Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldiniz diyen arkadaşlara teşekkür ederim hoşbuldum
yediklerimi yazayım kaçıcam tavanlarımın cam tarafları küf olmuş diğer yerler tertemiz her sene üstünden geçmek gerekiyo oraların gidiimde boya alayım tvnin asılı olduğu duvarada kağıt aldık hevesleniyom biran önce yapayımda kağıtları takıcaz:))
önce kaynanama çamaşuır asmaya ordan boya almaya

sabah7
menemen sosu
2 dilim t.b ekmeği
peynir
3 yaprak kıvırcık
ş.çay

öğlen 2
tavuk göğüsü mikrodalgada
1 bardak ayran
2 domates 2 biber

akşamıda yazayım

2 biber dolması (içi soğan ve kıymadan oluşuyo
yağsız yoğurt ve salata inşallah

paylaşımım şu günlerde az olabilir kusuruma bakmayın bahar temizliğime başladım yavaş yavaş ama yıpratmııcam bu sene fazla kendimi zaten sürekli yapılıyo çocuklu evde

kolay gelsin maytabım . afiyet olsun bu arada menün çok güzel canım .

aebencim bişey sorucam gelince cevaplarsan çok sevinirim senin mutlaka bir bildiğin vardır :) kansızlığı olan bi arkadaş monti yapmak istiyor ama ilaç kullanmıyor onun yerine günde 2 avuç kuru üzüm yiyomuş. ama montide kuru üzüm yasak. montiyi uygulasa nasıl olur? üzüm yemeye devam etse monti de yapsa? yada ne önerirsin?

sinem naber tatliş bugün bnde de bi durgunluk var dersanede bile cok skıldım ya ne anlamdım üzerimdeki duraganlık konuları yarıladık bizde ama hala vatandaslık yok bndeeyvahedigeldismile

bahar geldi bizim çalışma azmimizde gitti desenze hoş bana o azim hiç gelmemiş sanki ama neyse:bbo: ben de geçen kpds hezimetincen sonra Ales'e çalışıyorum hiç çalışmadan girmeyeyim diye sonra eğitimebaşlayayım daha hiç bakmadımkafamçokkarıştı

ablacım biliyorum zaten naz çok iyi yönetiyor her işi hallediyor ama benden Nuro'nun bu iş için benden daha iyi olduğunu düşünüyordum, o yüzden net bir şey dememiştim. o da zaten kabul etmiş ne güzel haloldu her şey, ama vereceğiniz her türlü göreve hazırım komutanımyerimseniben

tamam ben yardımcı olayım ama nazcımda bana yardımcı olsun ve diğer arkadaşlarda :)) lakin ben yapıştırma olaylarını pek bilmiyorum :)

hayırlı olsunnn
olumunekankayizsmile

günaydin takimim.nasilsiniz?dün giremedim esim hasta evde.bugünde evde o yüzden bugün arada gelicem.gecmise bi göz atip geliyorum.
geçmiş olsun deryacım inş tez zamanda iyilşir:Saruboceq:

selam kızlar yeriniz varmı :)))) benüde alabilirmisiniz aranıza ??

hoşgeldin,a.s.
ne güzel bu hafta listemizde bayağı bir yüzde artacak hazır maytabında yüzdesi bizi bayağı iyi duruma getirecekken dikkat edelim kızlar bu hafta birinci olalımsositososito

çok güldüm melek moral oldu sağol canımŞeniz bu arada dikkat etmeye başladım demiştin nasıl gidiyor?

geçmişi okumaya başlayınca hemen cevap yazmaya başladım; bir selam veriyim değil mi:)
nasılsınız çıtırlar nasldı gününüz?

bende 20 gün kadar geç doğmuşum az daha vakumluyorlarmış beni :1shok:
bu bilgileri aklımın bir köşesine yazayım hemen

özlemişiz ablacım işlerini bitirde gel haiopuyorumnanaktan

ayy kayfemde pek güzel olmuşş :içelim:
afiyet olsun Nuro
yaa benim e canım istedi şöyle sade bol köpüklü bir türk kahvesi yapan olsa da içsem

kızlarrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden ben geldim kaçınn kaydirigubbakcemile3 nasılsınız ya ben çok özledim sizleri ah aebenim olsa şimdi hayırsız diye başlardı :))) ne desen haklısın aebencim inan fırsat ayıramıyorum ama sizleride çok özlüyorum..bu yaz taşınma telaşım var demiştim hazırlık yapıyorum yeni evin işleri git geller, 1 ay sonra görümcemin sünnet düğünü var,şu ara direksiyon kursum var ehliyeti almama az kaldı,kızın sınavları derken kafamı kaşıcak vaktim yok,sizler baya kalabalıklaşmışsınız yeni arkadaşlar gelmiş yine.. özgem uğramış, ah az kaldı tontişim hayırlısıyla gelseydi bi duru kız :Saruboceq: nilüden haber varmı onun hamilelik nasıl gidiyo acaba CADIARZU neyse artık daha sık uğrıcam ben bi kilo aldım bi kilo aldım sormayın gitsin :1ninca: eee hakettim ama demi klava: yine 80sınırına ulaştım kızlar:mymeka: :bbo: geçen sene verdiğim kilolar geri geldi çok misafirperverim gidemiyolar bi türlü,bu ara yeniden sahalara dönme isteğim var ama o azim uçtu gitti valla nasıl yapıcam bilmiyorum bilmiyorumkismile

hoşgeldin yumukum . yeni evin hayırlı olsun inşallah . ehliyet sınavındanda başarıyla geçersin buna eminim . toparla kendini bir an evelde aramıza geri dön . nilüş iyi onun hamileliği iyi gidiyor bir kızımız daha olacak hayırlısıyla bizde seni çok özlüyoruz .

bende evlendim profilimde düğün resimleri var istersen bakabilirsin canım .

bende evlendim profilimde düğün resimleri var istersen bakabilirsin canım .

canımm saol bitanem yazılı sınavı çok iyi notlarla geçmişim dün açıklandı direksiyondanda geçerim inşallah çok iyi gidiyo dersler..demek nilünün kivisi de kızmış hemi kaydirigubbakcemile3 ah ne güzel hayırlısıyla oda kucağına alır inşllah..resimlerini facedede gördüm canım harika çıkmışsınız ömür boyu mutluluklar canım Allah huzurunuzu bozmasın..:Saruboceq: ben dönmek istiyorum nazlım bakalım şu irademi bi toplayabilirsem listede olmasam bile sürekli gelmek istiyorum inş.

amin canım benim sağol istediğin zaman gelebilirsin canım benim listede olarilirsin . direksiyon sınavınıda geçersin kesin .

amin canım benim sağol istediğin zaman gelebilirsin canım benim listede olarilirsin . direksiyon sınavınıda geçersin kesin .

saol cnm inşallah.sık sık uğrarım kendimi hazır hissedince hep beraber karar veririz listeye girme aşamasına da,şimdilik bana müsade tatlım herkese selam..hepinizi öpüyorum Şeniz a.s.

saol cnm inşallah.sık sık uğrarım kendimi hazır hissedince hep beraber karar veririz listeye girme aşamasına da,şimdilik bana müsade tatlım herkese selam..hepinizi öpüyorum Şeniz a.s.

görüşürüz canım ALEYKÜMSELAM .

sağol da ben türk kahvesi değil nescafe içiyodum :)nescayfe istersen yapayım :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…