günaydın çıtır kızlaropuyorumnanaktan
günaydın çıtır kızlaropuyorumnanaktan
günaydınlar meleğim nerdesin gel kız topiği bebiş isteyenler topiğine çeviricez yaında hepimiz böyle gidersek bissürü yiğenimiz olcek
bende kışlıkları yorganları koydum salona..netten vakumlu poşet siparişi vermiştim onun gelmesini bekliyorum..onlarıda hallettimmi anca salonun temizliğine geçeceğim...
inşallah diyet ve sporda bir düzen tutturum..yazın2 düğüne gideceğimdeeyvahedigeldismile
saol canım inşallah yaaa..bıktım artık valla bi 5 li rakamları görsemboshayallersmile
alemsin nazlıkaydirigubbakcemile3 bende size çene vericem diye ocaktaki yemeği yakıcam şimdi:1shok:nurom sen rutin kontrollere gidiyorsun ya bebiş için tahliller falan yapıyorsun ya aeben ablam monti amcam sayesinde tahlillerinde düzelmiş olabilir deyor . sabah sabah ama çok çenem düştü . bilgisayarımda açılmıyor zaten arkadaşın bilgisayarını açtım ordan takılıyorum . haaaa haaayyyy odada keldım tek başıma yanlızları oynuyorum oda arkadaşım yok benim amca seni çok sevdim sana baba diyebilirmiyim .
Naz, Simerenya+, suura+, CaglayanCicek, Mopsy+, lightlife+, ohcanimadeysin
maşallah maşallah nede kalabalıkmış . enerji sinerji haydin kızlar canlanın kaldırın totoları bu yaza incecik girelim .
gelsin yaneee :1shok: aaa deli etmeni heee :1shok: sesimi çıkarmıyom ama yukarıdaki sopalı fotomu görüyon dimi aaaa gelmeyim orayaBeni kovuuuun nazlıcığımmm bu hafta gene eksilerde olurum sanırım arsızların şahı olarak naniknanik ay birde hala gülebiliyorum, yok yok söz bugün ağzıma cıızzzz olan şeyleri sürmek yok, eski gözdem gelecek geriye sööözzz sözzzz :teselli:
sana da yavrukuşşşşş sırnaşık şeyGüüüüüüüüüüüüüünayyyyydııııın yavruuuuuuuceylaaaaaaaaaannn sengözlerimebaksanab
ben kışın gitmiştim bi doktora bakırköyde sanki o kadını anlatmışsın :))) oda fena bişeydi nerdeyse dövecekti beni :)ben ilk yazdığında hiç yorum yapmadım arkadaşlar sana gereken yorumu yapmışlar canım. yok öyle bir yere gitmek biyolojik sorunumu yiyebilirsin . doktor teyze öyle söyledi bende buraya aktarıyorum . yanlız kanın beni dövecekti nerdeyse manyakmısın sen dedi bana . cumartesi tekrar gideceğim kontrole çağırdı hatun .
yok yemedim vall ama ev hala tarçın kokuyo misleerr gibi sırnaşık şey delikafaduldengünaydın canım benim . akşam yedin mi elmalı kekten .
hee anladım ama benim tahlillere etki etmezki ben bhcg testi yaptırıyorum yani geblik testi. beni alın kız oraya :) ama hazirandan sonra başlayabilirim önce tatil yapmam lazım :1rolleyes:nurom sen rutin kontrollere gidiyorsun ya bebiş için tahliller falan yapıyorsun ya aeben ablam monti amcam sayesinde tahlillerinde düzelmiş olabilir deyor . sabah sabah ama çok çenem düştü . bilgisayarımda açılmıyor zaten arkadaşın bilgisayarını açtım ordan takılıyorum . haaaa haaayyyy odada keldım tek başıma yanlızları oynuyorum oda arkadaşım yok benim amca seni çok sevdim sana baba diyebilirmiyim .
günaydın hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydın çıtır kızlaropuyorumnanaktan
boşver Nazım ya napcan doğum kontrol yöntemlerini doğuru ver sen tez zamanda:ecrin_bebek:valla kadıncağaz bizim takıma gelse ne der bilemiyorum . kontrole çağırmasındaki maksat doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi verecek canım bize . ilk gittiğimizde önce sorununuzu çözelim bidahakine geldiğinizde daha detaylı konuşur size bilgi veririm dedi .
maşallah maşallah nede kalabalıkmış . enerji sinerji haydin kızlar canlanın kaldırın totoları bu yaza incecik girelim .
