nazlişko sen bebiş istemiyo muydun hemen doğum kontrolü napçaksın
ama eğer düşünüyosan benden sana tavsiye kesinlikle hap kullanma
simoş cadısı napıyon alışveriş canavarı bayanssulusmile
suuracum ,nurom ,nilüşüm nasılsınız fıstıklar?
nilüş kivin nasıl?
hilal hoşgeldin sende
inş canım hadi hayırlısıyla şu okul bitsin bir de seneye suriye bursumu tamamlayım inş. bende hemenn istiyorum 1 seneye kadar bakarsın aynı zamanda doğururuzbenim gittiğim doktorda bakirköyde canım kadının adı nur . aferin nuroma yeme tabi kek tadını biliyoruz zaten yemesek bişey olmaz değilmi .
kredi borcumuz var onu bitirelim ALLAHIN izniyle en kısa zamanda bende katılacağım kervana ...
daha başlamamış rejime canım . 80 lere gelmiş yine en kısa zamanda aramıza döneceğini söyledi . kendini hazırlar hazırlamaz burda olacak . özgemde gelecek doğumdan sonra senide bekliyoruz nilüşümmm
hhehe tabi bunu söyleyen ben 2 yıl olacak aha bir tanecik bile doğurmadım, kendim yapamıyorum ya nazlım yapsın istyorum, sende 1 taneyi doğursunsonra nasılsa korunurkaydirigubbakcemile3Neeeeeyyyyyy doğum kontrol yöntemlerini boşvermiiiiiii :1shok:
Ahahahaha boşver nazlıcığıııım kontrolsüzlük iyidir demekki :dance:
Suuraaaacıığım bak ısırıcam seni ay çok alemiz biz yaaa, heee boşverelim 123456789 gidiversin böyle :icecream:
hadi inş. sağlıkla sıhhatle gelir kivin:Saruboceq:ay evt ya daha dün hamile kalmak için uğraşıyordum...dolu dolu 4 ayımız kaldı allahım sağlıkla gelsin inşallah kızım...zaman su gibi gidiyor canım..ben hala inanamıyorum........
çok sıcağım dimi canımın içüüüüolumunekankayizsmile
işin cinliğindesin hee :) ne çocuğu? cocuk olan koca mı ister? :)
günaydın çıtır anneee :)
evet bu gidişle burası 6. takım bebiş yapmak için zayıflayanlar topici olacak sırnaşık şey
eee kaptan yardımcısının gayesi bebek yapmak için zayıflamak olunca kaptanda yeni evli bi çıtır olunca üyelerde bebek delisi üyeler olunca topic bu ismi aldı deriz :teytey: :teytey: :teytey:
sabah sabah mı yapıyosun yemeği :uhm: niye? öğlene misafirmi var?
bencede çookkkk olyoruz artık ama :roflol: kızlar bu hafta sonuna az kaldı ama zararın neresinden dönerseniz kardır a.s bu haftaki listede elimizden geleni yapalım çıtırlar.. benden peşinen -1 kilo cepte :) siz ne durumdasınız?
bende yetişemiyorum yaaa..
sırnaşık şey çatlak bu simoş yaa nilüşüm sırnaşık şey o yanaklarını sıktıracak bi gün delikafadulden
iyiyim tatlım sen nasılsın?
bencede yani o korunsun a.s
Git bakalımmmm gittt, sanada elifle aynı tarihleri veriyorum canımcım :jeyyar:
sen hangi tropikal meyve olacaksın peki , bir tercihin varmı şakkıdı
gözdem ben ne zaman anne olcemmmmGit bakalımmmm gittt, sanada elifle aynı tarihleri veriyorum canımcım :jeyyar:
Git bakalımmmm gittt, sanada elifle aynı tarihleri veriyorum canımcım :jeyyar:
Ananas ol ozaman elifimsempatiksalakcinni hem ana-nas... hem ''ana'' kelimesinden geliyor, hemdeeeee anaaaaaaaaaaaaaa elif hamileeee, şaşırtma tümlecinden gelsin lülülülülülü
yok tercihim benim. kivi falan diye konuşulurken benim olsa ne derim diye düşündüm. üzüm tanesi kadar ufak olacağı için üzüm tanem derim dedim sonra mol gebeliğinin diğer ismi olan üzüm gebeliği geldi aklıma ve moralim sıfırlandı :gitme: o sebeple ben ona sadece bebikim dicem sırnaşık şey :ecrin_bebek:
anaa deyince anneler günü de geldi yine
ne annem var yanımda ,ne de anneler günümü kutlucak bir çocuğum
bana en az 2-3 sene ver simoşum
gözdem ben ne zaman anne olcemmmm
hahahahah)))ay çok alemsin nuro nerden aklına geldi şimdi bu benzetme ))))sende kelebemmmmm dersinnnhihoyyyt
benimdemafoldumbenanaa deyince anneler günü de geldi yine
ne annem var yanımda ,ne de anneler günümü kutlucak bir çocuğum
müge anlıyıo seyrediyorum da.. kız annesinin katilini arıyordu ocak ayında çıkmıştı programa üç aylık evliydi kız şimdi yeniden çıkmış 5 aylık olmuş ve kocasının daha önce resmi nikahla evli olduğunu kendisinin 2. eş olduğunu ve ayrıca imam nikahlı başka eşleri olduğunu öğrenmiş.. Allah korusun çok zor bi durum.. kız kocasına mı yansın ölen annesine mi? Allah korusun çok kötü..
gözdem ben ne zaman anne olcemmmm
yok tercihim benim. kivi falan diye konuşulurken benim olsa ne derim diye düşündüm. üzüm tanesi kadar ufak olacağı için üzüm tanem derim dedim sonra mol gebeliğinin diğer ismi olan üzüm gebeliği geldi aklıma ve moralim sıfırlandı :gitme: o sebeple ben ona sadece bebikim dicem sırnaşık şey :ecrin_bebek:
müge anlıyıo seyrediyorum da.. kız annesinin katilini arıyordu ocak ayında çıkmıştı programa üç aylık evliydi kız şimdi yeniden çıkmış 5 aylık olmuş ve kocasının daha önce resmi nikahla evli olduğunu kendisinin 2. eş olduğunu ve ayrıca imam nikahlı başka eşleri olduğunu öğrenmiş.. Allah korusun çok zor bi durum.. kız kocasına mı yansın ölen annesine mi? Allah korusun çok kötü..
simoş derse tutar vallaa..aylarca uğraştım tık yoktu simoş sen hamilesin buay test yap dedi çıktı vallaa:1shok::1shok::1shok::1shok:
suraaacığımmm sana da 3-4 ay veriyorummmm :jeyyar:
amann o prıgramdan nefret ediyorum milletin dedektifi sanki müge anlıda..nerde psikopat örnekler var onları çıkarıyor valla insanın psikolojisi bozulur yaa.....
baksana kadında evlenmeden çocuk peydahlamış ona bakarsan..aklını çalıştırsaymış..böyle salakların başına herşey gelir boşversene....
Hemendeee hazır morali sıfırlamaya allahım yarabbim ozamannnn seninkiiideeee ahududu bebişşşş olsunnn nuroooom sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?