Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napalııım bakalım öyle yapacağızzz artıkkk, bu arada sorunun çözülmesine sevindimmm ama senin bijolojik sorunum yokmuş lafına da bayıldıııııııııııııııııııııımmmm
Senin biyolojik sorununu bir yersemmmmmmmmmmmmm sevimliiii şeyyyyyy :lepi:naniknanik

kafeinliydi ama artık içmicem jacobsun night and day diye kafeinsiz kahvesi varmış ondan alıcam :kedi:

canım hayırlısıyla daha iyi içine inen bir iş bulursun :Saruboceq:

canım bende hiç biriktiremem ama evlenince biraz daha azalı insan sorumlukları olunca eskisi kadar kalmıyor harcama huyu

Bir kocam bile yokki nasıl biriktireyim laelaelaelaelae

sağol suuram en sonunda oldu . evet evet bol paylaşım bol motivasyon bol kilo vermeler bu hafta dereceye girelim yine .

Beni kovuuuun nazlıcığımmm bu hafta gene eksilerde olurum sanırım arsızların şahı olarak naniknanik ay birde hala gülebiliyorum, yok yok söz bugün ağzıma cıızzzz olan şeyleri sürmek yok, eski gözdem gelecek geriye sööözzz sözzzz :teselli:

ben ilk yazdığında hiç yorum yapmadım arkadaşlar sana gereken yorumu yapmışlar canım. yok öyle bir yere gitmek biyolojik sorunumu yiyebilirsin . doktor teyze öyle söyledi bende buraya aktarıyorum . yanlız kanın beni dövecekti nerdeyse manyakmısın sen dedi bana . cumartesi tekrar gideceğim kontrole çağırdı hatun .

nazcım problemin hallolmasına sevindim..
amin tatlım :)
aebenimin dediğinin o kısmını anladımda mesajın sonunda bu beslenme şekli taktillinin üzerinde etkisi var deyip kurnaz kurnaz gülmüş onu anlamadım işte taktilli ne? tam olarak taktilli yazmamış olablir ama ona benzer bişey yazmış..

ooooo baya iyisin.. :lepi: bu hareketler ve liste bana nedense tanıdık geldi :) şu hergün yapılması zorunlu hareketlerin olduğu topice mi takılıyorsun?

sende doktor teyzemize herkes senin gibi arsızmı allah allah deseydin nazlıcığım lülülülülülü kontrole mi çağırdı nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar:lülülülülülü
Ahahaha şakkıdı çoluk çocuk var burada yahuuuuuuuuuu delikafadulden

günaydın canım. spor olarak süper menünde gayet güzel canım . bende bu akşam başlayacağım çok kalın olan kışlıkları toplamaya . offf bu işler hiç bitmez .
bende kışlıkları yorganları koydum salona..netten vakumlu poşet siparişi vermiştim onun gelmesini bekliyorum..onlarıda hallettimmi anca salonun temizliğine geçeceğim...
inşallah diyet ve sporda bir düzen tutturum..yazın2 düğüne gideceğimdeeyvahedigeldismile

saol canım inşallah yaaa..bıktım artık valla bi 5 li rakamları görsemboshayallersmile

nurom sen rutin kontrollere gidiyorsun ya bebiş için tahliller falan yapıyorsun ya aeben ablam monti amcam sayesinde tahlillerinde düzelmiş olabilir deyor . sabah sabah ama çok çenem düştü . bilgisayarımda açılmıyor zaten arkadaşın bilgisayarını açtım ordan takılıyorum . haaaa haaayyyy odada keldım tek başıma yanlızları oynuyorum oda arkadaşım yok benim amca seni çok sevdim sana baba diyebilirmiyim .

Bir kocam bile yokki nasıl biriktireyim laelaelaelaelae
nazar etme ne olur sabret senin de olurkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar :)
günaydınnn olumunekankayizsmile

eesorunyoksa ne kontrolüne gitcenki,
sana manyak mısın dediyse sende deseydi ki "sen gel bir bizim takımı gör hepsi benim gibi düşünmüş ilk evlendiklerinde aha tuhafları bile var kadın ne derdi bilmiyorum:roflol:
günaydın canım benim . akşam yedin mi elmalı kekten .
hiç te unutmaz kaptansengözlerimebaksanab

valla kadıncağaz bizim takıma gelse ne der bilemiyorum . kontrole çağırmasındaki maksat doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi verecek canım bize . ilk gittiğimizde önce sorununuzu çözelim bidahakine geldiğinizde daha detaylı konuşur size bilgi veririm dedi .

Nurooooo günaydınımaaa cevap vermiyorsunnnnn veeee bennnn küsmeye başlıyoruuuuuum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…