Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sana sorayım sen bilirisin. nisa isminin nisa suresi olması dışında bi anlamı varmıdır? arapçaya o sebeple?

yok dövmeyelimde o kızartmaları ağzına tıkalım sonrada üstüne yoğurt dökelim :bbo: :roflol:
süper fikir:roflol:

kek mi yapayım? olabilerrr.. elmalı kek yapayım.. şimdi çırpayım hemen.. onlar yesin ben bakayım :gitme: kader utansın.. thanks baby..

hepsi gelince sana zaten ne kadar zayıflamışsın diycek, sen o moralle zaten ağzına bir lokma bile kek koymazsın merak etmesositososito
hedeflerimize ulaşalım gün düzenliycem burda kekler pastalar çörekler çikolatalrr cokacimcoook
kolay gelsinn:hulya:

sana sorayım sen bilirisin. nisa isminin nisa suresi olması dışında bi anlamı varmıdır? arapçaya o sebeple?

nisa imrae yani kadın kelimesinin çoğulu kadınlar demek, zaten o surede geelde kadınlardan bahsedildiği için o ismi almıştır. ama başka anlamı yok bildiğim kadarıyla islam tarihindede önemli birinin adı olduğunu hiç okumadım. sadece arapça sure adı ve kulağa hoş geliyor bir şeyle birleştirerek kullanılırsa daha güzel anlamı olabilir mesela
hayrunisa kadınların hayırlısı demek

melekk okuyorsun okuyosun hiç yazmıyorsun bu aralar çok mu yoğunsun yoksa küstün mü bize:sm_confused::uhm:

kusrabakma ablam öglen denemden geldim baktım cıktım hemncik sen yazmısn şimdi farkettim iim sagolsın seninde oglus hastydı sanıırm nasıl oldu bademciklerdi sanıırm bnmde sürekli şişer o igneyi yemeden de gelemem kendimelmaz:

yok kısss istemiyodum aslında ama napim kimse yapmıyo baksana bende bütüngün buralardayım nazcığıma yardımcı olıyım dedim bari.Sen deyince kabul ettim yani. :)

nurom kaptan yardımcılıgın hayırlı cnmkaydirigubbakcemile5

aynen cnm ya bi rehavet çöktü ki sorma nedr anlamdım bugün denemdi patladım resmen sıcak bi ayndan sorular bi yandanaklinialirimsmile

bu pazr dimi ales Allh yardımcın olsun cnmcım ama egtimi ihmal etme basına oturmadan olmuyor maleseflmaz:

bak bak aeben monti sana cok uygun nuro ee bu kadr kilo verdin üzerine neskafe içmek hakkın mı dedi biz neden duymadık ama ama bu haksızlıksempatiksalakcinni​

yok küsüm ben oraya :kedi:

neden acabananiknanik vala bu ara tükkan cok kalabalık diye bende ugramıyom gerci bölece buraya daha​
cok zaman ayırmıs oluyorum ama aeben sagolsun her yeri yetsyo maslh

bir kek döküver hemen
çayın üstüne de dondurmalı irmik verirsin oldu bitti millet bayılıyor öyle şeylere

bahar geldi havalar ısındı ben daah dondurma acılsını yapamadım bu sene ya ah ah söle kahraman maras dondurması olacak buz gibiohaoldumsmile​

kuzu dondurmanın mevsimimi olur her mevsim yenir
ben bugün yine yedim, ama maraşta başka olur hani :icecream:

Son düzenleme:
kuzu dondurmanın mevsimimi olur her mevsim yenir
ben bugün yine yedim, ama maraşta başka olur hani :icecream:

dimi o eskidenmiş desene mevsimi gelsin diye beklemek gerci anneme sorsam yine dondurma 19 mayıs gecmeden yenmez der ama ben bu sene baska sebeplerden acılısı yapamdım ya siz ligt dondurmayı hazrlardan yiyorsunuz dimi ben pek hazr sevmem de marssı tek gecerim dondurmada olsada yesek:icecream:​

slm kızlar
regl dönemindeyim şiştim yine zaten sabahta 1 kilo fazla çıktım reglden dolayı sanırım.
sancıda çekiyorum bu arada.akşama menümü yazarım.

