hilalcim hedef o zaten yavaş ve kalıcı sağlıklı kilo vermek ....yerimseniben ama bazı kısların bünyleri hızlı dah çok veriyorlar..çok ayrıntılı okumadım canım yaa..uzun bir zaman ayırmam lazım..bide sanki çok kilo verilmemiş gibi geldi..yani tabi verilmişte çok uzun zamanda az kilolar verilmiş gibi geldi..
ama dedim ya ayrıntılı bakmadım bi bakayım...
hee bu arada adım hilal..ohcanımadeysin demenize gerek yok :))
evet ya bütyüdükçe hiç bişi begenmiyorlar . önceden ne alsam giyiyolardı şimdi kendileri olmadan bişi alamıyorum ....:1ninca:Merhaba kızlara.s.
Sultan nasılsın tatlımyerimseniben
2gündür giremedim.arada okuyup çıkıyorum.yazamasamda aklım sizde özlüyorum hepinizi.
önümüzdeki cumartesi ankarada eşimin yakın bir akrabasının düğünü var.hafta sonu çarşı pazar dolaştk,alışveriş için.çocuklar büyüdükçe herşey zorlaşıyr.hiç bir şey beğenmiyrlr.
kaydirigubbakcemile3sağol canım benim. ben genelde herşeyi yapıyorum takımla ilgili seninde desteğin olursa daha iyi olur benim çekindiğim yerlerde ve konularda sen devreye girebilirsin amanında amanın ne güzel laelaelaelaelae
hehe baksana hemen havaya girmiş ya...opuyorumnanaktan avtarına sopa koymuş . hay allahım nuru ..:roflol::jeyyar:Şenizhayırlı olsun dileklerinize bende burdan toptaaaaann sağolun varolun arkadaşlar diyoruumm :)
kolaygele maytabım ....hoşgeldiniz diyen arkadaşlara teşekkür ederim hoşbuldum
yediklerimi yazayım kaçıcam tavanlarımın cam tarafları küf olmuş diğer yerler tertemiz her sene üstünden geçmek gerekiyo oraların gidiimde boya alayım tvnin asılı olduğu duvarada kağıt aldık hevesleniyom biran önce yapayımda kağıtları takıcaz:))
önce kaynanama çamaşuır asmaya ordan boya almaya
sabah7
menemen sosu
2 dilim t.b ekmeği
peynir
3 yaprak kıvırcık
ş.çay
öğlen 2
tavuk göğüsü mikrodalgada
1 bardak ayran
2 domates 2 biber
akşamıda yazayım
2 biber dolması (içi soğan ve kıymadan oluşuyo
yağsız yoğurt ve salata inşallah
paylaşımım şu günlerde az olabilir kusuruma bakmayın bahar temizliğime başladım yavaş yavaş ama yıpratmııcam bu sene fazla kendimi zaten sürekli yapılıyo çocuklu evde
tabiki yapabilir nurom ...yanlız dikkat etmesi geren üzümleri ögün arkasına hoşaf yapsın kayısıylabirlikte .. dengelemiş olur birde sabah yada ikindi arada ama yanında başka kan şekeri düşük meyveyle birlikte yesin dengelesin ....a.saebencim bişey sorucam gelince cevaplarsan çok sevinirim senin mutlaka bir bildiğin vardır :) kansızlığı olan bi arkadaş monti yapmak istiyor ama ilaç kullanmıyor onun yerine günde 2 avuç kuru üzüm yiyomuş. ama montide kuru üzüm yasak. montiyi uygulasa nasıl olur? üzüm yemeye devam etse monti de yapsa? yada ne önerirsin?
