Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilalcim hedef o zaten yavaş ve kalıcı sağlıklı kilo vermek ....yerimseniben ama bazı kısların bünyleri hızlı dah çok veriyorlar..
evet ya bütyüdükçe hiç bişi begenmiyorlar . önceden ne alsam giyiyolardı şimdi kendileri olmadan bişi alamıyorum ....:1ninca:
sağol canım benim. ben genelde herşeyi yapıyorum takımla ilgili seninde desteğin olursa daha iyi olur benim çekindiğim yerlerde ve konularda sen devreye girebilirsin amanında amanın ne güzel laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun dileklerinize bende burdan toptaaaaann sağolun varolun arkadaşlar diyoruumm :)
hehe baksana hemen havaya girmiş ya...opuyorumnanaktan avtarına sopa koymuş . hay allahım nuru ..:roflol::jeyyar:Şeniz

kolaygele maytabım ....
menünde her zamanki gibi harika ....kaydirigubbakcemile5
tabiki yapabilir nurom ...yanlız dikkat etmesi geren üzümleri ögün arkasına hoşaf yapsın kayısıylabirlikte .. dengelemiş olur birde sabah yada ikindi arada ama yanında başka kan şekeri düşük meyveyle birlikte yesin dengelesin ....a.s
Şenizhoş geldin yumukum özledik valla gel bidaha öpem .Şeniz
her şey gönlünce olur inşallah . bekliyoruz tekrar sahalara....hihoyyyt
bende evlendim profilimde düğün resimleri var istersen bakabilirsin canım .
ohaoldumsmile ben bakmayı unuttum iyimi....kaydirigubbakcemile

aebencimden özel iznim var benim :jeyyar: :roflol:
ohaoldumsmileyalancının ..alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kafeinsimi kıs yoksa normalmi valla kızarım şimdi.alsanaalsanasmile
yok küsüm ben oraya :kedi:
-tatlicadiarzu-
yok dövmeyelimde o kızartmaları ağzına tıkalım sonrada üstüne yoğurt dökelim :bbo: :roflol:
yok yok sana yaradı bu yardımcılık hem gözün hem gönlün acıldı ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay niyen daha önce aklıma gelmedi bu teklif.:roflolpuyorumnanaktan

ahahahhah bilirim öyle tipleri.. ablaaa :)) ben kek çırpayım kızlar birazdan burda olursanız konuşuruz.. nazcım senin bi problemin vardı hani hallettinmi onu? merak ettimde :kedi:
aynını bende sorayım diyordum ???????????
insam 1 mesaj olsun yazar dimi....alsanaalsanasmile
kuzu dondurmanın mevsimimi olur her mevsim yenir
ben bugün yine yedim, ama maraşta başka olur hani :icecream:
aneyin seni maraşlıya vereydiya .....daha karlı çıkardınız ...adamı dondurmadan iflas etitireceksin .senin buzlugu soymak lazım ...:roflol::roflol::roflol:.
slm kızlar
regl dönemindeyim şiştim yine zaten sabahta 1 kilo fazla çıktım reglden dolayı sanırım.
sancıda çekiyorum bu arada.akşama menümü yazarım.
o dönemlerde oluyor eylül üzülme normaldir ..:1hug:
teşekkürler suuracım.. keki de yaptım bu arada :) ev missssss kokkttuu oohhhh.. :)
hee bu arada aebencim sağolsun elmalı kekide benim için yiyebilirsin dedi. Hatta fırsat buldukça elmalı kek ye dedi :jeyyar: :roflol:
baksen su katılmamış yalannnnnn yalann lülülülülülüama rüyanda yiyebilirsin ..:roflol::roflol:
nuro kıs bu beslenmenin senin tatlillerin üzerinde etkisinide biliyorsun dimi.:jeyyar:zemuszemus:ecrin_bebek:

Ah ablam kıyamam ben sana bu ara yine denk gelesemiyoz ama hep aklım burada sizlerle kızma bana olur mu bak aramızda kasın kimse duymasın sen herkesten cok seviyorumlülülülülülüŞeniz​

teşekkür ederim aebencim..

nasıl yanii anlamadım anlamadııımm açık yazsana? nütfenn??

