yok yok merak etme adamlar pek öyle bir şey demez kadın olsa bütün şirkete yaymıştı ne cins diye ama Allahtan kadın değilmiş biz kadınlarında kadınlarla derdi neysebilmiyorumkismile
dün çok Farabî okudum galiba her şeye eleştirel bakıyorum:kedi:
süper fikir:roflol:yok dövmeyelimde o kızartmaları ağzına tıkalım sonrada üstüne yoğurt dökelim :bbo: :roflol:
kek mi yapayım? olabilerrr.. elmalı kek yapayım.. şimdi çırpayım hemen.. onlar yesin ben bakayım :gitme: kader utansın.. thanks baby..
sana sorayım sen bilirisin. nisa isminin nisa suresi olması dışında bi anlamı varmıdır? arapçaya o sebeple?
Merhaba kızlara.s.
Sultan nasılsın tatlımyerimseniben
2gündür giremedim.arada okuyup çıkıyorum.yazamasamda aklım sizde özlüyorum hepinizi.
önümüzdeki cumartesi ankarada eşimin yakın bir akrabasının düğünü var.hafta sonu çarşı pazar dolaştk,alışveriş için.çocuklar büyüdükçe herşey zorlaşıyr.hiç bir şey beğenmiyrlr.
yok kısss istemiyodum aslında ama napim kimse yapmıyo baksanabende bütüngün buralardayım nazcığıma yardımcı olıyım dedim bari.Sen deyince kabul ettim yani. :)
bahar geldi bizim çalışma azmimizde gitti desenze hoş bana o azim hiç gelmemiş sanki ama neyse:bbo: ben de geçen kpds hezimetincen sonra Ales'e çalışıyorum hiç çalışmadan girmeyeyim diye sonra eğitimebaşlayayım daha hiç bakmadımkafamçokkarıştı
ablacım biliyorum zaten naz çok iyi yönetiyor her işi hallediyor ama benden Nuro'nun bu iş için benden daha iyi olduğunu düşünüyordum, o yüzden net bir şey dememiştim. o da zaten kabul etmiş ne güzel haloldu her şey, ama vereceğiniz her türlü göreve hazırım komutanımyerimseniben
hayırlı olsunnn
olumunekankayizsmile
nurocum dedi sen içebilirsin dedi bana aebencim.
diğer monticilere yasak ilan etsemde sen herkez değilsin sen özelsin dediii
ama olmaz aebencim dedim diğer montici arkadaşlarıma haksızlık olur desemde :gitme: dinletemedim..
o sebeple bu ayrıcalığımı kullanıyorum nazcım :jeyyar: mecburiyetten inanki yoksa aebencim ne derse odur yaneee :jeyyar:
yok küsüm ben oraya :kedi:
bir kek döküver hemen
çayın üstüne de dondurmalı irmik verirsin oldu bitti millet bayılıyor öyle şeylere
kusrabakma ablam öglen denemden geldim baktım cıktım hemncik sen yazmısn şimdi farkettim iim sagolsın seninde oglus hastydı sanıırm nasıl oldu bademciklerdi sanıırm bnmde sürekli şişer o igneyi yemeden de gelemem kendimelmaz:
nurom kaptan yardımcılıgın hayırlı cnmkaydirigubbakcemile5
aynen cnm ya bi rehavet çöktü ki sorma nedr anlamdım bugün denemdi patladım resmen sıcak bi ayndan sorular bi yandanaklinialirimsmile
bu pazr dimi ales Allh yardımcın olsun cnmcım ama egtimi ihmal etme basına oturmadan olmuyor maleseflmaz:
bak bak aeben monti sana cok uygun nuro ee bu kadr kilo verdin üzerine neskafe içmek hakkın mı dedi biz neden duymadık ama ama bu haksızlıksempatiksalakcinni
neden acabananiknanik vala bu ara tükkan cok kalabalık diye bende ugramıyom gerci bölece buraya dahacok zaman ayırmıs oluyorum ama aeben sagolsun her yeri yetsyo maslh
bahar geldi havalar ısındı ben daah dondurma acılsını yapamadım bu sene ya ah ah söle kahraman maras dondurması olacak buz gibiohaoldumsmile
kuzu dondurmanın mevsimimi olur her mevsim yenir
ben bugün yine yedim, ama maraşta başka olur hani :icecream:
genelde dolaba hazır alıyorum ama madonun da lıght var maraş biraz pahalı ama arada idare ediyoruz:)dimi o eskidenmiş desene mevsimi gelsin diye beklemek gerci anneme sorsam yine dondurma 19 mayıs gecmeden yenmez der ama ben bu sene baska sebeplerden acılısı yapamdım ya siz ligt dondurmayı hazrlardan yiyorsunuz dimi ben pek hazr sevmem de marssı tek gecerim dondurmada olsada yesek:icecream:
slm kızlar
regl dönemindeyim şiştim yine zaten sabahta 1 kilo fazla çıktım reglden dolayı sanırım.