Şenizhoş geldin yumukum özledik valla gel bidaha öpem .Şenizkızlarrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden ben geldim kaçınn kaydirigubbakcemile3 nasılsınız ya ben çok özledim sizleri ah aebenim olsa şimdi hayırsız diye başlardı :))) ne desen haklısın aebencim inan fırsat ayıramıyorum ama sizleride çok özlüyorum..bu yaz taşınma telaşım var demiştim hazırlık yapıyorum yeni evin işleri git geller, 1 ay sonra görümcemin sünnet düğünü var,şu ara direksiyon kursum var ehliyeti almama az kaldı,kızın sınavları derken kafamı kaşıcak vaktim yok,sizler baya kalabalıklaşmışsınız yeni arkadaşlar gelmiş yine.. özgem uğramış, ah az kaldı tontişim hayırlısıyla gelseydi bi duru kız :Saruboceq: nilüden haber varmı onun hamilelik nasıl gidiyo acaba CADIARZU neyse artık daha sık uğrıcam ben bi kilo aldım bi kilo aldım sormayın gitsin :1ninca: eee hakettim ama demiklava: yine 80sınırına ulaştım kızlar:mymeka: :bbo: geçen sene verdiğim kilolar geri geldi çok misafirperverim gidemiyolar bi türlü,bu ara yeniden sahalara dönme isteğim var ama o azim uçtu gitti valla nasıl yapıcam bilmiyorum bilmiyorumkismile
ohaoldumsmile ben bakmayı unuttum iyimi....kaydirigubbakcemilebende evlendim profilimde düğün resimleri var istersen bakabilirsin canım .
ohaoldumsmileyalancının ..alsanaalsanasmileaebencimden özel iznim var benim :jeyyar: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kafeinsimi kıs yoksa normalmi valla kızarım şimdi.alsanaalsanasmilenurocum dedi sen içebilirsin dedi bana aebencim.
diğer monticilere yasak ilan etsemde sen herkez değilsin sen özelsin dediii
ama olmaz aebencim dedim diğer montici arkadaşlarıma haksızlık olur desemde :gitme: dinletemedim..
o sebeple bu ayrıcalığımı kullanıyorum nazcım :jeyyar: mecburiyetten inanki yoksa aebencim ne derse odur yaneee :jeyyar:
-tatlicadiarzu-yok küsüm ben oraya :kedi:
yok yok sana yaradı bu yardımcılık hem gözün hem gönlün acıldı ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay niyen daha önce aklıma gelmedi bu teklif.:roflolyok dövmeyelimde o kızartmaları ağzına tıkalım sonrada üstüne yoğurt dökelim :bbo: :roflol:
aynını bende sorayım diyordum ???????????ahahahhah bilirim öyle tipleri.. ablaaa :)) ben kek çırpayım kızlar birazdan burda olursanız konuşuruz.. nazcım senin bi problemin vardı hani hallettinmi onu? merak ettimde :kedi:
insam 1 mesaj olsun yazar dimi....alsanaalsanasmilekusrabakma ablam öglen denemden geldim baktım cıktım hemncik sen yazmısn şimdi farkettim iim sagolsın seninde oglus hastydı sanıırm nasıl oldu bademciklerdi sanıırm bnmde sürekli şişer o igneyi yemeden de gelemem kendimelmaz:
nurom kaptan yardımcılıgın hayırlı cnmkaydirigubbakcemile5
aynen cnm ya bi rehavet çöktü ki sorma nedr anlamdım bugün denemdi patladım resmen sıcak bi ayndan sorular bi yandanaklinialirimsmile
bu pazr dimi ales Allh yardımcın olsun cnmcım ama egtimi ihmal etme basına oturmadan olmuyor maleseflmaz:
bak bak aeben monti sana cok uygun nuro ee bu kadr kilo verdin üzerine neskafe içmek hakkın mı dedi biz neden duymadık ama ama bu haksızlıksempatiksalakcinni
neden acabananiknanik vala bu ara tükkan cok kalabalık diye bende ugramıyom gerci bölece buraya dahacok zaman ayırmıs oluyorum ama aeben sagolsun her yeri yetsyo maslh
bahar geldi havalar ısındı ben daah dondurma acılsını yapamadım bu sene ya ah ah söle kahraman maras dondurması olacak buz gibiohaoldumsmile
aneyin seni maraşlıya vereydiya .....daha karlı çıkardınız ...adamı dondurmadan iflas etitireceksin .senin buzlugu soymak lazım ...:roflol::roflol::roflol:.kuzu dondurmanın mevsimimi olur her mevsim yenir
ben bugün yine yedim, ama maraşta başka olur hani :icecream:
o dönemlerde oluyor eylül üzülme normaldir ..:1hug:slm kızlar
regl dönemindeyim şiştim yine zaten sabahta 1 kilo fazla çıktım reglden dolayı sanırım.
