Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy bu kekin tarçını içime işledi sanırım hep kokuyo burnuma.. bi tarafım şişmesin nazcım yaa eyvahedigeldismile

olmaşıınn lülülülülülü kara dutum olsun ozaman :kedi: benim kızımda benim gibi kara kız olur kaydirigubbakcemile3 yada oğlum diyeyim kaydirigubbakcemile3

ALLAH gönlüne göre hayırlı oolanı versin inşallah canım benim .

oo akşamda beraber olucaz yanii.. iyi iyi :) bu arada programa bi kadın bağlandı bunların evlenmesinde aracılık eden kadın ismi de şu" FATMA EKERBİÇER" soyisime bak atmasyon sanki?

ayy bu kekin tarçını içime işledi sanırım hep kokuyo burnuma.. bi tarafım şişmesin nazcım yaa eyvahedigeldismile

hemen tarçınlı süt yapıp iç canım . tarçının tadını alınca keki yemek cazip gelmez bak birazdan aeben gelir elinde oklavasıyla klava:

hemen tarçınlı süt yapıp iç canım . tarçının tadını alınca keki yemek cazip gelmez bak birazdan aeben gelir elinde oklavasıyla klava:

tarçınlı süt içeceğime bi tabağa keki koyar üstündeki tarcını koklar koklar doyarım :dilcikar:

oo akşamda beraber olucaz yanii.. iyi iyi :) bu arada programa bi kadın bağlandı bunların evlenmesinde aracılık eden kadın ismi de şu" FATMA EKERBİÇER" soyisime bak atmasyon sanki?

zavallı kadını hem ekmiş hem biçmiş nurom . ALLAH yardımcısı olsun ne diyelim . ALLAH kimsenin başına vermesin

tarçınlı süt içeceğime bi tabağa keki koyar üstündeki tarcını koklar koklar doyarım :dilcikar:

nurom sen onu koklarken kek hopppp senin miğdeye inmesin mi ? Ben önüme aldığım şeyi yerim valla bırakmam öyle koklayarak .

kız getirme aklın öyle şeyleri, olsun bulursun diycek birşey merak etme veledim dersin olur biter

simoş derse tutar vallaa..aylarca uğraştım tık yoktu simoş sen hamilesin buay test yap dedi çıktı vallaa:1shok::1shok::1shok::1shok:
hadi simoş bekliyorum tahmininibilmiyorumkismile

kim evlenmeden çocuk yapmış? kız evlenmiş iste resmi nikahla? kız önceden evlenip boşandığını bilmiyomuş imam nikahlı olduğu kadınları da bilmiyomuş.

adam birinciden boşanmış yani.oda hiç araştırmamışmı anacım nasıl anlamamış yaa okadar kadını....amann boşver yinede pskopat o parogram :)

günaydın kızlar neler kaynatıyosunuz bakalım
ay benim kocide baktım kaç gündür akşamları ekmek yemiyo sabahları kızarmış ekmeğine tereyağ sürmüyo napıyon bakiim sen dedimelimbelimde
e bizde kıyısından ucundan faydalanalım monti amcadan sen 50 kilo ben 75 yakışık almazmışşş:)))
e iyi bari sağlıklı beslenmeden nasibini alıyo kuzum
akşamda memo için diyo napıyon bu çocuğadamı monti yaptırıyosun bi deri bi kemik kalmış totosu küçülmüş hee dedim napiim yavaş yavaş hepinizi çekicem bu girdabın içine:)
sonra hep monti memo dedi çocuğa:))

Önümüzdeki ay :jeyyar: 4 haziran gibi falan adet olmuş olmalısın normalde o zaman ama bence o ay hamişşş haberi alırııııız :jeyyar:

Şişerrrseeee indiririiizzz rahhaaaaaaadddd ol nurom :jeyyar:sositososito
Ya benim canımda soğuk sütle brownieeeeee istiyorrr yaaa, ben bu ikiliye bayılırımda her sabah yerdim meselaaaa :asigim:

zavallı kadını hem ekmiş hem biçmiş nurom . ALLAH yardımcısı olsun ne diyelim . ALLAH kimsenin başına vermesin

Puahahahahahaha hem ekip hem biçmiş miiiii sositososito farmville gibiiimiiii delikafadulden

bak şimdi benimde canım tarçınlı pudra şekerli elmalı kurabiye istedi yawwbilmiyorumkismile
gidip alşayım bari heme alışveriş merkezinden...zaten çok severim elmalıyı:icecream:

kız getirme aklın öyle şeyleri, olsun bulursun diycek birşey merak etme veledim dersin olur biter

hadi simoş bekliyorum tahmininibilmiyorumkismile

Tahminimi yapalıııı bir yıl olacak neredeyse suruuuşşşuuum takipteyim merak etme , hızlıyımdır vesselam kaydirigubbakcemile3

puahahahahahaha hem ekip hem biçmiş miiiii sositososito farmville gibiiimiiii delikafadulden

kadının soyadı ekerbiçermiş yanlış hatırlamıyorsam . Ben tarla işine hiç girmedim benim yerime kardeşim yapıyor . Kendisine hediye falan gönderiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…