Tropikaaaaallll kiviiii bebeğimizinnn avakadooooo annesiiii gelmişşşşşşşşşşşş delikafadulden nasılsınnn nilüşşşş bebeğimiz nasıııılŞeniz
Tropikaaaaallll kiviiii bebeğimizinnn avakadooooo annesiiii gelmişşşşşşşşşşşş delikafadulden nasılsınnn nilüşşşş bebeğimiz nasıııılŞeniz
Allah kahretmesin seniiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptuummmm :roflol: :roflol: hahahahhahahhaaaayyy :roflol:
ohhh ne güldüm simoş yaaaaaa sende gül emi böyle yaaa... :roflol:
manyakkk :roflol: :roflol:
benim gittiğim doktorda bakirköyde canım kadının adı nur . aferin nuroma yeme tabi kek tadını biliyoruz zaten yemesek bişey olmaz değilmi .gelsin yaneee :1shok: aaa deli etmeni heee :1shok: sesimi çıkarmıyom ama yukarıdaki sopalı fotomu görüyon dimi aaaa gelmeyim orayaklava:
sana da yavrukuşşşşş sırnaşık şey
ben kışın gitmiştim bi doktora bakırköyde sanki o kadını anlatmışsın :))) oda fena bişeydi nerdeyse dövecekti beni :)
yok yemedim vall ama ev hala tarçın kokuyo misleerr gibi sırnaşık şey delikafadulden
hee anladım ama benim tahlillere etki etmezki ben bhcg testi yaptırıyorum yani geblik testi. beni alın kız oraya :) ama hazirandan sonra başlayabilirim önce tatil yapmam lazım :1rolleyes:
günaydın hoşgeldinopuyorumnanaktan
boşver Nazım ya napcan doğum kontrol yöntemlerini doğuru ver sen tez zamanda:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile2
benim gittiğim doktorda bakirköyde canım kadının adı nur . aferin nuroma yeme tabi kek tadını biliyoruz zaten yemesek bişey olmaz değilmi .
kredi borcumuz var onu bitirelim ALLAHIN izniyle en kısa zamanda bende katılacağım kervana ...
nazlişko sen bebiş istemiyo muydun hemen doğum kontrolü napçaksın
ama eğer düşünüyosan benden sana tavsiye kesinlikle hap kullanma
simoş cadısı napıyon alışveriş canavarı bayanssulusmile
suuracum ,nurom ,nilüşüm nasılsınız fıstıklar?
nilüş kivin nasıl?
hilal hoşgeldin sende
Nurooooo günaydınımaaa cevap vermiyorsunnnnn veeee bennnn küsmeye başlıyoruuuuuum :jeyyar:
günaydın nilümmm nasılsın . minik kivin nasıl bakalım . dün yumukum burdaydı çok selam söyledi.
boşver borcu kız bebek kısmetiyle gelir sakın geciktirme çok güzel birşey canımcım.
bide korunma haplarından sonra hamile kalmak istediğindede hemen hamile kalamıyorsun..o haplardan kullanma kuşum okialkisalkisalkis
nazlişko sen bebiş istemiyo muydun hemen doğum kontrolü napçaksın
ama eğer düşünüyosan benden sana tavsiye kesinlikle hap kullanma
simoş cadısı napıyon alışveriş canavarı bayanssulusmile
suuracum ,nurom ,nilüşüm nasılsınız fıstıklar?
nilüş kivin nasıl?
hilal hoşgeldin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?