Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa gerçektenmi..aleyküm selam..bende onu mrk etmiştim acaba hala rejime başlamadımı diye,
başlamadı galiba dimi..negüzel incecik kalmıştı geçen senealkisalkisalkis

daha başlamamış rejime canım . 80 lere gelmiş yine en kısa zamanda aramıza döneceğini söyledi . kendini hazırlar hazırlamaz burda olacak . özgemde gelecek doğumdan sonra senide bekliyoruz nilüşümmm

Allah kahretmesin seniiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptuummmm :roflol: :roflol: hahahahhahahhaaaayyy :roflol:
ohhh ne güldüm simoş yaaaaaa sende gül emi böyle yaaa... :roflol:
manyakkk :roflol: :roflol:

Biri manyakmıııı dediiiiiii :jeyyar: buradaaaaaaaaaaaaaalülülülülülü
aminnnn hepimizzz gülelim inşallah canımcımmmm şakkıdı

iyiyiz simoşum nolsun yuvarlanıp gidiyoruz..bebeişte ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
büyüyoruz şeker...dün doktordaydık elleriyle ittiriyo anneyi durmadankaydirigubbakcemile3

Canımmm ya yerrr onu teyzeleriii yerrrr, yahuuu daha dün gibi burada bebişten konuşuyorduk dimi nilü, olsa artık inşallah hayırlısıyla diyorduk, zaman nasılda çabuk geçiyor, rabbim sağlık ve huzur versin gerisi boş gerçekten
Avokado derkennn sıcak tropikal ülkenin sıcak insanı demek istemiştim lülülülülülü
Yani boyut bakımından demedim :jeyyar:

günaydın hoşgeldinopuyorumnanaktan

boşver Nazım ya napcan doğum kontrol yöntemlerini doğuru ver sen tez zamanda:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile2

Neeeeeyyyyyy doğum kontrol yöntemlerini boşvermiiiiiii :1shok:
Ahahahaha boşver nazlıcığıııım kontrolsüzlük iyidir demekki :dance:
Suuraaaacıığım bak ısırıcam seni ay çok alemiz biz yaaa, heee boşverelim 123456789 gidiversin böyle :icecream:

ay evt ya daha dün hamile kalmak için uğraşıyordum...dolu dolu 4 ayımız kaldı allahım sağlıkla gelsin inşallah kızım...zaman su gibi gidiyor canım..ben hala inanamıyorum........
çok sıcağım dimi canımın içüüüüolumunekankayizsmile

Napalllııım be yahuuuu sataşıyorum sevdiklerimeeee şakkıdı senden naber canımcımmm, sana da az kaldıııı sanadaaaa, seni de yağmur ormanları ülkesinin hamilesi yapacağımmm, nilüüüüşüüü söyledim nasıl çıktı ama sana 2 ay veriyorummmm hadi bakalıııımmmm, seniiideee yağmur ormanlarının böğürtlen bebeğinin, mango annesi yapacağıııım lülülülülülü

işin cinliğindesin hee :) ne çocuğu? cocuk olan koca mı ister? :)

günaydın çıtır kızlaropuyorumnanaktan
günaydın çıtır anneee :)

evet bu gidişle burası 6. takım bebiş yapmak için zayıflayanlar topici olacak sırnaşık şey
eee kaptan yardımcısının gayesi bebek yapmak için zayıflamak olunca kaptanda yeni evli bi çıtır olunca üyelerde bebek delisi üyeler olunca topic bu ismi aldı deriz :teytey: :teytey: :teytey:
sabah sabah mı yapıyosun yemeği :uhm: niye? öğlene misafirmi var?

Popülaritemizzz artııı demekkiii çok oluyoruuuz şakkıdı
bencede çookkkk olyoruz artık ama :roflol: kızlar bu hafta sonuna az kaldı ama zararın neresinden dönerseniz kardır a.s bu haftaki listede elimizden geleni yapalım çıtırlar.. benden peşinen -1 kilo cepte :) siz ne durumdasınız?

bende varım bende sositososito

ama çenenize yetişemiyorum maşallah
bende yetişemiyorum yaaa..

evt ama ya tam bulmuş avakado gibiyim tam:roflol:
sırnaşık şey çatlak bu simoş yaa nilüşüm sırnaşık şey o yanaklarını sıktıracak bi gün delikafadulden

iyiyim tatlım sen nasılsın?

yok canım hap kullanmayı düşünmüyorum . eşimde istemiyor zaten o korunacakmış . olumunekankayizsmile:kedi:
bencede yani o korunsun a.s

:roflol: :roflol: :roflol:

mango olmam banane banane kaydirigubbakcemile3

Hemdeee nasıllllll hayatım olumunekankayizsmileŞeniz

:roflol: :roflol: :roflol:

mango olmam banane banane kaydirigubbakcemile3

Ananas ol ozaman elifimsempatiksalakcinni hem ana-nas... hem ''ana'' kelimesinden geliyor, hemdeeeee anaaaaaaaaaaaaaa elif hamileeee, şaşırtma tümlecinden gelsin lülülülülülü

Amanın ıkı dakıka ıÇerı gıttım geldım ama Çok kaynatmıŞsınız . Ben Çay demledım ama ıÇmeyı unuttum varmı bÖyle bıŞey ya ....

Ananas ol ozaman elifimsempatiksalakcinni hem ana-nas... hem ''ana'' kelimesinden geliyor, hemdeeeee anaaaaaaaaaaaaaa elif hamileeee, şaşırtma tümlecinden gelsin lülülülülülü

anaa deyince anneler günü de geldi yine

ne annem var yanımda ,ne de anneler günümü kutlucak bir çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…