gibi bir aksilik çıkmazsaa 5 temmuzda staja başlıyacakkk a.s
bu yıl deniz tatili sanırım benim için hayalll den öteye geçmiyecek fisfisfis
yeni ev hayirli ugurlu olsun canim güle güle oturunherkese günaydınnn haftasonu ve bu hafta epey bi yogunum.evimin taşınma işi çıktı.inşallah yeni evimiz bize hayırlı ugurlu gelir :smiley-cool:
gecmis olsun ablam dogum günüde kutlu olsun biraz gec oldu amaRÜTİN KONTROL ABLAM burnunda hafif etvarda 3.4. aya bir takip ediyorlar hacettepede ...
bugün bide dogum günü tosunumun ..onsene evvel dogurmuşum bu gün..kaydirigubbakcemile3
nice mutlu senelere ALLAH ayirmasin sevenlerimaşallah tosuna kaydirigubbakcemile3 çok mutlu yaşasın inşallah
bizim de evlilik yıldönümümüz bugün :asigim:
bekliyoruzselam kızlarrr
melekcim nice güzell yıllara eşinle birlikte bir dahaki sene minik meleğinle birlikte kutlarsınız inşallah
aeben senin yakışıklının da doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllara
benim günüm az kaldı ağrılarım da arttı yerimi hazırlayın tamam mıohaoldumsmile biraz kendime geleyim hemen geleceğimmmm:ecrin_bebek:
nazinda tabi hahahahhahayyy ne güzel darısı elifimin nuronun suuranın ve bebek isteyen herkese inşallah .
ayni dert bizdede var canim.dayimin oglu türkiyede kiz kacirdi kizda almanyadan izine gitmisti.neyse kiz geldi kuzenimide getirdi.simdi cocukla kizi ayirmaya calisiyormus kaynanasi.gecen gittik annem cok sinirli tabi kaynanasina.ama göremeden geri geldik.yanliz bulmuslar ama simdi daha dikkatli davraniyorlar.sana da sana da :) bu arada seninle aynı zamnazinda anda evlenen komşumuzun oğlu boşanıyorçok üzüldüm almanyaya evlenmişti çocuk.. çok sıkmışlar çok üzerine gitmişler hor görmüşler kızın sülalesi kızkardeşi çok arsız biriymiş bunları hiç yanlız bırakmamış gelin hanımda bu olaylara sessiz kalmış.. çok üzüldüm gerçekten inşallah barışırlar dicem ama kızın sülalesi çocuğa facebookta hakaret etmiş onlara ne oluyosa ? neyse Allah haklarında hayırısını versin.
hosgeldin canim aramizawaaauwww biraz içeri gideyim temizlik yapayım dedim sayfalar uçmuş..
demekkki gerçekten paylaşım fazla.bu güzel bişey..
aeben evet daha önce bir takımdaydım.ama o sıra bilgisayarım yoktu,tamire gitti.eşim akşama işten laptopunu getirdi onunla girebildim
o kadarla da paylaşım yapamadım zaten takımda o sıra paylaşım yoktu fazla..motivasyon olmadı bende ayrıldım o yüzden...
ben kendimden bahsedeyim tabiki..
25 yaşındayım 1.73 boyundayım
en son 63 kiloydum..5 kilo daha vermek istiyorum
hep toplu bir çocukluk ve ergenlik geçirdim ve bu hep böyle devam etti üni.de de..
aldım verdim falan ama hiç zayıf olmadım en zayıf 40 beden olmuştum..en fazla 44
hiç giydiğim kıyafetleri yakıştırmamışımdır kendime..illa fırlayan bir yerlerim olmuştur.
yani kendimi bildim bileli kiloyla savaşıyorum bünyemden kaynaklanan bişey çabuk alıyorum zor veriyorum ve ömür boyuda böyle devam edecek galiba.
doğumdan hemen sonra kilo vermek için diyete başladım..diyet dediysem yanlış anlamyın aşırı değildi.emzirdiğim için çok dikkatli yaptım..
tatlı,hamur işi abur cubur yemedim hiç..
salata,sebze,baklagil,ızgara et,çorba,bol su ve rezene ısırgan çaylarıyla beslendim..
hergün yürüdüm egzersiz yaptım..4 ayda 19-20 kilo verdim rakamları şuan tam hatırlamıyorum..sonrada bi daha vermedim..ama almadımda..aldıysamda 1 kilo..onuda hemen öteki hafta verdim.
şimdi kızım 14 aylık yürüyüş yapamıyorum uzun süredir..
emeklemeye başlamasıyla benim için son buldu yürüyüş..
keşke tekrar düzene sokabilsem.
işte böyle benim hikayem..aslında bende hikaye çokta ara ara anlatırım sonraa.s
bugün yediklerimide yazayım hemen..
bugün başladım bende diyete inşallah..
sabah 1 kase sütlü k-fleks
ara 1 meyve
öğlende ton balıklı salata yiyeceğim
1 lt su içtim şimdiye kadar.
aynaya bakipta begenmezsem kendimi bu yazi aklima gelsin moralim düzelir gülerim artikin.Avustralya’da bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın hemen yanında şu yazıyor:
“Bu yaz denizkızı mı olmak istersiniz yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:
İlgilenenlere duyurulur
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar yunuslar deniz aslanları
meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır hamile kalır sevimli bebek balinalar
doğururlar.
