günaydın simoşum bende de aynı hastalık vardı ama ben çözümünü buldum . evlenmeden önce bütün kartlarımı eve bırakıyordum . yanımada fazla para almıyordum . ozaman istesemde bişey alamıyordum sende dene canım kesin işe yarar şimdide bütün kartlarımı eşime verdim . oda saklıyor benden .klava:
ohaoldumsmileyalancının ..alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kafeinsimi kıs yoksa normalmi valla kızarım şimdi.alsanaalsanasmile
-tatlicadiarzu-
yok yok sana yaradı bu yardımcılık hem gözün hem gönlün acıldı ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay niyen daha önce aklıma gelmedi bu teklif.:roflolpuyorumnanaktan
canım hayırlısıyla daha iyi içine inen bir iş bulursun :Saruboceq:
canım bende hiç biriktiremem ama evlenince biraz daha azalı insan sorumlukları olunca eskisi kadar kalmıyor harcama huyu
sağol suuram en sonunda oldu . evet evet bol paylaşım bol motivasyon bol kilo vermeler bu hafta dereceye girelim yine .
günaydın kızlar :)
Beni kovuuuun nazlıcığımmm bu hafta gene eksilerde olurum sanırım arsızların şahı olarak naniknanik ay birde hala gülebiliyorum, yok yok söz bugün ağzıma cıızzzz olan şeyleri sürmek yok, eski gözdem gelecek geriye sööözzz sözzzz :teselli:
o iş tamam canım bir sıkıntı yok . doktora gitmiştim . kadın baya rahatlattı beni biyolojik olarak bir sorunumda yokmuş .
ayyyy inşallah nurom ALLAH gönlüne göre hayırlısını versin inşallah canım .
aebenciğim derki keki anca rüyanda yiyebilirsin benden çyle bir izin çıkmadı diyor.
günaydın kızlar :)
günaydın kıslar...
tü tü tü maşallah bu takıma hakketen paylaşım tavan yapıyor yetişemiyorum hızınızaaaa...
ben size dün yaptıklarımı anlatayım
daha evi düzene sokamadığım için hala temizlik yapıyorum ve hala işim var..
aslında kız mani olmasa 2 günde biterdi ama uyanıkken belli şeyleri yapabiliyorum uyurken belli şeyleri ondan uzadı..
dün koca balkonumu temizledim düzenledim yaz sezonuna açtım..sositososito
son rötüşler kaldı..çiçek masa takımı,kıza salıncak vs..
acaip yormuş beni ama-tatlicadiarzu-hala bacakların ağrıyor..
dün spor olarak 10 dk ısınmak için sabah yürüşüştüm sonra akşamda 20 yaptım..
1. yürüyüş /10 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir / 25 er
4. stepper / 50
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 100
7. mekik / 50
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes aklıma geldikçe
10. sag sol sopali / 5 dk
11. çömelme / 10
12. görünmez sandalye / 20 sn
13. ayaklari kaldir-indir / 25
14. geri tekme / 30 ar kere
15.yanlara eğilme / 3 dk
yediklerimde
sabah; 1 yumurta,peynir,maydonoz salatalık domates,yeşil çay
ara yapmayı unuttum
öğlen;az yağlı sebze yemeği 4 kaşık,1 kase yoğurt
ara çilek
akşam çorba salata 2 kaşık sebze yemeği
ara süt
ben ilk yazdığında hiç yorum yapmadım arkadaşlar sana gereken yorumu yapmışlar canım. yok öyle bir yere gitmek biyolojik sorunumu yiyebilirsin . doktor teyze öyle söyledi bende buraya aktarıyorum . yanlız kanın beni dövecekti nerdeyse manyakmısın sen dedi bana . cumartesi tekrar gideceğim kontrole çağırdı hatun .
bende kışlıkları yorganları koydum salona..netten vakumlu poşet siparişi vermiştim onun gelmesini bekliyorum..onlarıda hallettimmi anca salonun temizliğine geçeceğim...günaydın canım. spor olarak süper menünde gayet güzel canım . bende bu akşam başlayacağım çok kalın olan kışlıkları toplamaya . offf bu işler hiç bitmez .
gözün aydın :1hug:
günaydınlar kaptanım birazdan dğerleri de gelir baya çoşarız:sm_cool:
kolay gelcin hilalcim
bu arada dün diyet adına harika geçmiş tebrik ederim, hadi geçicen 62 sınırını inşkaydirigubbakcemile2
nazcım problemin hallolmasına sevindim..
amin tatlım :)
aebenimin dediğinin o kısmını anladımda mesajın sonunda bu beslenme şekli taktillinin üzerinde etkisi var deyip kurnaz kurnaz gülmüş onu anlamadım işte taktilli ne? tam olarak taktilli yazmamış olablir ama ona benzer bişey yazmış..
nazar etme ne olur sabret senin de olurkaydirigubbakcemile3Bir kocam bile yokki nasıl biriktireyim laelaelaelaelae
günaydınnn olumunekankayizsmilegünaydın kızlar :)
ben ilk yazdığında hiç yorum yapmadım arkadaşlar sana gereken yorumu yapmışlar canım. yok öyle bir yere gitmek biyolojik sorunumu yiyebilirsin . doktor teyze öyle söyledi bende buraya aktarıyorum . yanlız kanın beni dövecekti nerdeyse manyakmısın sen dedi bana . cumartesi tekrar gideceğim kontrole çağırdı hatun .
hiç te unutmaz kaptansengözlerimebaksanabgünaydın canım benim . akşam yedin mi elmalı kekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?