Selam Gözdemcim.... nasılsın? opuyorumnanaktan

Nooolsun canım bu ara biraz sıkıntılıyım, bu şirkette çalışmak istemiyorum fakat, çok fazla harcama yapıyorum luzumlu luzumsuz, kartlarımı kapatmadan da ayrılmak istemiyorum, iş falan bulamam annemlerin üzerine kalır kartlarımı kapatmak bunu da istemiyorum açıkçası, ve malum evlenmeden önce biraz çalışıp para biriktirmeliyim ki, ben hayatta biriktiremem, çok kızıyorum kendime yaaa, ama annemlerinde suçu, bana zamanında çok fazla sınırsız harcama imkanı tanıdılar, şimdi çalışıyorum diye onlardan para istemeye de utanıyorum ama aldığım maaş da 15 günde bitiyor, benim sırf bu alışveriş hastalığım yüzünden sanırım tedavi olmam gerekecek , durduramıyorum kendimi yaaa klava: çok sinir oluyorum kendime klava:

günaydınlarrropuyorumnanaktan

ayy çok zor bu isim işi bende her bulduğum ismi kızımamı koysam diyorum. zaten doğduğu zaman bir isim oluyor içine sinen,
bu arada canım cemre kor tanesi,ateşli odun parçası demek bende düşünüyordum koymayı ama benim favorim Erva, Erva dide de olabilir.
erkek ismi daha zor vallahikafamçokkarıştı
olur canım olur dua et sabret:teselli:

:icecream:

Ah ablam kıyamam ben sana bu ara yine denk gelesemiyoz ama hep aklım burada sizlerle kızma bana olur mu bak aramızda kasın kimse duymasın sen herkesten cok seviyorumlülülülülülüŞeniz​
bizi sefmiyomusun:gitme:

ahahahhah bilirim öyle tipleri.. ablaaa :)) ben kek çırpayım kızlar birazdan burda olursanız konuşuruz.. nazcım senin bi problemin vardı hani hallettinmi onu? merak ettimde :kedi:
o iş tamam canım bir sıkıntı yok . doktora gitmiştim . kadın baya rahatlattı beni biyolojik olarak bir sorunumda yokmuş .
ayyyy inşallah nurom ALLAH gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım .
nasıl yanii anlamadım anlamadııımm açık yazsana? nütfenn??

aebenciğim derki keki anca rüyanda yiyebilirsin benden çyle bir izin çıkmadı diyor.

günaydın simoşum bende de aynı hastalık vardı ama ben çözümünü buldum . evlenmeden önce bütün kartlarımı eve bırakıyordum . yanımada fazla para almıyordum . ozaman istesemde bişey alamıyordum sende dene canım kesin işe yarar şimdide bütün kartlarımı eşime verdim . oda saklıyor benden . klava:

İş maalesef devam hayatım :sinifsinif:
canım hayırlısıyla daha iyi içine inen bir iş bulursun :Saruboceq:

canım bende hiç biriktiremem ama evlenince biraz daha azalı insan sorumlukları olunca eskisi kadar kalmıyor harcama huyu

bu sabah nede kalabalıkmış burası amanında amanın günaydın hepiciğineze

günaydın kıslar...
tü tü tü maşallah bu takıma hakketen paylaşım tavan yapıyor yetişemiyorum hızınızaaaa...

ben size dün yaptıklarımı anlatayım

daha evi düzene sokamadığım için hala temizlik yapıyorum ve hala işim var..
aslında kız mani olmasa 2 günde biterdi ama uyanıkken belli şeyleri yapabiliyorum uyurken belli şeyleri ondan uzadı..

dün koca balkonumu temizledim düzenledim yaz sezonuna açtım..sositososito
son rötüşler kaldı..çiçek masa takımı,kıza salıncak vs..
acaip yormuş beni ama-tatlicadiarzu-hala bacakların ağrıyor..

dün spor olarak 10 dk ısınmak için sabah yürüşüştüm sonra akşamda 20 yaptım..
1. yürüyüş /10 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir / 25 er
4. stepper / 50
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 100
7. mekik / 50
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes aklıma geldikçe
10. sag sol sopali / 5 dk
11. çömelme / 10
12. görünmez sandalye / 20 sn
13. ayaklari kaldir-indir / 25
14. geri tekme / 30 ar kere
15.yanlara eğilme / 3 dk

yediklerimde
sabah; 1 yumurta,peynir,maydonoz salatalık domates,yeşil çay
ara yapmayı unuttum
öğlen;az yağlı sebze yemeği 4 kaşık,1 kase yoğurt
ara çilek
akşam çorba salata 2 kaşık sebze yemeği
ara süt

günaydın canım. spor olarak süper menünde gayet güzel canım . bende bu akşam başlayacağım çok kalın olan kışlıkları toplamaya . offf bu işler hiç bitmez .

gözün aydın :1hug:

bu sabah nede kalabalıkmış burası amanında amanın günaydın hepiciğineze
günaydınlar kaptanım birazdan dğerleri de gelir baya çoşarız:sm_cool:

kolay gelcin hilalcim
bu arada dün diyet adına harika geçmiş tebrik ederim, hadi geçicen 62 sınırını inşkaydirigubbakcemile2

sağol suuram en sonunda oldu . evet evet bol paylaşım bol motivasyon bol kilo vermeler bu hafta dereceye girelim yine .

dün yediklerimide yazayım hemencecik

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak domates soslu spagetti
1 bardak ayran
salata

ara
1 çaybardağı süt

akşam
1 kase yoğurt
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…