Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:
oyy kız azzz o zaman benim 6-7 aya ihtiyacım var
inşşşşsositososito
hahahahah))ay çok güldüm sabah sabah simoşşşşşşşşş yaaa:roflol:
günaydınnn delikafadulden
Günaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:
günaydın kızlar neler kaynatıyosunuz bakalım
ay benim kocide baktım kaç gündür akşamları ekmek yemiyo sabahları kızarmış ekmeğine tereyağ sürmüyo napıyon bakiim sen dedimelimbelimde
e bizde kıyısından ucundan faydalanalım monti amcadan sen 50 kilo ben 75 yakışık almazmışşş:)))
e iyi bari sağlıklı beslenmeden nasibini alıyo kuzum
akşamda memo için diyo napıyon bu çocuğadamı monti yaptırıyosun bi deri bi kemik kalmış totosu küçülmüş hee dedim napiim yavaş yavaş hepinizi çekicem bu girdabın içine:)
sonra hep monti memo dedi çocuğa:))
günaydın kızlar neler kaynatıyosunuz bakalım
ay benim kocide baktım kaç gündür akşamları ekmek yemiyo sabahları kızarmış ekmeğine tereyağ sürmüyo napıyon bakiim sen dedimelimbelimde
e bizde kıyısından ucundan faydalanalım monti amcadan sen 50 kilo ben 75 yakışık almazmışşş:)))
e iyi bari sağlıklı beslenmeden nasibini alıyo kuzum
akşamda memo için diyo napıyon bu çocuğadamı monti yaptırıyosun bi deri bi kemik kalmış totosu küçülmüş hee dedim napiim yavaş yavaş hepinizi çekicem bu girdabın içine:)
sonra hep monti memo dedi çocuğa:))
günaydın hoşgeldn ablacıma.s.günaydınnn delikafadulden
maşalllaaahh benkaplumbağa kaldım yanınızda ama benim tahmini değiştirsen olmaz mı çok korktummmeyvahedigeldismileTahminimi yapalıııı bir yıl olacak neredeyse suruuuşşşuuum takipteyim merak etme , hızlıyımdır vesselam kaydirigubbakcemile3
alemsin gözdem sabahtan beri baya güldürdün bizi Allahta seni güldürsün. Yasin enişte sana doping olmuşsositosositoGünaydın ablaaaaopuyorumnanaktan bebek tahminlerinde bulunuyorum, sana da kehanetlerimden bir parça sende 4 ay sonra hamilesin kaydirigubbakcemile3 ahahaha ecişimize kardeş geliyooooooor :icecream:
kızlar ben elmalı almaya gidiyorum öptüm siziopuyorumnanaktan
elmalı ne?
kızlar dikkat edelim konuştuklarımıza aramızda hamileler var Allahtan canı avakadop fln istemediohaoldumsmilebak şimdi benimde canım tarçınlı pudra şekerli elmalı kurabiye istedi yawwbilmiyorumkismile
gidip alşayım bari heme alışveriş merkezinden...zaten çok severim elmalıyı:icecream:
akannehiriyidir 4 ay iyidir liliş ablayla hamiş kertiği oluyorsunuz öyle olursa sempatiksalakcinni
kız yapma yazı adama sonra bebişiyle oynayamaz göbeğini kaldırıptakaydirigubbakcemile3hehheheh buda iyi.. benimkide benim diyet yapmamdan faydalanarak bol bol götürüyo :) ben yiyemediklerimi ona yediriyomda ondan :) mesela onun için pilav yapıyorum tek kişi nekadar yiyebilirki 1 tabak.. ben 2 tabak yediriyom çünkü 1 tabaklık pilavın kıvamını tutturamıyom en azından 2 tabaklık yapmam lazım :) sigara böreği istiyo yada börek istiyo napim tek kişi için tencereye mi yapayım böreği yapıyorum gele gide yediriyorum ona :) yemeyeceksen yapmam bi daha diyorum mecburen yiyo :)) zavallı kocam benneyaptımki ee ne olacak böyle?? kıyafetleri olmuyo valla..
eylül de istiyor simoşum hadi gali sende evlen seni de ekleyelim listeyelaelaelaelaelaeDaha menepoza girmedin ama nabeeeer ablişşş :jeyyar:
hem tvlerde 60 yaşındaki kadınların turp gibi bebek doğurduklarına defalarca şahit oluyoruz guclubacismile
Ohhhhhhhh suyundandaaaaaa geliyooooooor hem elifeee, hem nuroyaaaa, hem suuraaayaa, hem nazlıyaaaa, hemdeee sanaaaaaa
ohhhhhhhhh hamileler takımı olacağızzz yakında delikafadulden
yok sana sen kazana düştünalsanaalsanasmileHem elmalı tarçınlı kekten bahsediyor nuro hanım, kızın canını istetiyor hemde elmalı ne diyor lülülülülülü
Bende soğuk süt ile brownie istiyorum banane şakkıdı
Bizim yiyemediğimizden. Kurabiye olanından...Üzerinde pudra şekeri de var :jeyyar: daha sayayımmı nurom lülülülülülü
Hem elmalı tarçınlı kekten bahsediyor nuro hanım, kızın canını istetiyor hemde elmalı ne diyor lülülülülülü
Bende soğuk süt ile brownie istiyorum banane şakkıdı
günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus
aman aman bayılırım elmalı kurabiyeye sen kaç yıllık ev hanımısın yahuu bir ara yanına uğramklazımcokacimcoookayyyy yani benim meşhur elmalı rulom sırnaşık şey
aaaa nasıl bir torpil istiyorsun, evlenmeden olmaz vallaaaaaSuraaacığım bana bir güzellik bir torpil yapamazmıyım, çok fena doğurasım varda kaydirigubbakcemile3
günaydin güzel takimim.gecmise bi göz atip geliyorum bekleyin benzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?