sancıda çekiyorum bu arada.akşama menümü yazarım.
baksen su katılmamış yalannnnnn yalann lülülülülülüama rüyanda yiyebilirsin ..:roflol::roflol:teşekkürler suuracım.. keki de yaptım bu arada :) ev missssss kokkttuu oohhhh.. :)
hee bu arada aebencim sağolsun elmalı kekide benim için yiyebilirsin dedi. Hatta fırsat buldukça elmalı kek ye dedi :jeyyar: :roflol:
nuro kıs bu beslenmenin senin tatlillerin üzerinde etkisinide biliyorsun dimi.:jeyyar:zemuszemus:ecrin_bebek:ayyynnı ben. karnım oldu davul gibi.. regl olsamda kendimi zayıf hissetsem ve tartıda bunu görebilsem6 sında geldi geldi gelmedi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hahahahhah.. :roflol: o zaman diyecemki " çekilin uleeyyyn bundan kelli bebişim için yiyecem getirin dondurmalarııııı :roflol:"
aynını bende sorayım diyordum ???????????
insam 1 mesaj olsun yazar dimi....alsanaalsanasmile
aneyin seni maraşlıya vereydiya .....daha karlı çıkardınız ...adamı dondurmadan iflas etitireceksin .senin buzlugu soymak lazım ...:roflol::roflol::roflol:.
o dönemlerde oluyor eylül üzülme normaldir ..:1hug:
baksen su katılmamış yalannnnnn yalann lülülülülülüama rüyanda yiyebilirsin ..:roflol::roflol:
nuro kıs bu beslenmenin senin tatlillerin üzerinde etkisinide biliyorsun dimi.:jeyyar:zemuszemus:ecrin_bebek:
kolaygele maytabım ....
menünde her zamanki gibi harika ....kaydirigubbakcemile5
tabiki yapabilir nurom ...yanlız dikkat etmesi geren üzümleri ögün arkasına hoşaf yapsın kayısıylabirlikte .. dengelemiş olur birde sabah yada ikindi arada ama yanında başka kan şekeri düşük meyveyle birlikte yesin dengelesin ....a.s
Şenizhoş geldin yumukum özledik valla gel bidaha öpem .Şeniz
her şey gönlünce olur inşallah . bekliyoruz tekrar sahalara....hihoyyyt
ohaoldumsmile ben bakmayı unuttum iyimi....kaydirigubbakcemile
aynını bende sorayım diyordum ???????????
aneyin seni maraşlıya vereydiya .....daha karlı çıkardınız ...adamı dondurmadan iflas etitireceksin .senin buzlugu soymak lazım ...:roflol::roflol::roflol:.
baksen su katılmamış yalannnnnn yalann lülülülülülüama rüyanda yiyebilirsin ..:roflol::roflol:
nuro kıs bu beslenmenin senin tatlillerin üzerinde etkisinide biliyorsun dimi.:jeyyar:zemuszemus:ecrin_bebek:
merhaba cnm ben geldim, nasılsın nasıl gidiyor hayat,
işe devam m?
