olmaşıınn lülülülülülü kara dutum olsun ozaman :kedi: benim kızımda benim gibi kara kız olur kaydirigubbakcemile3 yada oğlum diyeyim kaydirigubbakcemile3
Benİm bİr arkadaŞım var mÜge anlı manyaĞı . Sabahın kÖrÜnde İzlerdİ sonra bİzİm eve gelİp gÜnÜn krİtİĞİnİ yapardı . Oda tam bİr Çatlak ama bİraz kİlolu olsa alırdık bİzİm takıma ... Kızlar İnŞallah cumartesİ gÜnÜne kadar eve İnternetİmİz baĞlanacak yupppİ arada akŞamlarıda aÇarım artık .
ayy bu kekin tarçını içime işledi sanırım hep kokuyo burnuma.. bi tarafım şişmesin nazcım yaa eyvahedigeldismile
hemen tarçınlı süt yapıp iç canım . tarçının tadını alınca keki yemek cazip gelmez bak birazdan aeben gelir elinde oklavasıylaklava:
oo akşamda beraber olucaz yanii.. iyi iyi :) bu arada programa bi kadın bağlandı bunların evlenmesinde aracılık eden kadın ismi de şu" FATMA EKERBİÇER" soyisime bak atmasyon sanki?
tarçınlı süt içeceğime bi tabağa keki koyar üstündeki tarcını koklar koklar doyarım :dilcikar:
yok tercihim benim. kivi falan diye konuşulurken benim olsa ne derim diye düşündüm. üzüm tanesi kadar ufak olacağı için üzüm tanem derim dedim sonra mol gebeliğinin diğer ismi olan üzüm gebeliği geldi aklıma ve moralim sıfırlandı :gitme: o sebeple ben ona sadece bebikim dicem sırnaşık şey :ecrin_bebek:
hadi simoş bekliyorum tahmininibilmiyorumkismilesimoş derse tutar vallaa..aylarca uğraştım tık yoktu simoş sen hamilesin buay test yap dedi çıktı vallaa:1shok::1shok::1shok::1shok:
kim evlenmeden çocuk yapmış? kız evlenmiş iste resmi nikahla? kız önceden evlenip boşandığını bilmiyomuş imam nikahlı olduğu kadınları da bilmiyomuş.
hadi beee :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
simoş benim adet tarihim yarın yani 6 mayıs şekerim hadi bakalım salla ben hamilemiyim değilmiyim :1closedeyes:
(hamilesin dee kıız de de :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: deee nütfeeenn :Saruboceq: )
ayy bu kekin tarçını içime işledi sanırım hep kokuyo burnuma.. bi tarafım şişmesin nazcım yaa eyvahedigeldismile
günaydınnn delikafadulden
zavallı kadını hem ekmiş hem biçmiş nurom . ALLAH yardımcısı olsun ne diyelim . ALLAH kimsenin başına vermesin
oyy kız azzz o zaman benim 6-7 aya ihtiyacım varsuraaacığımmm sana da 3-4 ay veriyorummmm :jeyyar:
inşşşşsositosositoÖnümüzdeki ay :jeyyar: 4 haziran gibi falan adet olmuş olmalısın normalde o zaman ama bence o ay hamişşş haberi alırııııız :jeyyar:
kız getirme aklın öyle şeyleri, olsun bulursun diycek birşey merak etme veledim dersin olur biter
hadi simoş bekliyorum tahmininibilmiyorumkismile
puahahahahahaha hem ekip hem biçmiş miiiii sositososito farmville gibiiimiiiidelikafadulden
günaydınnn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?