Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyiz canım sen nasılsın, durgun gibisi bu aralar inş bir sıkıntın yoktur:1hug:
inş canım hadi hayırlısıyla şu okul bitsin bir de seneye suriye bursumu tamamlayım inş. bende hemenn istiyorum 1 seneye kadar bakarsın aynı zamanda doğururuz

daha başlamamış rejime canım . 80 lere gelmiş yine en kısa zamanda aramıza döneceğini söyledi . kendini hazırlar hazırlamaz burda olacak . özgemde gelecek doğumdan sonra senide bekliyoruz nilüşümmm

yuppii taze bebişlerle, annecikleriyle dolucak bura

hhehe tabi bunu söyleyen ben 2 yıl olacak aha bir tanecik bile doğurmadım, kendim yapamıyorum ya nazlım yapsın istyorum, sende 1 taneyi doğursunsonra nasılsa korunurkaydirigubbakcemile3

hadi inş. sağlıkla sıhhatle gelir kivin:Saruboceq:

naalım Nurom ya artık evliliğin tadını da çıkardık hatta cılkını çıkarıcaz, o yüzden bebişim tadına varalım istiyoruz llah tez zamanda hepimizenasip eder inş:Saruboceq:
yok canım misafr fln değil benim rutin halim boş zamanlarda yapıyorum yemeğimi evde bulunsun bizim işimiz belli olmuyor diye
bugün yine iyi burdayım ö.önceki ders iptal oldu 12.30 da başlıycam ders akşam 9.30a kadar ders var. yemeği yapıyourm ki kocacık işte gelince yesn diye

müge anlıyıo seyrediyorum da.. kız annesinin katilini arıyordu ocak ayında çıkmıştı programa üç aylık evliydi kız şimdi yeniden çıkmış 5 aylık olmuş ve kocasının daha önce resmi nikahla evli olduğunu kendisinin 2. eş olduğunu ve ayrıca imam nikahlı başka eşleri olduğunu öğrenmiş.. Allah korusun çok zor bi durum.. kız kocasına mı yansın ölen annesine mi? Allah korusun çok kötü..

Git bakalımmmm gittt, sanada elifle aynı tarihleri veriyorum canımcım :jeyyar:
sen hangi tropikal meyve olacaksın peki , bir tercihin varmı şakkıdı

yok tercihim benim. kivi falan diye konuşulurken benim olsa ne derim diye düşündüm. üzüm tanesi kadar ufak olacağı için üzüm tanem derim dedim sonra mol gebeliğinin diğer ismi olan üzüm gebeliği geldi aklıma ve moralim sıfırlandı :gitme: o sebeple ben ona sadece bebikim dicem sırnaşık şey :ecrin_bebek:

Ananas ol ozaman elifimsempatiksalakcinni hem ana-nas... hem ''ana'' kelimesinden geliyor, hemdeeeee anaaaaaaaaaaaaaa elif hamileeee, şaşırtma tümlecinden gelsin lülülülülülü

hahahahah))))bence yağmur ormanlarının böğürtlen bebeği harika olmuş ya yerim ben o böğürtlen bebeğii...bence ananasta güzel..
ya ama mekecim ben avakadoyum sende ananas ol işte tombik tombik yam yakışıyor bize))))

hahahahah)))ay çok alemsin nuro nerden aklına geldi şimdi bu benzetme ))))sende kelebemmmmm dersinnnhihoyyyt

anaa deyince anneler günü de geldi yine

ne annem var yanımda ,ne de anneler günümü kutlucak bir çocuğum

Kıyamammmm , anneni telefonla muhakkak kutlarsın, sende hamiş kalana kadar senin çocuğun ben olaaaaarııııım, ben kutlarım pazar olmazmıııı :teselli:

anaa deyince anneler günü de geldi yine

ne annem var yanımda ,ne de anneler günümü kutlucak bir çocuğum
benimdemafoldumben

akannehir:gitme: ay one yaa Allah başlara vemesin. izlemiyorum ben öle programları moral fln kalmıyor bende:gitme:

bana en az 2-3 sene ver simoşum

hayırlısı kuzum gün doğmadan neler doğar, bencemde sen 3 aya kadar hamileyim diycn bize(kahve falı gibi oldu:)

Hemendeee hazır morali sıfırlamaya allahım yarabbim ozamannnn seninkiiideeee ahududu bebişşşş olsunnn nuroooom sengözlerimebaksanab

amann o prıgramdan nefret ediyorum milletin dedektifi sanki müge anlıda..nerde psikopat örnekler var onları çıkarıyor valla insanın psikolojisi bozulur yaa.....
baksana kadında evlenmeden çocuk peydahlamış ona bakarsan..aklını çalıştırsaymış..böyle salakların başına herşey gelir boşversene....

simoş derse tutar vallaa..aylarca uğraştım tık yoktu simoş sen hamilesin buay test yap dedi çıktı vallaa:1shok::1shok::1shok::1shok:

hadi beee :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
simoş benim adet tarihim yarın yani 6 mayıs şekerim hadi bakalım salla ben hamilemiyim değilmiyim :1closedeyes:
(hamilesin dee kıız de de :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: deee nütfeeenn :Saruboceq: )

kim evlenmeden çocuk yapmış? kız evlenmiş iste resmi nikahla? kız önceden evlenip boşandığını bilmiyomuş imam nikahlı olduğu kadınları da bilmiyomuş.

Hemendeee hazır morali sıfırlamaya allahım yarabbim ozamannnn seninkiiideeee ahududu bebişşşş olsunnn nuroooom sengözlerimebaksanab

olmaşıınn lülülülülülü kara dutum olsun ozaman :kedi: benim kızımda benim gibi kara kız olur kaydirigubbakcemile3 yada oğlum diyeyim kaydirigubbakcemile3

Benım bır arkadaŞım var mÜge anlı manyaĞı . Sabahın kÖrÜnde ızlerdı sonra bızım eve gelıp gÜnÜn krıtıĞını yapardı . Oda tam bır Çatlak ama bıraz kılolu olsa alırdık bızım takıma ... Kızlar ınŞallah cumartesı gÜnÜne kadar eve ınternetımız baĞlanacak yupppı arada akŞamlarıda aÇarım artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…