Selam Gözdemcim.... nasılsın? opuyorumnanaktan
evet bir ihtimal.. hahhahhaha..
nisa ismini yeğenim için sordum isa koydu ablamlarda ondan sordum :) benim kızım olursa cemre koyacaktım.. bi baktım cemre kömürcülük çıktı.. demre kokayım dedim bi anlamının olmadığını antalyada bi ilçe ve catreni arleyin bi parfümü olduğunu öğrendim duru koyayım dedim baktım çok var etrafta duru.. kızım olmadan idim derdi aldı yürüdü bende boshayallersmile en iyisi erkek olsunda abdulmuttalip koyayım :) şaka şaka. tövbe tövbee...
olur canım olur dua et sabret:teselli:isim bulmak da çok zor gerçekten.biz de bu aralar bebek düşündüğümüz için isim konusuna takıldık.kızımız olursa büyük ihtimalle eylül olacak adı.o yüzden eylül nicini kullanıyorum.bu arada bebeğin olması da çok kolay değilmiş onu gördüm.hayırlısı olsun tabiki.
:icecream:aynını bende sorayım diyordum ???????????
bizi sefmiyomusun:gitme:Ah ablam kıyamam ben sana bu ara yine denk gelesemiyoz ama hep aklım burada sizlerle kızma bana olur mu bak aramızda kasın kimse duymasın sen herkesten cok seviyorumlülülülülülüŞeniz
o iş tamam canım bir sıkıntı yok . doktora gitmiştim . kadın baya rahatlattı beni biyolojik olarak bir sorunumda yokmuş .ahahahhah bilirim öyle tipleri.. ablaaa :)) ben kek çırpayım kızlar birazdan burda olursanız konuşuruz.. nazcım senin bi problemin vardı hani hallettinmi onu? merak ettimde :kedi:
ayyyy inşallah nurom ALLAH gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım .ayyynnı ben. karnım oldu davul gibi.. regl olsamda kendimi zayıf hissetsem ve tartıda bunu görebilsem6 sında geldi geldi gelmedi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hahahahhah.. :roflol: o zaman diyecemki " çekilin uleeyyyn bundan kelli bebişim için yiyecem getirin dondurmalarııııı :roflol:"
nasıl yanii anlamadım anlamadııımm açık yazsana? nütfenn??
Nooolsun canım bu ara biraz sıkıntılıyım, bu şirkette çalışmak istemiyorum fakat, çok fazla harcama yapıyorum luzumlu luzumsuz, kartlarımı kapatmadan da ayrılmak istemiyorum, iş falan bulamam annemlerin üzerine kalır kartlarımı kapatmak bunu da istemiyorum açıkçası, ve malum evlenmeden önce biraz çalışıp para biriktirmeliyim ki, ben hayatta biriktiremem, çok kızıyorum kendime yaaa, ama annemlerinde suçu, bana zamanında çok fazla sınırsız harcama imkanı tanıdılar, şimdi çalışıyorum diye onlardan para istemeye de utanıyorum ama aldığım maaş da 15 günde bitiyor, benim sırf bu alışveriş hastalığım yüzünden sanırım tedavi olmam gerekecek , durduramıyorum kendimi yaaaklava: çok sinir oluyorum kendime klava:
canım hayırlısıyla daha iyi içine inen bir iş bulursun :Saruboceq:İş maalesef devam hayatım :sinifsinif:
Nooolsun canım bu ara biraz sıkıntılıyım, bu şirkette çalışmak istemiyorum fakat, çok fazla harcama yapıyorum luzumlu luzumsuz, kartlarımı kapatmadan da ayrılmak istemiyorum, iş falan bulamam annemlerin üzerine kalır kartlarımı kapatmak bunu da istemiyorum açıkçası, ve malum evlenmeden önce biraz çalışıp para biriktirmeliyim ki, ben hayatta biriktiremem, çok kızıyorum kendime yaaa, ama annemlerinde suçu, bana zamanında çok fazla sınırsız harcama imkanı tanıdılar, şimdi çalışıyorum diye onlardan para istemeye de utanıyorum ama aldığım maaş da 15 günde bitiyor, benim sırf bu alışveriş hastalığım yüzünden sanırım tedavi olmam gerekecek , durduramıyorum kendimi yaaaklava: çok sinir oluyorum kendime klava:
günaydın kıslar...
