Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Naz, Simerenya+, suura+, CaglayanCicek, Mopsy+, lightlife+, ohcanimadeysin

maşallah maşallah nede kalabalıkmış . enerji sinerji haydin kızlar canlanın kaldırın totoları bu yaza incecik girelim .

günaydınlar meleğim nerdesin gel kız topiği bebiş isteyenler topiğine çeviricez yaında hepimiz böyle gidersek bissürü yiğenimiz olcek

ooo sen işi baya ilerletmişsin, kolay gelsn canımcım bu bahar temizliği verdirir sana bütün fazlalıklarınıkaydirigubbakcemile2

alemsin nazlıkaydirigubbakcemile3 bende size çene vericem diye ocaktaki yemeği yakıcam şimdi:1shok:

maşallah maşallah nede kalabalıkmış . enerji sinerji haydin kızlar canlanın kaldırın totoları bu yaza incecik girelim .

Popülaritemizzz artııı demekkiii çok oluyoruuuz şakkıdı

gelsin yaneee :1shok: aaa deli etmeni heee :1shok: sesimi çıkarmıyom ama yukarıdaki sopalı fotomu görüyon dimi aaaa gelmeyim oraya klava:

Güüüüüüüüüüüüüünayyyyydııııın yavruuuuuuuceylaaaaaaaaaannn sengözlerimebaksanab
sana da yavrukuşşşşş sırnaşık şey

ben kışın gitmiştim bi doktora bakırköyde sanki o kadını anlatmışsın :))) oda fena bişeydi nerdeyse dövecekti beni :)

günaydın canım benim . akşam yedin mi elmalı kekten .
yok yemedim vall ama ev hala tarçın kokuyo misleerr gibi sırnaşık şey delikafadulden

hee anladım ama benim tahlillere etki etmezki ben bhcg testi yaptırıyorum yani geblik testi. beni alın kız oraya :) ama hazirandan sonra başlayabilirim önce tatil yapmam lazım :1rolleyes:

günaydın çıtır kızlaropuyorumnanaktan
günaydın hoşgeldinopuyorumnanaktan

boşver Nazım ya napcan doğum kontrol yöntemlerini doğuru ver sen tez zamanda:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile2

bende varım bende sositososito

ama çenenize yetişemiyorum maşallah

Tropikaaaaallll kiviiii bebeğimizinnn avakadooooo annesiiii gelmişşşşşşşşşşşş delikafadulden nasılsınnn nilüşşşş bebeğimiz nasıııılŞeniz

Allah kahretmesin seniiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptuummmm :roflol: :roflol: hahahahhahahhaaaayyy :roflol:
ohhh ne güldüm simoş yaaaaaa sende gül emi böyle yaaa... :roflol:
manyakkk :roflol: :roflol:

Tropikaaaaallll kiviiii bebeğimizinnn avakadooooo annesiiii gelmişşşşşşşşşşşş delikafadulden nasılsınnn nilüşşşş bebeğimiz nasıııılŞeniz

iyiyiz simoşum nolsun yuvarlanıp gidiyoruz..bebeişte ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
büyüyoruz şeker...dün doktordaydık elleriyle ittiriyo anneyi durmadankaydirigubbakcemile3

Allah kahretmesin seniiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptuummmm :roflol: :roflol: hahahahhahahhaaaayyy :roflol:
ohhh ne güldüm simoş yaaaaaa sende gül emi böyle yaaa... :roflol:
manyakkk :roflol: :roflol:

evt ama ya tam bulmuş avakado gibiyim tam:roflol:

nazlişko sen bebiş istemiyo muydun hemen doğum kontrolü napçaksın

ama eğer düşünüyosan benden sana tavsiye kesinlikle hap kullanma

simoş cadısı napıyon alışveriş canavarı bayanssulusmile

suuracum ,nurom ,nilüşüm nasılsınız fıstıklar?

nilüş kivin nasıl?

hilal hoşgeldin sende

benim gittiğim doktorda bakirköyde canım kadının adı nur . aferin nuroma yeme tabi kek tadını biliyoruz zaten yemesek bişey olmaz değilmi .
günaydın hoşgeldinopuyorumnanaktan

boşver Nazım ya napcan doğum kontrol yöntemlerini doğuru ver sen tez zamanda:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile2

kredi borcumuz var onu bitirelim ALLAHIN izniyle en kısa zamanda bende katılacağım kervana ...

boşver borcu kız bebek kısmetiyle gelir sakın geciktirme çok güzel birşey canımcım.
bide korunma haplarından sonra hamile kalmak istediğindede hemen hamile kalamıyorsun..o haplardan kullanma kuşum okialkisalkisalkis

yok canım hap kullanmayı düşünmüyorum . eşimde istemiyor zaten o korunacakmış . olumunekankayizsmile:kedi:

Nurooooo günaydınımaaa cevap vermiyorsunnnnn veeee bennnn küsmeye başlıyoruuuuuum :jeyyar:

dedimya simoşum :) kızarmışta.. nedense gözlerini pörtleterek dedin bu cümleyi gibi geldi :) duygularını cümlene güzel yansıtmışsın sırnaşık şey sempatiksalakcinni

günaydın nilümmm nasılsın . minik kivin nasıl bakalım . dün yumukum burdaydı çok selam söyledi.

aaa gerçektenmi..aleyküm selam..bende onu mrk etmiştim acaba hala rejime başlamadımı diye,
başlamadı galiba dimi..negüzel incecik kalmıştı geçen senealkisalkisalkis

tamam nillüşüm kullanmam canım merak etmeyin en geç 1 sene içinde bebek düşünüyoruz . ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .

iyidir melekcim biz iyiyz canım.bebiş iyi kendi çapında büyüyorkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın görüşmeyeli şekerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…