Denizde yüzer oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler CD’leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar nasıl
olabilir ki? hem iyice bir bakın gerekli donanım nerede??
E sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani biz
kilolu değiliz inanılmaz kültürlü eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde şunu düşüneceğim:
“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”
hayirli olsun nuromtamam tatlim yaz ozaman. hayırlı uğurlu olsun bakemm olumunekankayizsmile
hosgeldin aramizaselam kızlar yeriniz varmı :)))) benüde alabilirmisiniz aranıza ??
insallah canim evdeyken o bisey yapamiyorum canim SIKILIYORhemencik iyi olsun isene gitsin hahahahhahahahgünaydın deryacığım eşine çok geçmiş olsun en kısa zamanda iğleşir inşallah ...
geliyor galiba canim.iyice agrlastiya bebis o yüzden agriyordur belin karnindan düsmüstür artik asagiya.inşallahhhhh
bu arada maytap aeben lilyum abla tecrübeli anneleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bel ve kasık ağrıları doğumun yaklaştığını gösterir mi adet olacakmış gibi bir hiss yani :hulya::hulya::hulya:sempatiksalakcinni
bana müsade...
hayırlı günler ....
ohcanıma degsin (canım başka isim versen bunu nİci, yazmak zor oluyorda))canım makarna dediğim zaten haşlanmış spagettiydi:))
kalorisi düşük oluyor yağlanmayınca..üzerine yoğurt döküp yedim.
bili yorum durumunu nazlım o yüzden senin menüerine bişi diyemiyorum ama genede güzel afiyet olsun .olumunekankayizsmileablam dün işyerinde nohut vardı . ve eve gittiğimde de malesef nohut vardı . pazı yemeği vardı ama içinde pirinç olduğu için yemedim . mecburen her iki öğünde de nohut yemek zorunda kaldım .
olumunekankayizsmile ben bu sayfları okumamışım ...alsanaalsanasmiletamam ben yardımcı olayım ama nazcımda bana yardımcı olsun ve diğer arkadaşlarda :)) lakin ben yapıştırma olaylarını pek bilmiyorum :)
ohcanıma degsin (canım başka isim versen bunu nİci, yazmak zor oluyorda))
makarnanın kl degil kan şekeri göstergesine bakıyorum canım o kilo vermede daha önemli ....
montignac linkini hiç okudunmu .??
[ı]çok ayrıntılı okumadım canım yaa..uzun bir zaman ayırmam lazım..bide sanki çok kilo verilmemiş gibi geldi..yani tabi verilmişte çok uzun zamanda az kilolar verilmiş gibi geldi..
Ama dedim ya ayrıntılı bakmadım bi bakayım...
Hee bu arada adım hilal..ohcanımadeysin demenize gerek yok :))[/ı]
nurom kaptan yardımcılıgın hayırlı olsun bacım ..zemuszemus. madem gönüllüydün kıs niye bi adım öne çıkmıyordun . ayol ....
bu sefer gerçekten çıktım ...hayırlı günler.::))))..
Aramıza hoşgeldin hilalcim.
aebencm oğluşuna geçmiş olsun.geçmiş doğum gününüde kutluyorm.
hayırlı olsun nurocm.
yuvaya hoşgeldin maytapcm.inşallh bende senin gibi istediğim kiloya ulaşrm.
unuttuklarm varsa affola sayfalar baya birikmiş.
çarşıda işim var.yürüyerek gidm gelm demi.
sonrada pazara uğrym.
menümü akşama yazarm.
öptm hepinziopuyorumnanaktan
yok kısss istemiyodum aslında ama napim kimse yapmıyo baksanabende bütüngün buralardayım nazcığıma yardımcı olıyım dedim bari.Sen deyince kabul ettim yani. :)
Aramıza hoşgeldin hilalcim.
aebencm oğluşuna geçmiş olsun.geçmiş doğum gününüde kutluyorm.
hayırlı olsun nurocm.
yuvaya hoşgeldin maytapcm.inşallh bende senin gibi istediğim kiloya ulaşrm.
unuttuklarm varsa affola sayfalar baya birikmiş.
çarşıda işim var.yürüyerek gidm gelm demi.
sonrada pazara uğrym.
menümü akşama yazarm.
öptm hepinziopuyorumnanaktan
çok ayrıntılı okumadım canım yaa..uzun bir zaman ayırmam lazım..bide sanki çok kilo verilmemiş gibi geldi..yani tabi verilmişte çok uzun zamanda az kilolar verilmiş gibi geldi..
ama dedim ya ayrıntılı bakmadım bi bakayım...
hee bu arada adım hilal..ohcanımadeysin demenize gerek yok :))
sağol canım benim. ben genelde herşeyi yapıyorum takımla ilgili seninde desteğin olursa daha iyi olur benim çekindiğim yerlerde ve konularda sen devreye girebilirsin amanında amanın ne güzel laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?