aaa gerçektenmi..aleyküm selam..bende onu mrk etmiştim acaba hala rejime başlamadımı diye,
başlamadı galiba dimi..negüzel incecik kalmıştı geçen senealkisalkisalkis
tamam nillüşüm kullanmam canım merak etmeyin en geç 1 sene içinde bebek düşünüyoruz . ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .
Allah kahretmesin seniiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptuummmm :roflol: :roflol: hahahahhahahhaaaayyy :roflol:
ohhh ne güldüm simoş yaaaaaa sende gül emi böyle yaaa... :roflol:
manyakkk :roflol: :roflol:
iyiyiz simoşum nolsun yuvarlanıp gidiyoruz..bebeişte ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
büyüyoruz şeker...dün doktordaydık elleriyle ittiriyo anneyi durmadankaydirigubbakcemile3
bende varım bende sositososito
ama çenenize yetişemiyorum maşallah
günaydın hoşgeldinopuyorumnanaktan
boşver Nazım ya napcan doğum kontrol yöntemlerini doğuru ver sen tez zamanda:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile2
Canımmm ya yerrr onu teyzeleriii yerrrr, yahuuu daha dün gibi burada bebişten konuşuyorduk dimi nilü, olsa artık inşallah hayırlısıyla diyorduk, zaman nasılda çabuk geçiyor, rabbim sağlık ve huzur versin gerisi boş gerçekten
Avokado derkennn sıcak tropikal ülkenin sıcak insanı demek istemiştim lülülülülülü
Yani boyut bakımından demedim :jeyyar:
nazlişko sen bebiş istemiyo muydun hemen doğum kontrolü napçaksın
ama eğer düşünüyosan benden sana tavsiye kesinlikle hap kullanma
simoş cadısı napıyon alışveriş canavarı bayanssulusmile
suuracum ,nurom ,nilüşüm nasılsınız fıstıklar?
nilüş kivin nasıl?
hilal hoşgeldin sende
iyidir melekcim biz iyiyz canım.bebiş iyi kendi çapında büyüyorkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın görüşmeyeli şekerrrr
işin cinliğindesin hee :) ne çocuğu? cocuk olan koca mı ister? :)sende doktor teyzemize herkes senin gibi arsızmı allah allah deseydin nazlıcığım lülülülülülü kontrole mi çağırdı nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii :jeyyar:lülülülülülü
Ahahaha şakkıdı çoluk çocuk var burada yahuuuuuuuuuu delikafadulden
günaydın çıtır anneee :)günaydın çıtır kızlaropuyorumnanaktan
evet bu gidişle burası 6. takım bebiş yapmak için zayıflayanlar topici olacak sırnaşık şeygünaydınlar meleğim nerdesin gel kız topiği bebiş isteyenler topiğine çeviricez yaında hepimiz böyle gidersek bissürü yiğenimiz olcek
ooo sen işi baya ilerletmişsin, kolay gelsn canımcım bu bahar temizliği verdirir sana bütün fazlalıklarınıkaydirigubbakcemile2
alemsin nazlıkaydirigubbakcemile3 bende size çene vericem diye ocaktaki yemeği yakıcam şimdi:1shok:
bencede çookkkk olyoruz artık ama :roflol: kızlar bu hafta sonuna az kaldı ama zararın neresinden dönerseniz kardır a.s bu haftaki listede elimizden geleni yapalım çıtırlar.. benden peşinen -1 kilo cepte :) siz ne durumdasınız?Popülaritemizzz artııı demekkiii çok oluyoruuuz şakkıdı
bende yetişemiyorum yaaa..
bende varım bende sositososito
ama çenenize yetişemiyorum maşallah
sırnaşık şey çatlak bu simoş yaa nilüşüm sırnaşık şey o yanaklarını sıktıracak bi gün delikafaduldenevt ama ya tam bulmuş avakado gibiyim tam:roflol:
iyiyim tatlım sen nasılsın?nazlişko sen bebiş istemiyo muydun hemen doğum kontrolü napçaksın
ama eğer düşünüyosan benden sana tavsiye kesinlikle hap kullanma
simoş cadısı napıyon alışveriş canavarı bayanssulusmile
suuracum ,nurom ,nilüşüm nasılsınız fıstıklar?
nilüş kivin nasıl?
hilal hoşgeldin sende
benim gittiğim doktorda bakirköyde canım kadının adı nur . aferin nuroma yeme tabi kek tadını biliyoruz zaten yemesek bişey olmaz değilmi .
kredi borcumuz var onu bitirelim ALLAHIN izniyle en kısa zamanda bende katılacağım kervana ...
bencede yani o korunsun a.syok canım hap kullanmayı düşünmüyorum . eşimde istemiyor zaten o korunacakmış . olumunekankayizsmile:kedi:
dedimya simoşum :) kızarmışta.. nedense gözlerini pörtleterek dedin bu cümleyi gibi geldi :) duygularını cümlene güzel yansıtmışsın sırnaşık şey sempatiksalakcinni
Napalllııım be yahuuuu sataşıyorum sevdiklerimeeee şakkıdı senden naber canımcımmm, sana da az kaldıııı sanadaaaa, seni de yağmur ormanları ülkesinin hamilesi yapacağımmm, nilüüüüşüüü söyledim nasıl çıktı ama sana 2 ay veriyorummmm hadi bakalıııımmmm, seniiideee yağmur ormanlarının böğürtlen bebeğinin, mango annesi yapacağıııım lülülülülülü
ay evt ya daha dün hamile kalmak için uğraşıyordum...dolu dolu 4 ayımız kaldı allahım sağlıkla gelsin inşallah kızım...zaman su gibi gidiyor canım..ben hala inanamıyorum........
çok sıcağım dimi canımın içüüüüolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
mango olmam banane banane kaydirigubbakcemile3
gideyimde biraz bebik topiclerine bakam :)
Ananas ol ozaman elifimsempatiksalakcinni hem ana-nas... hem ''ana'' kelimesinden geliyor, hemdeeeee anaaaaaaaaaaaaaa elif hamileeee, şaşırtma tümlecinden gelsin lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?