genelde dolaba hazır alıyorum ama madonun da lıght var maraş biraz pahalı ama arada idare ediyoruz:)

slm kızlar
regl dönemindeyim şiştim yine zaten sabahta 1 kilo fazla çıktım reglden dolayı sanırım.

geçic durumlar bunlar üzme canını maşallah çok ii gidiyorsun,
benimde kocacık aradı geliyormuş ben şöyylee mutfağa doğru yol alayım
hepimize güzel akşamlar

teşekkürler suuracım.. keki de yaptım bu arada :) ev missssss kokkttuu oohhhh.. :)
hee bu arada aebencim sağolsun elmalı kekide benim için yiyebilirsin dedi. Hatta fırsat buldukça elmalı kek ye dedi :jeyyar: :roflol:

slm kızlar

ayyynnı ben. karnım oldu davul gibi.. regl olsamda kendimi zayıf hissetsem ve tartıda bunu görebilsem 6 sında geldi geldi gelmedi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hahahahhah.. :roflol: o zaman diyecemki " çekilin uleeyyyn bundan kelli bebişim için yiyecem getirin dondurmalarııııı :roflol:"

iyi akşamlar suuracım.

ya evet aslında bizde bebek istiyoruz birkaç aydır bekliyorum ama bişey yok şimdilik.bu ayda olmadı diğer ayı bekliycez artık.

oy öyle bir ihtimal mi var:1shok:
hadi inş sen nisa ismini ondan mı sordun yoksaasırnaşık şey
kız sen bebiş haberini bir ver dondurmalar kekler senin emrine amade olsunaklinialirimsmilesositososito:ecrin_bebek:

melekk okuyorsun okuyosun hiç yazmıyorsun bu aralar çok mu yoğunsun yoksa küstün mü bize:sm_confused::uhm:

yok tatlım niye küseyim tam işten çıkarken bir göz attım size ,hemen çıktım sonra

kız nuro bebiş geliyo mu yoksa delikafadulden delikafadulden

oy öyle bir ihtimal mi var:1shok:
hadi inş sen nisa ismini ondan mı sordun yoksaasırnaşık şey
kız sen bebiş haberini bir ver dondurmalar kekler senin emrine amade olsunaklinialirimsmilesositososito:ecrin_bebek:

evet bir ihtimal.. hahhahhaha..
nisa ismini yeğenim için sordum isa koydu ablamlarda ondan sordum :) benim kızım olursa cemre koyacaktım.. bi baktım cemre kömürcülük çıktı.. demre kokayım dedim bi anlamının olmadığını antalyada bi ilçe ve catreni arleyin bi parfümü olduğunu öğrendim duru koyayım dedim baktım çok var etrafta duru.. kızım olmadan idim derdi aldı yürüdü bende boshayallersmile en iyisi erkek olsunda abdulmuttalip koyayım :) şaka şaka. tövbe tövbee...

isim bulmak da çok zor gerçekten.biz de bu aralar bebek düşündüğümüz için isim konusuna takıldık.kızımız olursa büyük ihtimalle eylül olacak adı.o yüzden eylül nicini kullanıyorum.bu arada bebeğin olması da çok kolay değilmiş onu gördüm.hayırlısı olsun tabiki.

ıyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü yazaym.
KAHVALTI
maydanoz,domates,biber
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
yağsız domatesli spagetti
yoğurt
çoban salata
AKŞAM
yoğurt çorbası
fırındapişmiş sebze domates soslu yoğurtlu
salatalık
GECE
meyve
süt
SPOR
1saat bisiklet
yarım saat koşu bandı
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…