sağol da ben türk kahvesi değil nescafe içiyodum :)nescayfe istersen yapayım :içelim:
aebencimden özel iznim var benim :jeyyar: :roflol:
sağol canım benim nescafeyle aram yok ama düşünmen bile yeterli:1hug:sağol da ben türk kahvesi değil nescafe içiyodum :)nescayfe istersen yapayım :içelim:
eyvah yakalandıkakannehirsırnaşık şeynuro montide kahve yasak değil mi . ne o öyle kahveler içmeler ...klava:
bizim bu ahçı varya bu ay bana uyacak yemek yapmıyor hiç yemekleri evden taşıyacağım bu ay uyuz adam dayanmış kızartmaya patatese köfteye gıcık oldum ahçı efendiye
sen monti yapmıyorsun şuuracığım istediğin kadar kahve içebilirsin .
aman ne uyuzmuş kıızz.. bulmuş kolayını kızart dur ohhh yanii... yağda insanı tıkar nasılsa hemen doyar kalkarlar hazırlamasıda basit ohhh..
bu arada ahçı değil aşçı :) dikkatimi celbetti de.. kek reklamındaki kası kara değil kaşı kara gibi oldu :)
iyi bakalım öyle olsun . montiyede menü bırakmıyorsun artık . bak ben yazıyorum artık menülerimi sende yaz montide yorumluyorlar menüleri burdada yorumlarız .
:roflol: :roflol: için kızlar için bugünkü kahveler benden :roflol: için garii :roflol: bu arada akşama misafir gelecekmiş ne yapıcam şimdi ben yaaa boshayallersmile
bizim bu ahçı varya bu ay bana uyacak yemek yapmıyor hiç yemekleri evden taşıyacağım bu ay uyuz adam dayanmış kızartmaya patatese köfteye gıcık oldum ahçı efendiye
:roflol:nurocum dedi sen içebilirsin dedi bana aebencim.
diğer monticilere yasak ilan etsemde sen herkez değilsin sen özelsin dediii
ama olmaz aebencim dedim diğer montici arkadaşlarıma haksızlık olur desemde :gitme: dinletemedim..
o sebeple bu ayrıcalığımı kullanıyorum nazcım :jeyyar: mecburiyetten inanki yoksa aebencim ne derse odur yaneee :jeyyar:
valla Nazcım bende ne yaptığımı bilmiyorum arada kafam esiyor montiye uyuyorum arada diyetisyenime yuvarlanıp gidiyorum benimki e montimtırak bir şey oluyorsırnaşık şeysen monti yapmıyorsun şuuracığım istediğin kadar kahve içebilirsin .
mercimek çorbası , pilav , yanınada evde ne varsa ondan yaparsın bide salata oldu bitti . bu saattemi haber veriyorler geleceklerini
yemeğe değil nazcım ya akşama çaya geleceklermiş.
ben pek bir şiddete eyimliyim bugün dövelim iş çıkışı adamı kıstırırız köşeye uro da gelir ne dersinÇok üzgünüm çoooksengözlerimebaksanabguclubacismile
:roflol:
valla Nazcım bende ne yaptığımı bilmiyorum arada kafam esiyor montiye uyuyorum arada diyetisyenime yuvarlanıp gidiyorum benimki e montimtırak bir şey oluyorsırnaşık şey
bir kek döküver hemen
çayın üstüne de dondurmalı irmik verirsin oldu bitti millet bayılıyor öyle şeylere
olur valla dvelim aşçımızı yemekhaneye yoğurt yada salata almaya gidiyorum yemek yemeyecekmisin diyor yok dedim sen bunları kızartarak yapıyorsun içine patates havucuda koymuşsun dedim . aman abla sende bişey yemiyorsun diyor . çorba iç diyor olmaz içinde un var diyorum adam kesin diyordur ne cins kız diye .
olur valla dvelim aşçımızı yemekhaneye yoğurt yada salata almaya gidiyorum yemek yemeyecekmisin diyor yok dedim sen bunları kızartarak yapıyorsun içine patates havucuda koymuşsun dedim . aman abla sende bişey yemiyorsun diyor . çorba iç diyor olmaz içinde un var diyorum adam kesin diyordur ne cins kız diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?