Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:

hahahahah))ay çok güldüm sabah sabah simoşşşşşşşşş yaaa:roflol:

günaydınnn delikafadulden

günaydınn Şeniz

Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:

ahaa ne böbüşü menepoza girecem kı yakındaaa delikafadulden

benden çıksa çıksa bu yaştan sonra sakat bir bebek çıkar allah mahafazaaa :Saruboceq::1shok:

hehheheh buda iyi.. benimkide benim diyet yapmamdan faydalanarak bol bol götürüyo :) ben yiyemediklerimi ona yediriyomda ondan :) mesela onun için pilav yapıyorum tek kişi nekadar yiyebilirki 1 tabak.. ben 2 tabak yediriyom çünkü 1 tabaklık pilavın kıvamını tutturamıyom en azından 2 tabaklık yapmam lazım :) sigara böreği istiyo yada börek istiyo napim tek kişi için tencereye mi yapayım böreği yapıyorum gele gide yediriyorum ona :) yemeyeceksen yapmam bi daha diyorum mecburen yiyo :)) zavallı kocam benneyaptımki ee ne olacak böyle?? kıyafetleri olmuyo valla..

süpersin maytap sen bu azimle ütün sülaleyi montici yapcan:lepi:

günaydınnn delikafadulden
günaydın hoşgeldn ablacıma.s.

Tahminimi yapalıııı bir yıl olacak neredeyse suruuuşşşuuum takipteyim merak etme , hızlıyımdır vesselam kaydirigubbakcemile3
maşalllaaahh benkaplumbağa kaldım yanınızda ama benim tahmini değiştirsen olmaz mı çok korktummmeyvahedigeldismile

alemsin gözdem sabahtan beri baya güldürdün bizi Allahta seni güldürsün. Yasin enişte sana doping olmuşsositososito

Daha menepoza girmedin ama nabeeeer ablişşş :jeyyar:
hem tvlerde 60 yaşındaki kadınların turp gibi bebek doğurduklarına defalarca şahit oluyoruz guclubacismile
Ohhhhhhhh suyundandaaaaaa geliyooooooor hem elifeee, hem nuroyaaaa, hem suuraaayaa, hem nazlıyaaaa, hemdeee sanaaaaaa
ohhhhhhhhh hamileler takımı olacağızzz yakında delikafadulden

bak şimdi benimde canım tarçınlı pudra şekerli elmalı kurabiye istedi yawwbilmiyorumkismile
gidip alşayım bari heme alışveriş merkezinden...zaten çok severim elmalıyı:icecream:
kızlar dikkat edelim konuştuklarımıza aramızda hamileler var Allahtan canı avakadop fln istemediohaoldumsmile

iyidir 4 ay iyidir liliş ablayla hamiş kertiği oluyorsunuz öyle olursa sempatiksalakcinni
akannehir

kız yapma yazı adama sonra bebişiyle oynayamaz göbeğini kaldırıptakaydirigubbakcemile3

eylül de istiyor simoşum hadi gali sende evlen seni de ekleyelim listeyelaelaelaelaelae

Hem elmalı tarçınlı kekten bahsediyor nuro hanım, kızın canını istetiyor hemde elmalı ne diyor lülülülülülü
Bende soğuk süt ile brownie istiyorum banane şakkıdı

Suraaacığım bana bir güzellik bir torpil yapamazmıyım, çok fena doğurasım varda kaydirigubbakcemile3

ayyyy yani benim meşhur elmalı rulom sırnaşık şey
aman aman bayılırım elmalı kurabiyeye sen kaç yıllık ev hanımısın yahuu bir ara yanına uğramklazımcokacimcoook

Suraaacığım bana bir güzellik bir torpil yapamazmıyım, çok fena doğurasım varda kaydirigubbakcemile3
aaaa nasıl bir torpil istiyorsun, evlenmeden olmaz vallaaaaalmaz:

günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus

günayın deryacım
derya akşama anck gelir bu gidişle nerdeyse 15 sayfa olmuşturkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…