sancıda çekiyorum bu arada.akşama menümü yazarım.
teşekkürler suuracım.. keki de yaptım bu arada :) ev missssss kokkttuu oohhhh.. :)nisa imrae yani kadın kelimesinin çoğulu kadınlar demek, zaten o surede geelde kadınlardan bahsedildiği için o ismi almıştır. ama başka anlamı yok bildiğim kadarıyla islam tarihindede önemli birinin adı olduğunu hiç okumadım. sadece arapça sure adı ve kulağa hoş geliyor bir şeyle birleştirerek kullanılırsa daha güzel anlamı olabilir mesela
hayrunisa kadınların hayırlısı demek
slm kızlar
regl dönemindeyim şiştim yine zaten sabahta 1 kilo fazla çıktım reglden dolayı sanırım.
sancıda çekiyorum bu arada.akşama menümü yazarım.
genelde dolaba hazır alıyorum ama madonun da lıght var maraş biraz pahalı ama arada idare ediyoruz:)
geçic durumlar bunlar üzme canını maşallah çok ii gidiyorsun,
benimde kocacık aradı geliyormuş ben şöyylee mutfağa doğru yol alayım
hepimize güzel akşamlar
ayyynnı ben. karnım oldu davul gibi.. regl olsamda kendimi zayıf hissetsem ve tartıda bunu görebilsem6 sında geldi geldi gelmedi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hahahahhah.. :roflol: o zaman diyecemki " çekilin uleeyyyn bundan kelli bebişim için yiyecem getirin dondurmalarııııı :roflol:"
oy öyle bir ihtimal mi var:1shok:ayyynnı ben. karnım oldu davul gibi.. regl olsamda kendimi zayıf hissetsem ve tartıda bunu görebilsem6 sında geldi geldi gelmedi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hahahahhah.. :roflol: o zaman diyecemki " çekilin uleeyyyn bundan kelli bebişim için yiyecem getirin dondurmalarııııı :roflol:"
ya evet aslında bizde bebek istiyoruz birkaç aydır bekliyorum ama bişey yok şimdilik.bu ayda olmadı diğer ayı bekliycez artık.
melekk okuyorsun okuyosun hiç yazmıyorsun bu aralar çok mu yoğunsun yoksa küstün mü bize:sm_confused::uhm:
ayyynnı ben. karnım oldu davul gibi.. regl olsamda kendimi zayıf hissetsem ve tartıda bunu görebilsem6 sında geldi geldi gelmedi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hahahahhah.. :roflol: o zaman diyecemki " çekilin uleeyyyn bundan kelli bebişim için yiyecem getirin dondurmalarııııı :roflol:"
yok tatlım niye küseyim tam işten çıkarken bir göz attım size ,hemen çıktım sonra
kız nuro bebiş geliyo mu yoksa delikafadulden delikafadulden
oy öyle bir ihtimal mi var:1shok:
hadi inş sen nisa ismini ondan mı sordun yoksaasırnaşık şey
kız sen bebiş haberini bir ver dondurmalar kekler senin emrine amade olsunaklinialirimsmilesositososito:ecrin_bebek:
evet bir ihtimal.. hahhahhaha..
nisa ismini yeğenim için sordum isa koydu ablamlarda ondan sordum :) benim kızım olursa cemre koyacaktım.. bi baktım cemre kömürcülük çıktı.. demre kokayım dedim bi anlamının olmadığını antalyada bi ilçe ve catreni arleyin bi parfümü olduğunu öğrendim duru koyayım dedim baktım çok var etrafta duru.. kızım olmadan idim derdi aldı yürüdü bende boshayallersmile en iyisi erkek olsunda abdulmuttalip koyayım :) şaka şaka. tövbe tövbee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?