tü tü tü maşallah bu takıma hakketen paylaşım tavan yapıyor yetişemiyorum hızınızaaaa...
ben size dün yaptıklarımı anlatayım
daha evi düzene sokamadığım için hala temizlik yapıyorum ve hala işim var..
aslında kız mani olmasa 2 günde biterdi ama uyanıkken belli şeyleri yapabiliyorum uyurken belli şeyleri ondan uzadı..
dün koca balkonumu temizledim düzenledim yaz sezonuna açtım..sositososito
son rötüşler kaldı..çiçek masa takımı,kıza salıncak vs..
acaip yormuş beni ama-tatlicadiarzu-hala bacakların ağrıyor..
dün spor olarak 10 dk ısınmak için sabah yürüşüştüm sonra akşamda 20 yaptım..
1. yürüyüş /10 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir / 25 er
4. stepper / 50
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 100
7. mekik / 50
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes aklıma geldikçe
10. sag sol sopali / 5 dk
11. çömelme / 10
12. görünmez sandalye / 20 sn
13. ayaklari kaldir-indir / 25
14. geri tekme / 30 ar kere
15.yanlara eğilme / 3 dk
yediklerimde
sabah; 1 yumurta,peynir,maydonoz salatalık domates,yeşil çay
ara yapmayı unuttum
öğlen;az yağlı sebze yemeği 4 kaşık,1 kase yoğurt
ara çilek
akşam çorba salata 2 kaşık sebze yemeği
ara süt
gözün aydın :1hug:o iş tamam canım bir sıkıntı yok . doktora gitmiştim . kadın baya rahatlattı beni biyolojik olarak bir sorunumda yokmuş .
ayyyy inşallah nurom ALLAH gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım .
aebenciğim derki keki anca rüyanda yiyebilirsin benden çyle bir izin çıkmadı diyor.
günaydınlar kaptanım birazdan dğerleri de gelir baya çoşarız:sm_cool:bu sabah nede kalabalıkmış burası amanında amanın günaydın hepiciğineze
günaydın kıslar...
tü tü tü maşallah bu takıma hakketen paylaşım tavan yapıyor yetişemiyorum hızınızaaaa...
ben size dün yaptıklarımı anlatayım
daha evi düzene sokamadığım için hala temizlik yapıyorum ve hala işim var..
aslında kız mani olmasa 2 günde biterdi ama uyanıkken belli şeyleri yapabiliyorum uyurken belli şeyleri ondan uzadı..
dün koca balkonumu temizledim düzenledim yaz sezonuna açtım..sositososito
son rötüşler kaldı..çiçek masa takımı,kıza salıncak vs..
acaip yormuş beni ama-tatlicadiarzu-hala bacakların ağrıyor..
dün spor olarak 10 dk ısınmak için sabah yürüşüştüm sonra akşamda 20 yaptım..
1. yürüyüş /10 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir / 25 er
4. stepper / 50
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 100
7. mekik / 50
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes aklıma geldikçe
10. sag sol sopali / 5 dk
11. çömelme / 10
12. görünmez sandalye / 20 sn
13. ayaklari kaldir-indir / 25
14. geri tekme / 30 ar kere
15.yanlara eğilme / 3 dk
yediklerimde
sabah; 1 yumurta,peynir,maydonoz salatalık domates,yeşil çay
ara yapmayı unuttum
öğlen;az yağlı sebze yemeği 4 kaşık,1 kase yoğurt
ara çilek
akşam çorba salata 2 kaşık sebze yemeği
ara süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?